Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (23 μέλη και 325 επισκέπτες)

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.383
Πόντοι
481
Αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει η girlfriend experience..

Η κάθε πουτανα έχει τα όριά της στις υπηρεσίες προσφέρει..

Δηλαδή τι θα έπρεπε να γαμιετε χωρίς καπότα? :2funny:
Να σου κάνει ανάκριση μετά το γαμησι ((που θα πας τώρα, με ποιον θα είσαι) και να σε χωρίσει εάν πας με άλλη πουτανα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.889
Πόντοι
1.056
Να σου κάνει ανάκριση μετά το γαμησι ((που θα πας τώρα, με ποιον θα είσαι) και να σε χωρίσει εάν πας με άλλη πουτανα.
Φίλε πίστεψε με αυτός είναι άλλος ένας λόγος που πάω και με πουτανες..

Αν και ακόμα και κάποιες απο αυτές με ρωτάνε..:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.383
Πόντοι
481
Φίλε πίστεψε με αυτός είναι άλλος ένας λόγος που πάω με πουτανες..

Αν και ακόμα και κάποιες απο αυτές με ρωτάνε..:2funny:
ΧΑ χαααα μια από τα ίδια (δεν είμαι ο Κούρκουλος) σε πολλές φάσεις της πορνοκαριερας μου είναι κ ανάγκη δεν το κρύβω. Η πλάκα είναι ότι όσες φορές έχω φορτώσει εκδιδόμενη εκτός χώρου εργασίας κάνουν κ αυτές ζήλειες ρε φίλε γάμησε τα. Και δεν είναι καν αληθινές ζήλειες, πιο πολύ αυτοσχέδιες θα έλεγα.

Asterias69

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλή σας μέρα κύριοι. Θα ήθελα σας παρακαλώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Θέλω να πάω τον ανιψιό μου για πρώτη του φορά...16 ετών...ποιο κορίτσι έχετε να προτείνετε.;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.106
Πόντοι
8.360
Καλή σας μέρα κύριοι. Θα ήθελα σας παρακαλώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Θέλω να πάω τον ανιψιό μου για πρώτη του φορά...16 ετών...ποιο κορίτσι έχετε να προτείνετε.;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βέργας 6 στην Κορίνα. Ξανθούλα από την Μολδαβία,με τάσεις για gfe, απαλή, χαλαρή, με όχι πολλά χιλιόμετρα στην δουλειά, νομίζω ιδανική.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.048
Πόντοι
1.010
Καλή σας μέρα. Γνωριζει κάποιος αν η Σαντρα από Ιάσωνος είναι τώρα εκεί;

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
125
Πόντοι
0
Λες μιά παραξενιάρα με πολύ κοντό ή ξυρισμένο μαλλί; τσέκαρε απ τους παλιότερους
μήπως είναι αυτή που λένε Κατερίνα η Κύπρια ,με κάθε επιφύλαξη το λέω.

Είχα πάρει μια Κατερίνα Δ22 πέρσι πάντως για ελληνίδα την έκοψα,το προσπαθεί με καλή διάθεση ,αρκετά παραξενιάρα όπως έγραψα, ίσως η ίδια και πήε παραδίπλα.
Ναι αυτή με το κοντό μαλι

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
125
Πόντοι
0
Δοκιμασε την λατινονταρντανα Κατριν στο Φ71 επανω.Βυζαρες πλαστικ,κωλαρα τουρλα και επαρκως αξυριστο μουνι σπ'ακρη σε ακρη.
Καλησπέρα φίλε τι ώρες βρίσκουμε την λατινονταρντανα Κατρίν στο φ71

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Μετάξι τώρα,πέτυχα μάλλον ένα τραβελι με κοντό καρέ ξανθό έπινε καφέ στο καφενείο!δουλευει κάπου αυτή;και είναι τραβελος όντως;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.932
Πόντοι
9.846
Πήγα μετάξι με μια Ελένη στην Κολωνού η οποία όντας αλβανιδα δήλωσε, βραζιλιανα... Που να ξερε... Η γιαγιά Ελένη τι παράσημα κερνάει με το ακαποτο? Καλή συνεχεία συναγωνιστές!
Αργό θάνατο.

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
292
Πόντοι
20
Εκανα χτες απογευμα 17.30 ενα περασμα απο Ιωαννινων 5, δυο κοπελλες, η μια (Αννα?) βγηκε στο σαλονι με υφος σταρ του Χολλυγουντ - και μονο που με ειδες πρεπει να πληρωνεις εισιτηριο- και σα να ειχε μολις μαθει οτι της εσφαξαν την αδερφη, η αλλη , πανυψηλη με μετριο προσωπο, Λαρισα, με επαγγελματικο χαμογελο,απλο προγραμμα, "ολα με προφυλακτικο" ειπε η υπηρεσια. Καποιος ειχε αναφερει νομιζω οτι ειναι η κοπελλα που δουλευε πριν δεκα χρονια στη Ρεμουνδου, κατ εμε προκειται για αλλη κοπελλα. Απεναντι, Κων/λεως 166 στον οροφο,δυο κοπελλες, η Μαρινα που παλιοτερα δουλευε ΜΑλεξ. 28α , οπου και την ειχα παρει,εντελως ρομποτικη στο δωματιο τοτε,δε νομιζω να αλλαξε, η αλλη η γνωστη Νανσυ με την ωραια κωλαρα,πολυ γερασμενη πια , δυο φορες την ειχα παρει, ,γονατισμα στην ακρη του κρεβατιου ,ωστε να μην μπορεις να πιασεις τιποτε,κλπ, τριτη δε θα υπαρξει,βεβαια ...Δεν αναφερθηκε προγραμμα. Στο υπογειο, μια Φωτεινη, μου θυμισε ναυαγια του Μεταξουργειου πριν πολλες δεκαετιες. Ισως καποιοι πρεπει να πουν στις γκεστ σταρ απο το Χολλυγουντ οτι ο καθενας που περναει απο εκει θελει ,για να περασει στο δωματιο,να αντικρυσει ενα χαμογελαστο προσωπο και οχι συνταγματαρχη στην ημερησια αναφορα. Θενκς ε λοτ, που λεν και στο Piatudochori count, οπου διαμενω.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.348
Πόντοι
5.435
Για τον φίλο με το προηγούμενο ποστ, η Λαρίσα του Ιωαννίνων 5 είναι αυτή που δούλευε πριν πολλά χρόνια στο Ρεμουνδου και γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Αυτή είναι μην έχεις αμφιβολίες. 100%.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
695
Πόντοι
81
Βέργας 6 στην Κορίνα. Ξανθούλα από την Μολδαβία,με τάσεις για gfe, απαλή, χαλαρή, με όχι πολλά χιλιόμετρα στην δουλειά, νομίζω ιδανική.
Υπάρχει κριτική για την εν λόγω κορασίδα; ή άλλη περαιτέρω περιγραφή;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom