Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.184
- Πόντοι
- 1.960
Ειρηνη την λενε τελικα, οτι να ναι γραφουν στο Σοβιετ..
Ανεβαινει κριτικη..
Ναι, όπως απάντησε κι ο @Επιρρεπής . Να προσθέσω ότι η κοπέλα έχει πρόπτωση εντέρου και της είχα πάρει τον κώλο εκτός προγράμματος τη δεύτερη μέρα εργασίας της. Υπάρχει και κριτική.Μην μου πεις οτι ειναι η ξανθια πολυ αδυνατη σχεδον πετιτ Ντανιελα που τελευταια φορα ηταν απογευμα-βραδυ στο Ιάσονος 39 πορνομολ πρωτη πορτα επανω δεξια και ειχε τσατσα την Νελλη.....
Άρα έδωσες 20€ και πηγές με δύο γυναίκες! Σωστός ο παίχτης!! Μια αδύνατη και μια νταρντανα!!Πήρα χθες 2 τη βάρδια Αλεξάνδρα από φωκαιας 25 να δω για πιπαρες που λέγανε....δυναμομετριθηκε αρκετά καλή μπορώ να πω αλλά ρε μάγκες πείτε μου κάτι πωσ γίνετε όλα τα Ρωσιδακια να είναι ακωλα με μικρά μπούτια και από την μέση και πάνω κοιλια μέχρι απέναντι ! Και καλά οι 40αρες - 50 η Αλεξάνδρα όριο να είναι 30 χρονών! Αφού την είχα στα 4 έπιαναν κωλο και μετά έπιανα μέση και ήταν σαν να πιάνω άλλη γυναίκα
Αχαχαχαχ ωραίος!! Δεν το είχα σκεφτεί έτσιΆρα έδωσες 20€ και πηγές με δύο γυναίκες! Σωστός ο παίχτης!! Μια αδύνατη και μια νταρντανα!!
Φιλαρακι μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;μια νταρντανα Ρωσίδα εκεί που δουλεύει η Μικαέλα μου τράβηξε την προσοχή.
Μήπως κάνεις λάθος στο πρόσωπο;,πολύ μπλα μπλα αδερφέ... μια φορά τη δοκίμασα στο Διδύμου 8... οκ τίμιο τρομπόνι αλλά κωλοφαρδία το στόμα της
Έχει δουλέψει για λίγο στο Διδυμου 18 ισόγειοΜήπως κάνεις λάθος στο πρόσωπο;
Η Τζέσικα δεν θυμάμαι να εργαζόταν στο Δ8.
Ξεκίνησε νομίζω την καριέρα της στο Φωκαίας 25 στον όροφο.
Ούτε είναι ιδιαίτερα ομιλητική τις 10 φορές που την έχω πάρει.
Η ντιανα στο 17 μαυρομαλλα πετιτ σκουρο δέρμα;Αγκύρας 9 Ρωξάνα
12 Αλινα
Φυλής 59 ισόγειο Άννα, όροφος Μαρία, κορμαρα ψηλή με ωραίο πρόσωπο, μακρια μαυρα μαλλιά απλό πρόγραμμα, σχετικά καινούργια είπε η τσατσά
Φυλής 74 Μάγια κοντόχοντρη απλό πρόγραμμα
74Α Άννα αδιάφορη εντελώς, αδύνατη για όσους ενδιαφέρονται.
Φωκαίας 13 υπόγειο Βίκη λατινοκωλάρα
Φωκαίας 17 Ντιάνα ωραίο κορμί.
17Β Ρίτα γλυκομούνα κατά δήλωσή της
19 Λίζα κι αυτή ωραίο κορμί.
Διάβασα μια κριτική με μπιουτι ,ίσως να επέστρεψε; Ρώτησα τον συναγωνιστή αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα! Θα κατέβω να δω όμωςΦυλής σε μαύρουλα παίζει;
Η Mπιάνκα στο Φωκαίας 17α έχει καμία σχέση με μία Mπιάνκα που δούλευε πριν κάποια χρόνια στο 17β (νεαρή τότε, όμορφη, ξανθιά - καστανόξανθη, αδύνατη με βυζάρες, δήλωνε Ρωσσίδα αλλα δεν ήταν);συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστό.
Φωκαιας 17α Μπιανκα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β κλειστό.
Φωκαιας 19 Λίζα, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 25α κλειστό.
Φωκαιας 25β κλειστό.
Φωκαιας 27α Ελένη η "miss χειραψία ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ελένη καστανή, σώμα με πιασίματα, 3.5αρια συν βυζια,τατουάζ τριαντάφυλλο στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Η Τζέσικα δουλεύει πάντα πρωί και συνήθως μέχρι τις 3:30 με 4.
Την πήρα σήμερα.
Το όνομα Τζέσικα -πιπαρες δεν της βγήκε τυχαία.
Αυτό που μου την σπάει όμως ειναι οτι αργεί πολύ να έρθει στο δωμάτιο και ας μην ειναι απασχολημένη με άλλο πελάτη.
Μια φορά μάλιστα περίμενα 50 λεπτά στο δωμάτιο να έρθει.
Φυσικά απο τα νεύρα μου και από το κράξιμο που της έριξα δεν μου σηκώθηκε και μου επέστρεψε τα χρήματα.
Πριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).
*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.