Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (32 μέλη και 247 επισκέπτες)

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Με τσακωσες τυπε :rockon::rockon:
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Δε θα πω ποια ειναι.... Μόνο αυτό...
Ειχε βάλει μπουκάλι σαμπάνιας στο μουνι τής και εχει παίξει σε τσόντα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?

Μετά από αυτά και το κυνήγι που της έκαναν οι 5 κυρα Κατίνες επόμενο ήταν η Ροντίκα να φὺγει για πάντα από την Ελλάδα και να πάει στην Βόρεια Ιταλία.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Με τσακωσες τυπε :rockon::rockon:
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Δε θα πω ποια ειναι.... Μόνο αυτό...
Ειχε βάλει μπουκάλι σαμπάνιας στο μουνι τής και εχει παίξει σε τσόντα.
Μύστη, το έλαβα το π.μ.! Μόνο που έφυγα από το Μετάξι και ανέβηκα πλατεία Βάθη για γαστριμαργικη ηδονή! :rockon:
Την επόμενη φορά κερνάω ρομαντικό φαλαφελ στον Μαχμούτ!

IMG_20240907_001049.jpg

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.

Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.078
Πόντοι
201
Είναι η σανυ στο Φώκαιας 13?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.792
Πόντοι
41.129
Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!
Μη σπαμαρουμε το νήμα...και ναι ισχύει.
Η ροδικα στο υπόγειο στην Αριστοτέλους εκανε τα πάντα. Έπινε σπερμα, έδινε κώλο .

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.
Έχω χρόνια να ασχοληθώ, είχα μείνει οτι δούλευε Ιταλία το κορίτσι. Ινστα κλπ δεν δίνω γιατί είναι προσωπικά στοιχεία. Γενικά πάντως να ξέρετε, αν μια γυναίκα γουστάρει κρατάει επικοινωνία, αν δεν ενδιαφέρεται είναι μεγάλη μαλάκια και μουνοδουλιαση να την παρακαλάς, χωρια που την ξενερώνεις και σε χαρακτηρίζει λαλακα. 'Γνωριζομασταν από χρόνια' όπως θα έλεγε και ο Dmtrsxxx.

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.078
Πόντοι
201
Ξερει κάνεις αν είναι η σανυ ουιλτ Φώκαιας 13

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Για σένα τύπε όλα τα τούμπανα που έχουν περάσει από Φυλής υπάρχει ένας φίλος που με 50 ευρώ του εδωσαν τον κωλο τους.....

Μήπως ο φίλος που αναφέρεις......είσαι εσύ???

Μήπως εσύ προσφέρεις 50αρικο να πάρεις κώλο εκτός προγράμματος κ ντρέπεσαι να το πεις??

Γιατί? Για να μην σε πούμε προμοτορα κ διαφημιστή των έξτρα χρεώσεων?
Τα ίδια είπες κ για την Βίκυ Φ69Α.....τα ξέχασες η νομίζεις ότι μιλάς σε ανήλικα.....που πιστεύουν παραμυθάκια!!

ΠΑΝΤΑ στην ενημέρωση του παρόν νήματος .... επικρατεί ομερτα!!!!!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Για σένα τύπε όλα τα τούμπανα που έχουν περάσει από Φυλής υπάρχει ένας φίλος που με 50 ευρώ του εδωσαν τον κωλο τους.....

Μήπως ο φίλος που αναφέρεις......είσαι εσύ???

Μήπως εσύ προσφέρεις 50αρικο να πάρεις κώλο εκτός προγράμματος κ ντρέπεσαι να το πεις??

Γιατί? Για να μην σε πούμε προμοτορα κ διαφημιστή των έξτρα χρεώσεων?
Τα ίδια είπες κ για την Βίκυ Φ69Α.....τα ξέχασες η νομίζεις ότι μιλάς σε ανήλικα.....που πιστεύουν παραμυθάκια!!

ΠΑΝΤΑ στην ενημέρωση του παρόν νήματος .... επικρατεί ομερτα!!!!!

Εγώ προμότορας δεν είμαι και δεν έχω ζητήσει ούτε έχω προσφέρει δωράκι για να πάρω κώλο από οποιανδήποτε εργάζεται σε κάποιο μπουρδέλο ή στούντιο.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Εγώ προμότορας δεν είμαι και δεν έχω ζητήσει ούτε έχω προσφέρει δωράκι για να πάρω κώλο από οποιανδήποτε εργάζεται σε κάποιο μπουρδέλο ή στούντιο.
Εμένα με έπεισες, τύπε! :hi:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Ότι πεις εσύ....
Εγώ πάω πάσο

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.745
Πόντοι
1.046
Δεν νομίζω!

Μεταξύ άλλων είχε δουλέψει στα Φυλής 72, Φυλής 84 όροφος και Φυλής 71 ισόγειο.
Και μην ξεχνάμε το Ιάσονος 19 που πρώτο εμφανίστηκε. Έβγαλε πολύ μαρούλι και εννοείται και παρά πολλά δώρα από αγαπουληδες.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.473
Πόντοι
1.071
Μετά από ~20 μέρες που βόλταρα αποκλειστικά Φυλής, πέρασα και από Μετάξι, στο πολύ γρήγορο, πάνε να περάσουνε σαν στάνταρ το 15€ , στους 8 οίκους που μπήκα οι 4 ήταν στα 15€ ...
Ι39(2) Μέλανι, Ι37Β Ελένη(αντικαταστάτρια της Βανέσσας?), Ι32 1ο δεξιά, ένα ωραίο μοντελέ(μάλλον αυτή της "μισής πούτσας" του κου ΧΧΧ) και ένα έκφυλο με τατού και πιασίματα, στο 2ο στο βάθος ένα Λατίνι αδιάφορο, όλα αυτά θέλανε 15€ ενώ είναι στα πιό ΑΘΛΙΑ μπουρδέλα του μεταξιού, ειδικά Ι37Β και Ι32 είναι χάλι μαύρο ...

Από την μία όντως η τιμές είναι πολύ υψηλά σε όλα τα προιόντα, από την άλλη, ας πάνε σε καλύτερους χώρους να ζητήσουν παραπάνω, όχι στις τρώγλες.
Πάει εκεί ο κάθε πακης και ο κάθε πρεζακιας και λένε 15€

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.874
Πόντοι
431

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Χθες πέρασα με την Ήρα στο Τριγωνίου 113. Η συγκεκριμένη είχε δουλέψει και σαν Κατερίνα στο άγκυρας 9. Ηλικιακά είναι 40-45 ωστόσο έχει σκανδιναβική εμφάνιση , που όταν την βλέπεις λες θα μπω για το γαμωτο.

Με τα πολλά άφησε θετική εικόνα και ας την έχω ξανά πάρει.

Πέρασα και από Ιωαννίνων , αυτή η σειρά των μπουρδελων θεωρώ απευθύνεται σε άτομα μεγάλης ηλικίας δηλαδή πάνω από 50. Εμφανισιακά τουλάχιστον είναι οι περισσότερες άστα.. μόνο η Λαρισα αξίζει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom