Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (13 μέλη και 217 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
16.073
Πόντοι
4.926
Στη πρώτη φωτό γιατί φαίνεται σηκωμένο το χέρι στον καθρέφτη ενώ τα έχει κάτω; :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::priest::priest::priest::priest::priest::priest::priest:

Τεράστια απώλεια πάντως
Το παρατήρησα και τρόμαξα! Μου θύμισε κάτι θρίλερ, με πνεύματα, που ο πρωταγωνιστής γυρίζει πλάτη στον καθρέφτη και το είδωλο του παραμένει στην αρχική του θέση.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.948
Πόντοι
3.246
Αναμνηστικές Φωτογραφίες από "Βανέσα" που μας αποχαιρέτησε, μιας και ακούγονται φήμες ότι είναι έγκυος.
IMG_20240429_172809-OFF.jpg
IMG_20240501_022610-OFF.jpg
ένα σπαστικό αλλοπρόσαλο χόμπιτ ήταν ούτως ή άλλως, δεν θα μας λείψει

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.676
Πόντοι
456

Nikos78!

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2023
Like
284
Πόντοι
21
Σημερα τσαρκαροντας Μεταξουργειο κατα τις 15:00 πετυχα χωρις να το περιμενω στο ΜΑ 21 ισογειο την Ουκρανεζα Αλινα...ξερετε αυτην που πριν κατι μηνες ειχε ριξει ακυρο στον Dmtrsxx οταν πηγε για επαναληπτικο γαμησι στην ιδια μετα απο καμια ωρα περιπου....διστασα λιγακι αλλα τελικα ειπα να την δοκιμασω για πρωτη φορα...θα ανεβαινει κριτικη...

Η Ηλέκτρα που χάθηκε πάλι? Αν και θα κάνει σίγουρα την εμφάνιση της.... γουστάρω που και που καμιά slow motion συνεύρεση

τι πρόσχαρο αγγελούδι είναι αυτό;
Που παίζει αυτο;

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.257
Πόντοι
201
Καλύμνου 36
20241120_132453.jpg

ιστορικό μπουρδελακι κλειστό πολύ καιρό, μεγαλουργησε η θρυλική ρομαντική πορνη Νανά.

Καλύμνου 48α
20241120_133059.jpg

έχει μείνει εδώ και καιρό μόνη της η Όλγα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Καλύμνου 48β
20241120_133110.jpg

της Πωλινας κλειστό.

Μαγνησίας 1
20241120_133211.jpg

Εβελινα/Ειρήνη και η Άννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Μαγνησίας 11
20241120_133956.jpg

κλασικά χρόνια τώρα η Σοφία, σε απλό πρόγραμμα.

Τα μπουρδέλα αποτελούν τον εγκυρότερο δείκτη της ελληνικής οικονομίας! Ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τον τζίρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.257
Πόντοι
201

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
3.166
Πόντοι
441
Αναμνηστικές Φωτογραφίες από "Βανέσα" που μας αποχαιρέτησε, μιας και ακούγονται φήμες ότι είναι έγκυος.

Ξεροχύνω με creepshots του @Gxamos, τώρα που χειμώνιασε άφησες τις παραλίες και έπιασες τα μπουρδέλα ρε μπαγάσα!
Προσφέρεις και υλικό για μαλακία για όσους δεν πατάνε ποτέ στους οίκους αλλά μας ζαλίζουν τα αρχίδια στην ενημέρωση ''πείτε μου κανά καλό μουνί στην απογευματινή βάρδια'' κτλπ

Τα τατουαζ της είναι απαίσια, δείγμα του χαμηλού -εάν όχι ανύπαρκτου- πνευματικού επιπέδου, όμως τα βυζάκια είναι μούρλια. Απαλά και μεγάλα αναλογικά με το μπόι της. Γουστάρεις να τα χουφτώνεις και να τα γλείφεις.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.513
Πόντοι
726
@DmtrsxXx για εμάς που δεν προλάβαμε να δούμε τις φωτό σου με την Λινα , υπάρχει περίπτωση να τις ανεβάσεις ξανά ; Η κάπου να τις δω τέλος πάντων ..

Καλός σας βρήκα, έλειπα αρκετό καιρό , είχα σοβαρό θέμα υγείας. Ξεκινώ πάλι τα γαμησια

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.078
Πόντοι
726
@DmtrsxXx για εμάς που δεν προλάβαμε να δούμε τις φωτό σου με την Λινα , υπάρχει περίπτωση να τις ανεβάσεις ξανά ; Η κάπου να τις δω τέλος πάντων ..

Καλός σας βρήκα, έλειπα αρκετό καιρό , είχα σοβαρό θέμα υγείας. Ξεκινώ πάλι τα γαμησια
Ποια είναι αυτή; Αυτή με τις πανδόφλες;

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.814
Πόντοι
3.760
Η Αννιτα στο 86 ισογειο γαμιεται και τσιμπουκωνει απο τις απογευματινες ωρες.Την πετυχα εχθες το απογευμα και αφεθηκα σε ενα ωραιο μπουκιτσι αρκετα γρηγορο αλλα οχι τοσο ηδονικο.Την επνιξα με τον φλοκοχυλο μου και εφυγα χαλαρος και πανευτυχης.Καιρο ειχα να την παρω.Υποψιαζομαι οτι κανει σερι απογευμα βραδυ τις βαρδιες γι'αυτο ειναι και κακοκεφη στα βραδυνα της μερικες φορες.Εχθες παντως ηταν μες το χαμογελο,καθαρη και μοσχομυριστη.

dreamhunter

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
5
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς το Φωκαίας 7 υπόγειο τι ώρες ανοίγει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
539
Like
81.510
Πόντοι
47.129

Αχχχ τι μας κάνεις....
Σε αυτα τα βυζιά άπειρες φορές εχω χώσει την πούτσα μου αναμεσα τους και τα εχω γαμήσει.
Αυτη η τρυπα στο μουνί ηταν 2 ίντζες την ειχα μετρήσει. Χωραγαν μεσα και τα αρχίδια ενω στο γλειφομούνι εμπαινε και η μύτη μεσα..
Μην ξεχνάμε και το άφθονο σαμπανιζε κάτουρο που με ειχε κεράσει . ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια η μικρη.
Εύχομαι μετα τη γεννα να επιστρέψει στη δουλειά.

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Αχχχ τι μας κάνεις....
Σε αυτα τα βυζιά άπειρες φορές εχω χώσει την πούτσα μου αναμεσα τους και τα εχω γαμήσει.
Αυτη η τρυπα στο μουνί ηταν 2 ίντζες την ειχα μετρήσει. Χωραγαν μεσα και τα αρχίδια ενω στο γλειφομούνι εμπαινε και η μύτη μεσα..
Μην ξεχνάμε και το άφθονο σαμπανιζε κάτουρο που με ειχε κεράσει . ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια η μικρη.
Εύχομαι μετα τη γεννα να επιστρέψει στη δουλειά.
Ποιος οίκος ανοχής είναι αυτός;

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
646
Πόντοι
81
απο πανω προς τα κατω με τοπ 5 και απολογισμο Νοεμβριου.
Εχουμε και λεμε

-Τζεσικα αλβανιδα, ειμαι βυζολαγνος και ελευθεροστοματικολαγνος τελευταια,
η τζεσικα απο τα πιο τοπ που εχω πετυχει προσφατα σε αυτη την κατηγορια.
Προσωπο οχι κατι τρελο σε ομορφια αλλα εχει κατι ιδιαιτερο μια τσαχπινια και μια καυλα σαν παρουσια θεικες φυσικες βυζαρες, ο κωλος της δεν μαρεσει αλλα δεν με νοιαζει καυλωσα τοσο πολυ που θα περναγα και με τον κυρβασιλη.
Ιδια γκομενα με την ρανια σε στιλ, η μια εχει βυζια η αλλη κωλο, αμα δουλευανε και τις ιδιες ωρες τελειο.

-Μαλλον αδικημενη γιατι αξιζε την πρωτια αλλα την εχασε στο 90, Αντριαννα αλβανιδα,(χωματιανου)
Απο τις μονες φορες που επιβεβαιωνω στο 100% αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα.
Πολυ πουτανα.

-Τζενιφερ λατινα (ασπρη) μονο για πιπα αλλα τοσο πιπαρα που την κατατασσει στην 3η θεση της βαθμολογιας-μαζι με την Σαρα λατινα κωλαρα ωραιο δερμα απαλο σχεδον οσο πρεπει.
Αμφοτερες σε ελευθερο στοματικο
Και τελειωτικο με εξτραδακια σαν τσοντες τα πηρανε και οι 2 στο στομα.

-4η θεση παλι διπλη καταθεση με Εμμα(ι) λατινα με ραστα ωραιος κωλος στο πιασιμο ωραιο δερμα ωραιος κωλος για χυσιμο ενω εκανε τουερκ στημενη μαζι με Ντανιελα λατιναρα το ιδιο αλλα με μεγαλυτερο κωλο και λιγοτερο απαλο στο πιασιμο απο της εμμα(ι)ς
Ωραιοι κωλοι για καρφωμα και σφαλιαρες -εχουμε δει και καλυτερους- αλλα για 20 ευρω μια χαρα περασα

-5η θεση οχι διπλη καταθεση καπακια αλλα ισοβαθμια αναμεσα σε βερονικα λατινα ασπρη τσιμπουκωχειλαρες δυστυχως δεν κανει ελευθερο αλλα καλη πιπα, Κωλαρα μπαμπλ μπατ της την γυαλισα γουσταρα,
-Μαζι με (δεν θυμαμαι το ονομα, το μπουρδελο που εχει στενα σκαλια υπογειο διπλα απτην κοκκινη πορτα της ειρηνης βουλγαρας που εδινε κωλο)
Απο ουκρανια ασπρη λεπτη με περιεργη κοιλια αλλα εκανα πως δεν την βλεπω λογω αυτου του κωλου, πηγαιντε να την παρετε πισωκολλητο χωρις να την κοιτατε αξιζει αλλα προσοχη στα σκαλια. Αφρατος κωλος για πιασιμο και οχι μονο, με μια φουντα μικρο ταττου (αυτο δεν μαρεσει αλλα ειναι μικρο)
Στα 4 ωραιο στησιμο μονο ετσι ειναι ωραιο μουνι αυτη αλλα αξιζει για καρφωματα αν δεν υπαρχει κατι αλλο διαθεσιμο

-Κιρα ρωσιδα τσιμπουκαρα που δεν της φαινεται την αφηνα να μου παιρνει τσιμπουκι ολη μερα και ας μην μαρεσει σαν παρουσια, κριμα που δεν τα καταπινει.

-Ευα ρωσιδα η βυζαρου που εγινε σαρα και πηρε κιλα που την χαλασαν αλλα για καμια πιπα καλη ειναι, στις αρχες μαρεσε και το υπολοιπο σωμα της αν και δεν ειχε καναν τρελο κωλο ουτε τοτε.

-Νικολ βραζιλιανα, ηθελα καρφωματα εκεινη την ωρα και αντεχει ευδιαθετα, το δερμα της ειναι αρκετα τσιτα

-Νικολ θεομουνο (;) δεν ειναι,
Απο περου νομιζω Μαζι με μπελλα ρωσιδα ( καλυτερη αποδοση μεσα απο την νικολ) αλλα για λιοσιων ξεπεσμος σε εναν τετοιο ιστορικο οικο με τετοια δωματια να σαλοναρουν αυτες ειναι σαν να βαζω τον μανταλο να παιζει στην αγια σοφια, δεν σηκωνεις κεφαλι.

Γενικα νομιζω παιζουν πιο ωραιο μουνια το πρωι, δεν το εχω τσεκαρει γιατι δεν ειμαι πρωινος τυπος αλλα οσες φορες πηγα νομιζω εμεινα ικανοποιημενος. Το βραδυ πολυ πεσμενη η φυλης εχει γινει μεταξυ γιατι θελει περπατημα να βρεις κατι.

Πλοτ τουιστ, εδωσα πιπα σε μια τσατσα, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ.στειλτε μου πμ σε ποια νομιζετε και οποιος το βρει του δινω 20αρικο δημοσια.
Επισης δινω σε οποιον μου βρει ινστα τζεσικας γιατι αυτα τα βυζια θελω να τα κανω πορτετο και να τα κρεμασω στο δωματιο μου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
απο πανω προς τα κατω με τοπ 5 και απολογισμο Νοεμβριου.
Εχουμε και λεμε

-Τζεσικα αλβανιδα, ειμαι βυζολαγνος και ελευθεροστοματικολαγνος τελευταια,
η τζεσικα απο τα πιο τοπ που εχω πετυχει προσφατα σε αυτη την κατηγορια.
Προσωπο οχι κατι τρελο σε ομορφια αλλα εχει κατι ιδιαιτερο μια τσαχπινια και μια καυλα σαν παρουσια θεικες φυσικες βυζαρες, ο κωλος της δεν μαρεσει αλλα δεν με νοιαζει καυλωσα τοσο πολυ που θα περναγα και με τον κυρβασιλη.
Ιδια γκομενα με την ρανια σε στιλ, η μια εχει βυζια η αλλη κωλο, αμα δουλευανε και τις ιδιες ωρες τελειο.

-Μαλλον αδικημενη γιατι αξιζε την πρωτια αλλα την εχασε στο 90, Αντριαννα αλβανιδα,(χωματιανου)
Απο τις μονες φορες που επιβεβαιωνω στο 100% αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα.
Πολυ πουτανα.

-Τζενιφερ λατινα (ασπρη) μονο για πιπα αλλα τοσο πιπαρα που την κατατασσει στην 3η θεση της βαθμολογιας-μαζι με την Σαρα λατινα κωλαρα ωραιο δερμα απαλο σχεδον οσο πρεπει.
Αμφοτερες σε ελευθερο στοματικο
Και τελειωτικο με εξτραδακια σαν τσοντες τα πηρανε και οι 2 στο στομα.

-4η θεση παλι διπλη καταθεση με Εμμα(ι) λατινα με ραστα ωραιος κωλος στο πιασιμο ωραιο δερμα ωραιος κωλος για χυσιμο ενω εκανε τουερκ στημενη μαζι με Ντανιελα λατιναρα το ιδιο αλλα με μεγαλυτερο κωλο και λιγοτερο απαλο στο πιασιμο απο της εμμα(ι)ς
Ωραιοι κωλοι για καρφωμα και σφαλιαρες -εχουμε δει και καλυτερους- αλλα για 20 ευρω μια χαρα περασα

-5η θεση οχι διπλη καταθεση καπακια αλλα ισοβαθμια αναμεσα σε βερονικα λατινα ασπρη τσιμπουκωχειλαρες δυστυχως δεν κανει ελευθερο αλλα καλη πιπα, Κωλαρα μπαμπλ μπατ της την γυαλισα γουσταρα,
-Μαζι με (δεν θυμαμαι το ονομα, το μπουρδελο που εχει στενα σκαλια υπογειο διπλα απτην κοκκινη πορτα της ειρηνης βουλγαρας που εδινε κωλο)
Απο ουκρανια ασπρη λεπτη με περιεργη κοιλια αλλα εκανα πως δεν την βλεπω λογω αυτου του κωλου, πηγαιντε να την παρετε πισωκολλητο χωρις να την κοιτατε αξιζει αλλα προσοχη στα σκαλια. Αφρατος κωλος για πιασιμο και οχι μονο, με μια φουντα μικρο ταττου (αυτο δεν μαρεσει αλλα ειναι μικρο)
Στα 4 ωραιο στησιμο μονο ετσι ειναι ωραιο μουνι αυτη αλλα αξιζει για καρφωματα αν δεν υπαρχει κατι αλλο διαθεσιμο

-Κιρα ρωσιδα τσιμπουκαρα που δεν της φαινεται την αφηνα να μου παιρνει τσιμπουκι ολη μερα και ας μην μαρεσει σαν παρουσια, κριμα που δεν τα καταπινει.

-Ευα ρωσιδα η βυζαρου που εγινε σαρα και πηρε κιλα που την χαλασαν αλλα για καμια πιπα καλη ειναι, στις αρχες μαρεσε και το υπολοιπο σωμα της αν και δεν ειχε καναν τρελο κωλο ουτε τοτε.

-Νικολ βραζιλιανα, ηθελα καρφωματα εκεινη την ωρα και αντεχει ευδιαθετα, το δερμα της ειναι αρκετα τσιτα

-Νικολ θεομουνο (;) δεν ειναι,
Απο περου νομιζω Μαζι με μπελλα ρωσιδα ( καλυτερη αποδοση μεσα απο την νικολ) αλλα για λιοσιων ξεπεσμος σε εναν τετοιο ιστορικο οικο με τετοια δωματια να σαλοναρουν αυτες ειναι σαν να βαζω τον μανταλο να παιζει στην αγια σοφια, δεν σηκωνεις κεφαλι.

Γενικα νομιζω παιζουν πιο ωραιο μουνια το πρωι, δεν το εχω τσεκαρει γιατι δεν ειμαι πρωινος τυπος αλλα οσες φορες πηγα νομιζω εμεινα ικανοποιημενος. Το βραδυ πολυ πεσμενη η φυλης εχει γινει μεταξυ γιατι θελει περπατημα να βρεις κατι.

Πλοτ τουιστ, εδωσα πιπα σε μια τσατσα, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ.στειλτε μου πμ σε ποια νομιζετε και οποιος το βρει του δινω 20αρικο δημοσια.
Επισης δινω σε οποιον μου βρει ινστα τζεσικας γιατι αυτα τα βυζια θελω να τα κανω πορτετο και να τα κρεμασω στο δωματιο μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom