Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Δεν είναι αυτή τότε. Σε ευχαριστώ πάντωςκοντά στα 30 αλλά με τα τατού
μικροδείχνει κάπως
Δεν είναι αυτή τότε. Σε ευχαριστώ πάντωςκοντά στα 30 αλλά με τα τατού
μικροδείχνει κάπως
. Απλό πρόγραμμα με το τζελ στο χέρι.
Στον οικο που δούλευε ή άλλου στην ίδια γειτονιά?Κατά τα λεγόμενα της τσατσας θα επιστρέψει μέσα Σεπτεμβρίου.
Αρχικά, εξαιρετικός, σε ευχαριστουμε. Σε συνέχεια των παραπάνω.Πριν από λίγο στην 2η τρέχουσα βάρδια. Λίγα λόγια για μερικές κοπέλες που δεν είχα δει
Φιλιππίδου ισόγειο.
Ντανιελα. Μαυρούλα νεαρή κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα. Ωραίο κωλαράκι και 2αρι βυζι. Πολύ ωραία παρουσία. Απλό πρόγραμμα με το τζελ στο χέρι. Μαζί της η Μιχαέλα. Μελαχρινή κοπέλα με κορμαρα. Γυμνασμένη με επίπεδη κοιλιά. Όχι σκινυ. Ωραία πόδια και πολύ όμορφο πρόσωπο. Ότι καλύτερο από θέμα ομορφιάς έχω δει.
Στα Φυλής 71. Στον όροφο η ξανθιά Σανέλ και η Βερονικα.
Στο ισόγειο εκτός της Σάρας με τα τσιμπουκόχειλα και της αδιαφορης Τζένης, ήταν ένα πιπίνι γάλακτος. Η Κατερίνα. Πολύ όμορφη. Κοντουλα με πανέμορφο πρόσωπο και μακριά μαλλιά. Να την πιεις στο ποτήρι. Με ελεύθερο στοματικό όλες. Οι πιπινολατρεις ας ρίξουν μια ματιά.
Επίσης στο Φυλής 59 όροφο είχε ένα μελανούρι ονόματι Μαρία. Ούτε αυτή την έχω ξαναδεί. Ωραίο κορμί και όμορφο πρόσωπο.
Κατά τα άλλα.... Ρανια με πολλή αναμονή Φ84
Όλγα στο Φωκαίας 19
Κάρολ και Ναόμι λατίνες στο Φωκαίας 13 υπόγειο
Ξαναγύρισε η Βίκυ στο Φυλής 69 και κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό;Βίκυ φυλής 69 δεξί
Έχει γυρίσει με αρκετά κιλά παραπάνω και εξακολουθεί και κάνει τελειωτικο στο σώμαΞαναγύρισε η Βίκυ στο Φυλής 69 και κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό;
Έχει και "παράρτημα" Μετάξι το φυλης 71 ή κάνω λάθος; παίζει Κολωνού γωνία τακτικά λατίνικο αίμα. Δικά του είναι;Αρχικά, εξαιρετικός, σε ευχαριστουμε. Σε συνέχεια των παραπάνω.
Φυλης 59 ισογειο μια λατινα Μελισσα με ελευθερο στοματικο, αρκετα ενδιαφέρουσα περίπτωση. Με τατου αναμεσα στα βυζάκια και ωραίο σώμα.
Φωκαιας 25 ισογειο, Μανταλίνα με επιθετικό σαλονάρισμα και μαλλί με μπούκλες. Ανατολικό μπλοκ.
Φωκαίας 13 ισόγειο μια μικροκαμωμένη Σοφία με μουτρωμένη φάτσα. Ανατολικό μπλοκ.
Φωκαίας 27 όροφος, Βιολέτα με ελευθερο στοματικό, μελαχρινή με πολύ ωραίο κωλαράκι (μαλλον Μολδαβή). Μαζί της ήταν και μια λατίνα ψιλοαδιάφορη (δεν θυμάμαι όνομα).
Στο Φυλής 59 όροφο πράγματι αυτή η Μαρία που λες ήταν στουντιακού επιπέδου. Απο αυτές που είδα ήταν το τοπ. Ανατολικό μπλοκ ή Αλβανίδα.
Παρα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι ήταν και η Ναόμι στο Φωκαίας 13 υπόγειο. Στα υπόψιν για τις βυζάρες της.
Στο Φυλής 71 ισογειο γινόταν ένα πανηγυρι. Ενας τύπος προσπέρασε σειρές για να πάρει την Κατερίνα που λες (ειχε το 20αρικο ανα χειρας). Φαινόταν λιγο φόλα όμως.
Προσωπικά, διάλεξα την Σανέλ και πέρασα πολύ ώραια καθώς υπήρχε άνεση απ την πλευρά της. Απλό πρόγραμμα αλλά το κορίτσι ειναι αρκετά φιλότιμο.
Όλες όσες δουλευουν στο Φυλης 71 ισόγειο, δούλευαν και στο Συγγρου 108. Υπάρχουν φωτό σε site κτλπ για να δείτε πριν πάτε.
Είναι η παλιά Νατάσσα πεταλούδα, κάποτε μεσουρανούσε. Δούλευε αποκλειστικά και μόνο με την ομορφιά της. Από υπηρεσίες βράσε ρύζι. Τώρα δεν έχει ούτε την ομορφιά. Δες την από κοντά. Μην πιστεύεις στις φωτογραφίες. Αμφιβάλλω αν είναι και η ίδιαΚαλημέρα αυτή η Βικτωρια του Άγκυρας με τις βυζαρες που μάλλον είναι ψεύτικες και την ωραία κωλαρα λέει τίποτα μέσα; Ανακοινώνεται νορμαλ με έψηνε η εμφάνιση αλλά προτίμησα να ρωτήσω πρώτα εδώ!
Κοιτά πήγα από κοντά και την είδα από κοντά και μου κανε προς μιλφακι με καυλωτικο σώμα! Ίσως να λέμε την ίδια!Είναι η παλιά Νατάσσα πεταλούδα, κάποτε μεσουρανούσε. Δούλευε αποκλειστικά και μόνο με την ομορφιά της. Από υπηρεσίες βράσε ρύζι. Τώρα δεν έχει ούτε την ομορφιά. Δες την από κοντά. Μην πιστεύεις στις φωτογραφίες. Αμφιβάλλω αν είναι και η ίδια
Την είχα πάρει σε παρτούζα και δεν έλεγε πολλά. Είχε ένα υφακι περίεργο. Αχυστος δεν θα μείνεις γιατί έχει κωλάρα . Θέλω να την πάρω μόνη της να την πελεκησωΚαλημέρα αυτή η Βικτωρια του Άγκυρας με τις βυζαρες που μάλλον είναι ψεύτικες και την ωραία κωλαρα λέει τίποτα μέσα; Ανακοινώνεται νορμαλ με έψηνε η εμφάνιση αλλά προτίμησα να ρωτήσω πρώτα εδώ!
Νομιζω πριν 2 χρονια την ειχα παρει, ηταν εντυπωσιακη τοτε, τωρα δεν την εχω δει πως ειναι απο εμφανηση...........τωρα....απο service με μια λεξη....να το πω κομοδινο ??? κατι τετοιο....Καλημέρα αυτή η Βικτωρια του Άγκυρας με τις βυζαρες που μάλλον είναι ψεύτικες και την ωραία κωλαρα λέει τίποτα μέσα; Ανακοινώνεται νορμαλ με έψηνε η εμφάνιση αλλά προτίμησα να ρωτήσω πρώτα εδώ!
Μεγάλο πλήγμα, σχεδόν ταυτόχρονα αποχώρησαν Βανέσσα και Ναταλία και δεν έχουμε πετίτ πορνίδια πλέον ...Αδερφέ την έχω στο ινστα τη Βανέσσα και όντως ανεβάζει με ένα τύπο που δε μπλεκεις φωτό!οποτε μάλλον ισχυει
Η Κατερίνα ήταν και παλιότερα, μέχρι τον Μάιο περίπου, πέρασε και από Φωκαίας 25 υπόγα / Φ71 / Φ80κάτι όροφο τότε.Στα Φυλής 71. Στον όροφο η ξανθιά Σανέλ και η Βερονικα.
Στο ισόγειο εκτός της Σάρας με τα τσιμπουκόχειλα και της αδιαφορης Τζένης, ήταν ένα πιπίνι γάλακτος. Η Κατερίνα. Πολύ όμορφη. Κοντουλα με πανέμορφο πρόσωπο και μακριά μαλλιά. Να την πιεις στο ποτήρι. Με ελεύθερο στοματικό όλες. Οι πιπινολατρεις ας ρίξουν μια ματιά.
Ευχαριστώ...γιατί και εγώ έλειπα όλο το καλοκαίρι σε 2-3 μέρες γυρνάω...για Τζούλια από φυλής 65 έχεις καμιά ιδέα ?Κατά τα λεγόμενα της τσατσας θα επιστρέψει μέσα Σεπτεμβρίου.
Παντα στο Φωκ25Στον οικο που δούλευε ή άλλου στην ίδια γειτονιά?
ΟχιΕυχαριστώ...γιατί και εγώ έλειπα όλο το καλοκαίρι σε 2-3 μέρες γυρνάω...για Τζούλια από φυλής 65 έχεις καμιά ιδέα ?