Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (26 μέλη και 253 επισκέπτες)

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Μετά από ~20 μέρες που βόλταρα αποκλειστικά Φυλής, πέρασα και από Μετάξι, στο πολύ γρήγορο, πάνε να περάσουνε σαν στάνταρ το 15€ , στους 8 οίκους που μπήκα οι 4 ήταν στα 15€ ...
Ι39(2) Μέλανι, Ι37Β Ελένη(αντικαταστάτρια της Βανέσσας?), Ι32 1ο δεξιά, ένα ωραίο μοντελέ(μάλλον αυτή της "μισής πούτσας" του κου ΧΧΧ) και ένα έκφυλο με τατού και πιασίματα, στο 2ο στο βάθος ένα Λατίνι αδιάφορο, όλα αυτά θέλανε 15€ ενώ είναι στα πιό ΑΘΛΙΑ μπουρδέλα του μεταξιού, ειδικά Ι37Β και Ι32 είναι χάλι μαύρο ...

Από την μία όντως η τιμές είναι πολύ υψηλά σε όλα τα προιόντα, από την άλλη, ας πάνε σε καλύτερους χώρους να ζητήσουν παραπάνω, όχι στις τρώγλες.
Αυτό είναι το πρόβλημα τις περισσότερες φορές στο μετάξι, βλέπεις κάτι διαμαντάκια και λες κοίτα κάτι μπουρδελα δωμάτια.

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Φώκαιας 13 η Σάννυ Γουάιλντ..Παίδες είναι μουναρα η γυναίκα οκ.Δεν μπήκα λόγω του ότι βιαζομουνα αλλά έπαθα μουνοπλακα..Και χαλιια να ναι μέσα οκ αξίζει το εικοσαρικο.Απορω πως δε κάνει βυζιτες και ήρθε στα μπουρδέλα.

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0
Γνωριζει.κανεις στην Παρασιου υπαρχει ακομα το μαγαζι?
Τι παιζει?

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
18
Like
984
Πόντοι
1.010
Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 2 πηγα για τη Σαντρα στο Ι32 αλλά ήταν κλειστά μετά από σύντομη βόλτα κατέληξα στο 43 με τον συμπαθέστατο τσάτσο. Είχε 3 κοπέλες, τη γνωστή με όλα ελεύθερα γιαγιά Ελένη, την Ιωάννα και άλλη μια δε θυμάμαι το όνομα της η οποία βλεπόταν. Πέρασμα για πρώτη φορά με την Ιωάννα θα ακολουθήσει κριτική και περιγραφή των όσων έγιναν καθώς ήταν για γέλια η κατάσταση αλλά ευτυχώς σώθηκε

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
67
Πόντοι
0

Sentinel beast

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2024
Like
67
Πόντοι
0
Μήπως δούλευε και στο Φ66A αυτό με την κόκκινη πόρτα??.
.....γιατί κάτι μου θυμίζει
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?
Δεν μου απάντησες δούλευε στον συγκεκριμένο οίκο???

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
IMG_20240906_230109.jpg

Μόλις εθεάθη το παπάκι του @DmtrsxXx έξω από φαινομενικά σφραγισμένο οίκο, όπου εισήλθε σαν τη γάτα και κλείδωσε ξανά για να μην τον πάρουν χαμπάρι! :cool2:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Ναι δούλευε εκεί ...και παλιά στο 109..
Θυμάμαι την εποχη που αρχισα τσαρκες στο Φ66Α την κόκκινη πόρτα είχα πάρει μια Ρωσίδα με ξανθά μαλια με κοτσίδες κ ήταν turbo intercooler στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου είχε παράξενο όνομα......
Επίσης το σαλόνι φουλ από κόσμο
Μετά από 2 μέρες πήγα πάλι κ την πήρα....όνομα δεν θυμόμουν μόνο οικο με κόκκινη πόρτα.....είχα βάλει συντεταγμένες.....
Τη δεύτερη φορά η ουρά είχε βγει μέχρι έξω από τον οίκο.
Μεγάλη αναμονή αλλά άξιζε τα χρήματα κ το χρόνο....
Φέρνει παρά πολύ σε εμφάνιση με την κοπέλα που είχα πάρει τότε.....γιαυτό η απορία μου ότι κάτι μου θυμίζει...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
IMG_20240906_230109.jpg

Μόλις εθεάθη το παπάκι του @DmtrsxXx έξω από φαινομενικά σφραγισμένο οίκο, όπου εισήλθε σαν τη γάτα και κλείδωσε ξανά για να μην τον πάρουν χαμπάρι! :cool2:
Με τσακωσες τυπε :rockon::rockon:
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Δε θα πω ποια ειναι.... Μόνο αυτό...
Ειχε βάλει μπουκάλι σαμπάνιας στο μουνι τής και εχει παίξει σε τσόντα.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom