Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδέρφια τι πιπάρες παίρνει η Καρολίνα. Μπράβο στο κορίτσι
Απ' τις καλύτερες στην περιοχήΑδέρφια τι πιπάρες παίρνει η Καρολίνα. Μπράβο στο κορίτσι
πέρασμα τρίτη φορά
με Ιρίνα από τη μέρα που γύρισε στο φωκ 27 η κοπέλα σταθερά
καλή και τίμια στις υπηρεσίες της, στα υπόλοιπα οι περισσότερες βαράγανε μύγες και σαλονάριζαν βαριεστημένα αλλά καλά να πάθουνε αν δεν κάνουν για το άθλημα ας γυρίσουνε στις χώρες τους να γίνουν σερβιτόρες.
παραθέτω φωτό από κοπέλα που μου θυμίζει αρκετά την Ιρίνα:
Όντος μοιάζει πάρα πολύ.
Θα πίστευα πος είναι η ίδια
Αυτή είναι απο το Μαϊάμι ρε φιλε τι δουλειά έχει με την Φώκαιας 27;πέρασμα τρίτη φορά
με Ιρίνα από τη μέρα που γύρισε στο φωκ 27 η κοπέλα σταθερά
καλή και τίμια στις υπηρεσίες της, στα υπόλοιπα οι περισσότερες βαράγανε μύγες και σαλονάριζαν βαριεστημένα αλλά καλά να πάθουνε αν δεν κάνουν για το άθλημα ας γυρίσουνε στις χώρες τους να γίνουν σερβιτόρες.
παραθέτω φωτό από κοπέλα που μου θυμίζει αρκετά την Ιρίνα:
Μισό, μήπως λέμε για Νικόλ τη λεγόμενη και γυρολόγος με επίσης θητεία σε Λιοσίων και φυλής? Επειδή με αυτήν έχω αρπαχτει στο παρελθόν δεν θέλω να πέφτω πάνω της όταν βολταρω, επομένως αν ξέρει κάποιος αν είναι αυτή ή που είναι αυτή ας το πειΚαλημέρα κύριοι. Κάποια στιγμή είχα αναφερθεί σε μια Νικόλ κοκκινομάλλα στούντιοκοριτσο που δούλεψε κάποια απογεύματα στο Κολωνού 30 σαν αλλαγή της ξανθιάς Νταριας. Τώρα την είδα στα 40αρια Ιάσωνος τα τέσσερα στη σειρά το δεύτερο κατεύθυνση προς Κολωνό, όχι προς Αθήνα. Όμορφη κοπέλα, ωραίο κορμί γεμάτο χωρίς όμως πατσαδες.
(Όχι δε γαμάω στο Μετάξι, απλά ενημερώνω). Στο 10αρικο είναι κλέψιμο να γαμαμε τόσο ωραίο μουνι. Όπως επίσης και τα δύο μελαχρινα κορίτσια που ήρθαν από Φυλής και είναι στο Πέρδικκα στο στενό. Η Αλεξάνδρα και μια άλλη μουναρα και αυτή. Και οι δύο κορμάκια αψεγάδιαστα και πολύ γλυκιες φατσες.
Δεν την έχω δει ποτέ στη Φυλής.Μισό, μήπως λέμε για Νικόλ τη λεγόμενη και γυρολόγος με επίσης θητεία σε Λιοσίων και φυλής? Επειδή με αυτήν έχω αρπαχτει στο παρελθόν δεν θέλω να πέφτω πάνω της όταν βολταρω, επομένως αν ξέρει κάποιος αν είναι αυτή ή που είναι αυτή ας το πει
Αυτή η Νικολ μήπως είναι απο Ρουμανία για ποια ηλικία μιλάμε ?Καλημέρα κύριοι. Κάποια στιγμή είχα αναφερθεί σε μια Νικόλ κοκκινομάλλα στούντιοκοριτσο που δούλεψε κάποια απογεύματα στο Κολωνού 30 σαν αλλαγή της ξανθιάς Νταριας. Τώρα την είδα στα 40αρια Ιάσωνος τα τέσσερα στη σειρά το δεύτερο κατεύθυνση προς Κολωνό, όχι προς Αθήνα. Όμορφη κοπέλα, ωραίο κορμί γεμάτο χωρίς όμως πατσαδες.
(Όχι δε γαμάω στο Μετάξι, απλά ενημερώνω). Στο 10αρικο είναι κλέψιμο να γαμαμε τόσο ωραίο μουνι. Όπως επίσης και τα δύο μελαχρινα κορίτσια που ήρθαν από Φυλής και είναι στο Πέρδικκα στο στενό. Η Αλεξάνδρα και μια άλλη μουναρα και αυτή. Και οι δύο κορμάκια αψεγάδιαστα και πολύ γλυκιες φατσες.
Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βγάλει σήμερα; Το θεωρείς σίγουρο; Για πες μας κι εμάς; Μπορεί να βγάλει και μετά από μια βδομάδα! Χάρη μας κάνει, δεν πρέπει να έχετε δεδομένα μερικά πράγματα!Πότε θα βγάλει ενημέρωση ο Σμύρνης ?.
Δεν ξέρω από πού είναι. Για να δούλεψε Κολωνού 30 άρα πολύ πιθανόν να είναι Ρουμάνα γιατί εκεί δουλεύουν φουλ Ρουμάνες. Πάντως μιλούσε ελληνικά και έβλεπα ότι συννενόουνταν με τον τσατσο. Ηλικία την έκανα 30 + - 3.Αυτή η Νικολ μήπως είναι απο Ρουμανία για ποια ηλικία μιλάμε ?
Πες τον άλλον εαυτό σου που λέει "τι πιπαρες παίρνει η Καρολίνα" ότι θα τα πω ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΖΈΣΙΚΑ!".Απ' τις καλύτερες στην περιοχή
Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βγάλει σήμερα; Το θεωρείς σίγουρο; Για πες μας κι εμάς; Μπορεί να βγάλει και μετά από μια βδομάδα! Χάρη μας κάνει, δεν πρέπει να έχετε δεδομένα μερικά πράγματα!
(... ειλικρινά σε μερικούς εδώ μέσα δεν μπορω να μπω στο μυαλό τους με τίποτα....)!
Μια σελιδα πριν εχει κάνει ενημέρωση ρε λαμόγιο που κανεις και παραγγελιά για ενημέρωση.Καλά δε απαίτησα να βγάλει ενημέρωση , απλά επειδή ανεβάζει συχνά και έχει βοηθήσει πολύ γι'αυτο το είπα .
Ναι τι λεει καληΓια ποια λέμε τύπε; Την ειρηνη με το κοντο μαλλι;
Δάσκαλε Φιλιππιδου 11β Καρολίνα ισχύει ότι κάνει φοβερή πιπα;τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 54α, 54β, 56 & 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 αριστερά Κατερίνα η Πολωνέζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 72 δεξιά κλειστο
Φυλής 74 δεξιά Άννα απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και όχι πρωκτικο.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κατω κλειστό.
Φυλής 59 όροφος Ιλόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 61 Σολ λατινα, απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11β Καρολίνα και Τανια , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Βαλερία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. .
Φυλής 65α Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλης 65β Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84α Χριστίνα "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 84β, 86α & 86β κλειστά.
Φυλής 67 Ναταλί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 69α Μαρία "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69β Ελένη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 & 71α κλειστά.