Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (33 μέλη και 195 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.253
Πόντοι
32.478

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Και Φιλιππίδου 11 κάτω, Νάταλι-μεταμίλφ με Ασιατικά ελαφρώς χαρακτηριστικά και Άννα (aka Κου),ηλιομαυρισμένη-καύλα..
(Ηλιο)μαυρισμένη είναι και Ιανουάριο μήνα

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.583
Πόντοι
1.336
Φιλ11α, Ντιάνα λες η γνωστή ρουμάνα η κούκλα που δούλευε κάπου Φυλής 59 1η βάρδια και χάθηκε;
Φίλε στην προγγούμενη απάντησή μου γράψε λάθος,εκ παραδρομής σου απάντησα για τη Ντιόνα τοϋ φωκαίας 7.

Η Ντιάνα στο Φιλιππίδου11 είναι η γνωστή Ντιάνα Μπανάνα η ρουμάνα,με θητεία αρκετά παλιότερα φωκ27. Απ όσο ξέρω δεν ήταν στο 59 και δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα μουνάρα,νεαρή σχετικά με νάζι και πιασίματα, πονηρόφατσα αλλά τίμια,κάνει καλό κρεββάτι σε γενικές γραμμές άν σού κλικάρει βέβαια.

Αυτά και σόρρυ.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.583
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα γνωρίζεται εάν η Κατερίνα από διδύμου 18 είναι από Αλβανία και εάν έχει πάρει κάποιος απογευματινή βάρδια είναι υπογειο
Λες μιά παραξενιάρα με πολύ κοντό ή ξυρισμένο μαλλί; τσέκαρε απ τους παλιότερους
μήπως είναι αυτή που λένε Κατερίνα η Κύπρια ,με κάθε επιφύλαξη το λέω.

Είχα πάρει μια Κατερίνα Δ22 πέρσι πάντως για ελληνίδα την έκοψα,το προσπαθεί με καλή διάθεση ,αρκετά παραξενιάρα όπως έγραψα, ίσως η ίδια και πήε παραδίπλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.276
Πόντοι
361

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Λέτε να πάω επιτέλους, ενώ το αποφεύγω για το hype στην Σαμπίνα Βέργας 7?
Λέτε να περιμένω καμιά ώρα; Τι ώρα κάνει το ντου ο λαός; Ώρα αιχμής;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Προσωπικά, θεωρώ τις Ρουμάνες ελαφρώς πιο φόλες απο τις Αλβανίδες. Όχι οτι οι Αλβανίδες είναι καλύτερες, απλά τις χειρότερες φόλες που μπορώ να θυμηθώ, τις έχω φάει απο Ρουμάνες του χώρου.

Είσαι σίγουρος ότι τις φόλες δεν τις έφαγες από Ελληνίδες ή Αλβανές που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες;

Ανέφερε ονόματα αν θέλεις!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.425
Πόντοι
3.246
Λέτε να πάω επιτέλους, ενώ το αποφεύγω για το hype στην Σαμπίνα Βέργας 7?
Λέτε να περιμένω καμιά ώρα; Τι ώρα κάνει το ντου ο λαός; Ώρα αιχμής;
Σαββατιάτικα;;; 11-3 θα γίνεται χαμός, μετά
σπάει συνήθως

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.687
Πόντοι
41.129
Έκλεισε για να πάρουν μια ανάσα από το κωλογαμήσι του Μήτσου....:cheesy:
Μύστη οταν πηγαίνω σε κορασίδα και την γαμαω μετα συνήθως κατεβαζει ρολά το μαγαζί.....Της παιρνω όλη την ενέργεια της κορασίδας.....την ξεζουμιζω και την ολοκληρώνω σα πορνη .....μετα δεν εχει ορεξη να γαμηθεί δεν εχει να δώσει κατι άλλο....

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.090
Πόντοι
456
Είσαι σίγουρος ότι τις φόλες δεν τις έφαγες από Ελληνίδες ή Αλβανές που παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες;

Ανέφερε ονόματα αν θέλεις!
Βασικά ναι, ΠΟΛΥ σίγουρος, και, μιας και απ'οτι καταλαβαίνω υπάρχει μια γενιά ανθρώπων που δέν γνώρισαν τις Αλβανίδες όταν μόλις είχε πέσει ο Χότζα, που ήταν κυριολεκτικά αγρίμια και ντεκαυλέ όσο δεν παίρνει, οι Ρουμάνες έπαιζαν μονοπώλιο στα μπουρδέλα της εποχής. Και, με την απανωτή φόλα που έφαγα για κοντά μια δεκαετία, σταμάτησα να εμπιστεύομαι Ρουμάνες. Τώρα, αν καμιά απο εκείνη την γενιά ασκεί το επάγγελμα ακόμη, λογικά θα βρίσκεται μαζί με τις υπόλοιπες θείτσες στα ψηλά της Ιάσωνος, ή χαμηλά στην Κολωνού. Εννοείται ονόματα δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάμαι απο τότε, ούτε και θα είχε καμία σημασία αν θυμόμουν. Πάντως, για να γινω για μια ακόμη φορά ο μεσήλικας μπάρμπας που δηλώνει η ηλικία μου, θα διηγηθώ μια ιστορία.
Ήταν μεταξύ 1993 και 1995, ήμουν πενταετής στο ΠΝ, είχα έξοδο, είχαμε πληρωθεί, και πήγα με κάτι κολλητούς για ποτά. Μετά, τους άφησα και έκανα μια βόλτα στη Φυλής, τότε που η νυχτερινή βάρδια γέμιζε το δρόμο με τσαρκαδόρους για καυλάντα και χαβαλέ. Ανάμεσα στι;ς Ρωσίδες, τις μεσόκοπες Ελληνίδες (ναι, υπήρχαν ακόμα τέτοιες) και κάμποσες Ρουμάνες. Οι Ελληνίδες δε μου έκαναν κλικ εμφανισιακά, οι Ρωσίδες είχαν τόσο κόσμο που έπαιζε να γαμούσα σε δέκα εργάσιμες, και κάπου κοντά στο 84 (ίσως και το ίδιο το 84) ήταν μια Ρουμάνα θέμουνο. Εποχή που οι πλαστικές δεν ήταν ακόμα το στάνταρ, βυζί μικρό και στητό, κώλος για δάγκωμα, τόσο μεγάλος όσο πρέπει, πόδι σωστό, ηλικία, πάνω-κάτω 20-κάτι. Ούτε το σκέφτηκα, αν και είχα ήδη κακή εμπειρία με Ρουμάνες, έδωσα τα δύο χιλιάρικα (το εικοσάρικο της εποχής), μπήκα στο δωμάτιο... εννοείται, τότε δεν έπαιζε να μην υπήρχε άλλος πελάτης πριν απο εσένα, παντού γινόταν ένας μικρός χαμός. Γδύνομαι, φρεσκάρομαι (ακάποτο δεν υπήρχε τότε, το φρεσκάρισμα ήταν γιατί δεν είμαι γύφτος, το ίδιο κάνω και τώρα), ανάβω τσιγάρο, και περιμένω ακούγοντας τα βογκητά του συναγωνιστή απο δίπλα και το κρεβάτι που έτριζε λες και αυτό τον έτρωγε. Με τα πολλά, ανοίγει η πόρτα του, τα τακούνια διαγράφουν τη διαδρομή μέχρι το σαλόνι και χάνονται, για περίπου δύο λεπτά. Ναι, το να κάνει κανονικό ντούς τότε μια πουτάνα έπαιζε να ήταν εξαίρεση, ο κανόνας ήταν "πλύνε λίγο το μουνί και πάμε, έχουμε κόσμο". Στη συνέχεια τα τακούνια πλησιάζουν, η πόρτα ανοίγει και μπουκάρει ο μούναρος... τον οποίο μούναρο, δεν γάμησα ΠΟΤΕ, γιατί, αφού μου φόρεσε καπότα και πιπίλισε λίγο το κεφαλάκι, σφηνώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και... μου τον έπαιζε! Έφτασα στο σημείο να στραβώσω και να της το πω στα ίσια "τι θα γίνει κουκλίτσα μου; Δε γαμάμε απόψε;"... χασκογέλασε, αλλά τίποτα. Σκεφτόμενος τη ντουλάπα που έπιασε το μάτι μου στο κουζινάκι, πίσω απο την τσατσά, δεν το προχώρησα, και την άφησα να παιδευτεί λίγο ακόμα πριν της πω "οκ, μπορείς να φύγεις" ευγενικά και με χαμόγελο... και, σχεδόν με πήρε φαλάγγι η τσατσά. Άχυστος και αισθανόμενος μαλάκας, πήγα και γάμησα την πρώτη που βρήκα διαθέσιμη στη Φυλής, μόνο και μόνο για να μη γυρίσω στο αντιτορπιλικό καυλωμένος.
Ε, μετά απο αυτό, γιατί να εμπιστευτώ Ρουμάνα σε μπουρδέλο;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.687
Πόντοι
41.129
Πέρασμα πιο πριν απο Φ59 όροφος οπου ήταν μια Μαρια/Μαρίνα. Καινούρια κοπελα απο Ουκρανία ειπε η υπηρεσία.
Ψηλη αδύνατη μελαχρινή με λίγο πλαδαρό κορμί και αρκετα τατουαζ στα πόδια.
Ηλικια εως 27 την έκοψα.
Πρόγραμμα απλό στα 20ε.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
574
Πόντοι
81
Πέρασμα πιο πριν απο Φ59 όροφος οπου ήταν μια Μαρια/Μαρίνα. Καινούρια κοπελα απο Ουκρανία ειπε η υπηρεσία.
Ψηλη αδύνατη μελαχρινή με λίγο πλαδαρό κορμί και αρκετα τατουαζ στα πόδια.
Ηλικια εως 27 την έκοψα.
Πρόγραμμα απλό στα 20ε.
κατέβασε ρολά και αυτή ή δέχεται κανονικά;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Βασικά ναι, ΠΟΛΥ σίγουρος, και, μιας και απ'οτι καταλαβαίνω υπάρχει μια γενιά ανθρώπων που δέν γνώρισαν τις Αλβανίδες όταν μόλις είχε πέσει ο Χότζα, που ήταν κυριολεκτικά αγρίμια και ντεκαυλέ όσο δεν παίρνει, οι Ρουμάνες έπαιζαν μονοπώλιο στα μπουρδέλα της εποχής. Και, με την απανωτή φόλα που έφαγα για κοντά μια δεκαετία, σταμάτησα να εμπιστεύομαι Ρουμάνες. Τώρα, αν καμιά απο εκείνη την γενιά ασκεί το επάγγελμα ακόμη, λογικά θα βρίσκεται μαζί με τις υπόλοιπες θείτσες στα ψηλά της Ιάσωνος, ή χαμηλά στην Κολωνού. Εννοείται ονόματα δεν υπάρχει περίπτωση να θυμάμαι απο τότε, ούτε και θα είχε καμία σημασία αν θυμόμουν. Πάντως, για να γινω για μια ακόμη φορά ο μεσήλικας μπάρμπας που δηλώνει η ηλικία μου, θα διηγηθώ μια ιστορία.
Ήταν μεταξύ 1993 και 1995, ήμουν πενταετής στο ΠΝ, είχα έξοδο, είχαμε πληρωθεί, και πήγα με κάτι κολλητούς για ποτά. Μετά, τους άφησα και έκανα μια βόλτα στη Φυλής, τότε που η νυχτερινή βάρδια γέμιζε το δρόμο με τσαρκαδόρους για καυλάντα και χαβαλέ. Ανάμεσα στι;ς Ρωσίδες, τις μεσόκοπες Ελληνίδες (ναι, υπήρχαν ακόμα τέτοιες) και κάμποσες Ρουμάνες. Οι Ελληνίδες δε μου έκαναν κλικ εμφανισιακά, οι Ρωσίδες είχαν τόσο κόσμο που έπαιζε να γαμούσα σε δέκα εργάσιμες, και κάπου κοντά στο 84 (ίσως και το ίδιο το 84) ήταν μια Ρουμάνα θέμουνο. Εποχή που οι πλαστικές δεν ήταν ακόμα το στάνταρ, βυζί μικρό και στητό, κώλος για δάγκωμα, τόσο μεγάλος όσο πρέπει, πόδι σωστό, ηλικία, πάνω-κάτω 20-κάτι. Ούτε το σκέφτηκα, αν και είχα ήδη κακή εμπειρία με Ρουμάνες, έδωσα τα δύο χιλιάρικα (το εικοσάρικο της εποχής), μπήκα στο δωμάτιο... εννοείται, τότε δεν έπαιζε να μην υπήρχε άλλος πελάτης πριν απο εσένα, παντού γινόταν ένας μικρός χαμός. Γδύνομαι, φρεσκάρομαι (ακάποτο δεν υπήρχε τότε, το φρεσκάρισμα ήταν γιατί δεν είμαι γύφτος, το ίδιο κάνω και τώρα), ανάβω τσιγάρο, και περιμένω ακούγοντας τα βογκητά του συναγωνιστή απο δίπλα και το κρεβάτι που έτριζε λες και αυτό τον έτρωγε. Με τα πολλά, ανοίγει η πόρτα του, τα τακούνια διαγράφουν τη διαδρομή μέχρι το σαλόνι και χάνονται, για περίπου δύο λεπτά. Ναι, το να κάνει κανονικό ντούς τότε μια πουτάνα έπαιζε να ήταν εξαίρεση, ο κανόνας ήταν "πλύνε λίγο το μουνί και πάμε, έχουμε κόσμο". Στη συνέχεια τα τακούνια πλησιάζουν, η πόρτα ανοίγει και μπουκάρει ο μούναρος... τον οποίο μούναρο, δεν γάμησα ΠΟΤΕ, γιατί, αφού μου φόρεσε καπότα και πιπίλισε λίγο το κεφαλάκι, σφηνώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και... μου τον έπαιζε! Έφτασα στο σημείο να στραβώσω και να της το πω στα ίσια "τι θα γίνει κουκλίτσα μου; Δε γαμάμε απόψε;"... χασκογέλασε, αλλά τίποτα. Σκεφτόμενος τη ντουλάπα που έπιασε το μάτι μου στο κουζινάκι, πίσω απο την τσατσά, δεν το προχώρησα, και την άφησα να παιδευτεί λίγο ακόμα πριν της πω "οκ, μπορείς να φύγεις" ευγενικά και με χαμόγελο... και, σχεδόν με πήρε φαλάγγι η τσατσά. Άχυστος και αισθανόμενος μαλάκας, πήγα και γάμησα την πρώτη που βρήκα διαθέσιμη στη Φυλής, μόνο και μόνο για να μη γυρίσω στο αντιτορπιλικό καυλωμένος.
Ε, μετά απο αυτό, γιατί να εμπιστευτώ Ρουμάνα σε μπουρδέλο;

Εσύ αναφέρεσαι σε γεγονός που έγινε πριν από 30 χρόνια ενώ εγώ αναφέρομαι στα τελευταία 10 έτη όπου καμμιά πουτάνα στη Φυλής και πέριξ δεν δηλώνει Ελληνίδα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom