Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 553 άτομα (51 μέλη και 502 επισκέπτες)

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.409
Πόντοι
446
Γεια σε όλους, είμαι νέος στους οίκους ανοχής. Θέλω να ρωτήσω πόσο ασφαλές είναι όσον αφορά τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα; Χρησιμοποιούν πάντα τα κορίτσια προστασία και έχει κολλήσει κανείς σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πηγαίνοντας σε οίκους ανοχής;
Fanta έχουμε πει για μα έχουμε το κάτω κεφάλι μας ήσυχο!!!!

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Δεν έχει βρεθεί ακόμα ποιος φταίει για τα ΣΜΝ. Φταίνε οι πελάτες που πηγαίνουν όπου βρουν και μάλιστα ακάποτα;
μα αν φταίει το ακάποτο, πως φταίνε οι πελάτες; διότι από τις επαγγελματίες κολλάνε. Οι επαγγελματίες όμως από που κολλάνε; από τους πελάτες;
δεν βγαίνει άκρη. Υπάρχει λοιπόν μπέρδεμα, δίλημμα
και παράδοξο. :confused:
Ποιο παράδοξο ρε φίλε όλοι οι Πακιστανοί που είναι στα φανάρια και στα πλυντήρια και περπατάνε ξυπόλητο ή με παντόφλα που η μισή πατούσα πατάει στο πεζόδρομο στην Ιάσωνος! Πάνε και ξαπλώνουν χύνουν κατουράνε στα μπουρδελα και μετα
Πάει η πουτανα ακουμπάει το μουνι της εκεί !τι να κανει ;δε θέλει πολύ φίλε!υστερα υπάρχουν πολλοί που πάνε χαϊδευουν το πουτσο τους πάνω στα κορίτσια ,αυτά εννοείτε ότι δεν πλένονται..
Μια φορα παλαιότερα είχα γαμισει τη ροδικα όταν αυτή ήταν ακόμα μεταξοθργειο στο Ιάσωνος 19,μετά πήγε φυλής!και εσπασε καποτα!τελικα όλα καλά!
Αλλά ρε φίλε φυλής η μετάξι μύκητες έχεις πιάσει με το καλημέρα!υστερα πολλές σίγουρα έχουν κονδυλώματα και συνεχίζουν να δουλεύουν και πουτσα τους!Δε γλιτώνεις αδερφέ!απλα πιστεύω ότι μέχρι εκεί τώρα να κολλήσεις κάτι πιο σοβαρό …δεν έχω ακούσει!
Τέλος ακαποτο μπουκιτσι επίσης είναι επικίνδυνο!αλλα…
Μια φορά μου τον είχε αρπάξει η τζεσικα και δεν μπορούσα να πω να σταματήσει από την καβλα!…το σπορ έχει συνέπειες φίλε!

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Οι επαγγελματίες όμως λένε ότι οι Πακιστανοί ειναι πολύ πιο καθαροί από εμάς. Όλο και περισσότερες τους δέχονται στο εικοσάρικο γιατί έχουν μαρούλι, παΊρνουν επιδόματα και σπίτια από τις κυβερνήσεις. Άρα ούτε έτσι μεταδίδονται τα ΣΜΝ. Και βέβαια σιγά μην τα έχουν οι πελάτες από τις γυναίκες που ξενοπηδούν γύρω μας αφού αν ξενοπηδουσαν δεν θα πήγαιναν στις πουτάνες. Οι πουτάνες πάλι δεν τα μεταδίδουν γιατι παίρνουν προφυλάξεις άρα είναι άλυτο
το μυστήριο. :confused:
Ποιος είναι καθαρός ;
Ο Πακιστανός;
Τους έχεις μυρίσει σε καμια τσάρκα όταν κάθεται δίπλα σου;
Τι μας λες ρε φίλε!απλα είναι μικροψωλιδες και για αυτό η προτίμηση!σβηστο 10ρικο για τις τανες!σοβαρες εργάτριες ρίχνουν ακυρο σε κάτι τέτοιους!τι είναι αυτές χαζές;υπήρχε περίπτωση Άννα ιλονα ή Ρενάτα να πηγαίνανε με τέτοιους;

Εγγρ.
3 Απρ 2016
Like
210
Πόντοι
20
Λίγα απο Μεταξουργείο...
Ιάσωνος 20 μεσαίο Σαμάνθα κοντή με ζελεδάτο κώλο
κι ελ.στοματικο.
Ιάσωνος 20 αριστερό Βαλέρια κλασσική φόλα και Νικόλ καινούργια Λατίνα με στυλ κουτσαβάκι.:2funny: Ελ.στοματικό
με σωμα μια χαρά για την περιοχή. Ιάσωνος 20 Δανάη γιαγια με φουλ πρόγραμμα
και Άννα μελαχρινή χοντρή
με ελ.στοματικό. Στο 19 ισόγειο η υπερχοντρή Ντιάνα με ελ.στοματικό.

:confused:
Πολύ δελεαστικά ακούγονται :cheesy:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Αλλοι πάλι θεωρούσαν την Εβελίνα κοντή και ξινή με κακοφτιαγμένο βυζί. Επίσης θεωρούσαν την τσατσά της ως κουραστική και αδιάκριτη με την μερίδα λαού που δεν πηγαίνει συχνά-πυκνά. Εεεεεεεε...μετά πως να ερωτευτείς;

:confused:
Η συμπεριφορά μιας τσατσάς εξαρτάται από την διάθεση της πουτάνας απέναντί σου!

Η Εβελίνα ήταν πολύ εκλεκτική με τους πελάτες!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Η συμπεριφορά μιας τσατσάς εξαρτάται από την διάθεση της πουτάνας απέναντί σου!

Η Εβελίνα ήταν πολύ εκλεκτική με τους πελάτες!
Για την Εβελίνα επιβεβαιώνω. Είχε διώξει πολλούς σε συνεννόηση με την τσα της εννοείται χωρίς να φαίνεται αυτή η κακιά. Όποτε την επισκέπτομουν έλεγε η τσατσά "έλα ήρθε ο δικός σου...!" . Μου μπανιαριζοταν και ερχόταν στο δωμάτιο. Χαμόγελο της Colgate! Και καλή ψυχή. Εύχομαι όλες οι κοπέλες που σταματάνε την πορνοκαριερα τους να προγραμματίσουν την υπόλοιπη επαγγελματική τους αποκατάσταση τόσο οργανωμένα όσο η Εβελίνα.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.215
Πόντοι
201
Για την Εβελίνα επιβεβαιώνω. Είχε διώξει πολλούς σε συνεννόηση με την τσα της εννοείται χωρίς να φαίνεται αυτή η κακιά. Όποτε την επισκέπτομουν έλεγε η τσατσά "έλα ήρθε ο δικός σου...!" . Μου μπανιαριζοταν και ερχόταν στο δωμάτιο. Χαμόγελο της Colgate! Και καλή ψυχή. Εύχομαι όλες οι κοπέλες που σταματάνε την πορνοκαριερα τους να προγραμματίσουν την υπόλοιπη επαγγελματική τους αποκατάσταση τόσο οργανωμένα όσο η Εβελίνα.

Έδιωχνε τους βρωμιάρηδες τύπου Formet.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
17
Like
9.580
Πόντοι
2.036
Όλες μαζί οι σεξεργατριες από Φυλής - Μεταξιού και κολονού ..... πρόσεξε όλες μαζί, δεν είναι ούτε μια τρίχα από το μουνί τις Μπαρμπορας. Για σκάσε μύτη αύριο το πρωί στις 8 να δεις τι θα γίνεται.

Υ.Γ πέρασα και είδα την Σανυ Γουαϊλντ στο Φώκαιας 13… όμορφη και ευγενική στο σαλόνι, δεν υπέκυψα όμως μιας και δεν είχα όρεξη για φόλα.....Εάν πέρασε κάνεις ( εκτός του Πάτερ που ανέβασε κριτική) ας να πει δυο λόγια τι συνάντησε.

ΥΓ2 έφαγα πέσιμο από το τραβελι στο Φιλιππίδου 11, αλλά γλυστρισα σαν χέλι και ξέφυγα.

ΥΓ 3 Μετά πέρασα από golden και ήπια τα ποτά μου....και τώρα νάνι.

Σλιτς Βαϊτς.
To Tραβέλι - τσατσά τι φάση, τύπε? Ζητάει να "ανεβάσει" τον πελάτη? Πως το κάνει?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
To Tραβέλι - τσατσά τι φάση, τύπε? Ζητάει να "ανεβάσει" τον πελάτη? Πως το κάνει?
Το τραβελι πιπωνει κόσμο. Τσάμπα πολλές φορές και έχει επίσης αναφερθεί ότι την χύνουν στο στόμα στο σαλόνι και φεύγουν. Το έχω δει κι εγώ. Πιπωνε τσιγγάνο αλλά περιποιημένος, όχι μπιχλας. Βέβαια πολλοί τσιγγάνοι είναι περιποιημένοι πλεον. Ειδικά της Αγίας Βαρβάρας γιατί κάποτε εμενα Αιγάλεω και περνουσα συχνά από εκει. Δεν είναι βρωμεροι. Αλλά να υπενθυμίσω ότι ένας συναγωνιστης πριν κάνα χρόνο, μπορεί και λιγότερο είχε γράψει εδώ μέσα ότι τον κόλλησε αφροδίσιο από την ακα πίπα της. Βέβαια πέρασε ένας χρόνος, τώρα μπορεί να μην έχει κάτι. Με όλες αυτές τις πληροφορίες που σου έδωσα παίξε μπαλιτσα όπως κρίνεις. Ο απώτερος σκοπός του Bou είναι να ενημερωθει ο κόσμος για επικίνδυνες καταστάσεις και μετά όλα τα άλλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
664
Πόντοι
361
Οι επαγγελματίες όμως λένε ότι οι Πακιστανοί ειναι πολύ πιο καθαροί από εμάς. Όλο και περισσότερες τους δέχονται στο εικοσάρικο γιατί έχουν μαρούλι, παΊρνουν επιδόματα και σπίτια από τις κυβερνήσεις. Άρα ούτε έτσι μεταδίδονται τα ΣΜΝ. Και βέβαια σιγά μην τα έχουν οι πελάτες από τις γυναίκες που ξενοπηδούν γύρω μας αφού αν ξενοπηδουσαν δεν θα πήγαιναν στις πουτάνες. Οι πουτάνες πάλι δεν τα μεταδίδουν γιατι παίρνουν προφυλάξεις άρα είναι άλυτο
το μυστήριο. :confused:
Χαχαχα.και τη δεν θα έδινα να δω Πακιστανό στην Ιάσονος με κοστούμι,γραβάτα και παντόφλα.

Τελευταία τροποποίηση:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
2η δοκιμή σήμερα με Όλγα Φωκαίας 19. Αρκετά δοτική, δεν λέει όχι, πολύ καλή επικοινωνία στα αγγλικά φυσικά.

Ψηλή, μεγάλο αλλά πεσμένο στήθος, αρκετά πειραγμένα χείλη που χαλάνε το πρόσωπό της. Βεντουζαριστά χείλη δηλαδή. Αρκετά χειρότερα από Μαρίνα Φωκαίας 17 πάνω. Δεν θα την χαρακτήριζα ιδιαίτερα όμορφη. Φουλ ταττού που προσωπικά δεν με ενοχλεί. Ενώ είναι αδύνατη, έχει χαλαρότητα στο σώμα, από γέννα φυσικά.

Δεν νομίζω να υπάρξει 3η φορά και εξηγούμαι. Στην στάση cow απορώ που δεν βρεθήκαμε κάτω από το κρεβάτι έτσι που κοπανιότανε. Με το που μπαίνει, σου λέει κάτσε, πώς θες την πίπα, απολύτως κανένα προκαταρκτικό. Ιδανική περίπτωση δηλαδή για 18άρηδες που καβλώνουν με το άγγιγμα. Η όλη φάση είναι προκάτ. Άμα βάζει καπότα σε πεσμένο πέος, τι να συζητάμε. Το έκανε την 1η φορά, το έκανε και την 2η ενώ προσπάθησα να την σταματήσω λίγο, αυτή το δικό της. Δεν θέλω να πιάνω κουβέντα, να μαθαίνω τα νέα της ή να της εξηγώ πώς να κάνει τη δουλεία της για να τα πάμε καλά. Οι σωστές επαγγελματίες δεν το κάνουν αυτό. Κι εννοείται ότι έτσι δεν πετυχαίνεις 100άρα στύση. Υπάρχουν περιπτώσεις που πολλοί κράζουν εδώ αλλά πετυχαίνουν άψογη στύση, τουλάχιστον σ' εμένα. Επίσης, φουλ άρωμα. Μυρίζουν μετά τα χέρια σου, η μούρη σου, τα μουστάκια σου... Θες μπάνιο μετά. Υπερβολικά πολύ, χωρίς να συνοδεύεται όμως από γενική καθαριότητα, μου έσκασε έντονη μασχαλίλα την 2η φορά. Ο χώρος μέτριας καθαριότητας, η τσα2 βαριέται και να τεντώσει το σεντόνι, το καλαθάκι γεμάτο. Τέλος, μεγάλη τομή καισαρικής. Αυτό με αποτελείωσε. Προσωπικά μου είναι δύσκολο να το βλέπω κ.λπ.

Για κάποιους μπορεί να είναι καλή επιλογή, για εμένα δεν είναι. Αν αξίζει δοκιμή; Επειδή έχει αυτό το τσοντέ στυλ, σίγουρα πολλοί θα δοκιμάσετε και θα κρίνετε μόνοι σας.

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
343
Πόντοι
21
Μια χαρά καθαροί είναι και γι αυτό και τους δέχονται. Αν μάλιστα σου μυρίζουν να σε ανησυχεί ότι είναι καθισμένοι δίπλα σου και θα έρθει η σειρά τους. Άρα μια χαρά βολεμένοι είναι. Άσε τι λένε οι τάνες για να νιώθεις εσύ κτλ υπόλοιποι ότι είστε οι εκλεκτοί. Όποιος πληρώνει περνάει. Ελάχιστοι όσοι τρώνε πόρτα. Ειδικά σήμερα που δεν υπαρχει ροή όπως παλιά. :hi:
Ναι, πεντακάθαροι. Τρώνε τα χέρια, μένουν 6 άτομα μαζί σε 50 τετραγωνικά.
Προφανώς κάνουν μπανιο πριν πάνε να γαμησουν, αλλά έχουν περίεργους κανόνες υγιεινής. Ή δεν έχουν καθόλου

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.937
Πόντοι
31.618
Ε ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
IMG_20240831_225155.jpg

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.329
Πόντοι
446
Ε ρε τι είχαμε κάποτε και τι έχουμε τόρα.οι παλιοί θα θυμούνται
IMG_20240831_225155.jpg
Τώρα έχουμε την Βαρβάρα, τον τραβελοτσάτσο και τις γιαγιές του Μεταξουργείου που κάποιοι κὰνουν ουρά για να πάνε μαζί τους!

Τελευταία τροποποίηση:

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
Δεν είναι εγωϊσμός.
Είναι η μαλακία του Έλληνα που δεν μπορεί να αντιληφθεί, ή δε θέλει, τι είχε και τι έχασε κι όχι μόνο στις πουτάνες, γενικότερα στη ζωή του...
Σκούμπυ εσύ;;;

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80

Συνημμένα

• Screenshot_20240831_235027~2.jpg
    Screenshot_20240831_235027~2.jpg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 49

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.371
Πόντοι
2.836
Χαχαχα.και τη δεν θα έδινα να δω Πακιστανό στην Ιάσονος με κοστούμι,γραβάτα και παντόφλα.
Εγώ στην παλιά μου δουλειά έβλεπα πακια που όταν είχαν ρεπό ντύνονταν σαν γαμπροί κ έριχναν σχεδόν όλο το μπουκάλι μαϊμού τύπου επωνύμου αρώματος πάνω τους για να τους βάλουν μέσα στα στούντιο της λεωφόρου Αθηνών που πήγαιναν για να πάρουν Ρωσίδες......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom