You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 71
- Like
- 10.429
- Πόντοι
- 12.421
Που το θυμήθηκες αυτό το cult στουντέλο? Είχε κάτι καυλιάρικα μιλφάκια...¨Ηταν και η ιδρύτρια των RIP Κων/ πολέως 61 και Χαλικιδικής 83 . αμφότερα ως Χριστίνα , τότε . Η κάποτε θυροκόλληση του σφραγίσματος του Χαλκ 83 ( προ Ντάριας..) είχε ανέβει στο σάϊτ ..
Dsar263
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12.712
- Πόντοι
- 4.646
Ρε παιδες διαβασα μολις τωρα μια κριτικη που ανεβηκε για την Πετιτ Ναταλια που ηταν στο Ιασωνος 27 υπογειο απογευματινη βαρδια....Προσφατα ειχε γραψει ο Dmtrxxx οτι ειχε σταματησει επειδη παντρευτικε και ειναι εγκυος... αλλα και εγω ο ιδιος πριν καμια βδομαδα περασα και μου ειπε η τσατσα οτι η Ναταλι σταματησε...τελικα οντως εχει επισρεψει? Ας γραψει κανενας εαν περασει σημερα...αλλιως θα παω εγω μαλλον αυριο να τσεκαρω...
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 75.026
- Πόντοι
- 41.129
Ρε παιδες διαβασα μολις τωρα μια κριτικη που ανεβηκε για την Πετιτ Ναταλια που ηταν στο Ιασωνος 27 υπογειο απογευματινη βαρδια....Προσφατα ειχε γραψει ο Dmtrxxx οτι ειχε σταματησει επειδη παντρευτικε και ειναι εγκυος... αλλα και εγω ο ιδιος πριν καμια βδομαδα περασα και μου ειπε η τσατσα οτι η Ναταλι σταματησε...τελικα οντως εχει επισρεψει? Ας γραψει κανενας εαν περασει σημερα...αλλιως θα παω εγω μαλλον αυριο να τσεκαρω...
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 71
- Like
- 10.429
- Πόντοι
- 12.421
Έχει σταματήσει δυστυχώς η ΝαταλίτσαΡε παιδες διαβασα μολις τωρα μια κριτικη που ανεβηκε για την Πετιτ Ναταλια που ηταν στο Ιασωνος 27 υπογειο απογευματινη βαρδια....Προσφατα ειχε γραψει ο Dmtrxxx οτι ειχε σταματησει επειδη παντρευτικε και ειναι εγκυος... αλλα και εγω ο ιδιος πριν καμια βδομαδα περασα και μου ειπε η τσατσα οτι η Ναταλι σταματησε...τελικα οντως εχει επισρεψει? Ας γραψει κανενας εαν περασει σημερα...αλλιως θα παω εγω μαλλον αυριο να τσεκαρω...
από διάφορα που διάβασα, στα στούντιο δεν είχε την καλύτερη φήμη από πλευράς συμμετοχής, είχε ύφος "χάρη σου κάνω που μπαίνω δωμάτιο μαζί σου". Οπότε προφανώς ήταν λίγοι αυτοί που ξηλώνονταν τα 50+.Ξέρει κανείς γιατί η Σάνι δουλεύει τώρα σε οίκο ανοχής; Ίσως δεν έχει αρκετούς πελάτες στα στούντιο;
Τελευταία τροποποίηση:
από αφρικανές πρέπει να δουλεύει μόνο η Μαρία στο mall Ιάσονος 39 αν δεν κάνω λάθος στον αριθμό, πρώτη πόρτα αριστερά.Καλησπέρα μύστες ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε καμία μαύρη ( ebony) η ασιατισα?
Πρέπει να υπάρχει και μια μαυρούλα λατίνα ή από Καραϊβική κάπου Φυλής, μου διαφεύγει το νούμερο, ας συμπληρώσει όποιος το θυμάται.
Ασιάτισσες στα 10/20€ δεν πρέπει να υπάρχουν αυτό το διάστημα. Όσες υπάρχουν είναι σχεδόν είναι σε μασάζ.
Ξέρουμε βάρδια; Φυλής; Γιατί βρήκα μόνο γιααπό διάφορα που διάβασα, στα στούντιο δεν είχε την καλύτερη φήμη από πλευράς συμμετοχής, είχε ύφος "χάρη σου κάνω που μπαίνω δωμάτιο μαζί σου". Οπότε προφανώς ήταν λίγοι αυτοί που ξηλώνονταν τα 50+.
5-10-2024 | 20:00 - 07:00 | Συγγρού 232 |
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.633
- Πόντοι
- 5.435
Συνήθως πρωινή βάρδια θα την βρεις στο Φυλής 105Ξέρουμε βάρδια; Φυλής; Γιατί βρήκα μόνο για
5-10-2024 20:00 - 07:00 Συγγρού 232
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Η Κίρα κάνει τελειωτικό στα βυζιά; Γιατί την είχα πάρει παλαιότερα και δεν έκανεσυνέχεια σφηνάκι live επιγραμματικα
Χωματιανου 11α Όλγα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανου 11β Αντριανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73β Εμμι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Λιοσιων 73α Κιρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζάκια.
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 510
- Πόντοι
- 80
Παιδιά για όσους μπορεί να ψαχνουν την Αλινα την ουκρανεζα νταρντανα που δούλευε Μ.Αλεξανδρου 21 ισόγειο τωρα δουλεύει απογευματινες βαρδιες Ιάσωνος 20a
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 245.445
- Πόντοι
- 46.232
Αυτό ανακοινώσε η τσα ταα, μια φορά την εχω πάρει πριν πολλούς μήνες και έκανε, δε την έχω ξαναπάρει για να ξέρω αν ισχύει ότι ανακοινωνεταιΗ Κίρα κάνει τελειωτικό στα βυζιά; Γιατί την είχα πάρει παλαιότερα και δεν έκανε
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Και εγώ μια φορά την έχω πάρει όταν την είχα πάρει δεν το ανακοίνωσε η τσάτσα και μετά την ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω στα βυζιά και είπε όχι ίσως το άλλαξεΑυτό ανακοινώσε η τσα ταα, μια φορά την εχω πάρει πριν πολλούς μήνες και έκανε, δε την έχω ξαναπάρει για να ξέρω αν ισχύει ότι ανακοινωνεται
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.012
- Πόντοι
- 711
Τώρα...Αγκύρας 9,Ντάρια και Ήρα..Μεταμίλφ καβλοράπανα..Και σε παρτούζα..
Αγκυρας 12,Ρόζα-η απόλυτη εμφανισιακά μουνάρα μιλφ και Αλίνα,30άρικο καβλοραπανάκι..
Και Φιλιππίδου 11 κάτω, η έξτρα μουνάρα Βαλέρια (Δεν ξέρω βέβαια από υπηρεσίες) και το Latin μικρούλι τσαχπίνικο Στέλλα(?)..
Γαμάτε συναγωνιστές..
Αγκυρας 12,Ρόζα-η απόλυτη εμφανισιακά μουνάρα μιλφ και Αλίνα,30άρικο καβλοραπανάκι..
Και Φιλιππίδου 11 κάτω, η έξτρα μουνάρα Βαλέρια (Δεν ξέρω βέβαια από υπηρεσίες) και το Latin μικρούλι τσαχπίνικο Στέλλα(?)..
Γαμάτε συναγωνιστές..
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
Ράνια ναι θα συμφωνήσω πολύ καλή σε υπηρεσίες και σαν χαρακτήρας. Μπιουτι δεν έχω πάρει ποτέΡανια και Μπιουτι με τις βυζάρες αξίζουν από τα συγκεκριμένα θεωρώ.
Φίλε την είδα και γω και ήμουν έτοιμος να πάω μια γύρα...για να λένε 70 θα ναι μπετονιερα!Μια Μπέλλα που γράφει καινουρια στο πρόγραμμα Λιοσίων 73β την γνωρίζει κανείς; Γράφει 70κιλα γιαυτο διστάζω να κατέβω
Αν ισχύει αυτό που γράφουν ύψος 1,70 βάρος 70 κιλά, θα είναι νταρντανοκοπελα στην καλύτερη περίπτωση.Μια Μπέλλα που γράφει καινουρια στο πρόγραμμα Λιοσίων 73β την γνωρίζει κανείς; Γράφει 70κιλα γιαυτο διστάζω να κατέβω
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 17.429
- Πόντοι
- 4.636
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής αν παίζει κωλαράκι, οπουδήποτε, σε απογευματινή βάρδια? Ευχαριστώ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις