Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 431 άτομα (43 μέλη και 388 επισκέπτες)

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
953
Πόντοι
361
Συναγωνιστή, κάπως έτσι δημιουργούνται οι προσδοκίες, οι οποίες μετατρέπονται σε λιγούρικες κραυγές. Οι δεκάδες επισκέπτες, διάβασαν το post του Τζίμι. Άρχισαν, ήδη, να φαντασιώνονται την κοπέλα. Κάθε μέρα που περνάει και δεν αποκαλύπτεται, ο οίκος που δουλεύει, η προσμονή μεγαλώνει. Αφήνοντας υπόνοιες για ρομαντικό σεξ, η φαντασία οργιάζει. Μόλις αποκαλυφθεί ο οίκος και το όνομα, ξεκινάνε οι ουρές, τα στησίματα στις γωνίες μία ώρα πριν από την έναρξη της βάρδιας, οι πολύωρες αναμονές, τα μισάωρα προγράμματα και στο τέλος μένουμε εμείς, να αναρωτιώμαστε: Μέχρι που θα φτάσει η ξεφτίλα, του σύγχρονου άνδρα, για ένα γαμημένο πήδημα!

ΥΓ: Είναι, άραγε, ένας τρόπος για να προστατευθεί μία καινούργια κοπέλα ή ένας καινούργιος τρόπος διαφήμισης, καθώς το site είναι μαγικό!
Διαφήμιση

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Άνοιιξε παλι το Κολωνού 53 με ένα νταρντανοπιπίνι την Νικόλ . Απλο πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Κι εγώ ο βιτσιόζος τι έκανα. Δεν πέρασα και προτίμησα ελευθερο στοματικό από την θεία Μαργαρίτα στο Ιάσονος 1Β. Έβαλε τόση κρέμα που ξενέρωσα εντελώς και παραλίγο να μην χύσω ακόμα και με πίπα που μου αρέσει. Μάλλον η Νικόλ με καταραστηκε που έφυγα
Σιχάθηκα τον εαυτό μου τελευταία φορά που πάω με την Μαργαρίτα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Εντωμεταξύ στο κομμάτι της Ιάσονος που είναι μαζεμένοι οι χρήστες ουσιών, περνάνε 3 άτομα που μοιράζουν σάντουιτς δωρεάν και ρωτάνε ποιος θέλει να πάρει. Οπότε πετάγεται ένας και τον ρωτάει εάν έχει με ...μαύρο ψωμί
Η πρέζα πρέζα και η διατροφή διατροφή
Μην χαλάσει και το κορμί του χωρίς λόγο. Τι ζούμε ρε πούστη μου σ' αυτή την πόλη.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Άνοιιξε παλι το Κολωνού 53 με ένα νταρντανοπιπίνι την Νικόλ . Απλο πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Κι εγώ ο βιτσιόζος τι έκανα. Δεν πέρασα και προτίμησα ελευθερο στοματικό από την θεία Μαργαρίτα στο Ιάσονος 1Β. Έβαλε τόση κρέμα που ξενέρωσα εντελώς και παραλίγο να μην χύσω ακόμα και με πίπα που μου αρέσει. Μάλλον η Νικόλ με καταραστηκε που έφυγα
Σιχάθηκα τον εαυτό μου τελευταία φορά που πάω με την Μαργαρίτα.
Η Νικόλ για εμένα απο τις καλύτερες στο 10ρικο. Βέβαια, είμαι πελάτης χρόνια και έχουμε πλέον άλλη χημεία...

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Εντωμεταξύ στο κομμάτι της Ιάσονος που είναι μαζεμένοι οι χρήστες ουσιών, περνάνε 3 άτομα που μοιράζουν σάντουιτς δωρεάν και ρωτάνε ποιος θέλει να πάρει. Οπότε πετάγεται ένας και τον ρωτάει εάν έχει με ...μαύρο ψωμί
Μην χαλάσει και το κορμί του χωρίς λόγο. Τι ζούμε ρε πούστη μου σ' αυτή την πόλη.
Πέθανα στα γέλια με το μαύρο ψωμί ο χρήστης πρέπει να ηταν μεγαλος μυστης του γυμναστηριου.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Ρε συναγωνιστή, μήπως του ζήτησε ένα ψωμί με μαύρο (χασίς);

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Φυλής και Φωκαίας γωνία, στην υπόγα με είσοδο από Φυλής (δεν θυμάμαι νούμερο) είναι η 'Ερρικα, πρώην Ι32 που "δεν έκανε πίπα" στην αρχή, σχετικά αδυνατισμένη, έχει μάθει Ελληνικά σε 1 χρόνο, ωραία βυζά αλλά γενικά μέτριας εμφάνισης, σφιχτομούνα, πλαδαρή αλλά νεανική.
Φυλής 72 αριστερά το υπόγειο δουλεύει περίπου 3 βδομάδες εκεί.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21
Καλησπέρα
μια Ντανιέλα Ρουμάνα εκτός από Φ.84Α που αλλού την πετυχαίνουμε?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Απαράδεκτη θεωρώ κ τη Τζούλια καθώς κ ζητιάνα. Προσωπικά μιλάω. Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι τοπ.
Ρουμάνες ίσον φόλες 100%
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα
μια Ντανιέλα Ρουμάνα εκτός από Φ.84Α που αλλού την πετυχαίνουμε?
Καλυτερα πουθενά να μην την πετύχεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Γιατί το λες αυτό
Γιατι έχω ζήσει 12 χρονια εκεί και γαμισει καμμια 200ρια κι άλλες τόσες μολδαβεζες και κάτι ξέρω παραπάνω στο θέμα Ρουμάνες και αλλοδαποί εραστές εντός ή εκτός μοιυρδελου

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Βόλτα σήμερα μεσημέρι μαζί με φιλαράκι!
Διδύμου 22 πλήθος ναυαγίων περίμεναν την Ειρήνη. Χαμένοι στον κόσμο τους, ήταν ικανοί να κάνουν Χριστούγεννα εκεί:zombie::zombie::zombie:
Μεταβολή και δρόμο:vomit:

Πέρασμα από Βέργας και Εξηκίου. Τίποτα αξιοσημείωτο. Από μέτριες μέχρι μπαλότσες :turkydance:
Η Γκλόρια κάπως βλεπόταν στο Βέργας 3. Την έχω πάρει στη Μαραθώνος.
Στο Βέργας 7 ισόγειο η γνωστή Κωνσταντίνα με το κώλο 8 στρέμματα. Τύπος την είχε κλείσει για ημίωρο η ωριαίο πρόγραμμα :new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Κι όμως αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσα μας και δυστυχώς ψηφίζουν...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Κατάθεση στο Λιοσίων 73 ισόγειο στη Χλόη!
Λατίνα, ωραία κοπέλα :bigdick:που άνετα θα την περνούσα για Ελληνίδα. Με πίρσινγκ στις θηλές.
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα
Έμεινα ευχαριστημένος και άμα μείνει θα υπάρξει επαναληπτική :boff:
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

pit6944

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
105
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες , κολωνου 30Β στον 1 όροφο συνήθως βραδυνες ώρες έχω κολλήσει άγρια με μια αλογα , κανονικο μοντέλο ισαξιο για βίζιτες πολυτελείας...και οχι του 20ρικου που ζηταει ...
Μαυρα μαλλιά μεγαλα έντονο βλεμα μαυροματα , με τατου στο δεξί μπρατσο της και πιρσινκ στις ρογες της ..
Φιδίσιο ψηλό κορμι με απιστευτη μεγάλη κολαρα ...
Προχτες που την επισκευτικα μου συστηθηκε ιρεν πιο παλια ναντια ..δεν ξερω αλαξε ονομα....
Προσπαθήσω να της πάρω τηλέφωνο της επομενη φορα , με την πρόφαση αν κανει βιζιτες στον χωρο μου ..
Θ α εδινα ανετα 100 + για σπιτι μου εστω για καποιες ωρες...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
να ρωτήσω παίδες, η Ιβαννα από Διδυμου σίγουρα δίνει κωλο μέσα στο δωμάτιο? Έξω λέει τα πάντα ΠΛΗΝ κωλου. Έχω διαβάσει ότι το δίνει, αλλά σήμερα που πέρασα να την δω, ούτε ψήθηκαν πολύ και το να περάσω και να μην την παστελωσω είναι άδικο και κρίμα να δώσω 20αρι

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Γεια σας παίδες , κολωνου 30Β στον 1 όροφο συνήθως βραδυνες ώρες έχω κολλήσει άγρια με μια αλογα , κανονικο μοντέλο ισαξιο για βίζιτες πολυτελείας...και οχι του 20ρικου που ζηταει ...
Μαυρα μαλλιά μεγαλα έντονο βλεμα μαυροματα , με τατου στο δεξί μπρατσο της και πιρσινκ στις ρογες της ..
Φιδίσιο ψηλό κορμι με απιστευτη μεγάλη κολαρα ...
Προχτες που την επισκευτικα μου συστηθηκε ιρεν πιο παλια ναντια ..δεν ξερω αλαξε ονομα....
Προσπαθήσω να της πάρω τηλέφωνο της επομενη φορα , με την πρόφαση αν κανει βιζιτες στον χωρο μου ..
Θ α εδινα ανετα 100 + για σπιτι μου εστω για καποιες ωρες...
Αυτή που λες ειναι Ρωσίδα όντως πολυ ωραίο μουνι πλαστικους βυζους βέβαια αλλά σωματαρα και ψηλή δουλεύει χρόνια στο Μεταξουργείο να ξέρεις με καποιες διακοπές!

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
668
Πόντοι
81
Κατάθεση στο Λιοσίων 73 ισόγειο στη Χλόη!
Λατίνα, ωραία κοπέλα :bigdick:που άνετα θα την περνούσα για Ελληνίδα. Με πίρσινγκ στις θηλές.
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα
Έμεινα ευχαριστημένος και άμα μείνει θα υπάρξει επαναληπτική :boff:
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Από σώμα τι έλεγε;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
να ρωτήσω παίδες, η Ιβαννα από Διδυμου σίγουρα δίνει κωλο μέσα στο δωμάτιο? Έξω λέει τα πάντα ΠΛΗΝ κωλου. Έχω διαβάσει ότι το δίνει, αλλά σήμερα που πέρασα να την δω, ούτε ψήθηκαν πολύ και το να περάσω και να μην την παστελωσω είναι άδικο και κρίμα να δώσω 20αρι
Ανάλογα τα φεγγάρια της!
Δεν είναι προβλέψιμη η συμπεριφορά της...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom