Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (26 μέλη και 277 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Ντιάνα από Φ84α. (Ρουμάνα, ξανθιά με πλαστικό βυζί) Η τσατσά που δουλεύει πρωινή βάρδια μου είχε πει και τίς δύο φορές που την ρώτησα αρχές Οκτωβρίου ότι θα γυρίσει;
Συναγωνιστή, την είδα να δουλεύει την περασμένη εβδομάδα, στο Φυλής 65Β. Δεν θυμάμαι, όμως, σε ποια βάρδια.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Διδυμου 18 ισόγειο Αλιόνα, κάποιος έγραψε ότι έκοψε το τελειωτικό, πάντως ανακοινώθηκε κανονικά ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Πριν από λίγες ημέρες, πέρασα από το "μαγαζί". Η τσατσά την παρουσίασε και ανακοίνωσε normal πρόγραμμα. Εν τω μεταξύ, μόλις αντίκρισα την Αλιόνα, πάγωσα. Ρε μάγκες, πως άλλαξε έτσι, η εμφάνισή της; Πρησμένη, ολόκληρη, έμοιαζε σαν κρασοβάρελο. Άλλη μία γυναίκα-θρύλος, της περιοχής, η οποία κατάντησε σκιά του εαυτού της. Αυτές οι γυναίκες, που έγραψαν ιστορία στο "άθλημα" και τα κονόμησαν, πρέπει να γνωρίζουν πότε να σταματήσουν. Δεν γίνεται να είσαι εμφανίσιμη γυναίκα, να κάνεις σχεδόν τα πάντα και μετά να παρατάς τον εαυτό σου, να ασχημαίνεις και να τα κόβεις όλα. Το ίδιο σοκ έπαθα, τις προάλλες, όταν είδα την Βίκυ, από το Φυλής 69Β. Εμφανίστηκε στο σαλόνι και έμοιαζε σαν φουσκωμένο μπαλόνι. Το πανέμορφο πρόσωπο της ήταν πρησμένο, σαν μπρέσκα και το λαχταριστό κορμάκι της αποτελούσε παρελθόν, με μία αντιαισθητική μπάκα να προεξέχει, από αυτό. Και οι δύο τους, μου θύμισαν την Γιουγκοπλάστικα και την Βαρέζε. Δύο θρυλικές ομάδες μπάσκετ, οι οποίες σήκωσαν ευρωπαϊκές κούπες και τώρα δεν υπάρχουν πουθενά!

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Like
56
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς, αν δουλεύει η Μιρα το πρωί φυλής 69?
Πέρασα και βρήκα μόνο τη Μαρία την Τσέχα
Πήγα με Σύλβια στο Φυλής 59 αν δεν κάνω λάθος στον όροφο
Εξαιρετική κοπ και με πρόγραμμα περιποιητικο
Η συλβια τιμά το 20ρικο κ είναι κ πολύ καλό παιδί.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.790
Πόντοι
13.636
Ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Ντιάνα από Φ84α. (Ρουμάνα, ξανθιά με πλαστικό βυζί) Η τσατσά που δουλεύει πρωινή βάρδια μου είχε πει και τίς δύο φορές που την ρώτησα αρχές Οκτωβρίου ότι θα γυρίσει;
Ήρθε και ξανά έφυγε.
Δεν πρόλαβες να :takethis: αυτή τη φορά!!! (Εγώ Την πέρασα δύο χέρια)

Ίσως έρθει πάλι σε λίγες μέρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φωκαίας 27Β κάτω Ηλέκτρα, απλό πρόγραμμα
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
201
Στο Φ13 στο υπόγειο , απογεύματα,πρίν από 20 μέρες περιπου εργαζόταν μια Ουρουγουανή ψηλή με μεγάλο στήθος.
Την παρουσίαζε έναν Τσάτσος που δεν κάθησε πολύ.
Μήπως την έχει πάρει πουθενά το μάτι σας ;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Ιάσωνος 20α (τέλος δεξιά όπως τα βλέπεις στην σειρά) διπλό πέρασμα με Αλίνα, συνέχεια στην κριτική. Είδα και μια καλή Ρωσίδα Σάρα στο όνομα στην γωνία μεγάλου Αλεξάνδρου και Κολωνού (είσοδος από Κολωνού ) πολύ όμορφη κοπέλα 23 μαιών, νέα στην δουλειά είπε η τσατσά με απλο πρόγραμμα 69 και φιλάκια στα βυζάκια με 15 ευρώ. Όποιος έχει περάσει ας πει την άποψη του. Θα περάσω στο μέλλον μαζί της
Η Σάρα είναι η άλλοτε Νικόλ από Μετάξι, Φυλης, Λιοσίων, 25 είναι, ναι είναι πολύ όμορφη, μέτρια στο δεκαδικό και ανεβαίνει κάπως σε απόδοση όσο ανεβαίνει το παράβολο! Γενικά, δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια κομμάτια να γαμησεις εύκολα, για μια φορά ΣΙΓΟΥΡΑ, μετά ανάλογα.

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.135
Πόντοι
3.236
Η Νικόλ που την πήρα Κυριακή δεν ήταν φόλα. Τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

ακόμα περιμένουμε την Ιρίνα στο φωκαίας 27 σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς έπρεπε να χε έρθει από Σεπτέμβριο :confused:
Και την Εμμανουέλα Συναγωνιστή!

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
607
Πόντοι
80
Προ ολίγου πυρφόρος συναγωνιστής είχε κλείσει τη νταρντανομούνα Πάολα στο Κολωνού 48 για 30' με το αντίτιμο των 50€...
Έτερη κοπέλα η Άντζελα
20' 20€
30' 50€?
Καλό deal η χοντρή

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
300
Η Σάρα είναι η άλλοτε Νικόλ από Μετάξι, Φυλης, Λιοσίων, 25 είναι, ναι είναι πολύ όμορφη, μέτρια στο δεκαδικό και ανεβαίνει κάπως σε απόδοση όσο ανεβαίνει το παράβολο! Γενικά, δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια κομμάτια να γαμησεις εύκολα, για μια φορά ΣΙΓΟΥΡΑ, μετά ανάλογα.
Ευχαριστώ μύστη, θα γίνει τεστ ντραιβ στο απλό και βλέπουμε για αργότερα

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
953
Πόντοι
361
Ναι.

Λες να καεί και αυτή?
Το να καεί είναι σχετικό. Η κοπέλα για επίπεδο Φυλής είναι απλά καλή για μια φορά. Την έχω πάρει 2 φορές τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο. Την πρώτη ήταν αρκετά καλή. Τη δεύτερη μέτρια. Εχει πλέον πολλες μηχανικές κινήσεις. Πράγμα που συναντάμε δυστυχώς στις περισσότερες του χώρου με ελάχιστες λαμπερές εξαιρέσεις π.χ Ανδριάνα απο Χωματιανού 11.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Το να καεί είναι σχετικό. Η κοπέλα για επίπεδο Φυλής είναι απλά καλή για μια φορά. Την έχω πάρει 2 φορές τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο. Την πρώτη ήταν αρκετά καλή. Τη δεύτερη μέτρια. Εχει πλέον πολλες μηχανικές κινήσεις. Πράγμα που συναντάμε δυστυχώς στις περισσότερες του χώρου με ελάχιστες λαμπερές εξαιρέσεις π.χ Ανδριάνα απο Χωματιανού 11.
Γοητευμένο σε κόβω! Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω ψάχνεις να βρεις απο μία επαγγελματία στην Φυλής?

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
953
Πόντοι
361
Γοητευμένο σε κόβω! Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω ψάχνεις να βρεις απο μία επαγγελματία στην Φυλής?
Λιγότερες μηχανικές κινήσεις ψάχνω και ξέρω πως είναι δυσεύρετο.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
η Σάρα ειναι η Ευα από λιοσιων?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Λιγότερες μηχανικές κινήσεις ψάχνω και ξέρω πως είναι δυσεύρετο.
Πρέπει να περιοριστής σε γκόμενα τύπε. Στο 10λεπτο του αγοραίου έρωτα δεν βγαίνει ο χρόνος, ούτε το κορίτσι θα σε ερωτευτεί.

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
6
Like
953
Πόντοι
361
Πρέπει να αρκεστείς σε γκόμενα τύπε. Στο 10λεπτο του αγοραίου έρωτα δεν βγαίνει ο χρόνος, ούτε το κορίτσι θα σε ερωτευτεί.
Γελάω με τις υποδείξεις και τα άκυρα συμπεράσματα. Συνέχισε μόνος.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom