Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό ρωτάω, είμαι από επαρχία και όταν ανέβω Αθήνα ήθελα βρω κάτι να αξίζειλίγο δύσκολο αυτό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 12.076
- Πόντοι
- 3.236
Πριν απο λίγο στις 15:30 περιπου έσκασε μπατσικό με τα φώτα αναμμένα στη Φώκαιας και άραξε. Οι Πέρσες πετάχτηκαν έξω σαν τα ποντίκια στον Τιτανικό.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.346
- Πόντοι
- 13.636
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.404
- Πόντοι
- 7.621
Μετά από βαρειά ίωση που με άφησε τέζα για μια εβδομάδα, σήμερα τσάρκα το μεσημέρι!
Φωκαίας 25 ισόγειο Ντάρια, γνωστή φάτσα που την έχω ξαναδεί, κάτω του μετρίου.
Φωκαίας 13 υπόγα Τζοάννα και μια άλλη που δεν είπαν όνομα. Λατινάκια καλούτσικα με απλό όμως
Φυλής 71 όροφος Σοφία λατίνα
Φυλής 67 Τζένιφερ η καινούρια.
Κάποιος αγαπούλης κατουρόφλωρος την είχε κλείσει για μια ώρα
Έκανε καλά καλά τη δουλίτσα του, αλλά δεν θα πει πουθενά τσιμουδιά μην του κλέψουν την αγάπη τουΚουτοπόνηροι...
Φωκαίας 25 ισόγειο Ντάρια, γνωστή φάτσα που την έχω ξαναδεί, κάτω του μετρίου.
Φωκαίας 13 υπόγα Τζοάννα και μια άλλη που δεν είπαν όνομα. Λατινάκια καλούτσικα με απλό όμως
Φυλής 71 όροφος Σοφία λατίνα
Φυλής 67 Τζένιφερ η καινούρια.
Κάποιος αγαπούλης κατουρόφλωρος την είχε κλείσει για μια ώρα
Έκανε καλά καλά τη δουλίτσα του, αλλά δεν θα πει πουθενά τσιμουδιά μην του κλέψουν την αγάπη τουΚουτοπόνηροι...
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 345
- Πόντοι
- 20
Ρώτησα την τσα2 στο Φωκαίας 27 ισόγειο σκαλάκια για την Ιρίνα ποτε θα έρθει απο την Ουκρανία και ωρυότανε ότι είναι Ρωσίδα.
Της είπα ότι η ίδια μου είπε ότι είναι Ουκρανιδα απο το Λβίβ συγκεκριμένα και στο instagram Ουκραια λέει και επέμενε οτι κάνω λάθος και αυτή είναι Ρωσίδα.
Τυχερή ήταν που δεν είχα mb στο κινητό να της έδειχνα το προφίλ.
Της είπα ότι η ίδια μου είπε ότι είναι Ουκρανιδα απο το Λβίβ συγκεκριμένα και στο instagram Ουκραια λέει και επέμενε οτι κάνω λάθος και αυτή είναι Ρωσίδα.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.404
- Πόντοι
- 7.621
Επίσης στα Μαραθώνος μεσημέρι...
Μαραθώνος & Αχιλλέως 48 Λάουρα. Μελαχρινή της διπλανής πόρτας.Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις..
Μεσαίο πάνω Μαρσέλα
Μεσαίο κάτω Σοφία λατίνα χαμογελαστή με κώλο αεροδρόμιο Ελληνικού και με απλό παρακαλώ
Μαραθώνος άσπρη πόρτα κλειστό.
Επιστροφή Φυλής 67 και δοκιμή Τζένιφερ με αρκετά καλές εντυπώσεις. Παρότι ήμουνα μετά από ίωση και λίγο κατσιασμένος, με έφτιαξε καλά...
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Μαραθώνος & Αχιλλέως 48 Λάουρα. Μελαχρινή της διπλανής πόρτας.Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις..
Μεσαίο πάνω Μαρσέλα
Μεσαίο κάτω Σοφία λατίνα χαμογελαστή με κώλο αεροδρόμιο Ελληνικού και με απλό παρακαλώ
Μαραθώνος άσπρη πόρτα κλειστό.
Επιστροφή Φυλής 67 και δοκιμή Τζένιφερ με αρκετά καλές εντυπώσεις. Παρότι ήμουνα μετά από ίωση και λίγο κατσιασμένος, με έφτιαξε καλά...
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Και τα τραπεζοκαθισματα επανω στην οδευση τυφλων …Αυτοι ειμαστεΟ Φούρνος άδειος χωρίς τον Μήτσο...
Τα γλυκά χωρίς καμία αξία...
Η ζωή χωρίς κανένα νόημα...
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.851
- Πόντοι
- 486
Στείλε ινστα τυπε, άμα τη δω θα σου πω σίγουρα τι είναιΡώτησα την τσα2 στο Φωκαίας 27 ισόγειο σκαλάκια για την Ιρίνα ποτε θα έρθει απο την Ουκρανία και ωρυότανε ότι είναι Ρωσίδα.
genocidal-humanoid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 151
- Πόντοι
- 280
Σου ειπε τελικα αν θα ερθει?Ρώτησα την τσα2 στο Φωκαίας 27 ισόγειο σκαλάκια για την Ιρίνα ποτε θα έρθει απο την Ουκρανία και ωρυότανε ότι είναι Ρωσίδα.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.547
- Πόντοι
- 2.836
Στείλε insta σε πμ αν θεςΡώτησα την τσα2 στο Φωκαίας 27 ισόγειο σκαλάκια για την Ιρίνα ποτε θα έρθει απο την Ουκρανία και ωρυότανε ότι είναι Ρωσίδα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.046
- Πόντοι
- 3.246
ερωτήσεις για ινστα Ιρίνας σε 3, 2, 1…Ρώτησα την τσα2 στο Φωκαίας 27 ισόγειο σκαλάκια για την Ιρίνα ποτε θα έρθει απο την Ουκρανία και ωρυότανε ότι είναι Ρωσίδα.
10euro10lepta
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
Ο τύπος λέει ότι έχει το ινστα της αλλά δεν την ρωτάει, ρωτάει την τσατσα μιλάμε για σοβαρό παπατζηερωτήσεις για ινστα Ιρίνας σε 3, 2, 1…
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.046
- Πόντοι
- 3.246
καλά μπορεί να ναι προφίλ τύπουΟ τύπος λέει ότι έχει το ινστα της αλλά δεν την ρωτάει, ρωτάει την τσατσα μιλάμε για σοβαρό παπατζη
20.000 φόλοουερς τι να πρωτοαπαντήσει κι αυτή
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.422
- Πόντοι
- 3.436
Καλα το οτι εχει το ινστα της δεν σημαινει οτι μπορει και να της μιλησει....Πιθανον να της στελνει μηνυματα και αυτη να τον αγνοει....Ο τύπος λέει ότι έχει το ινστα της αλλά δεν την ρωτάει, ρωτάει την τσατσα μιλάμε για σοβαρό παπατζη
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.346
- Πόντοι
- 13.636
Ναι.Μια παλαβή που βγαινει γυμνή στο Φ 59 όροφο και φωνάζει έχω καβλες έχω καβλες να με γαμησετε την έχετε πάρει ;
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 746
Περιγραφή!? Ενδιαφέρομαι!Λιοσίων 73Α Μπέλλα κρέας...τζάμπα το νεαρό της ηλικίας.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.595
- Πόντοι
- 46.232
Τίμια η Συλβια, έχει χάσει και πολλά κιλά
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 345
- Πόντοι
- 20
Δεν απαντάει ρε τύπε.Ο τύπος λέει ότι έχει το ινστα της αλλά δεν την ρωτάει, ρωτάει την τσατσα μιλάμε για σοβαρό παπατζη
Ψηλή μαύρο μαλλί παραπάνω κιλά σε μπούτια κοιλιά και πρόσωπο, βυζί σχεδόν 4αρι, πρέπει να χάσει 20 κιλά τουλάχιστον για να θεωρηθεί μπαμπατσικο.Περιγραφή!? Ενδιαφέρομαι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις