Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (34 μέλη και 285 επισκέπτες)

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Σήμερα Σάββατο πρωινή βάρδια είδα οτι επέστρεψε η Όλγα (καρμπόν η Μαρία Καρά του Τράγκα στα νιάτα της)
στο Φυλής 109Β, ανανεωμένη και αδυνατισμένη. Όσοι είναι λάτρεις των Σλαβικών κοντοπούτανων
να το έχουν υπόψη τους. Έχει και ωραία πατουσάκια. Οι προικισμένοι να προσπεράσουν κι εδώ γιατί
το μωρό έχει μινιόν μουνάκι.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Κατάθεση σήμερα μεσημέρι στο Φωκαίας 13 υπόγα. Κοπέλα η Sunny Wild με νορμάλ πρόγραμμα. Μελαχρινή πλέον με πιασμένο κότσο. Γενικά καλή κατάθεση, η τύπισσα θέλει να παίρνει αυτή πρωτοβουλίες.
Τη ρώτησα για κώλο και μου είπε κάνει με έξτρα. Της πρόσφερα 20€ και είπε ότι ο κώλος είναι ακριβός.

Αν της έλεγες ότι είσαι καλό παιδί μπορεί και να δεχόταν!

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Άννα μου έχουμε νέα; Το μεσημέρι δεν ήταν που πέρασα.

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
300
Πέρασμα με τις παρακάτω την περασμένη εβδομάδα. Όλγα Φώκαιας 19. Προσωπάκι, στήθος, κωλαρακι περνάνε την βάση για μένα, είσοδος στο δωμάτιο αμέσως μετά τα καθαριστικά, λίγο σοσιαλ και ξεκινάει ένα καλό στοματικό χωρίς πολύ χέρι ανευ (μετά από ερώτηση με η χωρίς) πρώτη στάση από πάνω μου να χουφτωνω και να γλύφω βυζάκια έπεσαν και μερικά γλωσσοφιλα, μετά έπεσα με τα μούτρα στο μουνογλυψιμο με εκείνη να κατεβάζει λίγα εύγευστα υγρακια, ιεραποστολικό γραπωμενος από τον κωλο το ένα χέρι στήθος το άλλο με καλή αίσθηση και τελείωμα στα 4 μετά από έντονο σφυροκόπημα 3-4 λεπτών με μένα να της ανοίγω τα κωλομερια.

Ελένη london Φώκαιας 27

Καλό τυπακι, κοιτάει να ευχαριστήσει τον πελάτη. Ελεύθερο στοματικό μετά από ερωτηση καλό μετά 2 στάσεις, εγώ από πάνω πρώτα αφού της έριξα ένα πινέλο και μετά στα 4 με καλουτσικη αίσθηση. Την χαλάστρα μας την έκανε η τσατσά που βαρεσε την πόρτα στα 6 λεπτά και μετά στα 8, ξενέρωσα εγώ και δεν μπορούσα να χύσω αφού είπα στην Ελένη να το ληξουμε αφού μου έπεσε με ρώτησε εάν έκανε κάτι αυτή λάθος, της είπα ότι δεν φταίει και ότι είναι καλή αλλά μαύρο για την τσατσά μόνο, δεν ξαναμπαινω εάν είναι αυτή εκεί, μαζί της ήταν η Σάρα.

Τελευταία κατάθεση η μαριλινα Φώκαιας 25, τρελιαρα και γουστάρει πουτσο, αρκεί μην την αφήνεις να κάνει τα δικά της. Όταν μπήκα έτρωγε μια πάστα, μου χαμογελούσε και τα δόντια της ήταν μαύρα από την σοκολάτα και χασκογελαγε όταν είδε την μούρη της στον καθρέφτη. Μπαίνω δωμάτιο πάει να μου φορέσει Καποτά, της λέω θέλω ελεύθερο και κατσουφιασε και μου είπε μόλις έφαγα, της λέω δεν πειράζει πάρτο ακαποτα για αυτό σε διάλεξα και τον πήρε χωρίς μα και μου, δεκτική σε διάφορες στάσεις και σε σφυροκόπημα. Τελείωμα στα 4 και αυτή.

Over and out μέχρι το επόμενο ποστ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Άννα μου έχουμε νέα; Το μεσημέρι δεν ήταν που πέρασα.
Αν εννοείς για Άννα Κου δεν είναι ποτέ μεσημέρι. Ξεκινάει απόγευμα Φιλιππίδου κάτω και βράδυ μέχρι ξημέρωμα Φιλιππίδου πάνω. Δεν έχει έρθει ακόμα και με τα φρεσκα λεγόμενα της τσατσας την περιμένουν από μέρα σε μέρα από τέλος Αυγούστου. Στο μουνι της η Ρομουνα. Γενικα μετά από μεγάλες άδειες πάντα καθυστερεί να γυρίσει στα Φιλιππίδου. Εγώ νομίζω πως θα γυρίσει μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

....και πείτε με γραφικό, πείτε με μαλαξ πάντα χαίρομαι όταν οι κοπέλες παίρνουν μεγάλες άδειες γιατί και ανανεώνονται και ξεκουράζονται και ξεφεύγουν από εμάς τους άξεστους. Μακάρι και οι οίκοι για όλες τις κοπελες να είναι μια μικρή παρένθεση, αλλά η Άννα είναι πολλααα χρόνια στο κουρμπετι αν και είναι ακόμα νεαρή στα μάτια μου. Και είναι λίγο κάτω των 30.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Επίσκεψη σήμερα ώρα 21:30 σε μερικά σπιτάκια της Φυλής:
Φυλής 71 όροφος 2 αδύνατες Λατινες, ωραίες κοπελες
Φυλής 69 ισογειο μια μιλφαρα ξανθιά η Έλενα
Φυλής 69 όροφος η Μαρία Τσεχα
Φυλής 67 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα
Φυλης 65 ισογειο Κορινα, αδύνατη μοντελε σε απλό είπε η τσατσά
Φυλής 65 όροφος κλειστό
Φυλής 61 υπόγεια ανοιχτά δεν μπήκα
Φυλής 59 κλειστό
Φυλής 74 υπόγειο Γιαννα είπε η τσατσά δεν την είδα
Φωκαιας 13 υπόγειο η Σανι ωραια γυναίκα αδύνατη
Φωκαιας 13 όροφος ανοιχτό δεν μπήκα
Φωκαιας 17 ισογειο η Βαλερια αδύνατη με πιασίματα
Φωκαιας 17 όροφος η Ρουσλανα αδύνατη Ρωσίδα σε απλό
Φωκαιας 19 Λίζα Ρουμανα αδύνατη και Όλγα από Ρωσία αδύνατη
Φωκαιας 25 όροφος η Αλεξάνδρα όπου καταθεσα και εγω τον οβολό μου και πέρασα στο δωμάτιο
Ελευθερα πιασίματα, πίπα χωρίς καποτα, 69 και όλες τις στάσεις είπε η τσατσά..
Ωραία πίπα έκανε η Αλεξανδρα, με έκανε τούρμπο και σεξακι πισωκολλητο και ιεραποστολικο
Τελείωσα ωραια στο 10λεπτο
Μια χαρά το κορίτσι
Στο μέλλον μάλλον θα την ξαναδώ
Μια καλη εβδομαδα να έχουμε

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Αν εννοείς για Άννα Κου δεν είναι ποτέ μεσημέρι. Ξεκινάει απόγευμα Φιλιππίδου κάτω και βράδυ μέχρι ξημέρωμα Φιλιππίδου πάνω. Δεν έχει έρθει ακόμα και με τα φρεσκα λεγόμενα της τσατσας την περιμένουν από μέρα σε μέρα από τέλος Αυγούστου. Στο μουνι της η Ρομουνα. Γενικα μετά από μεγάλες άδειες πάντα καθυστερεί να γυρίσει στα Φιλιππίδου. Εγώ νομίζω πως θα γυρίσει μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

....και πείτε με γραφικό, πείτε με μαλαξ πάντα χαίρομαι όταν οι κοπέλες παίρνουν μεγάλες άδειες γιατί και ανανεώνονται και ξεκουράζονται και ξεφεύγουν από εμάς τους άξεστους. Μακάρι και οι οίκοι για όλες τις κοπελες να είναι μια μικρή παρένθεση, αλλά η Άννα είναι πολλααα χρόνια στο κουρμπετι αν και είναι ακόμα νεαρή στα μάτια μου. Και είναι λίγο κάτω των 30.
Παρέμβαση @n.smirni76 με αποδείξεις είναι πάνω από 30. Εφόσον το λέει ο ληξιαρχος λοιπον οι υπόλοιποι σωπαίνουν. Το πόσο όμως κανείς δεν είναι σίγουρος. Τουλάχιστον εγώ.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Αν εννοείς για Άννα Κου ........................... νομίζω πως θα γυρίσει μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).
................................................
Όποιος ξέρει, ξέρει! :rolleyes:
Άρα μετά τον αγιασμό στις 11/9 την περιμένουμε να γυρίσει στον πορνικο στίβο! :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Πέρασα χτες μετά από καιρό με Ράνια που σε πάει στα ουράνια. Από τότε που την είχα πάρει εγώ έχει φτιάξει κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ θεωρώ πως κάνει για σκληρές καταστάσεις, είναι κουνελάκι φάση. Επίσης με σκλάβωσε με την ευγένεια της, πραγματικά φοβερή συμπεριφορά, τουλάχιστον αυτό πήρα εγώ από εκείνη. Πρίν από λίγο της πουτανας για Σάννυ Γουάιλντ, δωμάτιο +2αναμονη. Πραγματικά πολύ εντυπωσιακή. Ακούστε ταρίφα...20 το απλό + 20 το Ελ στοματικό Και ΚΩΛΟΣ όλα μαζί 100 ευρωπουλα. Εγώ πήγα στο 54 και σκιστηκαμε με την Αντρέα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Πέρασα χτες μετά από καιρό με Ράνια που σε πάει στα ουράνια. Από τότε που την είχα πάρει εγώ έχει φτιάξει κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ θεωρώ πως κάνει για σκληρές καταστάσεις, είναι κουνελάκι φάση. Επίσης με σκλάβωσε με την ευγένεια της, πραγματικά φοβερή συμπεριφορά, τουλάχιστον αυτό πήρα εγώ από εκείνη. Πρίν από λίγο της πουτανας για Σάννυ Γουάιλντ, δωμάτιο +2αναμονη. Πραγματικά πολύ εντυπωσιακή. Ακούστε ταρίφα...20 το απλό + 20 το Ελ στοματικό Και ΚΩΛΟΣ όλα μαζί 100 ευρωπουλα. Εγώ πήγα στο 54 και σκιστηκαμε με την Αντρέα.
Εκατό να 'ναι οι ώρες της! Αη στο διάολο πια με τις βρωμες που νομίζουν ότι θα κάνουν στουντιακο πρόγραμμα στο λαϊκό δελο! Τσάμπα το ΑΚΑ στοματικό συν 10€ ο κώλος κι αν δεν γουστάρει να πάει να βαράει μύγες στο στούντιο!:rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Εκατό να 'ναι οι ώρες της! Αη στο διάολο πια με τις βρωμες που νομίζουν ότι θα κάνουν στουντιακο πρόγραμμα στο λαϊκό δελο! Τσάμπα το ΑΚΑ στοματικό συν 10€ ο κώλος κι αν δεν γουστάρει να πάει να βαράει μύγες στο στούντιο!:rockon:
κοίτα από τη στιγμή που ναι αυτή που ναι, και από τη στιγμή που κάτι Κορίνες και σου πα μου πες μέσα στο δωμάτιο δίνουν κωλο για 50 παραπάνω, για μένα πιο τίμιο θα ταν να λεγε 30 απλό ΜΕ Ελ στοματικό και 60 φουλ! το κατοσταρι Μ έκανε και έκλαψα στα γέλια γιατί? μιλάμε εκατό ευρώ στα δέκα να πω δεκαπέντε? λεπτά? Μιλάμε για κακή επένδυση.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
κοίτα από τη στιγμή που ναι αυτή που ναι, και από τη στιγμή που κάτι Κορίνες και σου πα μου πες μέσα στο δωμάτιο δίνουν κωλο για 50 παραπάνω, για μένα πιο τίμιο θα ταν να λεγε 30 απλό ΜΕ Ελ στοματικό και 60 φουλ! το κατοσταρι Μ έκανε και έκλαψα στα γέλια γιατί? μιλάμε εκατό ευρώ στα δέκα να πω δεκαπέντε? λεπτά? Μιλάμε για κακή επένδυση.
Η Κορίνα δίνει κώλο με +30€ στο γραφείο και της τον καρφώνεις μονοτερμα για όλη την ώρα αν γουστάρεις! :zfuck:

Τώρα εάν οι μαλακες δίνουν 50€ επιπλέον για κώλο στο 10λεπτο είναι άξιοι για μιστερ ΜΑΛΑΚΕΣ! :birdman:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.884
Πόντοι
5.631
Συμφωνώ φίλε junax. Στα μπουρδέλα, αν κάνει μια κοπέλα νορμάλ, το πολύ +5€ η +10€ το ελ.στοματικό(10€ αν χύσεις στόμα). Ο κώλος είναι +10€, άντε +20€. Τα υπόλοιπα είναι κοροϊδία :thumbsup:

Beastarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Τελευταία κατάθεση η μαριλινα Φώκαιας 25, τρελιαρα και γουστάρει πουτσο, αρκεί μην την αφήνεις να κάνει τα δικά της. Όταν μπήκα έτρωγε μια πάστα, μου χαμογελούσε και τα δόντια της ήταν μαύρα από την σοκολάτα και χασκογελαγε όταν είδε την μούρη της στον καθρέφτη. Μπαίνω δωμάτιο πάει να μου φορέσει Καποτά, της λέω θέλω ελεύθερο και κατσουφιασε και μου είπε μόλις έφαγα, της λέω δεν πειράζει πάρτο ακαποτα για αυτό σε διάλεξα και τον πήρε χωρίς μα και μου, δεκτική σε διάφορες στάσεις και σε σφυροκόπημα. Τελείωμα στα 4 και αυτή.

Over and out μέχρι το επόμενο ποστ
Μήπως λες την Μανταλίνα από Φωκαίας 25B;

Beastarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα ώρα 21:30 σε μερικά σπιτάκια της Φυλής:
Φυλής 71 όροφος 2 αδύνατες Λατινες, ωραίες κοπελες
Φυλής 69 ισογειο μια μιλφαρα ξανθιά η Έλενα
Φυλής 69 όροφος η Μαρία Τσεχα
Φυλής 67 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα
Φυλης 65 ισογειο Κορινα, αδύνατη μοντελε σε απλό είπε η τσατσά
Φυλής 65 όροφος κλειστό
Φυλής 61 υπόγεια ανοιχτά δεν μπήκα
Φυλής 59 κλειστό
Φυλής 74 υπόγειο Γιαννα είπε η τσατσά δεν την είδα
Φωκαιας 13 υπόγειο η Σανι ωραια γυναίκα αδύνατη
Φωκαιας 13 όροφος ανοιχτό δεν μπήκα
Φωκαιας 17 ισογειο η Βαλερια αδύνατη με πιασίματα
Φωκαιας 17 όροφος η Ρουσλανα αδύνατη Ρωσίδα σε απλό
Φωκαιας 19 Λίζα Ρουμανα αδύνατη και Όλγα από Ρωσία αδύνατη
Φωκαιας 25 όροφος η Αλεξάνδρα όπου καταθεσα και εγω τον οβολό μου και πέρασα στο δωμάτιο
Ελευθερα πιασίματα, πίπα χωρίς καποτα, 69 και όλες τις στάσεις είπε η τσατσά..
Ωραία πίπα έκανε η Αλεξανδρα, με έκανε τούρμπο και σεξακι πισωκολλητο και ιεραποστολικο
Τελείωσα ωραια στο 10λεπτο
Μια χαρά το κορίτσι
Στο μέλλον μάλλον θα την ξαναδώ
Μια καλη εβδομαδα να έχουμε
Η Βαλέρια Φωκ 17 είναι Ρωσίδα;

Brown_James

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρετε συναγωνιστές... γνωρίζει κανείς για τη Σοφία απο ΜΑ25 το αριστερό εαν εργάζεται κάπου; Κάτι για Πάτρα είχα διαβάσει αλλά πάει καιρος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom