Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (27 μέλη και 225 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.393
Πόντοι
32.478
έχει περάσει από παντού, Μετάξι την βολεύει αβερτα για πολλούς λόγους. Παλιά το χε 10 νομίζω τώρα είναι στο 15αρι! Για μια φορά τέτοια κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας, μετά ότι κάτσει αν κατσει
10 ευρώ το έχει.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.568
Πόντοι
13.636
Πέρασα με την δεύτερη και άδειασα τις μπάλες μου γιατί η Αλεξάνδρα με άφησε αχυστο.
Για αυτό πάντα βάζουμε και χρονόμετρο και το δείχνουμε και στο κορίτσι για να μην μπορεί μετά να μας κοροϊδέψει. :woldman:
Με έχει σώσει πολλές φορές η τακτική αυτή.
:hi:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
μου φαίνεται πριν από κάνα μήνα που πήγα είχε φιλάκια βυζάκια, 69, και προφανώς μουνακι, μη σε πάρω και στο λαιμό μου
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου, το ερωτημα ηταν πιο πολυ εαν κανει ελευθερο στοματικο !!!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου, το ερωτημα ηταν πιο πολυ εαν κανει ελευθερο στοματικο !!!!!!
αν είδες πιο πάνω ο συναγωνιστής milfomaniac είπε ότι το πήγε στα 10 ευρώ, αν θες εξτραδακια ρώτα μέσα στο δωματιο

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.393
Πόντοι
32.478
δε μου λες εσύ, επειδή μιλούσες με την Ήρα από Κολωνού, κάνα νέο είχες? Θα γυρίσει στο κουρμπετι ή πάει πάπαλα?
Έχει γυρίσει , αλλά κάνει πιάτσα στον δρόμο. Στείλε μήνυμα εάν ενδιαφέρεσαι να σου πω, που ακριβώς μήν πουν ότι της κάνουμε και διαφήμιση.

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Απορώ γιατί τόσος ντόρος για την Ειρήνη. Μόνο για την ηλικία;;; Απλό πρόγραμμα κάνει και εμφανισιακά δεν είναι και κάτι το σπουδαίο. Η Νικόλ στο Κολωνού 53 είναι σκάλες ανώτερη από εμφάνιση. Μπροστά της η Ειρήνη είναι παιδάκι. Αν τις συναντούσες και τις δύο στον δρόμο, δεν νομίζω να κοιτούσε κανείς την Ειρήνη. Δεν πιάνει μία μπροστα της.
Αυτή η Νικόλ φίλε μου πως είναι εμφανισιακά

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
μονο εμενα μ λειπει η Λινα φολινα απο ιασωνος?ξερει κανεις τπτ γι αυτην?μπορει να ταν φολα,αλλα 10 ευρο για τετοιο μωρο αξιζε
Επειδή πήγαινα και γω συχνα στην φολινα τελευταία φορά που πήγα μου είπε η τσατσά οτι ζήτησε απο το αφεντικό λεφτα για να γυρίσει Ελλάδα και τα έφαγε κι δεν γύρισε ποτε!..Μετά πήγε Γερμανία για δουλειά!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Έχει γυρίσει , αλλά κάνει πιάτσα στον δρόμο. Στείλε μήνυμα εάν ενδιαφέρεσαι να σου πω, που ακριβώς μήν πουν ότι της κάνουμε και διαφήμιση.
Ερωτηση κανει πιατσα με το ιδιο ονομα ?? και αν θες στειλε σε Π Μ καποια πληροφορια γιατι κατι μου λεει οτι πιατσαρει εκει γυρο στην Σωκρατους - Καποδιστριου.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.393
Πόντοι
32.478
Ερωτηση κανει πιατσα με το ιδιο ονομα ?? και αν θες στειλε σε Π Μ καποια πληροφορια γιατι κατι μου λεει οτι πιατσαρει εκει γυρο στην Σωκρατους - Καποδιστριου.
Όχι καμία σχέση. Θα σου στείλω μήνυμα

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
444
Πόντοι
300
έχει περάσει από παντού, Μετάξι την βολεύει αβερτα για πολλούς λόγους. Παλιά το χε 10 νομίζω τώρα είναι στο 15αρι! Για μια φορά τέτοια κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας, μετά ότι κάτσει αν κατσει
με πακι και τα λοιπα λαθρο περναει;

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
610
Πόντοι
81
Ρε παιδιά ούτε μια κριτική για Νικόλ δεν υπάρχει στον εν λόγω οίκο...μα καλά είναι στο 10ρικο και αναρωτιεστε αν παίρνει πακια, εδώ τους βλέπουμε να σουλατσαρουν αλλού κι αλλού δεν θα τους παίρνει αυτή; Κάποιος ρωτούσε για Όλγα Φώκαιας, μεταμεσονύχτια την βρίσκεις Φωκαίας 19.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.431
Πόντοι
5.631

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.434
Πόντοι
4.926
Πες μας λίγα πράγματα για Ειρήνη ρε αδερφεεε . Ακούω πολύ για αυτήν
Η Ειρήνη είναι ένα πιπίνι, έως 22 ετών. Δεν γνωρίζω την καταγωγή της, αλλά μέσα στο δωμάτιο μιλάει μόνο αγγλικά. Είναι αδύνατη, μεσαίου ύψους και έχει καλό σωματάκι, με κάτασπρο δέρμα. Έχει μικρά βυζιά και ωραίο μικρό κωλαράκι, λόγω ηλικίας. Η φάτσα της είναι μέτρια και αδιάφορη. Στο σεξ είναι μέτρια έως κακή. Το πρόγραμμα της είναι απλό και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν φιλάει, δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, δεν γλύφει αρχίδια, δεν αφήνει να χύσεις στα βυζιά της ή κάπου αλλού και στο γαμήσι είναι φυγόπονη. Σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογεί τις ουρές και τον μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί, για αυτή. Όσον αφορά, για κάποιες αναφορές, ότι αυτή τη στιγμή είναι η ομορφότερη πουτάνα, απλά γελάω. Για να το υποστηρίζει, κάποιος αυτό, πρέπει να είναι Αφγανός, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα χθες και είδε γυναίκα χωρίς μπούργκα, πρώτη φορά στην ζωή του!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.431
Πόντοι
5.631
Η Ειρήνη είναι ένα πιπίνι, έως 22 ετών. Δεν γνωρίζω την καταγωγή της, αλλά μέσα στο δωμάτιο μιλάει μόνο αγγλικά. Είναι αδύνατη, μεσαίου ύψους και έχει καλό σωματάκι, με κάτασπρο δέρμα. Έχει μικρά βυζιά και ωραίο μικρό κωλαράκι, λόγω ηλικίας. Η φάτσα της είναι μέτρια και αδιάφορη. Στο σεξ είναι μέτρια έως κακή. Το πρόγραμμα της είναι απλό και υπέρ-αποστειρωμένο. Δεν φιλάει, δεν κάνει ελεύθερο στοματικό, δεν γλύφει αρχίδια, δεν αφήνει να χύσεις στα βυζιά της ή κάπου αλλού και στο γαμήσι είναι φυγόπονη. Σε καμία περίπτωση, δεν δικαιολογεί τις ουρές και τον μεγάλο ντόρο που έχει δημιουργηθεί, για αυτή. Όσον αφορά, για κάποιες αναφορές, ότι αυτή τη στιγμή είναι η ομορφότερη πουτάνα, απλά γελάω. Για να το υποστηρίζει, κάποιος αυτό, πρέπει να είναι Αφγανός, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα χθες και είδε γυναίκα χωρίς μπούργκα, πρώτη φορά στην ζωή του!
Όσον αφορά εμένα, εκτός από ελεύθερο στοματικό που δεν κάνει, όλα τα άλλα που ανέφερες για δεν, σε μένα τα έκανε όσες φορές έχω περάσει!
Να σημειώσω βέβαια ότι τελευταία δεν την έχω πάρει, γιατί έχω δυσανεξία στις ουρές από ναυάγια...

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
610
Πόντοι
81
Εχουν ακουστεί πολλα περιστατικά στην πιατσα για τη Λίνα μας....
Εχει φαει πολλες συντάξεις απο παππουδια που ηθελαν να τη φερουν Ελλάδα για νύφη.

Δε θα ξεχασω τη φατσα της πως ξινισε οταν πρώτοαντίκρισε το παπαρι μου.

Screenshot_20240428_151549_Gallery.jpg

Μετα την ξεκλειδωσα και της εριξα δυνατο γαμήσι.

Screenshot_20241113_232916_Photos.jpg

Το κουλούρι της που μονο λιγοι και εκλεκτοί μύστες που προσφερουν στο σαητ κατάφεραν να της το παραβιασουν...

Screenshot_20240424_191229_Gallery~2.jpg
Τι έχεις κάνει ρε τρελέ...ωραίο μουνακι αυτό.

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
122
Πόντοι
0
ναι την έχω δει, έχω και σοσιαλ της και έχει ανεβάσει κάνα δυο φωτό που σου πετάγονται τα μάτια έξω! Τέλος πάντων όλα τα γούστα σεβαστά
Καλημέρα Μπορείς νά μας πεις τα σοσιαλ της Νικόλ που τη βρίσκουμε με φωτό πού είπες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom