Με τσακωσες τυπε
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Δε θα πω ποια ειναι.... Μόνο αυτό...
Ειχε βάλει μπουκάλι σαμπάνιας στο μουνι τής και εχει παίξει σε τσόντα.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου;
Με τσακωσες τυπε
Θα σου στειλω πμ ποια δουλεύει μέσα στον κρυφο οικο με την κρυφη είσοδο με παρασυνθημα.
Ναι το κορίτσι έχει κλείσει σπίτια... μιλάμε για κορυφή...ξέρω τουλάχιστον πέντε παντρεμένους που χώρισαν για πάρτη της καταθέτοντας χρυσάφι αλλά έμειναν με το σακάκι στο χέρι. Απλά μήπως ξέρει κανείς τι κάνει τώρα ή έστω insta?
Μύστη, το έλαβα το π.μ.! Μόνο που έφυγα από το Μετάξι και ανέβηκα πλατεία Βάθη για γαστριμαργικη ηδονή!Με τσακωσες τυπε
Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.
Μη σπαμαρουμε το νήμα...και ναι ισχύει.Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!
Έχω χρόνια να ασχοληθώ, είχα μείνει οτι δούλευε Ιταλία το κορίτσι. Ινστα κλπ δεν δίνω γιατί είναι προσωπικά στοιχεία. Γενικά πάντως να ξέρετε, αν μια γυναίκα γουστάρει κρατάει επικοινωνία, αν δεν ενδιαφέρεται είναι μεγάλη μαλάκια και μουνοδουλιαση να την παρακαλάς, χωρια που την ξενερώνεις και σε χαρακτηρίζει λαλακα. 'Γνωριζομασταν από χρόνια' όπως θα έλεγε και ο Dmtrsxxx.Δουλεύει κάπου ξέρουμε ή τίποτα insta? Την χάσαμε απότομα και ήταν στανταρακι για χρόνια....δώστε πληροφορίες ευχαριστώ πολύ.
Για σένα τύπε όλα τα τούμπανα που έχουν περάσει από Φυλής υπάρχει ένας φίλος που με 50 ευρώ του εδωσαν τον κωλο τους.....Κάποιος φίλος μου είχε πει ότι με 50 ευρώ δώρο η Ροντίκα πριν φύγει από την Ελλάδα του είχε δώσει και κώλο!
Για σένα τύπε όλα τα τούμπανα που έχουν περάσει από Φυλής υπάρχει ένας φίλος που με 50 ευρώ του εδωσαν τον κωλο τους.....
Μήπως ο φίλος που αναφέρεις......είσαι εσύ???
Μήπως εσύ προσφέρεις 50αρικο να πάρεις κώλο εκτός προγράμματος κ ντρέπεσαι να το πεις??
Γιατί? Για να μην σε πούμε προμοτορα κ διαφημιστή των έξτρα χρεώσεων?
Τα ίδια είπες κ για την Βίκυ Φ69Α.....τα ξέχασες η νομίζεις ότι μιλάς σε ανήλικα.....που πιστεύουν παραμυθάκια!!
ΠΑΝΤΑ στην ενημέρωση του παρόν νήματος .... επικρατεί ομερτα!!!!!
Εμένα με έπεισες, τύπε!Εγώ προμότορας δεν είμαι και δεν έχω ζητήσει ούτε έχω προσφέρει δωράκι για να πάρω κώλο από οποιανδήποτε εργάζεται σε κάποιο μπουρδέλο ή στούντιο.
Ότι πεις εσύ....Εγώ προμότορας δεν είμαι και δεν έχω ζητήσει ούτε έχω προσφέρει δωράκι για να πάρω κώλο από οποιανδήποτε εργάζεται σε κάποιο μπουρδέλο ή στούντιο.
Και μην ξεχνάμε το Ιάσονος 19 που πρώτο εμφανίστηκε. Έβγαλε πολύ μαρούλι και εννοείται και παρά πολλά δώρα από αγαπουληδες.
Πάει εκεί ο κάθε πακης και ο κάθε πρεζακιας και λένε 15€Μετά από ~20 μέρες που βόλταρα αποκλειστικά Φυλής, πέρασα και από Μετάξι, στο πολύ γρήγορο, πάνε να περάσουνε σαν στάνταρ το 15€ , στους 8 οίκους που μπήκα οι 4 ήταν στα 15€ ...
Ι39(2) Μέλανι, Ι37Β Ελένη(αντικαταστάτρια της Βανέσσας?), Ι32 1ο δεξιά, ένα ωραίο μοντελέ(μάλλον αυτή της "μισής πούτσας" του κου ΧΧΧ) και ένα έκφυλο με τατού και πιασίματα, στο 2ο στο βάθος ένα Λατίνι αδιάφορο, όλα αυτά θέλανε 15€ ενώ είναι στα πιό ΑΘΛΙΑ μπουρδέλα του μεταξιού, ειδικά Ι37Β και Ι32 είναι χάλι μαύρο ...
Από την μία όντως η τιμές είναι πολύ υψηλά σε όλα τα προιόντα, από την άλλη, ας πάνε σε καλύτερους χώρους να ζητήσουν παραπάνω, όχι στις τρώγλες.
Δύσκολο συναγωνιστή..Ξέρει κανείς πού να βρω μια γλυκιά και συνεσταλμένη ιερόδουλη ;
Έστω να έχει γλυκιά συμπεριφορά και πρόσωπο.Δύσκολο συναγωνιστή..
Σα να λέμε Ελβετός ναύαρχος, Αφγανός τουρίστας,Αριστερός τραπεζίτης..
Άννα, μιλφάρα, στο Ιωαννίνων 3 πάνω..Πρωινά...Έστω να έχει γλυκιά συμπεριφορά και πρόσωπο.
Πολλη καλη κατα εμεΆννα, μιλφάρα, στο Ιωαννίνων 3 πάνω..Πρωινά...