Λεωνίδου 28 ΠανωΒεργας 6α Κορινα ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο πήχη του αριστερου χεριου, απλό πρόγραμμα αλλά σύμφωνα με τη Μπαρμποραρα ωραίο τσιμπουκι, αύριο φεύγει για τη πατρίδα της και θα επιστρέψει μετά το Πάσχα, την έχω πετύχει σίγουρα στο Μεταξουργειο αν θυμιθω θα ενημερώσω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.835
- Πόντοι
- 46.232
Βεργας 6α Κορινα ξανθιά κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο πήχη του αριστερου χεριου, απλό πρόγραμμα αλλά σύμφωνα με τη Μπαρμποραρα ωραίο τσιμπουκι, αύριο φεύγει για τη πατρίδα της και θα επιστρέψει μετά το Πάσχα, την έχω πετύχει σίγουρα στο Μεταξουργειο αν θυμιθω θα ενημερώσω.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.835
- Πόντοι
- 46.232
ναι και έχω την εντύπωση ότι και τα δύο σπιτάκια είναι ίδιου ιδιοκτήτηΛεωνίδου 28 Πανω
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Πρωινο ξυπνημα με καφεδαρα στον Αγιο Παντελεημονα
μεγαλη η χαρη του...
Συνεχεια με σαλαταρες και 2 φρεσκους σαργους σε λοκαλ ουζερι γαμηστερο Πλατεια Βικτωριας...
Α ρε γειτονια μου αλητισσα...
Μολις τωρα γυρισα απο την Αλιονα Διδυμου 18α...
Με στραγγιξε η ρουφιανα...
Βεβαια μια ωριτσα πιο πισω εκανα ερωτα με την Μιχαελα απο Φωκαιας...
Δεν τις χορταινω τις ρουφιανες λεμε...
Τον φτυνω να μην τον ματιασω και χασω καμια στεκια...
Εχω οιστρο και φυσαω...
Αυτη την περιοδο βγαζω γουστα με νταρντανομουνα...
Εξω σχετικα ηρεμα τα πραγματα παντως...
Χαλαρα...
Πινω το μπυρακι μου ακουγοντας Βασουλα και χαλαρωνω...
Αλανια να ειστε ολοι καλα...
μεγαλη η χαρη του...
Συνεχεια με σαλαταρες και 2 φρεσκους σαργους σε λοκαλ ουζερι γαμηστερο Πλατεια Βικτωριας...
Α ρε γειτονια μου αλητισσα...
Μολις τωρα γυρισα απο την Αλιονα Διδυμου 18α...
Με στραγγιξε η ρουφιανα...
Βεβαια μια ωριτσα πιο πισω εκανα ερωτα με την Μιχαελα απο Φωκαιας...
Δεν τις χορταινω τις ρουφιανες λεμε...
Τον φτυνω να μην τον ματιασω και χασω καμια στεκια...
Εχω οιστρο και φυσαω...
Αυτη την περιοδο βγαζω γουστα με νταρντανομουνα...
Εξω σχετικα ηρεμα τα πραγματα παντως...
Χαλαρα...
Πινω το μπυρακι μου ακουγοντας Βασουλα και χαλαρωνω...
Αλανια να ειστε ολοι καλα...
Τελευταία τροποποίηση:
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
n. smirni76 kai DmtrsxXx καταιγισμός ενημέρωσης .
Συγχρονισμός και κάλυψη όλης της περιοχής με μπουρδέλα...
Μπράβο τους.
Εγώ πέρασα το πρωί για Ιρίνα και 11:05 το φώς ήταν κλειστό.
Έξω είδα λίγο κόσμο, αλλά επειδή ήταν στον δρόμο, θεωρούσα ότι δεν θα είναι για Ιρίνα.
Μπαίνω στο φωκ 25 να δω τι παίζει και να περάσει η ώρα, καί λέει η τσατσά ότι η κοπέλα είναι δωμάτιο.
Βγαίνω και βλέπω ότι άνοιξε το φωτακι της Ιρίνας .
Προσπερναω τους τύπους και μπαίνω μέσα σε ένα άδειο σαλόνι..
Σε μισώ λεπτό μπήκαν πέντε άτομα που περίμεναν έξω..
Μουρμοραγαν, πώς έγινε και δεν το πήραν χαμπάρι...
Πέρασα πρώτος εννοείται και πήρα 20 λεπτό.
Απίστευτη όπως πάντα... αλλά είχα φάει κολλημα με την εγκυμοσύνη που έγραψε και ο Δημήτρης και κοιτούσα την κοιλιά της...... που όντως ήταν λίγο φουσκωμένη..
Ε δεν έχυσα.... μήν κάνω δυνατά και κάνω κακό;..
Αυτή δεν την νοιάζει;
Και αν έχω κάτι και κολλήσει;
Και βγει το παιδί με ελάττωμα;
Εντάξει σορυ μαλακίες σας λέω. Αλλά έφαγα κόλλημα.
Μπράβο τους.
Έξω είδα λίγο κόσμο, αλλά επειδή ήταν στον δρόμο, θεωρούσα ότι δεν θα είναι για Ιρίνα.
Μπαίνω στο φωκ 25 να δω τι παίζει και να περάσει η ώρα, καί λέει η τσατσά ότι η κοπέλα είναι δωμάτιο.
Απίστευτη όπως πάντα... αλλά είχα φάει κολλημα με την εγκυμοσύνη που έγραψε και ο Δημήτρης και κοιτούσα την κοιλιά της...... που όντως ήταν λίγο φουσκωμένη..
Αυτή δεν την νοιάζει;
Τελευταία τροποποίηση:
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Φακκκκ βιαζόμουν πολύ είναι η αλήθεια! Ξέρουμε αύριο αν θα είναι και που; Φαντάζομαι μόνο απόγευμα ε;καλά ρε τύπε αφού κατέβηκε γιατί δεν είδες τα λατινισπιτα, αφού τις πηγαινοφερνουν... στο 86α είναι
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Καταθεση πριν καμια ωρα περιπου στο Μεγ.Αλεξ 21 ισογειο στην ανανεωμενη και αρκετα αδυνατισμενη μελαχρινη Ουκρανεζα Μιλανα που ηταν Περδικας 3 βραδυ και Ιασωνος 44 καποιες φορες....ηταν εξαφανισμενη κανα διμηνο και μου πηρε 3-4 δευτερολεπτα να την αναγνωρισω καθως πρεπει να εχει χασει περιπου 10 κιλα...επισης εχει αρχισει και μαθαινει πολυ γρηγορα Ελληνικα..εντυπωσιαστηκα ενω τον Ιανουαριο δεν καταλαβαινε λεξη Ελληνικα τωρα μπορεις να συννενοηθεις σχετικα ευκολα μαζι της...οσοι λοιπον την ειχαν στανταρακι να ξερουν οτι ειναι πλεον ΜΑ21 ισογειο....
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.412
- Πόντοι
- 446
Cock block φίλε έφαγες! Στην κυριολεξία!n. smirni76 kai DmtrsxXx καταιγισμός ενημέρωσης .
Μπράβο τους.
Αυτή δεν την νοιάζει;
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Τι αλλο θα ακουσουμε.αρνείται να κάτσει και στα τέσσερα όπως είπε η τσατσά.
Πουτανα να δουλευει σε μπουρδελο και να αρνειται να κατσει στα 4!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.835
- Πόντοι
- 46.232
Μετά τις 1700 μέχρι 23.15 - 23.30H Μιχαέλα απο φωκαίας τι ώρες δουλεύει ? αν κατέβω κατα της 3 - 4 το απογευμα θα την βρώ ? .
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση , γενικά θα βρώ κάτι στην περιοχή τις ώρες που ανέφερα ή είναι πολύ νωρίς ? .Μετά τις 1700 μέχρι 23.15 - 23.30
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Πέρασα μπας και την πάρω επιτέλους και εγώ ~12:00 όλα κλεισμένα και 3 αναμονές σαλόνι, εντάξει, το αποφάσισα πώς αυτή και την Σαμπίνα δεν θα τις πάρω ποτέ, δεν μπορώ να περιμένω 1 ώρα με το πουλί στο χέρι.Εγώ πέρασα το πρωί για Ιρίνα και 11:05 το φώς ήταν κλειστό.
Αυτή δεν την νοιάζει;
Οκ, Λατίνες το πρωί Ουκρανές το βράδυ, η μαλακία είναι πως δεν αλλάζουν σεντόνια στο ισόγειο, όλες οι βάρδιες με τα ίδια μένουν και γενικά στα Μ.Α. 21 έχει φούλ κίνηση αλλοδαπή καθώς οι Λατίνες εκεί κάνουν ελεύθερο σε πάκιδες.Καταθεση πριν καμια ωρα περιπου στο Μεγ.Αλεξ 21 ισογειο στην ανανεωμενη και αρκετα αδυνατισμενη μελαχρινη Ουκρανεζα Μιλανα που ηταν Περδικας 3 βραδυ και Ιασωνος 44 καποιες φορες....ηταν εξαφανισμενη κανα διμηνο και μου πηρε 3-4 δευτερολεπτα να την αναγνωρισω καθως πρεπει να εχει χασει περιπου 10 κιλα...επισης εχει αρχισει και μαθαινει πολυ γρηγορα Ελληνικα..εντυπωσιαστηκα ενω τον Ιανουαριο δεν καταλαβαινε λεξη Ελληνικα τωρα μπορεις να συννενοηθεις σχετικα ευκολα μαζι της...οσοι λοιπον την ειχαν στανταρακι να ξερουν οτι ειναι πλεον ΜΑ21 ισογειο....
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.965
- Πόντοι
- 19.505
Προ ολίγου
Φωκαίας 25Β Ελένη London με μπλε εσώρουχα
Φωκαίας 19 Ναταλί με babydoll
Φωκαίας 25Β Ελένη London με μπλε εσώρουχα
Φωκαίας 19 Ναταλί με babydoll
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.835
- Πόντοι
- 46.232
Στο 21 ισόγειο στη πρώτη βάρδια μαζί με τη Λουνα δουλεύει και μια Ουκρανή η Αλινα,με απλό πρόγραμμα βέβαιαΟκ, Λατίνες το πρωί Ουκρανές το βράδυ, η μαλακία είναι πως δεν αλλάζουν σεντόνια στο ισόγειο, όλες οι βάρδιες με τα ίδια μένουν και γενικά στα Μ.Α. 21 έχει φούλ κίνηση αλλοδαπή καθώς οι Λατίνες εκεί κάνουν ελεύθερο σε πάκιδες.
Μιας που αναφέρθηκε το Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ,ποια λατινα σε ισόγειο,οροφο αξιζει πιο πολύ,? Εγώ έτυχε και γαμησω εκεί μια Αγάπη Κολομβιανόη με κωλαρα και μια Μανττυ και μια Σάρα ,από αυτές τις 3 καλύτερη ίσως να ήταν η Μαντυ αλλά γενικά ψιλοξεπετες και οι 3 μου φάνηκαν.Δοκιμασε κανένας άλλος τις άλλες να μας πει τι παίζει?
Η Αγάπη στα 4 ήταν παράδεισοςΜιας που αναφέρθηκε το Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ,ποια λατινα σε ισόγειο,οροφο αξιζει πιο πολύ,? Εγώ έτυχε και γαμησω εκεί μια Αγάπη Κολομβιανόη με κωλαρα και μια Μανττυ και μια Σάρα ,από αυτές τις 3 καλύτερη ίσως να ήταν η Μαντυ αλλά γενικά ψιλοξεπετες και οι 3 μου φάνηκαν.Δοκιμασε κανένας άλλος τις άλλες να μας πει τι παίζει?
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.471
- Πόντοι
- 2.836
Σιγά....άλλες αρνούνται να σου δείξουν τα βυζιά κ δεν βγάζουν το σουτιέν κ άλλες που τα δείχνουν έχουν το κοίτα κ μην τα ακουμπάς.....Τι αλλο θα ακουσουμε.
Πουτανα να δουλευει σε μπουρδελο και να αρνειται να κατσει στα 4!!!
Όλες αυτές οι αρνησεις όπως κ αυτή που ανέφερες είναι..... ΚΑΜΈΝΑ ΠΟΡΝΟΠΑΡΑΒΟΛΑ!!!
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Αποφάσισα μπας και ρεφαρω με Ιρίνα. Κλειδωμένο. Πήγα πήδηξα μια Ναταλία μελαχρινή εδώ παρακάτω Φώκαιας θυμάμαι νούμερο. Μέτρια. Γύρισα. Μόνο ένα δωμάτιο για Ιρίνα αλλά μισή ώρα..... Οπότε ξανά με καυλομιλφ Νάταλι. Κάποια πράγματα μένουν σταθερά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις