Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (23 μέλη και 310 επισκέπτες)

Zafiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
4.200
Πόντοι
441
Βεργας 2 ποια δουλευει απογευμα η Αλεξανδρα ή η Χριστινα? Γνωριζει καποιος?

Hunter milf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2019
Κριτικές
16
Like
311
Πόντοι
290
Οσοι πατε στα μπουρδελα και γαματε μπραβο σας! Με αυτες που μας φερνουν! ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.... Αλλα οσο γαματε τις σαβουρες αυτες θα εχουμε! Καλη μας τυχη λοιπον!!
Φιλαράκι ήρθα σήμερα βράδυ μετά από παρα πολλούς μήνες. Πραγματικά ακριβώς αυτό που λες. Θα γαμαμε καμία Ντιάνα και θα λέμε και Ευχαριστω

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.471
Πόντοι
2.836
Μ αρεσει που ασχολειστε και με βαρδιες εκει στην ιασωνος ειδικα..μου ζεχνει στη βρωμια..να πω προς φυλης μερια..οκ..κατι παει κ ερχεται..κατι τρωγεται..βρισκεις και κανα καλο-καθαρο κορμι που κ που...αλλα στο Μεταξι..και 1 ευρω να παει..μη πω και δωρεαν ακομη..εγω δε περνω ουτε απ εξω...
Πεστα συναγωνιστή!!

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι στο Covid που έμπαινες στα μπουρδελα του Μεταξουργείου (που τότε τα κλείδωναν λόγω lockdown και έμπαινες κ καλά κρυφά) πηδούσαμε ποιο ευπαρουσίαστες κοπέλες. Δεν λέω ότι ήταν η περιοχή γεμάτο μοντέλα αλλά όχι υπήρχαν 5-6 ευπαρουσίαστες. Δεν έμπαινες καν στην διαδικασία να πας φυλής. Άντε μέχρι Λιοσίων - Χωματιανου.

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
---Μηπως εννοεις την πετιτ Αλβανιδα Αντζελα που ηταν Ιασωνος 30 (στον οροφο αλλα και στο υπογειο καποιες μερες)? αυτη τωρα τελευταια μετακομισε στο Ιασωνος 44 ισογειο (μολις περασεις την διασταυρωση με την ΜεγΑλεξανδρου, η δευτερη πορτα στο δεξι σου χερι οπως κατηφοριζεις την Ιασωνος)....Προχθες Πεμπτη μεσημερι την πηρα στον συγκεκριμενο οικο...

--- Αλλιως το αλλο υπογειο ψηλα στην Ιασωνος ειναι το Ιασωνος 27 με την πετιτ Ναταλια η οποια μοιαζει με Αλβανιδα αλλα μου εχει πει οτι ειναι Βουλγαρα.... Αυτη οντως φοραει κιτρινο μαγιο και εχει σχεδον ανυπαρκτο στηθος (με τουμπανο ρωγες ομως)...Την συγκεκριμενη τελευταια φορα που την πηρα ηταν πριν 3 μερες και εδειχνε πολυ κουρασμενη και καταπονημενη, παντως παρα την κουραση της ηταν καλη στο δωματιο...ισως εχει παρει μινι αδεια για να μην την βρισκεις.....
Την Ναταλία λεω

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
723
Πόντοι
81
Τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω την Βίκυ στο Φυλής 69 ισόγειο. Σταμάτησε οριστικά και αυτή από τα μπουρδέλα της Αθήνας;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

tip28

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
32
Πόντοι
0
Συναγωνιστές: Μακρυά από Τροφωνιου 11 Στέλλα ισόγειο με πρόγραμμα φουλ έξτρα και κωλαρακι. Η κοπέλα δεν το έχει ,πιο πολύ βάση δίνει να σου πιέζει τ'@ρχιδι@ αν δώσεις παραπάνω Ρυθμό παρά να κάνει την δουλειά της.σηκωθηκα και έφυγα χωρίς κατάθεση .έκλαψα το 20αρι αλλά δεν ξανά πατάω,ούτε απ' έξω περνάω .

Τελευταία τροποποίηση:

tip28

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
32
Πόντοι
0
Η συνέχεια με έβγαλε μεταξ. Μαραθώνος 59 μεσαίο,όροφο , Ναταλί. Μικρό κοριτσάκι γύρο 24-26 ,αρκετά όμορφη στο πρόσωπο, Κοντούλα με τατού στο αριστερό μπούτι,τιμάει το 20αρι σε απλό πρόγραμμα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Για παμε λιγο...
Μεσημεριανη τσαρκα με καφεδακι ανα χειρας...
Κουλ ημερα...
Σχετικα μικρη κινητικοτητα στους οικους παρα την ωραια μερα...
Φωκαιας 19..
Καρλα πιπινι πολλα υποσχομενο με προσωπο-σωμα φωτια ΑΛΛΑ και
μιλφονι Ροζα Μπουρναζο-Βαλκανιο πολλα υποσχομενο και αυτο με
λεοπαρ ανιμαλ-πριντ εσωρουχα και ο στοχος κλειδωθηκε...
Ροζα...
Μπηκε καπακια και με πλακωσε στα τσιμπουκια και στις καβαλες...
ΦΩΤΙΑ...
Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει λενε οι παλιοι...
Εφυγα για σπιτι κομπλε...
Κοιμηθηκα λιγο και σηκωθηκα για μπανακι και διαβασμα...
Συγχαρητηρια στην ομαδα μου...:grouphug:
Χρωσταω κριτικες και πρεπει να αρχισω να γραφω ο μαλακας αλλα τρεχω
σαν παλαβος...
Ευχομαι να βρω λιγο χρονο και να αρχισω να γραφω...
Διαβαστε το γαμαει...
9789605662455.jpg

Το νου σας αλανια...
Οτι δεν μας σκοτωσε μας εκανε πιο δυνατους...:sunglasses:

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Συναγωνιστές: Μακρυά από Τροφωνιου 11 Στέλλα ισόγειο με πρόγραμμα φουλ έξτρα και κωλαρακι. Η κοπέλα δεν το έχει ,πιο πολύ βάση δίνει να σου πιέζει τ'@ρχιδι@ αν δώσεις παραπάνω Ρυθμό παρά να κάνει την δουλειά της.σηκωθηκα και έφυγα χωρίς κατάθεση .έκλαψα το 20αρι αλλά δεν ξανά πατάω,ούτε απ' έξω περνάω .
Όσες κάνουν φουλ δηλαδή και κωλο συνήθως βρωμάει η δουλειά, πέρα από το οφθαλμοφανες ότι θα είναι η άσχημες η χοντρές ή μεγάλες ηλικιακά και σαν υπηρεσίες κλέβουν συνήθως θα γκρινιάζουν στο κωλογαμησι δηλαδή θα υελουν ωά ρο αποφύγουν ,δεν θα στήνονται σωστά και θα σου πουν στο 2λεπτο το πολύ να τελειώνεις από κωλο....γενικώς συνήθως στραβώσουν εύκολα ειδικά οι μιλφ αν τις πας λίγο κόντρα....μακριά από μιλφ ειδικά που έχουν φουλ πρόγραμμα πλιν εξαιρέσεων....

• Like
Αντιδράσεις: tip28

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Πριν κανα 2ωρο .....Φυλής 69β η Έμμιλυ όπου πιτσιρικάς συναγωνιστής μπροστά στα μάτια μου δίνει τριπλό μπλέ παράβολο = 60 ευρώ για μισή ώρα! Ή ερωτευμένος είναι ο μικρός ή αστέρι η Έμμιλυ. Εν το μεταξύ όσο περιμέναμε στο σαλόνι η τσατσα 3 φορές την φώναξε να βγει και η Έμμιλυ την έγραφε στα "αρχίδια" της λέγοντας έρχομαι και δεν ερχόταν......καθόταν στο δωμάτιο ......ΜΠΡΑΒΟ στην Έμιλλυ που δεν ξεπέταξε τον συναγωνιστή στο δωμάτιο ...
Με τους πιτσιρικάδες δεν ξέρω τι κάνει, με εμάς που έχουμε πατήσει τα ήντα ήτο απολύτως διεκπεραιωτική.
Στο σαλόνι φουλ τραπ πιτσιρικαρία, καυλάντιζε ασύστολα η μικρά. Όταν ήρθε στο δωμάτιο και με είδε μου είπε "τι κάνετε;" Καλά της λέω. Ξεκίνησε κατευθείαν πίπα, είχε τουρλώσει τον απίστευτο κώλο της με το στρινγκ στον καθρέφτη κι έτσι κατάφερα να τελειώσω. Για μένα άοσμη και τυπική. Ίσως στους πιτσιρικάδες να αποδίδει αλλιώς.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Διεκπεραιωτικη. Πολύ καλή εμφάνιση και για αυτό την έχω τιμήσει πολλές φορές
την ειδα για πρωτη φορα πριν μερικες ημερες,αλλα λιγο πολυ το στυλακι της ηταν παραγοντας να μην μπω,παντως σε εμφανιση ειναι καλη,θα ρισκαρω και βλεπω μεσα τι και πως...

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Με τους πιτσιρικάδες δεν ξέρω τι κάνει, με εμάς που έχουμε πατήσει τα ήντα ήτο απολύτως διεκπεραιωτική.
Στο σαλόνι φουλ τραπ πιτσιρικαρία, καυλάντιζε ασύστολα η μικρά. Όταν ήρθε στο δωμάτιο και με είδε μου είπε "τι κάνετε;" Καλά της λέω. Ξεκίνησε κατευθείαν πίπα, είχε τουρλώσει τον απίστευτο κώλο της με το στρινγκ στον καθρέφτη κι έτσι κατάφερα να τελειώσω. Για μένα άοσμη και τυπική. Ίσως στους πιτσιρικάδες να αποδίδει αλλιώς.
Δεν την έχω δοκιμάσει και από απορία θα πάω να δω τι παίζει με το πουτανακι αυτό, φαίνεται τσαχπινα στο σαλόνι......δεν είμαι πιτσιρικάς οπότε πιθανόν να με φολιασει...αλλά το να δίνεις τριπλό παράβολο σίγουρα χαλάς και την πιατσα διότι κακομαθσινει το πορνιδιο κ δεν εκτιμά το μόνο παράβολο όσο θα έπρεπε.

loudeast1

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Ξερει κανενας αν ανοιξε το παρασιου 36 2ος οροφος?
Ευχαριστώ

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές ψάχνω για milf pse πρωινή η απογευματινή βάρδια, τπτ καλό στα υπόψιν σας;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Αυτή η Ελένη London από Φωκαίας 25 πού χάθηκε; Ψηνόμουνα να της ρίξω άλλο ένα μανίκι...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω την Βίκυ στο Φυλής 69 ισόγειο. Σταμάτησε οριστικά και αυτή από τα μπουρδέλα της Αθήνας;
Κανε μια βολτα στο Φυλης 109β ισογειο βραδυ...χθες που πηγα κατα τις 23:30 - 23:45 ειδα μια Βικη με σχετικα νορμαλ σωμα (λιγα ψωμακια εξτρα στην περιφερεια), εμοιαζε λιγο με Αλβανιδα, μελαχρινο ισιο μαλλι πιασμενο κοτσο, υψος καπου 1,65....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom