Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (38 μέλη και 357 επισκέπτες)

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Εμένα μου θυμίζει ιπποπόταμο και σε κάποιον άλλον αγριογούρουνο!

Για όσους ενδιαφέρονται, στη Γερμανία η κτηνοβασία έχει πάψει να διώκεται ποινικά μετά το έτος 2000.
Είμαι μερακλής μύστη μου.χαχα

Delulu53

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Η Εβελινα 86Β δουλευει τωρα; Την πετυχε κανεις;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Ερώτηση για μερακλήδες:

Την Φωτεινή από Διδυμου 27 και Φυλής 109 την έχετε συναντήσει αυτές τις μέρες να εργάζεται κάπου;

Πρωί ή απόγευμα;

Εξακολουθεί να κάνει το ίδιο πρόγραμμα ή το έχει περιορίσει κάπως;

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Ερώτηση για μερακλήδες:

Την Φωτεινή από Διδυμου 27 και Φυλής 109 την έχετε συναντήσει αυτές τις μέρες να εργάζεται κάπου;

Πρωί ή απόγευμα;

Η φωτεινή... Vini vici boulo

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Καλά μάγκες πετυχα πριν λίγο τρελλα καλτικο σκηνικό στο Φιλιππίδου κάτω όπου έχει μπει τύπος νεαρός στο σαλόνι και μπαίνοντας εγώ αντικρίζω αυτόν όρθιο μ τ πουλάκι του έξω, η τσατσα στα γόνατα μαζί με την μια κοπέλα που δουλεύει να τον τσιμπουκωνουν! Ομολογώ ότι πάγωσα και ταυτόχρονα αηδίασα! Τι μπορει να κουβαλάει η τυπισσα που θέλει να τους τσιμπουκωσει όλους τοσοοοοο πολύ! Βέβαια θα μου πείτε γιατί ξέρεις τι κουβαλάνε οι κοπελες που δουλεύουν ;;; Όπως και να χει το συγκεκριμένο τρανς είναι πολύ τρομαχτικό για μενα προσωπικά!

LeonidasP.

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Like
16
Πόντοι
0
Καλά μάγκες πετυχα πριν λίγο τρελλα καλτικο σκηνικό στο Φιλιππίδου κάτω όπου έχει μπει τύπος νεαρός στο σαλόνι και μπαίνοντας εγώ αντικρίζω αυτόν όρθιο μ τ πουλάκι του έξω, η τσατσα στα γόνατα μαζί με την μια κοπέλα που δουλεύει να τον τσιμπουκωνουν! Ομολογώ ότι πάγωσα και ταυτόχρονα αηδίασα! Τι μπορει να κουβαλάει η τυπισσα που θέλει να τους τσιμπουκωσει όλους τοσοοοοο πολύ! Βέβαια θα μου πείτε γιατί ξέρεις τι κουβαλάνε οι κοπελες που δουλεύουν ;;; Όπως και να χει το συγκεκριμένο τρανς είναι πολύ τρομαχτικό για μενα προσωπικά!

Αριθμό θυμάσαι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Ανσλυτικότατος! Μήπως γνωρίζεις και για φωκαίας 13 υπόγειο τώρα, 2η βάρδια? Ή γνωρίζει κάποιος? Thanks.
Φίλε μου πέρασα εγω το βράδυ 2 λατινες αδιαφορες ηταν δεν έχασες και κάτι η μια ειχε και ψευτικο κωλο δυστυχως δεν συγκρατησα ονόματα!

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Εχουμε πληροφοριες για Ιβανα απο Δ27 για το που δουλευει ή σταματησε?

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Ίσως να επιστρέψει γιατί συνήθως έτσι το πάει. Φεύγει κάποιο διάστημα για την πατρίδα της και επιστρέφει πάλι. Θα δείξει….

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.715
Πόντοι
41.129

Εχει ειπωθεί πολλές φορές οτι έπαθε βλαβη στην πρωκτική της εισοδο καθως έδινε κωλο εκτός πρόγραμματος ... Οταν η πληροφορία διέρρευσε στο σαητ πηγαν τα ορκ και την ξέσκισαν...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.414
Πόντοι
2.036
Εχει ειπωθεί πολλές φορές οτι έπαθε βλαβη στην πρωκτική της εισοδο καθως έδινε κωλο εκτός πρόγραμματος ... Οταν η πληροφορία διέρρευσε στο σαητ πηγαν τα ορκ και την ξέσκισαν...
Εγώ μόνο δάχτυλο είχα βάλει στον κ@λο της πάντως.

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Γι αυτο απο δω και περα θα μοιραζομαι κολομεζεδες μονο με αλλους εκλεκτους σε pm...

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Εγώ μόνο δάχτυλο είχα βάλει στον κ@λο της πάντως.
Φιλε και γω με δαχτυλο αρχισα και φαινοταν οτι γουσταρε οποτε την δευτερη φορα τον εμπηξα μεσα και δεν ειπε κ τπτ...

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Φίλε μου πέρασα εγω το βράδυ 2 λατινες αδιαφορες ηταν δεν έχασες και κάτι η μια ειχε και ψευτικο κωλο δυστυχως δεν συγκρατησα ονόματα!
Εάν είδες τις ίδιες, πρόκειται για τις Αλεξάνδρα και Σοφία. Φολό-Λατίνες, οι οποίες δουλεύουν και στα στουντέλα (73Α & 73Β) της Λιοσίων.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936
Ερώτηση για μερακλήδες:

Πρωί ή απόγευμα;

Ακομα την πετυχαινεις στο Διδυμου 27 ντουετο συνυθως με Τανια.Δυστυχως δεν ειναι πλεον αυτη που ητανε πριν κατι χρονια οπου εκδιδοταν Ιουλιανου 71 και επειτα Διδυμου 27.Εκει κραταωε ενα μαγαζι μονη της και περιμενανε σαλονι οι λαγοι για να περασουν δωματιο.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Μεσημεριανή τσαρκούλα στο Μεταξουργείο:uzi:
Πολύ πατσαβουρίλα δυστυχως:crazy:
Πήγα στο Κολωνού 32β. Δούλευε η Μόνικα, κοντό λατινομιλφάκι συμπαθητικό με πλαστικά βυζόμπαλα:gumtits:Πρόγραμμα απλό
Ολομόναχος στο σαλόνι!
Ρώτησα την υπηρεσία αν κάνει τίποτα παραπάνω με έξτρα λεφτά.
Της είπα για κωλαράκι και μου είπε όχι,όχι κι έφυγε. Τη φώναξα ξανα και της είπα να ρωτήσει τη κοπέλα αν θέλει κώλο με διπλάσια λεφτά (20€). Βαριεστημένα πήγε ρώτησε και η Μόνικα δέχτηκε:bounce:Προφανώς λόγω αναδουλειάς...

Έπεσε μόνο ωραίο κωλοξέσκισμα:zfuck:Μουνί δεν άγγιξα καθόλου, ούτε καν πίπα!
Λεπτομέρειες στη κριτική που θα ανεβάσω...
ΥΓ. Τώρα κάνω στάση για μεζεδάκια και 2η βάρδια θα πάω Φυλής και Φωκαίας...
Ρε χύστη, πέρασα σήμερα στην 1η βάρδια από το μαγαζί και ΔΕΝ δέχτηκε πρωκτικό με έξτρα. Ο τσα2 ήταν ευγενέστατος κι προσπάθησε να μεσολαβήσει. Όμως καμία κοπέλα από το σημερινό δεν δέχτηκε να δώσει τον κώλο της στο λαϊκό κοσάρικο... :zfuck:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Εμένα μου θυμίζει ιπποπόταμο και σε κάποιον άλλον αγριογούρουνο!

Για όσους ενδιαφέρονται, στη Γερμανία η κτηνοβασία έχει πάψει να διώκεται ποινικά μετά το έτος 2000.
Η κτηνοβασία είναι κάτι το φυσιολογικό, σύμφωνα με τον Πορνομετανάστη. Όπως έλεγε κάποτε χαρακτηριστικά:
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ !!!" :zfuck::2funny:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Ρε χύστη, πέρασα σήμερα στην 1η βάρδια από το μαγαζί και ΔΕΝ δέχτηκε πρωκτικό με έξτρα. Ο τσα2 ήταν ευγενέστατος κι προσπάθησε να μεσολαβήσει. Όμως καμία κοπέλα από το σημερινό δεν δέχτηκε να δώσει τον κώλο της στο λαϊκό κοσάρικο... :zfuck:
Η αναδουλειά κάνει θαύματα μύστη μου:thumbsup:
Μπορεί όταν πέρασες να είχε βγει ήδη το μεροκάματο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom