Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (7 μέλη και 94 επισκέπτες)

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.308
Πόντοι
486
Πέρυσι κάποιος φίλος παλιός πελάτης της μου είχε πει ότι πριν μερικά χρόνια μετά από αρκετές συνευρέσεις η Βίκυ δέχθηκε να του δώσει και κώλο με έξτρα 50 ευρώ επειδή αυτός φαινόταν να είναι καλό παιδί!

σίγουρα όχι πιπίνι - μεγαλούτσικη και μάλλον νταρντανοκοπέλα. Αλλά προσωπικά τη βρήκα καλή στο παιχνίδι.
Μίλα έξω από τα δόντια γέροντα!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Ντανιελα με ξανθοπλατινε κοντό μαλλί, πολύ λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Σοφία καστανή νταρντανοχοντρη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιρινα ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ χελιδόνι στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μιλανα, ξανθοκαστανη κοπέλα με κανονικό σώμα, σχεδόν 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Σαμπρινα καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Φωτεινή ξανθια γκιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό για την ηλικία της σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι και Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφοςΒικτώρια ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Λαρίσα ξανθοκαστανη ψηλη μιλφ με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί πόδι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ίρις και αυτή ψηλή μιλφ, καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Μύστες υπάρχει καμία τώρα δεύτερη βάρδια φυλής η Μεταξουργείο να κάνει καλό στοματικό και εάν γίνεται να περνάει και από μπάλες???

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
940
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά,η Ελένη - χειραψία που δούλευει με την Σάρα λέει τίποτα στο κρεβάτι?
Την είδα εχθές πρώτη φορά , ωραίο ζουμερο ξανθό, ολόγυμνη στο σαλόνι

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
940
Πόντοι
361
Ρε παιδιά που έχει εξαφανιστεί η Τζούλια από φυλής 65;; όσες φορές πάω για αυτήν δεν την πετυχαίνω πότε
Ρώτα την Κορίνα ίσως ξέρει ή την υπηρεσία.
Κατά διαστήματα εχω παρατηρήσει ότι φεύγει Ρουμανία και έρχεται πάλι , ίσως διακοπές

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Αλεξάνδρα(κάποιοι θα την ξέρετε με άλλο όνομα απο αλλα σπιτάκια)καστανή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα,

Λιοσιων 73β Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σωμα και Εμμι ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, σώμα με πιασιματα 2αρι βυζι,τατουάζ ψηλά στα αριστερά πλευρά, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α δύο λατινες Αλεξα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζί και Μέριλι ξανθιά νταρντανα κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Εύα ξανθό κατσαρομαλλικο τραβελι, με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με κωλαράκι και αυταρχικό.

Λιοσιων 79α ανοιχτό το φως και η κάτω πόρτα, πάνω δεν άνοιξαν.

Λιοσιων 79β κλειστό.

Βεργας 2 κλειστό.

Βεργας 3 αριστερά Νατ(η)α Νατη μελαχρινη παχουλη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 3 δεξιά Ντιαννα καστανή με μακρύ μαλλί, κανονικό σώμα 1,5άρι συν βυζι και Γκλόρια καστανήσώμαπροςτο νταρντανε(έχασελίγακιλά) 2αριβυζί,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α κλειστό.

Βεργας 6β Λιλιαν ξανθιά μιλφ παχουλη με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Βεργας 7 κάτω Τινα με καστανο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζί, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Βεργας 7 Μελίνα μελαχρινή μιλφ , σώμα με αρκετά πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με μακρύ ίσιο μαλλί και γυαλάκια με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστός.

Τροφωνιου 13 Ελένη ξανθιά γκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live επιγραμματικα

Παρασιου 36 κλειστό .

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 παρόλο που ακόμα κάνουν στο δρόμο καθαριοτητες λόγω της λαϊκής είναι ανοιχτό, Ηρα/Ειρήνη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και αυταρχικό, μέσα προσπαθεί να το αποφύγει το ελεύθερο.

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
403
Πόντοι
21
Ερώτηση

Σε ίδρυμα υπάρχει βυζαρου που να αξίζει πραγματικά.
Οδός και βάρδια.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Σήμερα Σάββατο πρωινή βάρδια είδα οτι επέστρεψε η Όλγα (καρμπόν η Μαρία Καρά του Τράγκα στα νιάτα της)
στο Φυλής 109Β, ανανεωμένη και αδυνατισμένη. Όσοι είναι λάτρεις των Σλαβικών κοντοπούτανων
να το έχουν υπόψη τους. Έχει και ωραία πατουσάκια. Οι προικισμένοι να προσπεράσουν κι εδώ γιατί
το μωρό έχει μινιόν μουνάκι.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Κατάθεση σήμερα μεσημέρι στο Φωκαίας 13 υπόγα. Κοπέλα η Sunny Wild με νορμάλ πρόγραμμα. Μελαχρινή πλέον με πιασμένο κότσο. Γενικά καλή κατάθεση, η τύπισσα θέλει να παίρνει αυτή πρωτοβουλίες.
Τη ρώτησα για κώλο και μου είπε κάνει με έξτρα. Της πρόσφερα 20€ και είπε ότι ο κώλος είναι ακριβός.

Αν της έλεγες ότι είσαι καλό παιδί μπορεί και να δεχόταν!

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Άννα μου έχουμε νέα; Το μεσημέρι δεν ήταν που πέρασα.

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
547
Πόντοι
300
Πέρασμα με τις παρακάτω την περασμένη εβδομάδα. Όλγα Φώκαιας 19. Προσωπάκι, στήθος, κωλαρακι περνάνε την βάση για μένα, είσοδος στο δωμάτιο αμέσως μετά τα καθαριστικά, λίγο σοσιαλ και ξεκινάει ένα καλό στοματικό χωρίς πολύ χέρι ανευ (μετά από ερώτηση με η χωρίς) πρώτη στάση από πάνω μου να χουφτωνω και να γλύφω βυζάκια έπεσαν και μερικά γλωσσοφιλα, μετά έπεσα με τα μούτρα στο μουνογλυψιμο με εκείνη να κατεβάζει λίγα εύγευστα υγρακια, ιεραποστολικό γραπωμενος από τον κωλο το ένα χέρι στήθος το άλλο με καλή αίσθηση και τελείωμα στα 4 μετά από έντονο σφυροκόπημα 3-4 λεπτών με μένα να της ανοίγω τα κωλομερια.

Ελένη london Φώκαιας 27

Καλό τυπακι, κοιτάει να ευχαριστήσει τον πελάτη. Ελεύθερο στοματικό μετά από ερωτηση καλό μετά 2 στάσεις, εγώ από πάνω πρώτα αφού της έριξα ένα πινέλο και μετά στα 4 με καλουτσικη αίσθηση. Την χαλάστρα μας την έκανε η τσατσά που βαρεσε την πόρτα στα 6 λεπτά και μετά στα 8, ξενέρωσα εγώ και δεν μπορούσα να χύσω αφού είπα στην Ελένη να το ληξουμε αφού μου έπεσε με ρώτησε εάν έκανε κάτι αυτή λάθος, της είπα ότι δεν φταίει και ότι είναι καλή αλλά μαύρο για την τσατσά μόνο, δεν ξαναμπαινω εάν είναι αυτή εκεί, μαζί της ήταν η Σάρα.

Τελευταία κατάθεση η μαριλινα Φώκαιας 25, τρελιαρα και γουστάρει πουτσο, αρκεί μην την αφήνεις να κάνει τα δικά της. Όταν μπήκα έτρωγε μια πάστα, μου χαμογελούσε και τα δόντια της ήταν μαύρα από την σοκολάτα και χασκογελαγε όταν είδε την μούρη της στον καθρέφτη. Μπαίνω δωμάτιο πάει να μου φορέσει Καποτά, της λέω θέλω ελεύθερο και κατσουφιασε και μου είπε μόλις έφαγα, της λέω δεν πειράζει πάρτο ακαποτα για αυτό σε διάλεξα και τον πήρε χωρίς μα και μου, δεκτική σε διάφορες στάσεις και σε σφυροκόπημα. Τελείωμα στα 4 και αυτή.

Over and out μέχρι το επόμενο ποστ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Άννα μου έχουμε νέα; Το μεσημέρι δεν ήταν που πέρασα.
Αν εννοείς για Άννα Κου δεν είναι ποτέ μεσημέρι. Ξεκινάει απόγευμα Φιλιππίδου κάτω και βράδυ μέχρι ξημέρωμα Φιλιππίδου πάνω. Δεν έχει έρθει ακόμα και με τα φρεσκα λεγόμενα της τσατσας την περιμένουν από μέρα σε μέρα από τέλος Αυγούστου. Στο μουνι της η Ρομουνα. Γενικα μετά από μεγάλες άδειες πάντα καθυστερεί να γυρίσει στα Φιλιππίδου. Εγώ νομίζω πως θα γυρίσει μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

....και πείτε με γραφικό, πείτε με μαλαξ πάντα χαίρομαι όταν οι κοπέλες παίρνουν μεγάλες άδειες γιατί και ανανεώνονται και ξεκουράζονται και ξεφεύγουν από εμάς τους άξεστους. Μακάρι και οι οίκοι για όλες τις κοπελες να είναι μια μικρή παρένθεση, αλλά η Άννα είναι πολλααα χρόνια στο κουρμπετι αν και είναι ακόμα νεαρή στα μάτια μου. Και είναι λίγο κάτω των 30.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Επίσκεψη σήμερα ώρα 21:30 σε μερικά σπιτάκια της Φυλής:
Φυλής 71 όροφος 2 αδύνατες Λατινες, ωραίες κοπελες
Φυλής 69 ισογειο μια μιλφαρα ξανθιά η Έλενα
Φυλής 69 όροφος η Μαρία Τσεχα
Φυλής 67 ανοιχτό αλλά δεν μπήκα
Φυλης 65 ισογειο Κορινα, αδύνατη μοντελε σε απλό είπε η τσατσά
Φυλής 65 όροφος κλειστό
Φυλής 61 υπόγεια ανοιχτά δεν μπήκα
Φυλής 59 κλειστό
Φυλής 74 υπόγειο Γιαννα είπε η τσατσά δεν την είδα
Φωκαιας 13 υπόγειο η Σανι ωραια γυναίκα αδύνατη
Φωκαιας 13 όροφος ανοιχτό δεν μπήκα
Φωκαιας 17 ισογειο η Βαλερια αδύνατη με πιασίματα
Φωκαιας 17 όροφος η Ρουσλανα αδύνατη Ρωσίδα σε απλό
Φωκαιας 19 Λίζα Ρουμανα αδύνατη και Όλγα από Ρωσία αδύνατη
Φωκαιας 25 όροφος η Αλεξάνδρα όπου καταθεσα και εγω τον οβολό μου και πέρασα στο δωμάτιο
Ελευθερα πιασίματα, πίπα χωρίς καποτα, 69 και όλες τις στάσεις είπε η τσατσά..
Ωραία πίπα έκανε η Αλεξανδρα, με έκανε τούρμπο και σεξακι πισωκολλητο και ιεραποστολικο
Τελείωσα ωραια στο 10λεπτο
Μια χαρά το κορίτσι
Στο μέλλον μάλλον θα την ξαναδώ
Μια καλη εβδομαδα να έχουμε

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Αν εννοείς για Άννα Κου δεν είναι ποτέ μεσημέρι. Ξεκινάει απόγευμα Φιλιππίδου κάτω και βράδυ μέχρι ξημέρωμα Φιλιππίδου πάνω. Δεν έχει έρθει ακόμα και με τα φρεσκα λεγόμενα της τσατσας την περιμένουν από μέρα σε μέρα από τέλος Αυγούστου. Στο μουνι της η Ρομουνα. Γενικα μετά από μεγάλες άδειες πάντα καθυστερεί να γυρίσει στα Φιλιππίδου. Εγώ νομίζω πως θα γυρίσει μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

....και πείτε με γραφικό, πείτε με μαλαξ πάντα χαίρομαι όταν οι κοπέλες παίρνουν μεγάλες άδειες γιατί και ανανεώνονται και ξεκουράζονται και ξεφεύγουν από εμάς τους άξεστους. Μακάρι και οι οίκοι για όλες τις κοπελες να είναι μια μικρή παρένθεση, αλλά η Άννα είναι πολλααα χρόνια στο κουρμπετι αν και είναι ακόμα νεαρή στα μάτια μου. Και είναι λίγο κάτω των 30.
Παρέμβαση @n.smirni76 με αποδείξεις είναι πάνω από 30. Εφόσον το λέει ο ληξιαρχος λοιπον οι υπόλοιποι σωπαίνουν. Το πόσο όμως κανείς δεν είναι σίγουρος. Τουλάχιστον εγώ.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.552
Πόντοι
4.646
Αν εννοείς για Άννα Κου ........................... νομίζω πως θα γυρίσει μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).
................................................
Όποιος ξέρει, ξέρει! :rolleyes:
Άρα μετά τον αγιασμό στις 11/9 την περιμένουμε να γυρίσει στον πορνικο στίβο! :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.264
Πόντοι
17.885
Πέρασα χτες μετά από καιρό με Ράνια που σε πάει στα ουράνια. Από τότε που την είχα πάρει εγώ έχει φτιάξει κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ θεωρώ πως κάνει για σκληρές καταστάσεις, είναι κουνελάκι φάση. Επίσης με σκλάβωσε με την ευγένεια της, πραγματικά φοβερή συμπεριφορά, τουλάχιστον αυτό πήρα εγώ από εκείνη. Πρίν από λίγο της πουτανας για Σάννυ Γουάιλντ, δωμάτιο +2αναμονη. Πραγματικά πολύ εντυπωσιακή. Ακούστε ταρίφα...20 το απλό + 20 το Ελ στοματικό Και ΚΩΛΟΣ όλα μαζί 100 ευρωπουλα. Εγώ πήγα στο 54 και σκιστηκαμε με την Αντρέα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom