Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (6 μέλη και 99 επισκέπτες)

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
11.788
Πόντοι
3.236
Κύριοι κ κύριες καλησπέρα. Μια ερώτηση που αφορά κ τη κοινότητα κ των ιδιοκτητών θελω να θίξω αν παρακολουθείται το νήμα, κυρίως ακόμα από τις υπηρεσίες γτ για εκείνες πρόκειται. Μπαίνει ένας κυριος ομιλητικός με τη καλησπέρα του εννοώ πρώτος, όμορφα κ χωρίς ύφος. Στο πλυθηντικο μιλάω πάντα κ στις κοπέλες κ στις υπηρεσίες. Βγαίνουν τα κορίτσια κ πραγματικα κοιμούνται όρθια. Όμορφα χαιρετάω αφου ευχαριστήσω κ τις δυο κ απαντάνε λες κ είμαι κανένα τσουτσέκι που πηγε να κάνει τη βόλτα του μόνο λες κ δεν έχουμε δει γυμνά κορίτσια στη ζωή μας. Το χρόνο μου πηγα να φάω στο να γυρίζω. Κ όλες από την αρχή με τη μουρη μεχρι το πάτωμα κ να μιλάνε λες κ είναι πλέον κάποια αγκαρια. Μιλάω για Φωκαίας κ επειδη ξενέρωσα γυρνώντας σταμάτησα για χωματιανου κ όλες ρε παιδί μου αναγωγές. Το να τους μιλάει κάποιος σκεφτηκα σεβαστικα το περνούν σαν ειρωνία; Δλδ τις κάναμε ζώα, σα να παμε να τον χώσουμε απλα καπου κ να φύγουμε; Κ κθλ παιδεία η σεβασμός; Αυτά… λυπαμαι, δε περασα πουθενά σήμερα τελικά. Ήταν μεγάλη παρασκευη για όλους Αθήνα μαλλον σημερα
Εχουν κι αυτες τα δικά τους βρε αδερφέ. Ναυάγια ετών 23 είναι οι περισσότερες.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.444
Πόντοι
446
Κύριοι κ κύριες καλησπέρα. Μια ερώτηση που αφορά κ τη κοινότητα κ των ιδιοκτητών θελω να θίξω αν παρακολουθείται το νήμα, κυρίως ακόμα από τις υπηρεσίες γτ για εκείνες πρόκειται. Μπαίνει ένας κυριος ομιλητικός με τη καλησπέρα του εννοώ πρώτος, όμορφα κ χωρίς ύφος. Στο πλυθηντικο μιλάω πάντα κ στις κοπέλες κ στις υπηρεσίες. Βγαίνουν τα κορίτσια κ πραγματικα κοιμούνται όρθια. Όμορφα χαιρετάω αφου ευχαριστήσω κ τις δυο κ απαντάνε λες κ είμαι κανένα τσουτσέκι που πηγε να κάνει τη βόλτα του μόνο λες κ δεν έχουμε δει γυμνά κορίτσια στη ζωή μας. Το χρόνο μου πηγα να φάω στο να γυρίζω. Κ όλες από την αρχή με τη μουρη μεχρι το πάτωμα κ να μιλάνε λες κ είναι πλέον κάποια αγκαρια. Μιλάω για Φωκαίας κ επειδη ξενέρωσα γυρνώντας σταμάτησα για χωματιανου κ όλες ρε παιδί μου αναγωγές. Το να τους μιλάει κάποιος σκεφτηκα σεβαστικα το περνούν σαν ειρωνία; Δλδ τις κάναμε ζώα, σα να παμε να τον χώσουμε απλα καπου κ να φύγουμε; Κ κθλ παιδεία η σεβασμός; Αυτά… λυπαμαι, δε περασα πουθενά σήμερα τελικά. Ήταν μεγάλη παρασκευη για όλους Αθήνα μαλλον σημερα
Σε μπουρδέλο πηγές ρε τύπε τι περίμενες τίποτα καλλιεργημένες αποφοίτους νομικής? Και αν όντως ήσουν καλλιεργημένος, δε θα τις παρεξηγούσες. Αλλιώς μιλάμε όταν πηγαίνουμε στην όπερα, αλλιώς στα μπουρδέλα. Αυτονόητο είναι.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.104
Πόντοι
201
περασμα με Βικτωρια φυλης 71 πανω,δεν ειναι καινουργια αλλα ομορφη ,χαριτωμενη για απλο σεχ χωρις πολλα ζορια ..χαλαρα...κολομβιανη γυρω στα 25 με 30,λευκη

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
59
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Καλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Τα θέλει ο κώλος σου χαχα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.879
Πόντοι
5.631
Το αυταρχικό πρόγραμμα περιλαμβάνει λουλούδια, ρομάντζο και αγκαλιές με καυτές ματιές:2funny::2funny::2funny:
Δοκίμασε το και φεύγοντας θα νιώθεις ότι πετάς:tooth::tooth::tooth:

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
764
Πόντοι
81
Καλός σας βρήκα, έλειπα αρκετό καιρό , είχα σοβαρό θέμα υγείας. Ξεκινώ πάλι τα γαμησια

Καλώς ήλθες και περαστικά σου!

Κυκλοφορεί από τις αρχές Νοεμβρίου μετάλλαξη του COVID19 που προσβάλλει το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα και φέρνει βήχα, ζαλάδες κ.α. Από αυτόν υπέφερες;

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
764
Πόντοι
81
Αχχχ τι μας κάνεις....

Μην ξεχνάμε και το άφθονο σαμπανιζε κάτουρο που με ειχε κεράσει . ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια η μικρη.

Ζεστό Μπυράλ από την παραγωγή στην κατανάλωση!
mpyral.jpg

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.184
Πόντοι
31.618
Δεν είσαι στο σωστό μέρος του σάιτ για να ρωτήσεις τέτοιες πληροφορίες.
Αν και σου προτηνω αυτά να τα ρωτάς σε π.μ.
Ιδαλος οι κανίβαλοι θα σε κατασπαράξουν

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.496
Πόντοι
2.836

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.496
Πόντοι
2.836
Η πνευματικη τους σταθμη?
Κάτω του μηδενός.....με εξαίρεση αυτές που έχουν στρατηγικό σκοπό κ μυαλό να κάνουν τη δουλειά για κάποια χρόνια κ να σταματήσουν.Να κάνουν αποταμίευση για κάποιο μελλοντικό σκοπό.
Επίσης άλλη εξαίρεση αποτελούν οι μικρές σε ηλικία μανούλες.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
242
Πόντοι
21
Κάτω του μηδενός.....με εξαίρεση αυτές που έχουν στρατηγικό σκοπό κ μυαλό να κάνουν τη δουλειά για κάποια χρόνια κ να σταματήσουν.Να κάνουν αποταμίευση για κάποιο μελλοντικό σκοπό.
Επίσης άλλη εξαίρεση αποτελούν οι μικρές σε ηλικία μανούλες.
Μικρες σε ηλικια μανουλες, που γαμιονταν ασυστολα στην πατριδα τους και μετα εγιναν πουτανες να τα βγαλουν περα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.807
Πόντοι
2.846

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.247
Πόντοι
4.926
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Το αυταρχικό πρόγραμμα περιλαμβάνει φουλ περιποίηση. Νορμάλ σεξ, πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μετά το τέλος, συνήθως, νιώθεις μία ερυθρότητα στην περιπρωκτική περιοχή, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό.

Donald Trump

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
0
Θυμάται κανείς την Ριτα ελληνίδα πατρινια πιτσιρίκα με γυαλιά στο μεταξουργείο; Δούλευε κολωνου 27 και απέναντι
Εγώ την θυμάμαι, είχε κολάρα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ την θυμάμαι, είχε κολάρα .
Έχω να την δω από το 2019

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Ευχαριστω φιλε μου και ναι εχεις δικιο
Η Τζένιφερ
-Τζενιφερ λατινα (ασπρη) μονο για πιπα αλλα τοσο πιπαρα που την κατατασσει στην 3η θεση της βαθμολογιας-μαζι με την Σαρα λατινα κωλαρα ωραιο δερμα απαλο σχεδον οσο πρεπει.
Αμφοτερες σε ελευθερο στοματικο
Και τελειωτικο με εξτραδακια σαν τσοντες τα πηρανε και οι 2 στο στομα.
Σε ποιον οίκο συναγωνιστή;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom