2η δοκιμή σήμερα με Όλγα Φωκαίας 19. Αρκετά δοτική, δεν λέει όχι, πολύ καλή επικοινωνία στα αγγλικά φυσικά.
Ψηλή, μεγάλο αλλά πεσμένο στήθος, αρκετά πειραγμένα χείλη που χαλάνε το πρόσωπό της. Βεντουζαριστά χείλη δηλαδή. Αρκετά χειρότερα από Μαρίνα Φωκαίας 17 πάνω. Δεν θα την χαρακτήριζα ιδιαίτερα όμορφη. Φουλ ταττού που προσωπικά δεν με ενοχλεί. Ενώ είναι αδύνατη, έχει χαλαρότητα στο σώμα, από γέννα φυσικά.
Δεν νομίζω να υπάρξει 3η φορά και εξηγούμαι. Στην στάση cow απορώ που δεν βρεθήκαμε κάτω από το κρεβάτι έτσι που κοπανιότανε. Με το που μπαίνει, σου λέει κάτσε, πώς θες την πίπα, απολύτως κανένα προκαταρκτικό. Ιδανική περίπτωση δηλαδή για 18άρηδες που καβλώνουν με το άγγιγμα. Η όλη φάση είναι προκάτ. Άμα βάζει καπότα σε πεσμένο πέος, τι να συζητάμε. Το έκανε την 1η φορά, το έκανε και την 2η ενώ προσπάθησα να την σταματήσω λίγο, αυτή το δικό της. Δεν θέλω να πιάνω κουβέντα, να μαθαίνω τα νέα της ή να της εξηγώ πώς να κάνει τη δουλεία της για να τα πάμε καλά. Οι σωστές επαγγελματίες δεν το κάνουν αυτό. Κι εννοείται ότι έτσι δεν πετυχαίνεις 100άρα στύση. Υπάρχουν περιπτώσεις που πολλοί κράζουν εδώ αλλά πετυχαίνουν άψογη στύση, τουλάχιστον σ' εμένα. Επίσης, φουλ άρωμα. Μυρίζουν μετά τα χέρια σου, η μούρη σου, τα μουστάκια σου... Θες μπάνιο μετά. Υπερβολικά πολύ, χωρίς να συνοδεύεται όμως από γενική καθαριότητα, μου έσκασε έντονη μασχαλίλα την 2η φορά. Ο χώρος μέτριας καθαριότητας, η τσα2 βαριέται και να τεντώσει το σεντόνι, το καλαθάκι γεμάτο. Τέλος, μεγάλη τομή καισαρικής. Αυτό με αποτελείωσε. Προσωπικά μου είναι δύσκολο να το βλέπω κ.λπ.
Για κάποιους μπορεί να είναι καλή επιλογή, για εμένα δεν είναι. Αν αξίζει δοκιμή; Επειδή έχει αυτό το τσοντέ στυλ, σίγουρα πολλοί θα δοκιμάσετε και θα κρίνετε μόνοι σας.