Εχουμε πληροφορίες αν/πότε θα γυρίσει?
Ο άλλος παραπάνω ανέφερε ότι η Ειρήνη μετακόμισε από Διδύμου 22 και εργάζεται κάπου αλλού στην Αθήνα σε γνώση ορισμένων εκλεκτών πελατών της και κρυφά από το πλήθος των καυλωμένων γερόντων!
Εχουμε πληροφορίες αν/πότε θα γυρίσει?
Οι εκλεκτοι πελατες, ποσα χρηματα να δωσουν, αφου θα ειναι λιγοστοι? Τα πολλα λεφτα βγαινουν απο τα συνεχομενα δωματια. Γιατι να την παει σε κρυφο οικ το μαγαζι που δουλευε? Κανονικα θα την κραταγε εκει για τα συνεχομενα δωματια.Ο άλλος παραπάνω ανέφερε ότι η Ειρήνη μετακόμισε από Διδύμου 22 και εργάζεται κάπου αλλού στην Αθήνα σε γνώση ορισμένων εκλεκτών πελατών της και κρυφά από το πλήθος των καυλωμένων γερόντων!
πήγαινε Κροκέων 6 στη ΔανάηΚαλησπερα
Ψαχνω να βρω μια πουτανα με τεραστια βυζια, οχι απλα μεγαλα αλλα τεραστια. Σε ποια μπουρδελο μπορω να την βρω? Με ενδιαφερουν και βιζιτες φυσικα.
Ευχαριστω
Οι εκλεκτοι πελατες, ποσα χρηματα να δωσουν, αφου θα ειναι λιγοστοι? Τα πολλα λεφτα βγαινουν απο τα συνεχομενα δωματια. Γιατι να την παει σε κρυφο οικ το μαγαζι που δουλευε? Κανονικα θα την κραταγε εκει για τα συνεχομενα δωματια.
Είπα να κάνω μία μικρή αποχή για οικονομία, υπολόγισα πόσα έχω δώσει από αρχή του χρόνου και είναι αρκετά, το έχει κάνει κανείς άλλος ? έχω α
Μυστη μου πλάκα κανει σίγουραΟ άλλος παραπάνω ανέφερε ότι η Ειρήνη μετακόμισε από Διδύμου 22 και εργάζεται κάπου αλλού στην Αθήνα σε γνώση ορισμένων εκλεκτών πελατών της και κρυφά από το πλήθος των καυλωμένων γερόντων!
Είναι 2 μαγαζιά τα 105. Στο αριστερό πήγα εγώ. Στο δεξί λογικά ήταν η Κατερίναη λατινα Κατερίνα δεν ηταν στο Φ105:
Τι βυζοαλερτ ειναι αυτο φιλε, γραψε περισσοτερα , δεν υπαρχει τπτ γι αυτην..πήγαινε Κροκέων 6 στη Δανάη
Νομίζω πλέον παίζει μπάλα Κατεχάκη 5Τι βυζοαλερτ ειναι αυτο φιλε, γραψε περισσοτερα , δεν υπαρχει τπτ γι αυτην..
Οχι καμμια info και εκει..Νομίζω πλέον παίζει μπάλα Κατεχάκη 5
Εδώ φίλε μου, κάποιοι δίνουν 80 ή 100 για μασάζ και φραπέ από γυναίκες 40+, δεν θα δώσουν για συνάντηση με μια κοπέλα 21-22 χρονών;Οι εκλεκτοι πελατες, ποσα χρηματα να δωσουν, αφου θα ειναι λιγοστοι? Τα πολλα λεφτα βγαινουν απο τα συνεχομενα δωματια. Γιατι να την παει σε κρυφο οικ το μαγαζι που δουλευε? Κανονικα θα την κραταγε εκει για τα συνεχομενα δωματια.
Φιλιππιδου στη Μικαέλα η Βέργας 7 στην Τίναπήγαινε Κροκέων 6 στη Δανάη