panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 353
- Πόντοι
- 20
Παιδιά για όσους μπορεί να ψαχνουν την Αλινα την ουκρανεζα νταρντανα που δούλευε Μ.Αλεξανδρου 21 ισόγειο τωρα δουλεύει απογευματινες βαρδιες Ιάσωνος 20a
Αυτό ανακοινώσε η τσα ταα, μια φορά την εχω πάρει πριν πολλούς μήνες και έκανε, δε την έχω ξαναπάρει για να ξέρω αν ισχύει ότι ανακοινωνεταιΗ Κίρα κάνει τελειωτικό στα βυζιά; Γιατί την είχα πάρει παλαιότερα και δεν έκανε
Και εγώ μια φορά την έχω πάρει όταν την είχα πάρει δεν το ανακοίνωσε η τσάτσα και μετά την ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω στα βυζιά και είπε όχι ίσως το άλλαξεΑυτό ανακοινώσε η τσα ταα, μια φορά την εχω πάρει πριν πολλούς μήνες και έκανε, δε την έχω ξαναπάρει για να ξέρω αν ισχύει ότι ανακοινωνεται
Ράνια ναι θα συμφωνήσω πολύ καλή σε υπηρεσίες και σαν χαρακτήρας. Μπιουτι δεν έχω πάρει ποτέΡανια και Μπιουτι με τις βυζάρες αξίζουν από τα συγκεκριμένα θεωρώ.
Φίλε την είδα και γω και ήμουν έτοιμος να πάω μια γύρα...για να λένε 70 θα ναι μπετονιερα!Μια Μπέλλα που γράφει καινουρια στο πρόγραμμα Λιοσίων 73β την γνωρίζει κανείς; Γράφει 70κιλα γιαυτο διστάζω να κατέβω
Αν ισχύει αυτό που γράφουν ύψος 1,70 βάρος 70 κιλά, θα είναι νταρντανοκοπελα στην καλύτερη περίπτωση.Μια Μπέλλα που γράφει καινουρια στο πρόγραμμα Λιοσίων 73β την γνωρίζει κανείς; Γράφει 70κιλα γιαυτο διστάζω να κατέβω
Αν είσαι μερακλής και έχεις αντισώματα στην καλτίλα πήγαινε Διδύμου 20 σε Ελένη και ΝτιάναΞέρει κάποιος συναγωνιστής αν παίζει κωλαράκι, οπουδήποτε, σε απογευματινή βάρδια? Ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ πολύ Μύστη μου!Αν είσαι μερακλής και έχεις αντισώματα στην καλτίλα πήγαινε Διδύμου 20 σε Ελένη και Ντιάνα
Ρανια ενταξει.Μπιουτι εστι χοντρη αραπω με μασταρια και κωλαρα σε μεγεθος επικαθημενου.Γαμησι μετριο,υπηρεσιες μετριες.Δςν χανεις κατι.Ράνια ναι θα συμφωνήσω πολύ καλή σε υπηρεσίες και σαν χαρακτήρας. Μπιουτι δεν έχω πάρει ποτέ
Η Ράνια στο Φ84α Συναγωνιστή?Και εμφάνιση μοντέλου η Ράνια. Στη Γερμανία που ήμουν τέτοια εμφάνιση από 200€ την ώρα.
Μη λες τέτοια και μετά κάνουν ουρά τα ξελιγωμένα ναυάγιαΚαι εμφάνιση μοντέλου η Ράνια. Στη Γερμανία που ήμουν τέτοια εμφάνιση από 200€ την ώρα.
Νομίζω είναι υπερβολικό, η κοπέλα είναι πολύ καλή αλλά μέχρι εκεί.Μη λες τέτοια και μετά κάνουν ουρά τα ξελιγωμένα ναυάγια
Ναι.Η Ράνια στο Φ84α Συναγωνιστή?
Λες να καεί και αυτή?Μη λες τέτοια και μετά κάνουν ουρά τα ξελιγωμένα ναυάγια
Η Κάρλα που αναφέρεις είναι μαυριδερό λεπτό;Σύντομο πέρασμα από φυλής και πέριξ:
Άγκυρας 9 αλινα: την έχω γαμησει αδιάφορη στο δωμάτιο
Άγκυρας 12: η νταρια. Απορώ γιατί έχει γίνει τόσος ντορος. Ασχημη μούρη, αδύνατη και ακωλη.
Φυλής 71Α: 2 χοντρές αδιάφορες λατινες.
Φυλής 71 όροφος: η μουναρα λαουρα. Την έχω πάρει και αυτή τυπική μέσα για μια φορά καλή λόγω ομορφιάς.
Φυλής 69β: μετά από καιρό πέτυχα την εμμυ που συνήθως δουλευει βραδινή. Μικρή κοντή με τατουάζ. Την είχα πάρει παλιά με καλούτσικες εντυπώσεις. Γουστάρει κυρίως πιτσιρικαδες. Μαζί της, μια ξανθιά αδιάφορη με το όνομα μελινα η μιλένα.
Φυλής 61 υπόγειο: επίσης δυο αδιάφορες λατινες
Φωκαίας 19: η καρλα από Ρουμανία. Ωραίο μωρό, ψηλή με καυλωτικα γυαλιά μυωπίας και λίγα τατουάζ. Θα την τιμησω κάποια στιγμή στο μέλλον.
Φωκαίας 17β: η Ρωσίδα μαρίνα. Εδώ έγινε η κατάθεση. Δεύτερη φορά που την παίρνω. Μέτριες εντυπώσεις αυτή τη φορά. Θα ακολουθήσει κριτική.
Καλή συνέχεια μυστες
Υγ: μια άποψη από την οδό Φωκαίας πριν τη Δύση του ηλίου
ΣίγουραΝαι.
Λες να καεί και αυτή?