George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Κλασικη Ελεηνιδα αγαμητη!Χτες στο 71 κάτω η Υπηρεσία μια χοντρή νομίζω ότι είναι Ελληνίδα αλλά είναι επιθετική και φωνάζει την κοπέλα στα 8 λεπτά!
Κλασικη Ελεηνιδα αγαμητη!Χτες στο 71 κάτω η Υπηρεσία μια χοντρή νομίζω ότι είναι Ελληνίδα αλλά είναι επιθετική και φωνάζει την κοπέλα στα 8 λεπτά!
Παίζει να δουλεύει τουλάχιστον 5 χρόνια εκεί τυπεαντριάνα τι φάση? Δωσε ινφο συναγωνιστή.
Διαβασα την κριτικη σου και σκεφτομαι να ε[ισκεφθω τον οικο για Βικτωρια αξιζει ο κοπος?Με προβληματισε αυτο το ''βοδι'' που ανεφερες. Ειναι πλεον χοντρη?Κατά δεύτερον πέρασα από Άγκυρας 9 για παρτουζα με Ντάρια και Βικτώρια και επειδή έγινε μια σχετική κουβέντα και ανέβηκαν και κριτικές ανεβάζω κριτική της παρτουζα όπου λέω την γνώμη μου πάντα.
Είναι ευγενικοτατατο κοριτσάκι η Ράνια, μην παρεξηγείς, αν δεν είχα τα κολλήματα μου θα την επέλεγα συχνότερα.Το ξενερωμα το ιδιο σημερα. Σημειωτων μεχρι να φτασω χωματιανου για Αντριάνα και 4:30 ολα κλειστα, αφου ειχα παρκαρει φιλαδελφειας το αφηνω εκει κ ανηφοριζω με τα ποδια διδυμου τα περισσοτερα κλειστα κ το 27 που ηθελα . Μπαινω φωκαιας τα ιδια μονο το 17 με μια μαυριδευρουλα καλη. Εντωμεταξυ ημουν να σκασω απο κατουρημα , κατεβαινω αχαρνων παιρνω ενα καφε ριχνω το κατουρημα και ανεβαινω φυλης οπου μπηκα στο 84 στον κυρ βασιλη στην ρανια. Δεν την ειχα ξαναπαρει ,καλο κοριτσακι μου μιλησε στον πληθυντικό ( μαλλον τελειωνει η πορνοκαριερα μου) . Με εγλυψε λιγο εφτασα 50 ara στυση τον εβαλα την κοιταξα στα ματακια εριξα εικοσι πουτσιες εχυσα και χαιρέτησα. Στο αμαξι με περιμενε κ κληση 40 ευρω αποτο Δ.Α. καλα πηγε ...
Καλο κοριτσακι και ομορφουλα δεν την παρεξηγω καθολου μια χαρα ειναιΕίναι ευγενικοτατατο κοριτσάκι η Ράνια, μην παρεξηγείς, αν δεν είχα τα κολλήματα μου θα την επέλεγα συχνότερα.
Κάνει πολύ ξεδιάντροπη ξεπέτα η Σαρα. Πεταμένα λεφτα.
[/QUOTΠάντως έχει κορμάρα.αλλα πολύ κουβέντα ρε φίλε.Κάνει πολύ ξεδιάντροπη ξεπέτα η Σαρα. Πεταμένα λεφτα.
Είναι κουκλάρα.δεν γαμιετε πέρασες καλά.τωρα για τα 40€ κρίμα.Το ξενερωμα το ιδιο σημερα. Σημειωτων μεχρι να φτασω χωματιανου για Αντριάνα και 4:30 ολα κλειστα, αφου ειχα παρκαρει φιλαδελφειας το αφηνω εκει κ ανηφοριζω με τα ποδια διδυμου τα περισσοτερα κλειστα κ το 27 που ηθελα . Μπαινω φωκαιας τα ιδια μονο το 17 με μια μαυριδευρουλα καλη. Εντωμεταξυ ημουν να σκασω απο κατουρημα , κατεβαινω αχαρνων παιρνω ενα καφε ριχνω το κατουρημα και ανεβαινω φυλης οπου μπηκα στο 84 στον κυρ βασιλη στην ρανια. Δεν την ειχα ξαναπαρει ,καλο κοριτσακι μου μιλησε στον πληθυντικό ( μαλλον τελειωνει η πορνοκαριερα μου) . Με εγλυψε λιγο εφτασα 50 ara στυση τον εβαλα την κοιταξα στα ματακια εριξα εικοσι πουτσιες εχυσα και χαιρέτησα. Στο αμαξι με περιμενε κ κληση 40 ευρω αποτο Δ.Α. καλα πηγε ...
Όταν δούλευε στο Μεταξουργείο που πρώτο ήρθε ήταν όμορφη και χωρίς επεμβάσεις και πολύ καλή στο Σεξ!Κι αυτό το συζητάμε φίλε μου. Κορμάρα λές. Τι επάνω της είναι αληθινό? Τα χείλη, τα βυζιά, τα μαλλιά? Πως θα ήταν χωρίς όλα αυτά τα ψεύτικα? Ενα γυφτάκι μάλλον.
Αρα...πως εξηγείς - και χαίρομαι που επιβεβαιώνεις ότι κάποτε ήταν καλή- αυτη την κατρακύλα/κοροϊδία?Όταν δούλευε στο Μεταξουργείο που πρώτο ήρθε ήταν όμορφη και χωρίς επεμβάσεις και πολύ καλή στο Σεξ!
Οι περισσότερες που κανουν αυτή την δουλειά στην αρχή ειναι Κάποιες καλές και γουστάρουν αυτό που κάνουν! Κάποια στιγμή σταματάνε την δουλειά! Και αν συνεχίζουν με την εμπειρία που έχουν με τους πελάτες και αν είναι και όμορφη κοπέλα παίζουν το παιχνίδι της ξεπατα του φολισμα Και βγάζουν το μεροκάματο!!!Αρα...πως εξηγείς - και χαίρομαι που επιβεβαιώνεις ότι κάποτε ήταν καλή- αυτη την κατρακύλα/κοροϊδία?
Δεν είναι τόσο το χοντρή όσο το ότι είναι εντελος ξενεροτη.Διαβασα την κριτικη σου και σκεφτομαι να ε[ισκεφθω τον οικο για Βικτωρια αξιζει ο κοπος?Με προβληματισε αυτο το ''βοδι'' που ανεφερες. Ειναι πλεον χοντρη?
Μυστη το μονο μειον, ειναι το πολυ gel που βαζει....Πέρασα με Ράνια πάλι
Πόλα δοματια στη σειρά.
Η κοπέλα δεν δέχεται Πόλα πολλά κρατάει κάποια όρια.
Αλλά τέτοια ομορφιά τέτοιο χαμόγελο και όταν έκατσε από πάνω. μου έδωσε τόσο πόνο ακούραστα που τα είδα όλα
Και να με κοιτά στα μάτια σα να είναι ερωτευμένη.
Έχυσα σαν τρελός.
Εντάξει την σέβομαι.
που τη βρίσκουμε τη Ράνια συναγωνιστή?Μυστη το μονο μειον, ειναι το πολυ gel που βαζει....
Λογικό ρε φίλε με τόσα δωμάτιαΜυστη το μονο μειον, ειναι το πολυ gel που βαζει....
Διαβασε μια σελιδα πισω τυπε!που τη βρίσκουμε τη Ράνια συναγωνιστή?
Σωστά και στα νιατα της ετσι ηταν και το εσωζε επειδη ηταν μουναρα. Εχωνα την δω γυρω στα 10 χρονιαΔεν είναι τόσο το χοντρή όσο το ότι είναι εντελος ξενεροτη.
Μι εδώ μι εκεί όχι το ένα όχι το άλλο.
Καλή πίπα δε λέω και στο κοπανημα αντέχει.
Αλλά η πόρνη πρέπει και να σε ανεβάζει ψυχολογικά να σου κάνει λεζάντα
Δέκα γαμιμενα λεπτά είναι πες κάνα παραμύθι να την ακούσω .
Όχι μούτρα.
Κάνε ότι σε φωτίσει
στα ουράνια!που τη βρίσκουμε τη Ράνια συναγωνιστή?