Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.Αρίνα Αλινα ροντικα ροδικα
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.Αρίνα Αλινα ροντικα ροδικα
Μήπως δούλευε και στο Φ66A αυτό με την κόκκινη πόρτα??.Αρίνα Αλινα ροντικα ροδικα
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?Μήπως δούλευε και στο Φ66A αυτό με την κόκκινη πόρτα??.
.....γιατί κάτι μου θυμίζει
Δεν μου απάντησες δούλευε στον συγκεκριμένο οίκο???Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?
Ναι δούλευε εκεί ...και παλιά στο 109..Δεν μου απάντησες δούλευε στον συγκεκριμένο οίκο???
Θυμάμαι την εποχη που αρχισα τσαρκες στο Φ66Α την κόκκινη πόρτα είχα πάρει μια Ρωσίδα με ξανθά μαλια με κοτσίδες κ ήταν turbo intercooler στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου είχε παράξενο όνομα......Ναι δούλευε εκεί ...και παλιά στο 109..
Με τσακωσες τυπε
Μόλις εθεάθη το παπάκι του @DmtrsxXx έξω από φαινομενικά σφραγισμένο οίκο, όπου εισήλθε σαν τη γάτα και κλείδωσε ξανά για να μην τον πάρουν χαμπάρι!
Δεν νομίζω!Μήπως δούλευε και στο Φ66A αυτό με την κόκκινη πόρτα??.
.....γιατί κάτι μου θυμίζει
Με τσακωσες τυπε
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Δε θα πω ποια ειναι.... Μόνο αυτό...
Ειχε βάλει μπουκάλι σαμπάνιας στο μουνι τής και εχει παίξει σε τσόντα.
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?
Μύστη, το έλαβα το π.μ.! Μόνο που έφυγα από το Μετάξι και ανέβηκα πλατεία Βάθη για γαστριμαργικη ηδονή!Με τσακωσες τυπε
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Δε θα πω ποια ειναι.... Μόνο αυτό...
Ειχε βάλει μπουκάλι σαμπάνιας στο μουνι τής και εχει παίξει σε τσόντα.
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.
Μη σπαμαρουμε το νήμα...και ναι ισχύει.Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!
Έχω χρόνια να ασχοληθώ, είχα μείνει οτι δούλευε Ιταλία το κορίτσι. Ινστα κλπ δεν δίνω γιατί είναι προσωπικά στοιχεία. Γενικά πάντως να ξέρετε, αν μια γυναίκα γουστάρει κρατάει επικοινωνία, αν δεν ενδιαφέρεται είναι μεγάλη μαλάκια και μουνοδουλιαση να την παρακαλάς, χωρια που την ξενερώνεις και σε χαρακτηρίζει λαλακα. 'Γνωριζομασταν από χρόνια' όπως θα έλεγε και ο Dmtrsxxx.Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.
Για σένα τύπε όλα τα τούμπανα που έχουν περάσει από Φυλής υπάρχει ένας φίλος που με 50 ευρώ του εδωσαν τον κωλο τους.....Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!
Για σένα τύπε όλα τα τούμπανα που έχουν περάσει από Φυλής υπάρχει ένας φίλος που με 50 ευρώ του εδωσαν τον κωλο τους.....
Μήπως ο φίλος που αναφέρεις......είσαι εσύ???
Μήπως εσύ προσφέρεις 50αρικο να πάρεις κώλο εκτός προγράμματος κ ντρέπεσαι να το πεις??
Γιατί? Για να μην σε πούμε προμοτορα κ διαφημιστή των έξτρα χρεώσεων?
Τα ίδια είπες κ για την Βίκυ Φ69Α.....τα ξέχασες η νομίζεις ότι μιλάς σε ανήλικα.....που πιστεύουν παραμυθάκια!!
ΠΑΝΤΑ στην ενημέρωση του παρόν νήματος .... επικρατεί ομερτα!!!!!