Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 204 άτομα (23 μέλη και 181 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.777
Πόντοι
46.232
Δάσκαλε Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ισχύει ότι κάνει φοβερή πιπα;
δεν ξέρω τι είναι η φοβερή πίπα,φαντάζομαι αρμόδιος να σου απαντήσει είναι οποίος το έγραψε,εγώ το μόνο που μπορώ να πώ ειναι, ότι 10 χρόνια πού την παίρνω (εκτός μίας φοράς )περνάω καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Δάσκαλε Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ισχύει ότι κάνει φοβερή πιπα;
Δεν είναι μόνο η πίπα
Η Καρολίνα είναι ωραία τύπισσα, θα νιώσεις άνετα και θα φροντίσει να περάσεις καλα με τον τρόπο της.
Τίμια επαγγελματίας

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Σύντομη βόλτα από της πιάτσα της φυλής όπου πέρασα με την εμμυ από φ69β. Πρόκειται για μια νεαρή (Ρωσίδα δηλώνει αλλά για αλβανίδα μου κάνει), 21 ετων επίσης κατά δήλωση της. Μελαχρινή με ωραίο κωλο και βυζακι και αρκετά τατουάζ. Δεν θα πω ότι πέρασα άσχημα καθώς στήνεται καλά κυρίως στα 4 όπου δεν έκλεψε καθόλου. Φεύγοντας μου είπε ότι δουλευει συνήθως βράδυ και σπάνια απόγευμα. Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν τα απεριποίητα άκρα στα πόδια της. Ίσως να ξαναπεράσω στο μέλλον μια ακόμη φορά. Συνημμενα παραθέτω μια φωτο από το σχετικά καθαρο δωμάτιο
IMG_5342.jpeg

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
903
Πόντοι
81
Μάγκες μια βοήθεια επειδή δουλεύω πρωί και δεν ξέρω τι παίζει στην πρώτη βάρδια αύριο έχω ρεπό έχετε κάτι να μου προτείνετε? Έχω σταμπαρει Ανδριάνα χωματιανου 11β και Ιρίνα Φώκαιας27 υπάρχει κάτι καλό ακόμη και Μεταξουργείο αρκεί να μπορείς ν αναπνεύσεις μέσα στο δωμάτιο...

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Μάγκες μια βοήθεια επειδή δουλεύω πρωί και δεν ξέρω τι παίζει στην πρώτη βάρδια αύριο έχω ρεπό έχετε κάτι να μου προτείνετε? Έχω σταμπαρει Ανδριάνα χωματιανου 11β και Ιρίνα Φώκαιας27 υπάρχει κάτι καλό ακόμη και Μεταξουργείο αρκεί να μπορείς ν αναπνεύσεις μέσα στο δωμάτιο...
Πήγαινε Ανδριάνα να ευχαριστήθεις! Θα σου έλεγα και Μπαρμπορα αλλά είναι υπηρεσία αυτό το διάστημα! Θα πρότεινα επισεις την Ντιάνα από φυλής 65 αν θυμάμαι σωστά το νούμερο. Ιρίνα δεν έχω πάρει ακόμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
903
Πόντοι
81
Πήγαινε Ανδριάνα να ευχαριστήθεις! Θα σου έλεγα και Μπαρμπορα αλλά είναι υπηρεσία αυτό το διάστημα! Θα πρότεινα επισεις την Ντιάνα από φυλής 65 αν θυμάμαι σωστά το νούμερο. Ιρίνα δεν έχω πάρει ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ φίλε

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Ενα μικρο τιπ για να μην αναλυω:

Ο συνδυασμος της κωλαρας της Αντριαννας, σε συνδυασμο με την πιο χαλαρη συνευρεση απο θεμα κοσμου, θα με εκανε να παω σε αυτην..

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
420
Πόντοι
21
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω Ιρήνα, απλό πρόγραμμα και χωρίς κόσμο.

Φωκαιας 27α , 25β & 25α κλειστά.

Φωκαιας 19 Ρόζα (το Δεκέμβρη την είχα πετύχει Φυλής 59 όροφο, τότε φορούσε και γυαλιά) ξανθιά ρωσοφωνη με πάρα πολύ μακρύ μαλλί, νταρντανοπαχουλη με σχεδόν 3. 5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 17α Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, τη προηγούμενη Κυριακή τη πέτυχα Φωκαίας 27Β πάνω.

Φωκαιας 13 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 13 υπόγειο Ναταλία "Ρωσίδα" , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φώκαιας 7 υπόγειο Σάσα
Όταν λες ποδολαγνεία
Σε αφήνει να της φιλάς τα πόδια και τέτοια?

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.777
Πόντοι
46.232
Φώκαιας 7 υπόγειο Σάσα
Όταν λες ποδολαγνεία
Σε αφήνει να της φιλάς τα πόδια και τέτοια?
με το που το συνεννοηθείτε για την υπηρεσία, στέλνει την υπηρεσία στην έβγα της γειτονιάς και σου φέρνουν αυτό:
Screenshot_20240416_123853_Chrome.jpg

ανοίγει τη συσκευασία και αρχίζει να γλύφει και εσύ παίζεις τον πούτσο σου, εναλλακτικά γλύφεις εσύ και σου τον παίζει αυτή.

ε ναι ρε τύπε....τι άλλο να κάνεις, ποδολαγνεια λέμε

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ροζ πατούσα,αγαπημένο παγωτό από την ΕΒΓΑ...Ήταν στις επιλογές μου σε κάθε επίσκεψη στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς για να πάρω τσιγάρα του πατέρα μου!Μαζί με τα τσιγάρα κι ένα παγωτάκι!

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Φυλής 84β Σόνια βραδυνή είναι καλά θυμάμαι.. επισεις η Χριστίνα με τα πολλά τατού η Ρουμάνα φ65 νομίζω τι βάρδια είναι? Ευχαριστώ

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
με το που το συνεννοηθείτε για την υπηρεσία, στέλνει την υπηρεσία στην έβγα της γειτονιάς και σου φέρνουν αυτό:
Screenshot_20240416_123853_Chrome.jpg

ανοίγει τη συσκευασία και αρχίζει να γλύφει και εσύ παίζεις τον πούτσο σου, εναλλακτικά γλύφεις εσύ και σου τον παίζει αυτή.

ε ναι ρε τύπε....τι άλλο να κάνεις, ποδολαγνεια λέμε
Την Καλησπερα μου Τιτανα Smirni......συγγνωμη κιολας αλλα εκτος απο εξαιρετος ρεπορτερ πρεπει να γινεις και μεντορας καποιες στιγμες...μην τα μαλωνεις τα παιδια...υπηρξαμε και εμεις αθωοι και αφελεις....!!!!
υσ.παλι καλα που δεν σου ειπε για το σπρωξε-γλυψε....
cf80ceb1ceb3cf89cf84cebf-ce.jpg

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Την Καλησπερα μου Τιτανα Smirni......συγγνωμη κιολας αλλα εκτος απο εξαιρετος ρεπορτερ πρεπει να γινεις και μεντορας καποιες στιγμες...μην τα μαλωνεις τα παιδια...υπηρξαμε και εμεις αθωοι και αφελεις....!!!!
υσ.παλι καλα που δεν σου ειπε για το σπρωξε-γλυψε....
cf80ceb1ceb3cf89cf84cebf-ce.jpg
Αθώες εποχές

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Παρακαλώ πολύ, να εμφανιστεί ο μύστης που πήρε τη Ναταλί στο φως 27β ρεζέρβε για 2 ώρες.
Πόσα έδωσες και τις στον πουτσο κάνατε 2 ώρες μέσα. Ούτε βίζιτα να έπαιρνες
Αξιος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom