koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 1.936
Βασικα συνηθως δουλευει διπλοβαρδια.Αλλα πρωινα ειναι στο επανωΚαλησπέρα φίλε τι ώρες βρίσκουμε την λατινονταρντανα Κατρίν στο φ71
Βασικα συνηθως δουλευει διπλοβαρδια.Αλλα πρωινα ειναι στο επανωΚαλησπέρα φίλε τι ώρες βρίσκουμε την λατινονταρντανα Κατρίν στο φ71
Δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτο που γραφεις αλλα σε μενα φανηκε ,ειδικα στο προσωπο,αλλη κοπελλα. Αφου ομως εισαι σιγουρος,παει καλα, δεν επιμενω.Για τον φίλο με το προηγούμενο ποστ, η Λαρίσα του Ιωαννίνων 5 είναι αυτή που δούλευε πριν πολλά χρόνια στο Ρεμουνδου και γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Αυτή είναι μην έχεις αμφιβολίες. 100%.
Σε ποιό Ρεμούνδου μύστη μου;Για τον φίλο με το προηγούμενο ποστ, η Λαρίσα του Ιωαννίνων 5 είναι αυτή που δούλευε πριν πολλά χρόνια στο Ρεμουνδου και γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Αυτή είναι μην έχεις αμφιβολίες. 100%.
Ευχαριστώ πολύ φίλεΙρίνα απο Φώκαιας σε ευρωπαϊκό στυλ και Βερόνικα απο φυλής 71 σε λατινικό στυλ..
Και η Σαμπίνα σου βγάζει girlfriend experience αν και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ..
Σε ποιό Ρεμούνδου μύστη μου;
Σε όλαΣε ποια να παω να το δωσω αποψε το βραδυ στα ντελα της λιοσιων;
Σε ολα δε γινεταιΣε όλα
Την είχα περάσει λούστρο και στο Αγκύρας 9.Όλες οι κριτικές για την Λαρίσσα - Ρεμούνδου 21 (Μπουρδέλα) Πλατεία Αττικής
Όλες οι κριτικές για την Λαρίσσα - Ρεμούνδου 21 (Μπουρδέλα) Πλατεία Αττικήςwww.bourdela.com
Ναι δουλεύει στην Ιασωνος σε αυτό με την μαύρη πόρτα που είναι δίπλα από το mall.Μετάξι τώρα,πέτυχα μάλλον ένα τραβελι με κοντό καρέ ξανθό έπινε καφέ στο καφενείο!δουλευει κάπου αυτή;και είναι τραβελος όντως;
Θες να κάνεις σούπα καλοκαιριάτικα;;;Καλή σας μέρα. Γνωριζει κάποιος αν η Σαντρα από Ιάσωνος είναι τώρα εκεί;
Όταν ρώτησες μήπως άκουγε κόσμος στο σαλόνι;;;;; Έχω καταλάβει ότι η Μπαρμπορα όταν είναι σε ρόλο υπηρεσίας τα κορίτσια τα έχει κάτω από τη φτερούγα της κ το πρόγραμμα δεν είναι ίδιο για όλους. Κάνει face control κ ανάλογα ανακοινώνει. Όταν ενδιαφέρομαι για Ελ ,στ την φωνάζω στο δωμάτιο κ την ρωτάω σιγά, μου κλείνει το μάτι κ μου δείχνει τον νιπτήρα κ καλά για να πλυθω. Να υπογραμμίσω ότι δεν γνωριζόμαστε κ δεν την έχω τιμήσει ποτέ σαν ιερόδουλη (καλός μαλακας είμαι) . Πάντως με ενδιαφέρει κ εμένα εάν η Κορίνα κάνει, εάν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Πήγα σήμερα μπας κ την πετύχω μεσημέρι αλά δεν...Τέλος,
επίσκεψη στο Βέργας 6 υπόγειο για να δοκιμάσω την Κορίνα.
Βγήκε λοιπόν η κοπέλα (ξανθιά, μετρίου ύψους προς κοντή με πολλή ζωγραφιά στο αριστερό χέρι) και εγώ ρώτησα άμα κάνει ελ.στοματικό. Τότε η Μπάρμπορα εκνευρίστηκε και μου είπε να φύγω. Εκνευρίστηκε παιδιά η Μπάρμπορα για το ακάποτο τσιμπούκι, τι να πω, τι άλλο θα δούμε. Προς στιγμήν σκέφτηκα να την ξεκατινιάσω για τα ακάποτα γαμήσια που έκανε αβέρτα στο Αδάνων, αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου και έφυγα. Μπορεί καμιά μέρα αν έχω όρεξη να περάσω να της ρίξω μερικά καντήλια.