Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (32 μέλη και 307 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.784
Πόντοι
2.036
Τριπλή λάτιν κατάθεση σήμερα μεσημέρι σε Φυλής, Φωκαίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου!
2)Φωκαίας 13 Λούνα. Μικρό μελαχρινό λατινάκι με πεταχτό κωλάρι. Πρόγραμμα απλό. Ευγενική. Με πολλή κορτάρισμα και επιμονή έδωσε :assshake:με +10.
Σφιχτό κωλαράκι σα μέγγενη. Ευχαριστήθηκα ξεκώλιασμα :boff:Να σημειώσω ότι μετά από αρκετή επιμονή έδωσε το κωλί της, μην φάνε κάποιοι άκυρο και κράζουνε!
Η Λούνα ενώ δεν είναι από τις εντυπωσιακές γενικά είναι καυλιάρα και δείχνει να γουστάρει μέσα.

Κολωνού 30α erotic prison αναμπελα πρωινή βάρδια μου είπε τίμιο για 10αρικο όμορφο λατινακι επιπέδου φυλής και πάνω
Ναι πολύ ωραίο μωρό, στο 1ο του τούρ που ήταν στα κλειστά τώρα Κ27, πιο αδύνατη, ήταν πολύ μούναρος και την βάζανε στα 15€

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο ντόρος για την Ντάρια.
Σιγά ρε παιδιά.
Την πήρα σήμερα και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου.
Φάτσα πολύ μέτρια, πίπα κάτω του μετρίου, άβυζη και άκωλη.
Πραγματικά μετάνιωσα που δεν πήρα την Βικτώρια που δουλεύαν μαζί.
Επίσης να δώσω τα εύσημά μου στους ιδιοκτήτες του Αγκύρας 9 που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην ανακαίνιση στα δωμάτια τους.
Γιατί έχει καλό σώμα, οκ στητό βυζί (άβυζη δεν την λες), δεν γκρινιάζει και τα παίρνει στο στόμα :cheesy: επίσης μπαίνει και στην κατηγορία πετίτ που δεν παίζουν πολλές με καλό πρόγραμμα.

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Χτες στο 71 κάτω η Υπηρεσία μια χοντρή νομίζω ότι είναι Ελληνίδα αλλά είναι επιθετική και φωνάζει την κοπέλα στα 8 λεπτά! Έχω περάσει χτες το πρωί μια που Λατινα χτες και ήταν σαν πτώμα και η υπηρεσία βιαστική! Άστα να πάνε πεταμένα λεφτά και σου χαλάνε την διάθεση!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.445
Πόντοι
19.236
Ρε αδερφέ δεν την ψάχνω .....λέω άμα υπάρχει καμμία σε υπηρεσίες κ εμφάνιση κοντά στη Λανα !!!
Τότε όχι δεν υπάρχει.
Τώρα κατάλαβα είμαι και λίγο καθυστερημένος. :uglystupid:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.571
Πόντοι
3.246
Τώρα
Βέργας 3 Λίνα και Στέλλα
Βέργας 6 υπόγα Βικτώρια
Φυλής 65 πάνω Ντιάνα
Φυλής 65 κάτω Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 84 κάτω Κορίνα
Φυλής 69 Βίκυ
Φυλής 86 κάτω κλειστό αλλά με αναμμένα φώτα λογικά Τζέσικα
Φυλής 71 πάνω δύο χοντρές λατίνες
που δεν μπορούσαν να περπατήσουν το τακούνι ντεκαυλέ τελείως!
Φυλής 71 κάτω Λουσία και Μαριάννα
Φυλής 59 κλειστό

εν τω μεταξύ στο πρώην βενζινάδικο γίνονται εργασίες μάλλον θα το περιφράξουν

Τελευταία τροποποίηση:

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
25
Like
13.543
Πόντοι
3.236
Τι συμβαίνει με τον οίκο στο 25 σκαλάκια;
Αφενός η Τζανίνα έχει εξαφανιστεί και αφετέρου η Σάρα έχει μεταφερθεί στο υπόγειο.
Πήρα την Σάρα για τρίτη φορά και για τρίτη φορά το μετάνιωσα.
Το μόνο καλό που μπορείς να προσάψεις σε αυτό το κορίτσι είναι οτι κάνει μπάνιο μετά απο καθε πελάτη και ότι έχει πολύ ωραίο και καλοσχηματισμένο μουνάκι για γλυψημο.
Κάνει πολύ ξεδιάντροπη ξεπέτα η Σαρα. Πεταμένα λεφτα.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
34
Like
1.755
Πόντοι
1.071
Είχε θεαθεί πριν καμιά βδομάδα στο 25.
Την είχα ρωτήσει και μου είχε πει οτι θα εργάζεται εκεί και διακοπές τέλος.
Έκτοτε το 25 παραμένει κλειστό, με την Σάρα που δούλευε εκεί να έχει πάει στην υπόγα.
Καλά κατάλαβα πάλι θα ψάχνουμε και στις 2 βάρδιες με μυρωδιά αχυστιλας

• Like
Αντιδράσεις: Bile

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.401
Πόντοι
201
Στοχευμένη βόλτα χωμάτιανου για Αντριάννα. Μπαίνω 4:10 και μου κάνει η τσα2. Τελείωσε αύριο ξανά.
Από πότε σχολαν 4 και όχι 5?

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
25
Like
13.543
Πόντοι
3.236
Στοχευμένη βόλτα χωμάτιανου για Αντριάννα. Μπαίνω 4:10 και μου κάνει η τσα2. Τελείωσε αύριο ξανά.
Από πότε σχολαν 4 και όχι 5?
αντριάνα τι φάση? Δωσε ινφο συναγωνιστή.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.008
Πόντοι
1.056

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Το ξενερωμα το ιδιο σημερα. Σημειωτων μεχρι να φτασω χωματιανου για Αντριάνα και 4:30 ολα κλειστα, αφου ειχα παρκαρει φιλαδελφειας το αφηνω εκει κ ανηφοριζω με τα ποδια διδυμου τα περισσοτερα κλειστα κ το 27 που ηθελα . Μπαινω φωκαιας τα ιδια μονο το 17 με μια μαυριδευρουλα καλη. Εντωμεταξυ ημουν να σκασω απο κατουρημα , κατεβαινω αχαρνων παιρνω ενα καφε ριχνω το κατουρημα και ανεβαινω φυλης οπου μπηκα στο 84 στον κυρ βασιλη στην ρανια. Δεν την ειχα ξαναπαρει ,καλο κοριτσακι μου μιλησε στον πληθυντικό ( μαλλον τελειωνει η πορνοκαριερα μου) . Με εγλυψε λιγο εφτασα 50 ara στυση τον εβαλα την κοιταξα στα ματακια εριξα εικοσι πουτσιες εχυσα και χαιρέτησα. Στο αμαξι με περιμενε κ κληση 40 ευρω αποτο Δ.Α. καλα πηγε ...

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
423
Πόντοι
20
Κατά δεύτερον πέρασα από Άγκυρας 9 για παρτουζα με Ντάρια και Βικτώρια και επειδή έγινε μια σχετική κουβέντα και ανέβηκαν και κριτικές ανεβάζω κριτική της παρτουζα όπου λέω την γνώμη μου πάντα.
Διαβασα την κριτικη σου και σκεφτομαι να ε[ισκεφθω τον οικο για Βικτωρια αξιζει ο κοπος?Με προβληματισε αυτο το ''βοδι'' που ανεφερες. Ειναι πλεον χοντρη?

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
912
Πόντοι
81
Το ξενερωμα το ιδιο σημερα. Σημειωτων μεχρι να φτασω χωματιανου για Αντριάνα και 4:30 ολα κλειστα, αφου ειχα παρκαρει φιλαδελφειας το αφηνω εκει κ ανηφοριζω με τα ποδια διδυμου τα περισσοτερα κλειστα κ το 27 που ηθελα . Μπαινω φωκαιας τα ιδια μονο το 17 με μια μαυριδευρουλα καλη. Εντωμεταξυ ημουν να σκασω απο κατουρημα , κατεβαινω αχαρνων παιρνω ενα καφε ριχνω το κατουρημα και ανεβαινω φυλης οπου μπηκα στο 84 στον κυρ βασιλη στην ρανια. Δεν την ειχα ξαναπαρει ,καλο κοριτσακι μου μιλησε στον πληθυντικό ( μαλλον τελειωνει η πορνοκαριερα μου) . Με εγλυψε λιγο εφτασα 50 ara στυση τον εβαλα την κοιταξα στα ματακια εριξα εικοσι πουτσιες εχυσα και χαιρέτησα. Στο αμαξι με περιμενε κ κληση 40 ευρω αποτο Δ.Α. καλα πηγε ...
Είναι ευγενικοτατατο κοριτσάκι η Ράνια, μην παρεξηγείς, αν δεν είχα τα κολλήματα μου θα την επέλεγα συχνότερα.

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
Είναι ευγενικοτατατο κοριτσάκι η Ράνια, μην παρεξηγείς, αν δεν είχα τα κολλήματα μου θα την επέλεγα συχνότερα.
Καλο κοριτσακι και ομορφουλα δεν την παρεξηγω καθολου μια χαρα ειναι

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
806
Πόντοι
361

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
806
Πόντοι
361
Είναι κουκλάρα.δεν γαμιετε πέρασες καλά.τωρα για τα 40€ κρίμα.

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
25
Like
13.543
Πόντοι
3.236
Κι αυτό το συζητάμε φίλε μου. Κορμάρα λές. Τι επάνω της είναι αληθινό? Τα χείλη, τα βυζιά, τα μαλλιά? Πως θα ήταν χωρίς όλα αυτά τα ψεύτικα? Ενα γυφτάκι μάλλον.

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
181
Πόντοι
0
Κι αυτό το συζητάμε φίλε μου. Κορμάρα λές. Τι επάνω της είναι αληθινό? Τα χείλη, τα βυζιά, τα μαλλιά? Πως θα ήταν χωρίς όλα αυτά τα ψεύτικα? Ενα γυφτάκι μάλλον.
Όταν δούλευε στο Μεταξουργείο που πρώτο ήρθε ήταν όμορφη και χωρίς επεμβάσεις και πολύ καλή στο Σεξ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom