Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (18 μέλη και 229 επισκέπτες)

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
14.022
Κριτικές
139
Like
21.671
Πόντοι
20.786
Η απόλυτη ξεφτίλα και απαξίωση του ανδρικού φύλου! Εδώ δεν μιλάμε για απλούς αγάμητους, αλλά για κατεστραμένα ναυάγια! Έχω ταξιδέψει σε 13 χώρες και αυτό το πράγμα, με τις πουτάνες, δεν το έχω συναντήσει πουθενά, στον κόσμο. Μεγάλοι άνθρωποι, να στήνουν καραούλι στις γωνίες, για να δουν πότε θα μπει μέσα στο μπουρδέλο, η ιερόδουλη, για να τρέξουν να περάσουν μαζί της. Τα ίδια και στην Φωκαίας, πριν από λίγους μήνες: Να περιμένουν, τουλάχιστον, μία ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, για να γαμήσουν. Και στις δύο περιπτώσεις, το ίδιο μοτίβο: Μέτριας εμφάνισης κορίτσια, με υπέρ-απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα. Πολύς ντόρος και μπούγιο, μόνο και μόνο επειδή διάβασαν κάποιες καλές κριτικές, στο forum. Εδώ τίθεται και ένα κοινωνικό θέμα: Εάν ένα site, με μπουρδέλα, μπορεί να χειραγωγεί ένα πλήθος ατόμων, φανταστείτε τι γίνεται σε κυβερνητικό επίπεδο, με ολόκληρο επιτελείο από ψυχολόγους και κοινωνιολόγους, από πίσω. Θυμάμαι, πριν από χρόνια, κάποιος συναγωνιστής είχε ενημερώσει για κάποια καλή άφιξη, σε ένα σπίτι της Ρεμούνδου. Την επόμενη, περίμεναν καρτερικά, έξω από το μπουρδέλο, κάποια άτομα, μέσα στο κρύο, μιας και έριχνε χιονόνερο. Όλοι τους έχουμε δει, αυτούς τους τύπους: Τρέχουν λες και τους κυνηγάει κάποιος, μπουκάρουν μέσα στα σπίτια σαν παίκτες του ράγκμπι, κάνουν σαν αυτιστικά στο σαλόνι, κλέβουν την σειρά των υπολοίπων και άλλες "ομορφιές". Είναι τόσο μεγάλα ναυάγια που, μπροστά τους, το ναυάγιο της Ζακύνθου μοιάζει με απλή καρτ-ποστάλ!

Eιναι σαν εκείνον τον ηλίθιο πριν δυο βδομάδες που ειχα πάει μια τσάρκα απο τα μπουρδέλα (μεταμεσονυχτια βάρδια - 3η) ο οποίος ρωτουσε στο σαλόνι ποτε θα τελειωσει η κοπέλα ... μετά στο δρόμο έκλανε κιολας σαν να πάταγε βατράχια.

Κοιταξε να δείς φιλε απο ενα σημείο και μετά δεν φταίνε αυτοί.... αυτοι μπορει να ειναι αυτιστικοί μπορει να ειναι καθυστερημενοι ενα κάρο ιστορίες.

Ας μην τους ξαναδεχτούν να τελειώνουμε.
 

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Μηνύματα
1.133
Κριτικές
49
Like
5.558
Πόντοι
2.846
Στοχευμένη βόλτα χωμάτιανου για Αντριάννα. Μπαίνω 4:10 και μου κάνει η τσα2. Τελείωσε αύριο ξανά.
Από πότε σχολαν 4 και όχι 5?
συμβαίνει κι όχι μόνο στο Χ11.
Αν μια μέρα πλακώσει πολλή πελατεία και βγει το μεροκάματο μπορεί να την κοπανήσουν νωρίτερα.
Προφανώς κάνουν οικονομία δυνάμεων κι αυτές.
 

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Μηνύματα
125
Κριτικές
33
Like
3.319
Πόντοι
2.591
Άλλο ένα ερημικό βράδι στο μετάξι με ελάχιστο κόσμο να κυκλοφορεί. Κολωνού 32 υπόγειο ο Τσάτσος κοιμόταν στο σαλόνι,τον πέρασα για πελάτη στην αρχή :confused::confused:,μου παρουσίασε δύο λατινες μπάζα που κι αυτές κοιμόντουσαν στην κάμαρα και μόλις βγήκαν χασμουριοντουσαν. Στο διπλανό με τα πολλά σκαλοπάτια βγήκε γκόμενα την οποία ο Τσάτσος χαρακτήρισε τούρμπο και ζήτησε 20€ :confused::confused:. Μεταβολή και γεια σας,μεγάλου Αλεξάνδρου στο πρώτο δεξιά που είχε φως η πουτανα άπλωνε την μπουγάδα της και Μ έδιωξε :confused::confused:
Τι ώρα πέρασες μύστη? Μετά τις 2-2:30 ερημώνει. Έπρεπε να στρίψεις και Ιάσονος για περισσότερη καλτίλα...
 

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Μηνύματα
1.133
Κριτικές
49
Like
5.558
Πόντοι
2.846
Το θεωρώ ισάξιο φολιάσματος....
είναι όμως ο κανόνας. Αλλιώς πώς θα τα βγάλουν πέρα με τόσους κάθε μέρα;
Ο κόλπος της εργαζόμενης δεν μπορεί να λιπανθεί με φυσικό τρόπο όπως όταν κάνουμε σεξ με τη γκόμενα.
 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.525
Κριτικές
14
Like
3.659
Πόντοι
6.495
Καλημέρα κύριοι... Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος επειδή θέλω να κάνω σήμερα μια καταδρομικη...Η Ειρήνη δουλεύει ακόμα στο διδυμου 22??? Και αν ναι είναι τώρα και γενικά πρωινά??? Ευχαριστώ...
Έχει φύγει εδώ και καιρό... Άγνωστο το πότε και εάν θα ξαναεμφανιστεί
 

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Μηνύματα
247
Like
1.656
Πόντοι
201
είναι όμως ο κανόνας. Αλλιώς πώς θα τα βγάλουν πέρα με τόσους κάθε μέρα;
Ο κόλπος της εργαζόμενης δεν μπορεί να λιπανθεί με φυσικό τρόπο όπως όταν κάνουμε σεξ με τη γκόμενα.
Sorry για το spam, να μην κουράζω και τους υπόλοιπους και το κλείνω εδώ.... αλλά άλλο βαζω μια σταγόνα και άλλο βάζω μια χούφτα.....και στην τελική σε λίγο θα μας πούνε να τις πληρώνουμε και να μην τις πηδάμε γιατί είναι κρίμα και υποφέρουν.....και στην τελική ας αλλάξουν επάγγελμα..... μετά παραπονιούνται ότι δεν περνάμε δωμάτιο.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom