Τα καταστήματα αυτά είναι Φυλής; τα λες επιπέδου Εμετουργειου...από εποχής οίκων Μενάνδρου...Χρόνια ήθελα να ανεβάσω τέτοιες φωτογραφίες. Σχεδόν από τότε που ήμουν παιδάκι!!!
Φωτό λοιπόν από δύο οίκους χθες βράδυ καθώς και από το διάσημο "ποτήρι" της οδού Φυλής όπου για δεύτερη μέρα εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση του...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Η συγκεκριμένη ξερουμε τι ωρες δουλεύει?Όσο και ωραίο μουνι που όντως είναι για ξουργειο που πάει με αυτά τα βρόμικα σπορτεξ τελείως ντεκαβλέ δεν βγάζει κάτι πρόστυχο. Βέβαια οι Πέρσες θα την βλέπουν σαν ξερολουκουμο και αν τους δέχεται θα το ξεμουνιασουν μη σου πω ότι θα της πάρουν και παντοφλες.
assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 201
Χθες δούλευε απόγευμα οπότε εκεί θα είναι και τώρα.Η συγκεκριμένη ξερουμε τι ωρες δουλεύει?
Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
Η αννιτα μια skinny αλβανιδα 3η βαρδια φυλης ξερουμε σε ποιον οικο ειναι ;
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.236
86B βραδινή βάρδια, κάποιες φορές ξεκινάει και απο απογευματινή. Αξίζει, κάνει τελειωτικό στο στόμα.Η αννιτα μια skinny αλβανιδα 3η βαρδια φυλης ξερουμε σε ποιον οικο ειναι ;
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.255
- Πόντοι
- 3.436
Εγω εχθες την πετυχα κατα τις 23:45...τωρα ηταν λιγο πριν σχολασει απο την απογευματινη βαρδια ή ηταν οταν ξεκινουσε την βραδυνη θα σε γελασω...παντως γενικα οσες φορες την εχω πετυχει τοσο στο Ιασωνος 19 οροφος οσο και στο Ιασωνος 36 που δουλευε παλαιοτερα, παντα ηταν ωρες βραδυνες καπου μεταξυ 22:30 - 00:30Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
Η μαυρουλα Βίκυ του Ιασ.19 τι βάρδια δουλεύει; Μόνο νύχτα;
Καλησπέρα , σε ποιούς οίκους βρίσκουμε συνήθως λατίνες ??? περιοχή πέριξ φυλής κτλπ , όχι μεταξουργείο .
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.183
- Πόντοι
- 46.232
Φυλής 71 ,71α ,105 δεξιά, 86α ,61 ,66α,56,54α, 59 κατωΚαλησπέρα , σε ποιούς οίκους βρίσκουμε συνήθως λατίνες ??? περιοχή πέριξ φυλής κτλπ , όχι μεταξουργείο .
Φιλιππιδου 11α ,11β ,
Φώκαιας 7 ισόγειο (μόνο 2η) ,13 υπόγειο, 13 ισόγειο, 27β πάνω
Raul11
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 216
- Πόντοι
- 0
Στο 2024 είσαι όπου και να μπεις λατινα θα βρειςΚαλησπέρα , σε ποιούς οίκους βρίσκουμε συνήθως λατίνες ??? περιοχή πέριξ φυλής κτλπ , όχι μεταξουργείο .
Δεν είναι έτσι φίλε συναγωνιστή , μιά φορά έχω βρεί μόνο , στην εξηκίου , ξαναπήγα μετα απο κάποιο διάστημα και τζίφος ...Στο 2024 είσαι όπου και να μπεις λατινα θα βρεις
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.236
Φώκαιας 27 στον όροφο έχει 4 Λατίνες. Σε γενικές γραμμές, σε όποιο σπίτι και αν μπεις αυτή την περίοδο, σε κάποια βάρδια έχει και από μία τουλάχιστον Λατίνα.Καλησπέρα , σε ποιούς οίκους βρίσκουμε συνήθως λατίνες ??? περιοχή πέριξ φυλής κτλπ , όχι μεταξουργείο .
Μου αρέσουν οι συγκεκριμένες άμεσες έγκυρες και αποτελεσματικές πληροφορίες ( όπως αυτην που μου έδωσες μολις τώρα ) αν μου πείς και βάρδια θα με βοηθούσες πολύ! .Φώκαιας 27 στον όροφο έχει 4 Λατίνες. Σε γενικές γραμμές, σε όποιο σπίτι και αν μπεις αυτή την περίοδο, σε κάποια βάρδια έχει και από μία τουλάχιστον Λατίνα.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.236
Γύρω στις 10 το βραδυ έχει την 4άδα, δεν ξερω πόσες απο αυτες συνεχιζουν στη νυχτερινή. Αυτό παίζει ανάλογα και με την ημέρα, αν κάποια κοπέλα αδιαθετήσει, αν την στείλουν σε άλλο οίκο να αντικαταστήσει κάποια άλλη κλπ.Μου αρέσουν οι συγκεκριμένες άμεσες έγκυρες και αποτελεσματικές πληροφορίες ( όπως αυτην που μου έδωσες μολις τώρα ) αν μου πείς και βάρδια θα με βοηθούσες πολύ! .
Φτου γαμώ την ατυχία μου ! , χάθηκε να τις βάλουν απογευματινό νούμερο ?Γύρω στις 10 το βραδυ έχει την 4άδα, δεν ξερω πόσες απο αυτες συνεχιζουν στη νυχτερινή. Αυτό παίζει ανάλογα και με την ημέρα, αν κάποια κοπέλα αδιαθετήσει, αν την στείλουν σε άλλο οίκο να αντικαταστήσει κάποια άλλη κλπ.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.236
Εχει και στην απογευματινή ζώνη την Κολομβιανή την κοντούλα με ακάποτο τσιμπούκι και την άλλη τη χοντρούλα (δε θυμάμαι τώρα χώρα προέλευσης).Φτου γαμώ την ατυχία μου ! , χάθηκε να τις βάλουν απογευματινό νούμερο ?
Για τον ίδιο οίκο μιλάμε φίλτατε συναγωνιστή ? .Εχει και στην απογευματινή ζώνη την Κολομβιανή την κοντούλα με ακάποτο τσιμπούκι και την άλλη τη χοντρούλα (δε θυμάμαι τώρα χώρα προέλευσης).
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.236
ΠάνταΓια τον ίδιο οίκο μιλάμε φίλτατε συναγωνιστή ? .
Εκεί που είχα απελπιστεί μου έδωσες μια σωτήρια πνοή ! , σε υπερευχαριστώ !
Γύρω στις 10 το βραδυ έχει την 4άδα, δεν ξερω πόσες απο αυτες συνεχιζουν στη νυχτερινή. Αυτό παίζει ανάλογα και με την ημέρα, αν κάποια κοπέλα αδιαθετήσει, αν την στείλουν σε άλλο οίκο να αντικαταστήσει κάποια άλλη κλπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γύρω στις 10 το βραδυ έχει την 4άδα, δεν ξερω πόσες απο αυτες συνεχιζουν στη νυχτερινή. Αυτό παίζει ανάλογα και με την ημέρα, αν κάποια κοπέλα αδιαθετήσει, αν την στείλουν σε άλλο οίκο να αντικαταστήσει κάποια άλλη κλπ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις