Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 19.236
Καλά Χριστούγεννα θέλεις να πεις!Καλό βράδυ και καλές γιορτές!
Καλά Χριστούγεννα θέλεις να πεις!Καλό βράδυ και καλές γιορτές!
Θα τα πούμε εξάλλου και στο ραντεβού θανάτου με τον επικείμενο πούστη!Καλά Χριστούγεννα θέλεις να πεις!
Έχω περάσει με το μωρό .είναι δυναμίτης!!!Δυστυχώς φίλε στο τέλος αρχίζουν την κλάψα και δεν έρχονται...
Φωκαίας 13 υπόγειο έχει δουλέψει.
Στα στούντιο Κηφισού δουλεύει με το όνομα Άσια, αυτές τις μέρες λείπει πάντως.
Φιλλιπιδου να περάσεις με Μόνικα!!!Καλησπέρα μάγκες! Ξέρουμε ποιά είναι τα πιο κυριλέ ΜΠΟΥ? θα κατέβω απο επαρχεία για δουλείες κανα 2 μέρες και θέλω να κάνω 2-3 επισκέψεις.
Σας ευχαριτώ εκ των προτέρων.
Κωνσταντίνα Ελληνίδα που δούλευε κ φιλλιπιδου στο πάνω μαγαζί ? Την ψάχνω 1 χρόνο απίστευτο μωρό. .οποίος ξέρει που βρίσκεται να μας πειΘυμάται κανείς φυλής 74 στον δεξιά οίκο που δούλευε μια Κωνσταντίνα ελληνίδα ; Την έχει πάρει το μάτι κάποιου ή έχει σταματήσει ; Αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ
Πρωί φυλης 59 Συλβια.Σταθερη αξια !!!!Φιλλιπιδου να περάσεις με Μόνικα!!!
Ρουμάνες και καλό γαμησι και δη λεσβιασκοΠριν από λίγο...
Live παρέα με τον κύριο Γιάννη!!!
Φωκαίας 19
Όλγα μόνη της.
Ψηλή έκφυλη μιλφ. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Στο δωμάτιο τα παίρνει στόμα και ίσως κάνει και άλλα παιχνίδια...
Ήταν σε πρόγραμμα μισής ώρας.
Φωκαίας 27 Όροφος
Τέσσερις λατίνες. Όμορφες.
Ολες, αν δεν κάνω λάθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Μια μαυριδερή έδινε και κώλο με +10€!!!
Φωκαίας 25 όροφος.
Κλειστό δυστυχώς.
Φωκαίας 25 ισόγειο.
(Τζανίνα απούσα. Θα επιστρέψει μετά τις γιορτές.)
Σάρα και Μανταλίνα λοιπόν, Ρουμάνες. Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και 69.
Προσοχή προσοχή.!!!
Η Μανταλίνα δεν είναι η παλιά που βαφόταν σαν καρνάβαλος.
Πρόκειται για καινούργια κοπέλα. Μοντελάκι σκέτο. Θα μείνει για λίγες μέρες ακόμα.
Αφού έκανα κάποιες διαπραγματεύσεις πέρασα δωμάτιο Και Με Τις Δύο!!!
Έγινε μια Απίστευτη παρτούζα με ξύλο, φάπες, δάχτυλα, βρισίματα, και... Λεσβιακό πραγματικό.
Ναι κύριοι η φόλα Μανταλίνα έφαγε τη μουνάρα της φόλας Σάρας για πλάκα.
Πρέπει νομίζω να γράψω κριτική γιατί έγιναν πολλά και διάφορα στη σημερινή επίσκεψη.
Ο κύριος Γιάννης για ακόμα μια φορά έφαγε φρίκη στο σαλόνι με αυτά που άκουγε από το δωμάτιο!!!
Φεύγοντας είδαμε στο...
Χωματιανού 11 αριστερά την
Αλίσα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69. Μέτρια παρουσία. Παλιά εργαζόταν στην Μοντελοαλυσίδα όπως με πληροφόρησε.
Ευτυχως ναυάγιαΈχεις δίκιο.
Η Τζανίνα σε καμία περίπτωση δεν αφήνει να τις γλύψεις το μουνί.
Ποια που????Τι μουνακι ρε συ...;; Αυτή είναι αλόγα! Για να χορτάσει αυτηνής η μουνακλα θέλει δύο μμπουτσες!
Ιωαννίνων η ΚωνσταντινούπολεωςΚαλησπέρα πείτε μια μιλφ σε οίκο μου να τιμάει τα λεφτά τής ( το ποιό σημαντικό είναι να έχει διάθεση) ευχαριστώ!
ΌχιΤελικά δεν είναι η Χριστίνα η Θεσαλλονικιά ε;
Η σωστή λέξη είναι "γκώλον".Θα τα πούμε εξάλλου και στο ραντεβού θανάτου με τον επικείμενο πούστη!
Μόλις σοδομιστεί το κλωνάρι, θα του ράψουμε το γκώλο σαν γουρουνόπουλο με γέμιση!
Αλλά και χωρίς ρε φιλε;Καταρχάς είμαι 30.
Κατά δεύτερον από πότε τα χαστούκια στον κώλο θεωρούνται κάτι βάναυσο;
Το 2Β αριστερα που γραφεις, δεν εχει κλεισει?Χθεσινή Μεσημεριανή και σύντομη τσα΄ρκα στο Μετάξι.
Ιάσωνος 1Α. Η Τίμια και ευδιάθετη Μαρίνα. 2 φορές που είχα περάσει στο παρελθόν ,είχα γεμάτα 10λεπτα με ατάκες, ωραία ατμόσφαιρα αδιάκοπο σεξ και έφυγα χαλαρός και ανάλαφρος. Τα μείον φαίνονται. Τα συν ανακαλύπτονται. (Πάει και ανάποδα αυτό , το νού σας)
Ιάσωνος 2Β Αριστερά . Μια ζουμπουρλή νέα παρουσία .Βγήκε με το κομπινεζόν , την παρουσίασε η τσατσά και ΄΄΄οσο μιλάγαμε με την αξιογαμέυσιμη υπηρεσία , η χοντρούλα φώναζε παιχνιδιάρικα : FRESKIA MOUNARA AGKORI MOU. ELA ELA! Γελάσαμε με την τσατσά και μάλλον με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί.
Ιάσωνος 1Γ . Μπε΄λλα χωρίς Ε΄ντουαρντ. βγήκε και ήρθε τρίφτηκε λάγνα επάνω μου . Ευχαρίστησα , χαιρέτησα, χαμογέλασα και αποχώρησα
Η Μέρα είχε αρκετές υποχρεώσεις .
Καλό ΣΚ και μακριά από κασκαντεριλίκια ! 3 λεπτά καύλας δε συγκρίνονται με 3 μήνες άγχος
Όχι αδερφέ λειτουργεί κανονικάΤο 2Β αριστερα που γραφεις, δεν εχει κλεισει?
Ειχα λαθος πληροφορηση.Όχι αδερφέ λειτουργεί κανονικά
Μήπως εννοείς τα απέναντι που έχουν κλείσει εδώ κσι καιρό;Ειχα λαθος πληροφορηση.