n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
Κάποιες κοπέλες (πχ Ντιαννα)έχουν φύγει για ΠάσχαΣκέφτομαι να κατέβω και εγώ φυλής. Είναι ανοικτά ή υπολειτουργεί λόγο πάσχα;
Κάποιες κοπέλες (πχ Ντιαννα)έχουν φύγει για ΠάσχαΣκέφτομαι να κατέβω και εγώ φυλής. Είναι ανοικτά ή υπολειτουργεί λόγο πάσχα;
Για δες και Ντανιέλα στο Ιάσονος 39 πάνω δεξιά 2 βάρδια (αν υπάρχει ακόμα γιατί έχω καιρό να κατέβω).Παρόμοιο σώμα έχει η Σαμπινα στο Βεργας. Περίπου σε αυτό το στυλ είναι και η Ιρινα στο Φώκαιας 27. Στα στούντιο της Κηφισού η Asia (πρώην Μαργκώ) έχει ανάλογο σωματάκι με δυνατό deep throat τσιμπούκι.
Τα βυζιά της είναι αληθινά.Καλα και η petit Ναταλια απο Ιασωνος 27υπογειο μοιαζει με 14χρονο αλλα δεν γινεται τετοιος χαμος απο Πακια οπως με την Βανεσσα...βεβαια και εκει εχει αρκετη δουλιτσα...Νομιζω η Βανεσσα εχει πιο πολυ δουλεια λογω τον πλαστικων βυζιων της που ειναι πολυ μεγαλα σε σχεση με τα κυβικα της...ενω η Ναταλι δεν εχει καθολου μα καθολου βυζια...εχει ομως μεγαλες πεταχτες ρωγες χχαχαχα
Όντως είναι φυσικά.και πολύ όμορφα.Τα βυζιά της είναι αληθινά.
Ξέρω.. τέρας φύσης
Και ποίες δουλεύουν?Φώκαιας 27 ισόγειο ανοικτό
25 ανοικτά
19 + 17ρια ανοικτά
στειλε πμ φιλεΚαλησπέρα μαρεσει να παίρνω μάτι...αν κάποιος ενδιαφέρεται για δωρεάν γαμησακι του πληρώνω το ραντεβού είτε σε στούντιο μπουρδέλο μάσα ότι γουστάρει απλά να βρίσκομαι στο δωμάτιο και να χαζεύω
Όποιος ψήνεται ας μου στείλει προσωπικό μνμ
Θα τον παιζεις κιολας ομως? ή μονο ματι?Καλησπέρα μαρεσει να παίρνω μάτι...αν κάποιος ενδιαφέρεται για δωρεάν γαμησακι του πληρώνω το ραντεβού είτε σε στούντιο μπουρδέλο μάσα ότι γουστάρει απλά να βρίσκομαι στο δωμάτιο και να χαζεύω
Όποιος ψήνεται ας μου στείλει προσωπικό μνμ
Live τώρα Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Σάρα γλυκούλα μελαμψη κολομβιανή μπουταρού και άλλη μία λατίνα αδιάφορη απλο στα 10€ το τεμαχιο.
Μεγάλου αλεξάνδρου 21 όροφος δύο λατίνες Αλεξάνδρα και άλλη μία που ξέχασα το όνομά τους μπάζα και οι δύο αδιάφορες.
Ιάσονος 44 τέρμα δεξί καινούργια κοπέλα πρώτη μέρα στη δουλειά Μπιάνκα ψηλή ρωσίδα μελαχρινή 25χ περίπου με γεμάτα πόδια και κορμό λίγο περίεργη φάτσα με μακρύ μαύρο μαλλί στα 10€ όχι κάτι ιδιαίτερο.
Ρε, τρολλάρετε ? πήγα στην υπόγα περίπου στις 13:00 να δώ την Ντιάνα που λέτε κα βγήκε μία άκυρη "Χριστίνα", τι ώρες δουλεύει η άλλη ? 09:00-11:00 ?Τιμητική επίσκεψη νωρίς το πρωϊ στο Μ.Α28 υπόγειο για Ντιάνα. Μαζί ήταν και η κρεβατογεμίστρα Άννα.
Υπήρχαν συναγωνιστές σε αναμονή.
Η τσατσά πολύ καλή με την καθαριότητα του χώρου, πάσχιζε.
Παράβολο για Ντιάνα η οποία στο μεσοδιάστημα πετάχτηκε με το μπουρνούζι στο "μα-γκα-ζιe" απέναντι.
Ζήτησα άμεσα γλειφομούνι, ανταποκρίθηκε άμεσα.
Μικρός και ρηχός οργασμός, όσα ζουμια δεν ήπιαμε τα σκούπισε με τα χέρια της και μετά τα στέγνωσε πάνω στους προσαγωγούς.
Το θέαμα είχε πλάκα.
Πίπα καλή βαθειά με deep throat άκα και χωρίς να το περιμένω έχυσα πρόλαβε όμως να τραβηχτεί (δεν κάνει τελειωτικό μου είπε) .
Χαιρέτησε έφυγε
Έφυγα κι εγώ γελώντας πηγαίνοντας στο μοτό να κουμπωσω ένα pre workout για την προπόνηση
Καλή συνέχειά κύριοι
Σήμερα δούλευε 06:00 - 12:00 και μετά θα έφευγε για να γυρίσει στην Πατρίδα της.Ρε, τρολλάρετε ? πήγα στην υπόγα περίπου στις 13:00 να δώ την Ντιάνα που λέτε κα βγήκε μία άκυρη "Χριστίνα", τι ώρες δουλεύει η άλλη ? 09:00-11:00 ?