You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γεια σε όλους, είμαι νέος στους οίκους ανοχής. Θέλω να ρωτήσω πόσο ασφαλές είναι όσον αφορά τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα; Χρησιμοποιούν πάντα τα κορίτσια προστασία και έχει κολλήσει κανείς σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πηγαίνοντας σε οίκους ανοχής;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
casual κυριακάτικο… βαριέμαιΓεια σε όλους, είμαι νέος στους οίκους ανοχής. Θέλω να ρωτήσω πόσο ασφαλές είναι όσον αφορά τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα; Χρησιμοποιούν πάντα τα κορίτσια προστασία και έχει κολλήσει κανείς σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πηγαίνοντας σε οίκους ανοχής;
Γεια σου και εσένα.καλο θα είναι να μην πας πουθενά.Γεια σε όλους, είμαι νέος στους οίκους ανοχής. Θέλω να ρωτήσω πόσο ασφαλές είναι όσον αφορά τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα; Χρησιμοποιούν πάντα τα κορίτσια προστασία και έχει κολλήσει κανείς σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πηγαίνοντας σε οίκους ανοχής;
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Υπάρχει ένα εμβόλιο στα φαρμακεία κι έχει περάσει και τους ελέγχους του ΕΟΦ. Λέγεται @DmtrsxXx. Το έχουμε κάνει όλοι και δεν έχουμε κολλήσει τίποτα. Πάγκοσμια πατέντα, αχαστη! Αν είσαι και στον ΕΦΚΑ πηγαίνε στον οικογενειακό σου γιατρό να στο γράψει. Έχει μηδενική συμμετοχή. Τσάμπα θα σου βγει. Σε καλύπτει για όλα τα αφροδίσια.Γεια σε όλους, είμαι νέος στους οίκους ανοχής. Θέλω να ρωτήσω πόσο ασφαλές είναι όσον αφορά τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα; Χρησιμοποιούν πάντα τα κορίτσια προστασία και έχει κολλήσει κανείς σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πηγαίνοντας σε οίκους ανοχής;
Αλλά έτσι κι αλλιώς τα κορίτσια χρησιμοποιούν προστασία. Βάζουν πολυμπαγκ σακούλα στο μουνι και δεν περνάει τίποτα. Μια σακούλα για κάθε 5 γαμησια. Μην καταξοδευτουν κιόλας....
Ποσο χρόνων εισαι ρε συ; 15-16; Πολλα είπα;
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.195
- Πόντοι
- 3.236
Φίλε Αλέξια με ενδιαφέρει και εμένα. Πως ήταν η πίπα της? Ακάποτη την παρουσιάζει η τσατσά στο σαλόνι. Ισχύει?Αλεξανδρα και Αλεξια στη δευτερη βαρδια του Φωκαιας 25 οροφο.Σχεδον ομοιες η μια με πιο πολλα τατου η αλλη λιγο με πιο πιασιματα.Επελεξα Αλεξια.Κοριτσακι του γαλακτος θα ελεγα.Βυζακι αχρησιμοποιητο,μουνακι τρυφερο το οποιο εφαγα βεβαια.Ισως το πιο τρυφερο μουνακι των τελευταιων μηνων που εχω φαει.Σφιχτη επισης.Ωραια αισθηση.Απο πιπουλα μετρια τα πραγματα.Με καποτιτσα.Η εταιρη Αλεξανδρα ακαποτη.Αλλα το ευχαριστηθηκα το 20αρικο για την φρεσκια σαρκα και μονο.Ρωσσιδες και οι δυο.Ισως και συγγενεις καθ'οτι μοιαζουν αρκετα φυσιογνωμικα.Προτεινεται σε πιπινολατρεις του ειδους και ειναο μια ευχαριστη εκπληξη απο τις μαϊμουδολατινες.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.195
- Πόντοι
- 3.236
Αλέξια Φώκαιας 25Α έχει φάει κανείς?
Είναι αυτή που έχω δει στο παλιό Ιάσονος 44; ή άλλη;Τωρα live μεταξουργειο
Πετυχα ξανα μετα απο καιρο την γεματουλα Ουκρανεζα Μιλανα για οσους την ξερουν, στο Περδικας 3 αριστερο αυτο που εχει εισοδο απο ΜΑ, και τιμηθηκε η μιλφαρα...βεβαια ξεχασα να ρωτησω εαν ηταν λιγο πριν σχολασει απο δευτερη βαρδια ή αν ξεκινουσε την 3η βαρδια...
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Ναι αυτη ειναι γιατι μεχρι προσφατα δουλευε πρωινη/απογευματινη βαρδια στο Ι44....επισης δεν γνωριζω αλλη κοπελα με ονομα Μιλανα στο ΜεταξουργειοΕίναι αυτή που έχω δει στο παλιό Ιάσονος 44; ή άλλη;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Μια, πέθανε γιατί δάγκωσε την γλώσσα τηςΚάπου είχε αναφερθεί μια π δίνει γλωσσοφιλα...Π είναι αυτή;
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 216
Στο <<Φυλής 72 αριστερά έχει επιστρέψει για ακόμη μια φορά η γυρολόγος μιλφ Νανά/Κελυ, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.>> είναι η Νανά απο καλυμνου?συνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54α κλειστό.
Φυλής 54β κλειστό.
Φυλής 56 κλειστό.
Φυλής 66α κλειστο.
Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξια κλειστο.
Φυλής 72 αριστερά έχει επιστρέψει για ακόμη μια φορά η γυρολόγος μιλφ Νανά/Κελυ, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 74 δεξια Άννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 74 αριστερά κλειστό.
Φυλής 59 ισόγειο κλειστό.
Φυλής 59 όροφος Μαρία (η ψηλή μελαχρινή),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Καρολίνα λατινα, απλό σε.
Φιλιππίδου 11β Καρολίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ντανιελα μελαχρινή λατινα με λεπτό ωραίο κορμάκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φιλιππίδου 11α Νικόλ μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα, 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 65α Χριστίνα "Τσεχα" ,μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Κάτια,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Κορινα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φυλής 84α Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84β κλειστό.
Φυλής 86α Κατερίνα το ξανθόκοντοπουτανολατινακι,μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86β Τζεσικα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 67 κλειστό.
Φυλής 69α Μαρία "Τσεχα"με ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.
Φυλής 69β Λανα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 2 λατινες Λάουρα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό ωραίο κορμί 1.5αρι συν βυζι τατουάζ στα χέρια και Λουίζα επίσης μελαχρινή λίγο πιο κοντή κανονικό σώμα αλλά όχι ωραίο όπως της Λάουρα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, τιμήθηκε η Λάουρα θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φυλής 71α 2 λατινες, Αντζι καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ στα χέρια και στα πόδια, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Τζένη μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζί, τατουάζ στο δεξί μπούτι και 2 ακόμα μικρότερα, απλό πρόγραμμα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.787
- Πόντοι
- 46.232
Όχι, γράφω για μιλφ όχι Γκίλφορντ προς με το ένα πόδι στο τάφο, επίσης έχει δουλέψει η Νανά ως Κελλυ?Στο <<Φυλής 72 αριστερά έχει επιστρέψει για ακόμη μια φορά η γυρολόγος μιλφ Νανά/Κελυ, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.>> είναι η Νανά απο καλυμνου?
10/10 - 20/20 - 30/50 - 60/100Επίσης στανταρακι μου μου είπε ότι στο Ιάσωνος 20Γ το μισάωρο πάει 50 και η ώρα 100 δεν νομίζω όσο καλά και να περνάω μαζί της να δώσω τόσο υψηλό αντίτιμο γι Μεταξουργείο
δηλαδή σου λέει είσαι αγαπούλης ντροπαλούλης μπούλης ε θα το πληρώσεις
άκου 20/20 και 30/50 , είναι μαθηματικώς παράλογο
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 868
- Πόντοι
- 81
Παρασκευη βράδυ την είδα και εγώ αυτή τη Μικαέλα. Καλή παρουσία σε σχέση με κάτι άλλες της περιοχής. Αλλού είναι το θέμα όμως. Μπαίνω σαλόνι, άδειο, βγαίνει η τσατσά, ανακοινώνει όνομα και πρόγραμμα, η κοπέλα στο δωμάτιο, καθίστε. Κάθομαι και μετά απο μερικά δεύτερα ανοίγει η πόρτα του εξωτερικού δωματίου. Βγαίνει συναγωνιστής και η υπηρεσία κάνει το " λάθος" να τον ρωτήσει πως πέρασε. Και αρχίζει τα παράπονα. Μάλιστα τον πήγε προς την πόρτα για να μην πολυακούγονται σε μένα και άλλον έναν τύπο που μπηκε αλλά από αυτά που έπιασα ήταν πολύ βιαστική, ξεπέτα, λες και θα έχανε το αεροπλάνο έλεγε ο τύπος, δεν μπορεί να μην υπάρχει κανείς να περιμένει και να κάνει λες και περιμένουν δέκα άτομα σειρά, δεν ειναι σωστά αυτά και άλλα τέτοια. Γυρίζει πίσω η τσατσά και μονολογούσε κάτι του στυλ " αμα τελειώνεις εσύ γρήγορα τι σου φταιει η κοπέλα". Στο καπάκι να και η κοπέλα βγήκε σαλόνι από το δωμάτιο να την δούμε, μάλλον και ο επόμενος ήταν γρήγορο πιστόλι και αυτός. Το ολο σκηνικό πάντως λειτούργησε αποτρεπτικά για μένα έστω και για δοκιμή. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει δοκιμάζει.Η Σαμπίνα στο Βέργας 7 σε δωμάτιο που θα αργήσει...
Στο Βέργας 3 είναι η Ντανιέλα το στυλιάρι από Ιάσονος 44, πορνομόλ κ.ά.
Στα κεντρικά γίνεται... του λατινομουνιού το κάγκελο σε όσα μπήκα, ωραία νεαρή λευκόδερμη παρουσία η Μικαέλα στο Φιλιππίδου 11 κάτω.
scorpioRetired
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 864
- Πόντοι
- 80
Επί του πιεστηρίου: Διδύμου 22 ισόγειο, επιστροφή Μαριάννας σκινυ πετιτ ξανθό γλυκό μιλφακι με 0% λιπαρά σφιχτό ροζέ μουνάκι και κορμί 19χρονης μπαλαρίνας, 1η μέρα και πολύ φουντωμένο το μωράκι. Η ιδανική για μας τους μικρο-μετριο τσουτσουνους, οι προικισμενοι να προσπεράσουν.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Οχι βεβαια.Απλα η κοπελιτσα ειναι φρεσκο κρεας.Κυριολεκτικα.Φίλε Αλέξια με ενδιαφέρει και εμένα. Πως ήταν η πίπα της? Ακάποτη την παρουσιάζει η τσατσά στο σαλόνι. Ισχύει?
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Οχι αν θυμάμαι καλά. Ψηλή ήτανΗ ντιανα στο 17 μαυρομαλλα πετιτ σκουρο δέρμα;
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.714
- Πόντοι
- 1.446
Επίσης στανταρακι μου μου είπε ότι στο Ιάσωνος 20Γ το μισάωρο πάει 50 και η ώρα 100 δεν νομίζω όσο καλά και να περνάω μαζί της να δώσω τόσο υψηλό αντίτιμο γι Μεταξουργείο
Με τα μαθηματικα των μπουρδελων η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
10 λεπτά 10 EUR
20 λεπτά 20 EUR
30 λεπτά 50 EUR
60 λεπτά 100 EUR
Τι λογάριθμο τρέχουνε...
Τουλάχιστον είναι καλό το στανταρκι ... δώσε μια περιγραφή ...
Ηλικία... εμφανιση ... αγωνας ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K