Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Η ιβανα από δ27 τι βάρδιες δουλεύει?
Τιμή και ηλικία ;,Καταθεση χθες στην περιβοητη Αλεξανδρα στο Ιασωνος 31 ισογειο, αυτην με την οποια ο Dmtrsxx ειχε το γνωστο ατυχημα...ανεβαζω κριτικη...
10ευρω 10 λεπτα..τωρα ηλικια την κανω καπου 35-40Τιμή και ηλικία ;,
Η γνωστη αγαπουλιαρα?Τι εννοεις οταν λες hoover συναγωνιστη?Ώρα 13:30,στον Σκλαβενίτη, σταθμό Λαρίσης..
Βικτώρια, από Διδ 27,η Hoover..
Με καλοκαιρινό φορεματάκι, φρέσκια, καβλιάρα,μίλαγε στο τλφν, Νταβάι και Νταβάι..
Δεν την ενόχλησα παρότι είχα βγει για τσάρκα.
Πέρασα πριν λίγο και ήταν κλειστά10ευρω 10 λεπτα..τωρα ηλικια την κανω καπου 35-40
Της το έβγαλαν άλλοι το προσωνύμιο... Τσιμπουκάρες,ρουφάει ψωλή-αρχίδια, γλύφει κωλότρυπες...Η γνωστη αγαπουλιαρα?Τι εννοεις οταν λες hoover συναγωνιστη?
Αυτη ειναι που ηταν με μια Χριστινα που φιλουσε κ αυτη?Εχω μεινει πολυ πισω σε αυτες τις δυο η μπερδευομαι?Της το έβγαλαν άλλοι το προσωνύμιο... Τσιμπουκάρες,ρουφάει ψωλή-αρχίδια, γλύφει κωλότρυπες...
Τι εννοείς τυπε;Ρε σεις εμπιστευεστε Σαμπινα?Που πρηζει μπαλες -δηθεν αυτη- στο whatsapp και σε ψαχνει δηθεν?Θα τρελαθουμε τελειως?!
Η ιβανα από δ27 τι βάρδιες δουλεύει?
....τι ωραιες εποχες.....Τέλος,
επίσκεψη στο Βέργας 6 υπόγειο για να δοκιμάσω την Κορίνα.
Βγήκε λοιπόν η κοπέλα (ξανθιά, μετρίου ύψους προς κοντή με πολλή ζωγραφιά στο αριστερό χέρι) και εγώ ρώτησα άμα κάνει ελ.στοματικό. Τότε η Μπάρμπορα εκνευρίστηκε και μου είπε να φύγω. Εκνευρίστηκε παιδιά η Μπάρμπορα για το ακάποτο τσιμπούκι, τι να πω, τι άλλο θα δούμε. Προς στιγμήν σκέφτηκα να την ξεκατινιάσω για τα ακάποτα γαμήσια που έκανε αβέρτα στο Αδάνων, αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου και έφυγα. Μπορεί καμιά μέρα αν έχω όρεξη να περάσω να της ρίξω μερικά καντήλια.
Τατιάνα φυλής 66 (άσχημη φάτσα όμως!)γεια σας, δεν εχω παει ποτε φυλης κτλπ οποτε δεν ξερω. μηπως ξερετε καμια που να αξιζει και να εχει τετοιο σωμα; με καμπιλες κ μεγαλο κωλο; ή καμια ψιλη (η εναλλακτικη)
ευχαριστω παρα πολυ, τι ωρες δουλευει? μπας και πεταχτω τωραΤατιάνα φυλής 66 (άσχημη φάτσα όμως!)
ευχαριστω παρα πολυ, τι ωρες δουλευει? μπας και πεταχτω τωρα
Απόγευμα?Tις ιδιες καθε μερα !
Τέλος,
επίσκεψη στο Βέργας 6 υπόγειο για να δοκιμάσω την Κορίνα.
Βγήκε λοιπόν η κοπέλα (ξανθιά, μετρίου ύψους προς κοντή με πολλή ζωγραφιά στο αριστερό χέρι) και εγώ ρώτησα άμα κάνει ελ.στοματικό. Τότε η Μπάρμπορα εκνευρίστηκε και μου είπε να φύγω. Εκνευρίστηκε παιδιά η Μπάρμπορα για το ακάποτο τσιμπούκι, τι να πω, τι άλλο θα δούμε. Προς στιγμήν σκέφτηκα να την ξεκατινιάσω για τα ακάποτα γαμήσια που έκανε αβέρτα στο Αδάνων, αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου και έφυγα. Μπορεί καμιά μέρα αν έχω όρεξη να περάσω να της ρίξω μερικά καντήλια.
Κατα την απόγευματινη μου βόλτα στο μετάξι...
Περδίκα 3 δεξί κλειστό.Η Νατασα ειναι ακομα με βαριά περίοδο.
Ιασωνος 37 ισόγειο η κοντοποθτανη Βανέσσα.
Ιασωνος 37 οροφος κλειστο.
Ιάσωνος 30 οροφος η Ζωΐτσα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Αλινα. Νταρντανα με ελεύθερο τσιμπούκι.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο 3 κοπέλες.
Η λατινες Γιούλη και Ανέτ και η Ρωσιδα Αλινα.
Δυνατό πιστολι η ΓΙουλη , δεύτερη σε ομορφια η Αλινα και 3η με μεγαλη διαφορά η Ανετ.
Κουίζ για πολυ δυνατούς λύτες
Σε ποιον οίκο βρηκα και φορεσα αυτές τις πορνοπαντοφλες ?
Ηταν ακριβώς στο νουμερο μου.
Καληνύχτα αλάνι μου.. πάντως εγώ στη θέση σου στην επόμενη βάρδια που θα είχε στο βέργας, θη πήγαινα να της ρίξω μια πανηγυρική πουτσα να μην ξανακάνει μαλακίες. Σμπουτσο σου ρε.Πρωτον εγω βρηκα τηλεφωνα που δεν εχουν αλλοι που εμεινε εκπληκτη κ η ιδια,δευτερον της ηρθε καπως ολο αυτο μα γρηγορα ξεχασε αφου ηθελε το θυμα της,τριτον κανεις δεν φταει σε χωρισμους,μονο σε περιπετιωδης χωρισμους γιατι αυτη ειναι μια περιπετεια απο μονη της τοσο αλλοκοτη που ειναι,τεταρτον της μιλησα για ξενοδοχειο παιχταρα μου και μου εκανε 10 διαφορετικες προτασεις επειδη περνουσεη ωρα κια δεν δεχτηκα καμια και επεμενε και επεμενε και ξανα μανα.Μιλαμε 3 μερες αυτη η ζαλαδα.Κ να θελει να με πεισει οτι οντως μιλα η ιδια και οτι οντως θελει.Εμ τα χεσεμες που ειπες,την εκοψα και τελος,κυκλοθυμικη στο φουλ.Αλλα βρισκει και τα κανει οσο ειναι νεα κια φυσαει.Σε καληνυχτω παιχταρα.
Μοιάζει πολύ με την Έλενα στο Βέργας 3 στη δεύτερη βάρδια,θα σε καλύψει σωματοτυπικά και είναι καλόκαρδη κοπέλα.γεια σας, δεν εχω παει ποτε φυλης κτλπ οποτε δεν ξερω. μηπως ξερετε καμια που να αξιζει και να εχει τετοιο σωμα; με καμπιλες κ μεγαλο κωλο; ή καμια ψιλη (η εναλλακτικη)