Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.016
- Πόντοι
- 13.636
Σωστός ο παίκτης πάντωςRed Alert
Το παρόν φιαλίδιο βρέθηκε σε οίκο επί της οδού Φωκαίας, τώρα στην πρωινή βάρδια.
Αν κάποιο μέλος το ξέχασε παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου σε pm!!!
τσεκαρες αν εχει φαντα μεσα μυστη?Red Alert
Το παρόν φιαλίδιο βρέθηκε σε οίκο επί της οδού Φωκαίας, τώρα στην πρωινή βάρδια.
Αν κάποιο μέλος το ξέχασε παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου σε pm!!!
Τι εννοούμε με γυρολόγος κλπ;Sunny Wild επική γυρολόγος, οι στουντιάκηδες ξέρουν.
Αφού φάς το πιτόγυρο, κοιτάzει το χαρτί και σου λέει την μοίρα σου, σαν τις καφετζούδες.Τι εννοούμε με γυρολόγος κλπ;
Εχθές εδιενεργήθη επιχείρηση αστραπή στο Αλκαμένους 113 λίγο πριν τη λήξη της πρωινής βάρδιας.Καλησπέρα μάγκες,
Πιστεύω όλοι είχαμε, όταν ήμασταν μικροί την κλασσική θεία την 50αρα με τις βυζαρες, τις κωλάρες που θέλαμε να τη σκίσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο! Υπάρχει κάποια που βγάζει τέτοια vibes; Αν είναι κι Ελληνίδα +++
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πάλι καλά δεν του βάλε και το ΦΠΑΓια το ζήτημα που αναφέρθηκε μερικές σελίδες πίσω σχετικά με την χρέωση για μια ώρα να σας πω τι είχα ακούσει πριν καμιά 10αριά χρόνια στο Φυλής 86 ισόγειο από την τότε γνωστή τσατσά εκεί.
Ήταν ένας τύπος στο σαλόνι και ρώταγε για παραπάνω ώρα πόσα να πληρώσει και η τσα2 το ξεκίνησε καλά.
Του είπε 20 λεπτά 40 ευρώ, μισή ώρα 60 ευρώ, 1 ώρα 200 ευρώ.
Ρώτησε επιπλέον πληροφορίες ο τύπος πως τα υπολογίζει και η τσα2 του είπε παει 20 ευρώ το δεκάλεπτο.
Για το 200αρι 1 ώρα ξαναρώτησε ο τύπος πως βγαίνει και η απάντηση της τσα2 ήταν ότι 10Χ20=200.
Ετών ύψος βάρος?Χτεσινή κατάθεση στην Αλεξάνδρα από Αλβανία στο Βέργας 2, πολυ ζουμερό και δεκτικο κορίτσι και σε 69 ακα και σε στάσεις. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Καθημερινές 1η βάρδια
Απέναντι που?Το πορνοσταρικο πάντως δεν αναφέρθηκε εδώ...νομίζω απέναντι παίζει πολύ περισσότερη μουφα.
ΩχΚαλησπέρα. Η Αλεξάνδρα αυτή που αναφέρεις είναι μια κοντούλα γεματουλα με ένα τατουάζ αράχνη στον αγκωνα;;;
Τραβελοκυνηγος μάστορα?Κυριοι θα μπορουσε καποιος να μου θυμησεις σε ποιο στουντιο και με τι ονομα θα βρω την Ιζαμπελλα δηθεν Σαντορινια που ηταν στα Φωκαιας ?
Όχι τυπεγιατι ξεπεσε ετσι αυτη αραγες ?
εγω θα περιμενω να παει στο δεκαρικο για να την γαμησω,...
θυμαμαι ειχα δει το επεισοδιο με το Σροϊτερ που της εκανε συνεντευξη.
Πρωτη ηταν καλεσμενη η Ελενα Χατζη και στο 57' εμφανιζεται και η sunny μας !!
πεντακόσιες εκατόν τριαντα πέντε χιλιάδεςΦαντάσου να έλεγε και τίποτα...
σίγουρα όχι πιπίνι - μεγαλούτσικη και μάλλον νταρντανοκοπέλα. Αλλά προσωπικά τη βρήκα καλή στο παιχνίδι.Ε
Ετών ύψος βάρος?
Υποκειμενικό είναι. Συμφωνώ με τον φίλο. Κάθεται και παραπάνω μέχρι να χύσεις.Χτυπησε κοκκινο το προμοτοριλικι σου για την αχρηστη !!!
Εννοειται οποιος παει με Αλεξανδρα θα φαει γερη φολα που θα τη θυμαται καιρο, δεν ειναι υποκειμενικο αυτο που λεω.
Υποκειμενικό είναι. Συμφωνώ με τον φίλο. Κάθεται και παραπάνω μέχρι να χύσεις.
Τώρα αν εσύ θεωρείς δεδομένο να πάρεις πράγματα εκτός προγράμματος, αυτό δεν την κάνει φόλα.
Που γυρνάς άρχοντα;.
Kαι ποιος σου ειπε εσενα ρε μπαγλαμα οτι την ειπα φολα επειδη δεν κανει εξτρα μεσα, αυτα τα ζητας εσυ οχι εγω .