koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.163
- Πόντοι
- 1.936
Ναι.Διδυμου 27 είναι ανοιχτό μάγκες;
Ναι.Διδυμου 27 είναι ανοιχτό μάγκες;
ευχαριστωΝαι δουλεύει 6-11. Τίνα την λένε, όχι Κωνσταντίνα.
καμία σχέση....συν του ότι δε θυμάμαι νομίζω να είχαμε μεταξύ μας κάποια στιχομυθία περί Μιχαελας ,για να μη σπαμαρουμε αν θες στείλε μου πμΣμυρνη ξερω οτι εχεις θιχτει μαζι μου επειδη σε ειπα ανωμαλο που γαμας την Μιχαελα του 17α αλλα εισαι αδερφος μου σαγαπαω και οτι δεν καταλαβες ελα να στο εξηγησω
Εχουν κι αυτες τα δικά τους βρε αδερφέ. Ναυάγια ετών 23 είναι οι περισσότερες.Κύριοι κ κύριες καλησπέρα. Μια ερώτηση που αφορά κ τη κοινότητα κ των ιδιοκτητών θελω να θίξω αν παρακολουθείται το νήμα, κυρίως ακόμα από τις υπηρεσίες γτ για εκείνες πρόκειται. Μπαίνει ένας κυριος ομιλητικός με τη καλησπέρα του εννοώ πρώτος, όμορφα κ χωρίς ύφος. Στο πλυθηντικο μιλάω πάντα κ στις κοπέλες κ στις υπηρεσίες. Βγαίνουν τα κορίτσια κ πραγματικα κοιμούνται όρθια. Όμορφα χαιρετάω αφου ευχαριστήσω κ τις δυο κ απαντάνε λες κ είμαι κανένα τσουτσέκι που πηγε να κάνει τη βόλτα του μόνο λες κ δεν έχουμε δει γυμνά κορίτσια στη ζωή μας. Το χρόνο μου πηγα να φάω στο να γυρίζω. Κ όλες από την αρχή με τη μουρη μεχρι το πάτωμα κ να μιλάνε λες κ είναι πλέον κάποια αγκαρια. Μιλάω για Φωκαίας κ επειδη ξενέρωσα γυρνώντας σταμάτησα για χωματιανου κ όλες ρε παιδί μου αναγωγές. Το να τους μιλάει κάποιος σκεφτηκα σεβαστικα το περνούν σαν ειρωνία; Δλδ τις κάναμε ζώα, σα να παμε να τον χώσουμε απλα καπου κ να φύγουμε; Κ κθλ παιδεία η σεβασμός; Αυτά… λυπαμαι, δε περασα πουθενά σήμερα τελικά. Ήταν μεγάλη παρασκευη για όλους Αθήνα μαλλον σημερα
Σε μπουρδέλο πηγές ρε τύπε τι περίμενες τίποτα καλλιεργημένες αποφοίτους νομικής? Και αν όντως ήσουν καλλιεργημένος, δε θα τις παρεξηγούσες. Αλλιώς μιλάμε όταν πηγαίνουμε στην όπερα, αλλιώς στα μπουρδέλα. Αυτονόητο είναι.Κύριοι κ κύριες καλησπέρα. Μια ερώτηση που αφορά κ τη κοινότητα κ των ιδιοκτητών θελω να θίξω αν παρακολουθείται το νήμα, κυρίως ακόμα από τις υπηρεσίες γτ για εκείνες πρόκειται. Μπαίνει ένας κυριος ομιλητικός με τη καλησπέρα του εννοώ πρώτος, όμορφα κ χωρίς ύφος. Στο πλυθηντικο μιλάω πάντα κ στις κοπέλες κ στις υπηρεσίες. Βγαίνουν τα κορίτσια κ πραγματικα κοιμούνται όρθια. Όμορφα χαιρετάω αφου ευχαριστήσω κ τις δυο κ απαντάνε λες κ είμαι κανένα τσουτσέκι που πηγε να κάνει τη βόλτα του μόνο λες κ δεν έχουμε δει γυμνά κορίτσια στη ζωή μας. Το χρόνο μου πηγα να φάω στο να γυρίζω. Κ όλες από την αρχή με τη μουρη μεχρι το πάτωμα κ να μιλάνε λες κ είναι πλέον κάποια αγκαρια. Μιλάω για Φωκαίας κ επειδη ξενέρωσα γυρνώντας σταμάτησα για χωματιανου κ όλες ρε παιδί μου αναγωγές. Το να τους μιλάει κάποιος σκεφτηκα σεβαστικα το περνούν σαν ειρωνία; Δλδ τις κάναμε ζώα, σα να παμε να τον χώσουμε απλα καπου κ να φύγουμε; Κ κθλ παιδεία η σεβασμός; Αυτά… λυπαμαι, δε περασα πουθενά σήμερα τελικά. Ήταν μεγάλη παρασκευη για όλους Αθήνα μαλλον σημερα
Να σαι καλα, ευχαριστω που μου το πες γιατι δεν ηξεραΒαλτο στο σωστό τοπικ τότε που έχει βουήξει εδώ και μέρες
Τα θέλει ο κώλος σου χαχαΚαλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Χαχχα έλα πεςΤα θέλει ο κώλος σου χαχα
Το αυταρχικό πρόγραμμα περιλαμβάνει λουλούδια, ρομάντζο και αγκαλιές με καυτές ματιέςΚαλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Καλός σας βρήκα, έλειπα αρκετό καιρό , είχα σοβαρό θέμα υγείας. Ξεκινώ πάλι τα γαμησια
Αχχχ τι μας κάνεις....
Μην ξεχνάμε και το άφθονο σαμπανιζε κάτουρο που με ειχε κεράσει . ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια η μικρη.
Δεν είσαι στο σωστό μέρος του σάιτ για να ρωτήσεις τέτοιες πληροφορίες.Καλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Και δουλεύουν υπό τις παραισθησεις της ντρογκας κάποιες.....θα συμπληρωναΕχουν κι αυτες τα δικά τους βρε αδερφέ. Ναυάγια ετών 23 είναι οι περισσότερες.
Η πνευματικη τους σταθμη?Και δουλεύουν υπό τις παραισθησεις της ντρογκας κάποιες.....θα συμπληρωνα
Κάτω του μηδενός.....με εξαίρεση αυτές που έχουν στρατηγικό σκοπό κ μυαλό να κάνουν τη δουλειά για κάποια χρόνια κ να σταματήσουν.Να κάνουν αποταμίευση για κάποιο μελλοντικό σκοπό.Η πνευματικη τους σταθμη?