Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 330 άτομα (18 μέλη και 312 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.163
Πόντοι
1.936
Στο Διδυμου 22 ηταν σημερα Στελλα και μια Αμελια?Δεν συγκρατησα το ονομα της.Η Στελλα λεπτη ξανθια με πορνικο σετακι,και χαμογελαστη.Η αλλη λιγο πιο ατσουμπαλη αλλα βυζαρες και κωλαρες.Εφυγα και πηγα στα 73 της Λιοσιων.Κατω Παολα,επανω Εμυ.Εφυγα και απο εκει.Πηγα ο μαλακας στη Φυλης στο 109 σογειο.Βαραγε μυγες η Ολγα και η Αλφανοφατσα Αννα.
Η Ολγα αρχισε να μεγαλωνει και δειχνει τα χρονια της πλεον.Το προσωπο της ξερακιανο ,ταλαιπωρημενο με ασχημο βαψιμο,το βυζακι σαν να επεσε,το κωλαρακι στο υψος της ομως.Υπηρεσιες μετριες πολυ.Δεν αντεχει πολυ γαμησι,τελειωτικο απεφυγε,φιλια και γλειφομουνια επισης.Μαλακια εκανα και περασα μαζι της.Ηταν και γρυπιασμενη με εντονη αποχρεψη.Αναρωτιεμαι αν την κοιμιζει στο μπαλκονι ο γκομενονταβας της

Everhard7peiraias

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
23
Πόντοι
0
Κύριοι κ κύριες καλησπέρα. Μια ερώτηση που αφορά κ τη κοινότητα κ των ιδιοκτητών θελω να θίξω αν παρακολουθείται το νήμα, κυρίως ακόμα από τις υπηρεσίες γτ για εκείνες πρόκειται. Μπαίνει ένας κυριος ομιλητικός με τη καλησπέρα του εννοώ πρώτος, όμορφα κ χωρίς ύφος. Στο πλυθηντικο μιλάω πάντα κ στις κοπέλες κ στις υπηρεσίες. Βγαίνουν τα κορίτσια κ πραγματικα κοιμούνται όρθια. Όμορφα χαιρετάω αφου ευχαριστήσω κ τις δυο κ απαντάνε λες κ είμαι κανένα τσουτσέκι που πηγε να κάνει τη βόλτα του μόνο λες κ δεν έχουμε δει γυμνά κορίτσια στη ζωή μας. Το χρόνο μου πηγα να φάω στο να γυρίζω. Κ όλες από την αρχή με τη μουρη μεχρι το πάτωμα κ να μιλάνε λες κ είναι πλέον κάποια αγκαρια. Μιλάω για Φωκαίας κ επειδη ξενέρωσα γυρνώντας σταμάτησα για χωματιανου κ όλες ρε παιδί μου αναγωγές. Το να τους μιλάει κάποιος σκεφτηκα σεβαστικα το περνούν σαν ειρωνία; Δλδ τις κάναμε ζώα, σα να παμε να τον χώσουμε απλα καπου κ να φύγουμε; Κ κθλ παιδεία η σεβασμός; Αυτά… λυπαμαι, δε περασα πουθενά σήμερα τελικά. Ήταν μεγάλη παρασκευη για όλους Αθήνα μαλλον σημερα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Σμυρνη ξερω οτι εχεις θιχτει μαζι μου επειδη σε ειπα ανωμαλο που γαμας την Μιχαελα του 17α αλλα εισαι αδερφος μου σαγαπαω και οτι δεν καταλαβες ελα να στο εξηγησω
καμία σχέση....συν του ότι δε θυμάμαι νομίζω να είχαμε μεταξύ μας κάποια στιχομυθία περί Μιχαελας ,για να μη σπαμαρουμε αν θες στείλε μου πμ

ΥΓ έχω χρόνια να περάσω με Μιχαελα ,από πριν γίνει έτσι όπως είναι τώρα με τα κιλά τα κακοφτιαγμενα βυζιά και χείλη.

Τελευταία τροποποίηση:

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.276
Πόντοι
3.236
Κύριοι κ κύριες καλησπέρα. Μια ερώτηση που αφορά κ τη κοινότητα κ των ιδιοκτητών θελω να θίξω αν παρακολουθείται το νήμα, κυρίως ακόμα από τις υπηρεσίες γτ για εκείνες πρόκειται. Μπαίνει ένας κυριος ομιλητικός με τη καλησπέρα του εννοώ πρώτος, όμορφα κ χωρίς ύφος. Στο πλυθηντικο μιλάω πάντα κ στις κοπέλες κ στις υπηρεσίες. Βγαίνουν τα κορίτσια κ πραγματικα κοιμούνται όρθια. Όμορφα χαιρετάω αφου ευχαριστήσω κ τις δυο κ απαντάνε λες κ είμαι κανένα τσουτσέκι που πηγε να κάνει τη βόλτα του μόνο λες κ δεν έχουμε δει γυμνά κορίτσια στη ζωή μας. Το χρόνο μου πηγα να φάω στο να γυρίζω. Κ όλες από την αρχή με τη μουρη μεχρι το πάτωμα κ να μιλάνε λες κ είναι πλέον κάποια αγκαρια. Μιλάω για Φωκαίας κ επειδη ξενέρωσα γυρνώντας σταμάτησα για χωματιανου κ όλες ρε παιδί μου αναγωγές. Το να τους μιλάει κάποιος σκεφτηκα σεβαστικα το περνούν σαν ειρωνία; Δλδ τις κάναμε ζώα, σα να παμε να τον χώσουμε απλα καπου κ να φύγουμε; Κ κθλ παιδεία η σεβασμός; Αυτά… λυπαμαι, δε περασα πουθενά σήμερα τελικά. Ήταν μεγάλη παρασκευη για όλους Αθήνα μαλλον σημερα
Εχουν κι αυτες τα δικά τους βρε αδερφέ. Ναυάγια ετών 23 είναι οι περισσότερες.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
446
Σε μπουρδέλο πηγές ρε τύπε τι περίμενες τίποτα καλλιεργημένες αποφοίτους νομικής? Και αν όντως ήσουν καλλιεργημένος, δε θα τις παρεξηγούσες. Αλλιώς μιλάμε όταν πηγαίνουμε στην όπερα, αλλιώς στα μπουρδέλα. Αυτονόητο είναι.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.100
Πόντοι
201
περασμα με Βικτωρια φυλης 71 πανω,δεν ειναι καινουργια αλλα ομορφη ,χαριτωμενη για απλο σεχ χωρις πολλα ζορια ..χαλαρα...κολομβιανη γυρω στα 25 με 30,λευκη

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.850
Πόντοι
216
Καλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Τα θέλει ο κώλος σου χαχα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.627
Πόντοι
5.631
Το αυταρχικό πρόγραμμα περιλαμβάνει λουλούδια, ρομάντζο και αγκαλιές με καυτές ματιές:2funny::2funny::2funny:
Δοκίμασε το και φεύγοντας θα νιώθεις ότι πετάς:tooth::tooth::tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Bile

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
732
Πόντοι
81
Καλός σας βρήκα, έλειπα αρκετό καιρό , είχα σοβαρό θέμα υγείας. Ξεκινώ πάλι τα γαμησια

Καλώς ήλθες και περαστικά σου!

Κυκλοφορεί από τις αρχές Νοεμβρίου μετάλλαξη του COVID19 που προσβάλλει το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα και φέρνει βήχα, ζαλάδες κ.α. Από αυτόν υπέφερες;

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
732
Πόντοι
81
Αχχχ τι μας κάνεις....

Μην ξεχνάμε και το άφθονο σαμπανιζε κάτουρο που με ειχε κεράσει . ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια η μικρη.

Ζεστό Μπυράλ από την παραγωγή στην κατανάλωση!
mpyral.jpg

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.170
Πόντοι
31.618
Δεν είσαι στο σωστό μέρος του σάιτ για να ρωτήσεις τέτοιες πληροφορίες.
Αν και σου προτηνω αυτά να τα ρωτάς σε π.μ.
Ιδαλος οι κανίβαλοι θα σε κατασπαράξουν

• Like
Αντιδράσεις: Gio399

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Η πνευματικη τους σταθμη?
Κάτω του μηδενός.....με εξαίρεση αυτές που έχουν στρατηγικό σκοπό κ μυαλό να κάνουν τη δουλειά για κάποια χρόνια κ να σταματήσουν.Να κάνουν αποταμίευση για κάποιο μελλοντικό σκοπό.
Επίσης άλλη εξαίρεση αποτελούν οι μικρές σε ηλικία μανούλες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom