Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (28 μέλη και 204 επισκέπτες)

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.547
Πόντοι
731
Κολωνού 47 όροφος Άννα ξανθιά χοντρουλα μιλφ με 2 5αρι συν βυζί, τατουάζστοαριστερόμπούτικαιστην αριστερήωμοπλάτη,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κωλαράκι και αυταρχικό.
φωτογραφία από το σαλόνι του οίκου
20241020_121425.jpg
Από τους πιο cult οικους. Αυτη η ξυλινη σκαλα μαζι με το τζακι απο Αγ. Πετρου 7 για οποιον θυμαται.!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.266
Πόντοι
2.836
Μεσημεριανή τσαρκούλα στο Μεταξουργείο:uzi:
Πολύ πατσαβουρίλα δυστυχως:crazy:
Πήγα στο Κολωνού 32β. Δούλευε η Μόνικα, κοντό λατινομιλφάκι συμπαθητικό με πλαστικά βυζόμπαλα:gumtits:Πρόγραμμα απλό
Ολομόναχος στο σαλόνι!
Ρώτησα την υπηρεσία αν κάνει τίποτα παραπάνω με έξτρα λεφτά.
Της είπα για κωλαράκι και μου είπε όχι,όχι κι έφυγε. Τη φώναξα ξανα και της είπα να ρωτήσει τη κοπέλα αν θέλει κώλο με διπλάσια λεφτά (20€). Βαριεστημένα πήγε ρώτησε και η Μόνικα δέχτηκε:bounce:Προφανώς λόγω αναδουλειάς...

Έπεσε μόνο ωραίο κωλοξέσκισμα:zfuck:Μουνί δεν άγγιξα καθόλου, ούτε καν πίπα!
Λεπτομέρειες στη κριτική που θα ανεβάσω...
ΥΓ. Τώρα κάνω στάση για μεζεδάκια και 2η βάρδια θα πάω Φυλής και Φωκαίας...
Σε ποιο τρως μεζέδες? Εγώ συνήθως πατσά ,Λιοσίων 90, να φτιάξω στομάχι. :headbang:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Πέρασα από φυλής 105 όπου έδινε πόνο μεσα η σανι κι ομολογώ ότι ήμουν οριακά να περάσω επειδή άκουγα τις κραυγές και γούσταρα! Ωστόσο μου ανακοίνωσε η υπηρεσία ότι έχει κι άλλο δωμάτιο πριν από μενα! Και κάνω κίνηση να φύγω και μου λέει η τσατσα « Είναι Πακιστανός σε δυο λεπτά θα έχει τελειώσει» . Χαμογέλασα κι έφυγα ! Τι διάολο λέω για καλό το είπε!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.832
Πόντοι
3.246
κατάθεση στη "διάσημη" πορνοστάρ της κακιάς ώρας Σάννυ μόνο για το παλμαρέ! πού να το φανταζόμουν όμως οτι θα πηδούσα αυτή την κωλάρα σε ένα δωμάτιο χειρότερο
κι από αποθήκη χωρίς καν χαρτί με ένα 20ρικο. ακριβώς όπως τα έχουν περιγράψει και οι συναγωνιστές: ανύπαρκτο βυζί, ΟΜΩΣ ΚΩΛΑΡΑ, μηχανικό πρόγραμμα, σκουφάτη πίπα με εκνευριστικες παύσεις και ανάποδο cow girl που δεν αντέχει για πολύ ώρα
βέβαια… παραθέτω φωτό από το δωμάτιο δεξιά με το που μπαίνεις

Συνημμένα

• IMG_0738.jpeg
    IMG_0738.jpeg
    1 MB · Εμφανίσεις: 24

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
104
Πόντοι
0
Να συμπληρώσω και εγώ.
Στοχευμενη επίσκεψη σήμερα σε Διδυμου 27 για βικτωρια. Μαζί της η τανια. Πήρα βικτωρια και παραμένει καλή.

Διδύμου 22 κάτω, μαρινα, ανέφερε ελεύθερο στοματικό, όχι τελειωτικό. Καρε κασταβοξανθο μαλλί, τσουπωτη, προς ψηλή με 2ρι στήθος όπως μου φάνηκε καθώς φόραγε σουτιάν(sic).

Δεύτερη επίσκεψη Τζέσικα από φυλής 86 κάτω, αρκετά άτομα σαλόνι και δωμάτια. Μπήκα για τον δεύτερο γύρο της ημέρας. Επίσης καλή.

2 clue της επίσκεψης, όσο ήμουν με Τζέσικα στο δωμάτιο, συναγωνιστής από το δίπλα δωμάτιο άνοιξε πόρτα και φώναζε ότι περιμένει ώρα.
Και επόμενο clue, εθεάθη ο πρόεδρος από δίπλα την ώρα που έστριβε φυλής, με στυλιστικο συνδυασμό που δεν χάνει, κόκκινο παλτό και μουσταρδι παντελόνι.
Ήμασταν για ενα μέρος της φυλής πλάι πλάι, απλά περπαταγε , δεν τον είδα να μπαίνει πουθενά..
Η φωτεινή λείπει? Έχω
Σε ποιο τρως μεζέδες? Εγώ συνήθως πατσά ,Λιοσίων 90, να φτιάξω στομάχι. :headbang:
Ρε συναγωνιστές η φωτεινή που χάθηκε Από Διδυμου 27 Λείπει πάνω από μια εβδομάδα Όποιος την δει Αλήθεια λέω τον κερνάω ένα πήδημα μαζί της Πάω συνεχώς λείπει Έχει βαρεθεί η τσατσά να με βλέπει

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Η φωτεινή λείπει? Έχω

Ρε συναγωνιστές η φωτεινή που χάθηκε Από Διδυμου 27 Λείπει πάνω από μια εβδομάδα Όποιος την δει Αλήθεια λέω τον κερνάω ένα πήδημα μαζί της Πάω συνεχώς λείπει Έχει βαρεθεί η τσατσά να με βλέπει
Κάτι είχα ακούσει πρόσφατα ότι είναι απόγευμα στο φυλής 109 το δεξιά!

torosidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
324
Πόντοι
280
Δεύτερη βόλτα για σήμερα, στο portomall στο μεταξύ, για Μαρία Μαυρούλα.
κλασσικά πολύ ρομαντική, αγκαλιές, πεταχτά φιλιά (που αρνήθηκα), και καλό στήσιμο.
Έχει πλέον πολύ ανοιχτό πωπο, αλλά δεν το δίνει λέει. Ο φίλος της μόνο τον έχει κάνει έτσι. Μαγκας

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.879
Πόντοι
5.631
Δύο ακόμα καταθέσεις στην Φωκαίας!
Φωκαίας 25 όροφος στην Αλεξάνδρα με το οσκαρικό deepthroat:pipa1:. Ωραίο γαμησάκι με ρομαντικά γλωσσόφιλα. Έχω γράψει κριτική, παραμένει σταθερά πολύ καλή:knockinb:
Τρίτη για σήμερα κατάθεση στο Φωκαίας 27 όροφο στη λατινίτσα Νικόλ. Μικράκι 22 ετών με απίστευτο κωλαράκι. Ωραίο μωράκι, χωρίς ιδιαίτερη πείρα που το πήδησα καλά!
Λεπτομέρειες στη κριτική!
Επίσης, στο Φωκαίας 13 ισόγειο ήταν η γνωστή λάτιν Σοφία με τη κατσουφιασμένη:birdman: Σαμάνθα. Η φόλα εδώ είναι δεδομένη! Μοιάζουν πάρα πολύ και ρώτησα αν είναι αδερφές. Απάντησαν καταφατικά:jealous:
Ποιος ξέρει...
Καλλιτεχνική photo από το Φωκαίας 27 με τον αυθεντικό :lying-face::lying-face::lying-face: Picasso...

Συνημμένα

• IMG_20241020_192807.jpg
    IMG_20241020_192807.jpg
    720,2 KB · Εμφανίσεις: 25

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.915
Πόντοι
41.129
Φωκαίας 25 όροφος στην Αλεξάνδρα με το οσκαρικό deepthroat:pipa1:. Ωραίο γαμησάκι με ρομαντικά γλωσσόφιλα. Έχω γράψει κριτική, παραμένει σταθερά πολύ καλή:knockinb:
τυπε ελπιζω να μη γραφεις και αλλες πικαντικες λεπτομερειες οπως αυτη στην κριτικη και το καψεις το κοριτσι :confused::confused::confused:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.879
Πόντοι
5.631
τυπε ελπιζω να μη γραφεις και αλλες πικαντικες λεπτομερειες οπως αυτη στην κριτικη και το καψεις το κοριτσι :confused::confused::confused:
Μη φοβάσαι Δημήτρη, γράφω ότι πρέπει να γράφω!
Αλλά κι εσύ γράφεις αρκετά πικάντικα:cool2:

Thanasakis300

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
32
Πόντοι
0
κατάθεση στη "διάσημη" πορνοστάρ της κακιάς ώρας Σάννυ μόνο για το παλμαρέ! πού να το φανταζόμουν όμως οτι θα πηδούσα αυτή την κωλάρα σε ένα δωμάτιο χειρότερο
κι από αποθήκη χωρίς καν χαρτί με ένα 20ρικο. ακριβώς όπως τα έχουν περιγράψει και οι συναγωνιστές: ανύπαρκτο βυζί, ΟΜΩΣ ΚΩΛΑΡΑ, μηχανικό πρόγραμμα, σκουφάτη πίπα με εκνευριστικες παύσεις και ανάποδο cow girl που δεν αντέχει για πολύ ώρα
βέβαια… παραθέτω φωτό από το δωμάτιο δεξιά με το που μπαίνεις
Ποιος οίκος ανοχής είναι αυτός;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.879
Πόντοι
5.631
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος Φωκαίας 13 υπόγειο ποια ή ποιες είναι τώρα? 2η βάρδια?
Σοφία και Σαμάνθα σήμερα, λατίνες με απλό στο ισόγειο και Λούνα και μια καινούρια στην υπόγα (λατίνες).

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.832
Πόντοι
3.246
Ξέρει κανείς γιατί η Σάνι δουλεύει τώρα σε οίκο ανοχής; Ίσως δεν έχει αρκετούς πελάτες στα στούντιο;
τα στούντιο γενικά δεν έχουν κόσμο, όποτε τυχαίνει να πάω δεν έχει ποτέ
άτομα στο σαλόνι! υπάρχουν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που έχουν την πελατεία τους όπως η Λίλυ και η Καταλέγια αλλά από εκεί και πέρα σκούρα τα πράγματα για τις κοπέλες

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.968
Πόντοι
1.336
Σοφία και Σαμάνθα σήμερα, λατίνες με απλό στο ισόγειο και Λούνα και μια καινούρια στην υπόγα (λατίνες).
Στο φωκ13 ισόγειο η Σοφία είναι η μελαχρινή Σοφία "Νάσιοναλ τζεογκραφικ "που δούλευε φ71,66α,86…φωκ27α κλπ. παλιότερα.(όχι η "Μεξικάνα" που ήταν φ59 μέχρι αρχές καλοκαιριού).

Η ξανθιά Σαμάνθα όντως μοιάζει αδερφή αυτής της Σοφίας όπως ειπώθηκε προηγουμένως και μου φάνηκε λιγότερο μινιατούρα απ' ότι την πρώτη φορά που την είδα. Απλά λίγο πιό πετίτ από τη Σοφία, ίσως.

Στο υπόγειο, εκτός από τη Λούνα ήταν και η σοκολατί σκίννυ Τζουλιάνα από το φ59ισόγειο περίπου από Ιανουάριο ως καλοκαίρι. Για μένα από τις πιό άκυρες συνευρέσεις της φετινής χρονιάς. Δούλευε με την Κατρίν για όποιον θυμάται.
Τώρα απλά επέστρεψε εδώ και την παρουσιάζουν για καινούργια.

Σε μερικά ακόμη που μπήκα,

Φωκ17α Μιχαέλα

Φωκ19 Κάρλα και Λίζα

Φωκ27όροφ. Τέσσερις λατίνες οι εξής

Σαμάνθα στρουμπουλή αλλά με σφιχτό δέρμα μελαχρινή χαμογελαστή, ηλικία μοιάζει 25 με 30.

Νικόλ κανονικό σώμα πρός λεπτή ,μελαχρινή μακριά μαλλιά λίγο κατσαρά στις άκρες ύφος σαν ντροπαλή ή κουρασμένη,πιο νεαρή πιθανόν στα 23 ή κάτι.

Τατιάννα εύθυμο σαλονάρισμα με αέρα σιγουριάς, ξανθιά Κολομβιάνα λεπτή με μικρά βυζιά πεσμένα και πήρσιγκ στις δύο ρώγες,μέτριο ύψος, πρόσωπο ευχάριστο με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά,μύτη ελαφρώς γαμψή …ηλικία μικροδείχνει αλλά πιστεύω γύρω στα 30,φωνή με έντονο γρέζι.

Άλισον παχουλή μελαχρινή νταρντανολατίνα πληθωρική με σοκολατί δέρμα προς ντάρκ.

Ανοιχτά τα φωκ 27α,β ,φωκ25α και 17β
Κλειστά τα 7άρια,9.

Φυλ59 κάτω Νικόλ βραζιλιάνα και Τζοάννα ξανθωπό πιο νεαρούτσικο
Φ59Όρ. Βιολέττα και μια άλλη δε συγκράτησα,λατίνες επίσης.
Αυτά προς το τέλος της 2ης βάρδιας.

Boomer1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
158
Πόντοι
280
Η Αντρεα από Φυλής 54Α.
Ξέρετε σε ποιον οικο είναι τώρα ;
ή να την ψάξω με την Νικολούλη ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom