Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (37 μέλη και 267 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.523
Πόντοι
2.836
η Νικόλ: κάπου 1,67 πολύ καλά κιλά, λευκό δέρμα, βυζί τριάρι, λίγα ταττου όμορφα όχι κάτι τρελό, όμορφος κωλος στα τέσσερα ακόμα πιο όμορφος, μαλλί σχετικά μακρύ καστανό ή κόκκινο αναλογα τα γούστα της, μάτια γαλανα, πολύ όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιακά σαφώς ανώτερη της Ειρήνης κατά τη γνώμη μου πάντα.
Λες να μεταφερθεί κ προς φυλής μεριά η κοπέλα? Κρίμα να παραμένει Μεταξουργείο μια τόσο εμφανισιμη όπως την περιγράφεις. Περνάει κ με πακια κ σε ποιο κόστος δουλεύει?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Λες να μεταφερθεί κ προς φυλής μεριά η κοπέλα? Κρίμα να παραμένει Μεταξουργείο μια τόσο εμφανισιμη όπως την περιγράφεις. Περνάει κ με πακια κ σε ποιο κόστος δουλεύει?
έχει περάσει από παντού, Μετάξι την βολεύει αβερτα για πολλούς λόγους. Παλιά το χε 10 νομίζω τώρα είναι στο 15αρι! Για μια φορά τέτοια κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας, μετά ότι κάτσει αν κατσει

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.061
Πόντοι
3.236
ναι την έχω δει, έχω και σοσιαλ της και έχει ανεβάσει κάνα δυο φωτό που σου πετάγονται τα μάτια έξω! Τέλος πάντων όλα τα γούστα σεβαστά
Aδελφέ δώσε λινκ από τα σόσιαλ της δεσποινίδος!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.578
Πόντοι
456
η Νικόλ: κάπου 1,67 πολύ καλά κιλά, λευκό δέρμα, βυζί τριάρι, λίγα ταττου όμορφα όχι κάτι τρελό, όμορφος κωλος στα τέσσερα ακόμα πιο όμορφος, μαλλί σχετικά μακρύ καστανό ή κόκκινο αναλογα τα γούστα της, μάτια γαλανα, πολύ όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιακά σαφώς ανώτερη της Ειρήνης κατά τη γνώμη μου πάντα.
Η Νικολ τι προγραμμα εχει στις υπηρεσιες της ??

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Η Νικολ τι προγραμμα εχει στις υπηρεσιες της ??
μου φαίνεται πριν από κάνα μήνα που πήγα είχε φιλάκια βυζάκια, 69, και προφανώς μουνακι, μη σε πάρω και στο λαιμό μου

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.787
Πόντοι
32.478
έχει περάσει από παντού, Μετάξι την βολεύει αβερτα για πολλούς λόγους. Παλιά το χε 10 νομίζω τώρα είναι στο 15αρι! Για μια φορά τέτοια κοπέλα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας, μετά ότι κάτσει αν κατσει
10 ευρώ το έχει.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.312
Πόντοι
13.636
Πέρασα με την δεύτερη και άδειασα τις μπάλες μου γιατί η Αλεξάνδρα με άφησε αχυστο.
Για αυτό πάντα βάζουμε και χρονόμετρο και το δείχνουμε και στο κορίτσι για να μην μπορεί μετά να μας κοροϊδέψει. :woldman:
Με έχει σώσει πολλές φορές η τακτική αυτή.
:hi:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.578
Πόντοι
456
μου φαίνεται πριν από κάνα μήνα που πήγα είχε φιλάκια βυζάκια, 69, και προφανώς μουνακι, μη σε πάρω και στο λαιμό μου
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου, το ερωτημα ηταν πιο πολυ εαν κανει ελευθερο στοματικο !!!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου, το ερωτημα ηταν πιο πολυ εαν κανει ελευθερο στοματικο !!!!!!
αν είδες πιο πάνω ο συναγωνιστής milfomaniac είπε ότι το πήγε στα 10 ευρώ, αν θες εξτραδακια ρώτα μέσα στο δωματιο

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.787
Πόντοι
32.478
δε μου λες εσύ, επειδή μιλούσες με την Ήρα από Κολωνού, κάνα νέο είχες? Θα γυρίσει στο κουρμπετι ή πάει πάπαλα?
Έχει γυρίσει , αλλά κάνει πιάτσα στον δρόμο. Στείλε μήνυμα εάν ενδιαφέρεσαι να σου πω, που ακριβώς μήν πουν ότι της κάνουμε και διαφήμιση.

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
327
Πόντοι
20
Απορώ γιατί τόσος ντόρος για την Ειρήνη. Μόνο για την ηλικία;;; Απλό πρόγραμμα κάνει και εμφανισιακά δεν είναι και κάτι το σπουδαίο. Η Νικόλ στο Κολωνού 53 είναι σκάλες ανώτερη από εμφάνιση. Μπροστά της η Ειρήνη είναι παιδάκι. Αν τις συναντούσες και τις δύο στον δρόμο, δεν νομίζω να κοιτούσε κανείς την Ειρήνη. Δεν πιάνει μία μπροστα της.
Αυτή η Νικόλ φίλε μου πως είναι εμφανισιακά

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
327
Πόντοι
20
μονο εμενα μ λειπει η Λινα φολινα απο ιασωνος?ξερει κανεις τπτ γι αυτην?μπορει να ταν φολα,αλλα 10 ευρο για τετοιο μωρο αξιζε
Επειδή πήγαινα και γω συχνα στην φολινα τελευταία φορά που πήγα μου είπε η τσατσά οτι ζήτησε απο το αφεντικό λεφτα για να γυρίσει Ελλάδα και τα έφαγε κι δεν γύρισε ποτε!..Μετά πήγε Γερμανία για δουλειά!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.578
Πόντοι
456
Έχει γυρίσει , αλλά κάνει πιάτσα στον δρόμο. Στείλε μήνυμα εάν ενδιαφέρεσαι να σου πω, που ακριβώς μήν πουν ότι της κάνουμε και διαφήμιση.
Ερωτηση κανει πιατσα με το ιδιο ονομα ?? και αν θες στειλε σε Π Μ καποια πληροφορια γιατι κατι μου λεει οτι πιατσαρει εκει γυρο στην Σωκρατους - Καποδιστριου.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.787
Πόντοι
32.478
Ερωτηση κανει πιατσα με το ιδιο ονομα ?? και αν θες στειλε σε Π Μ καποια πληροφορια γιατι κατι μου λεει οτι πιατσαρει εκει γυρο στην Σωκρατους - Καποδιστριου.
Όχι καμία σχέση. Θα σου στείλω μήνυμα

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
453
Πόντοι
300
με πακι και τα λοιπα λαθρο περναει;

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
695
Πόντοι
81
Ρε παιδιά ούτε μια κριτική για Νικόλ δεν υπάρχει στον εν λόγω οίκο...μα καλά είναι στο 10ρικο και αναρωτιεστε αν παίρνει πακια, εδώ τους βλέπουμε να σουλατσαρουν αλλού κι αλλού δεν θα τους παίρνει αυτή; Κάποιος ρωτούσε για Όλγα Φώκαιας, μεταμεσονύχτια την βρίσκεις Φωκαίας 19.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom