Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 393 άτομα (42 μέλη και 351 επισκέπτες)

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Αγαπητοι Συναγωνιστες , ποιιά πιστεύεται ότι είναι η πιο value for money Λατίνα σε Μεταξουργείο, φυλής και πέριξ.......? Εγώ μέχρι στιγμής δε βρήκα κάτι που θα το έκανα στανταράκι ,όλες μου φαίνονται ψιλοξεπέτες....βέβαια προφανώς και δεν τις δοκίμασα όλες .Όσο για την Λίνα ιασωνος 19β όροφος, ήμουν από τους
Πρώτους που την δοκίμασαν στο βρωμερό μετάξι, εντάξει είναι κομοδίνο αλλά ταυτόχρονα μουναρα μικρή και πανέμορφη αλλα και άπειρη πορνη, τις προάλλες την πέτυχα στην ομόνοια μαζί με δύο φίλες της , κοιταχτηκαμε αλλά ή δε με θυμόταν ή εσκεμεννα ότι δε με ξέρει, την είδα έξω αυτή την μουναρα και είπα με μονο 10 ευρώ την ξεσκίσα πριν λίγες μέρες,, όπου αν δεν ήξερες ότι είναι πορνη θα έλεγες αυτό το θεομουνο δυσκολα να το γνωρίσω πόσο μάλλον να το πηδηξω.Οποτε δε με ενοχλεί που είναι κομοδίνο καυλώνω με την ιδέα ότι με μόνο 10 ευρώ πηδω μια θεομουναρα.

Τελευταία τροποποίηση:

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
383
Πόντοι
20
Αγαπητοι Συναγωνιστες , ποιιά πιστεύεται ότι είναι η πιο value for money Λατίνα σε Μεταξουργείο, φυλής και πέριξ.......? Εγώ μέχρι στιγμής δε βρήκα κάτι που θα το έκανα στανταράκι ,όλες μου φαίνονται ψιλοξεπέτες....βέβαια προφανώς και δεν τις δοκίμασα όλες .Όσο για την Λίνα ιασωνος 19β όροφος, ήμουν από τους
Πρώτους που την δοκίμασαν στο βρωμερό μετάξι, εντάξει είναι κομοδίνο αλλά ταυτόχρονα μουναρα μικρή και πανέμορφη αλλα και άπειρη πορνη, τις προάλλες την πέτυχα στην ομόνοια μαζί με δύο φίλες της , κοιταχτηκαμε αλλά ή δε με θυμόταν ή εσκεμεννα ότι δε με ξέρει, την είδα έξω αυτή την μουναρα και είπα με μονο 10 ευρώ την ξεσκίσα πριν λίγες μέρες,, όπου αν δεν ήξερες ότι είναι πορνη θα έλεγες αυτό το θεομουνο δυσκολα να το γνωρίσω πόσο μάλλον να το πηδηξω.Οποτε δε με ενοχλεί που είναι κομοδίνο καυλώνω με την ιδέα ότι με μόνο 10 ευρώ πηδω μια θεομουναρα.
Εγώ θα πω αλεξανδρα Ιάσονος 20γ την είχα πετύχει μια φορά πρωινή βάρδια και έμεινα πολύ ικανοποιημένος λόγο φόρτου εργασίας δεν έχω ξαναπάει για αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα αν είναι πάντα πρωινή βάρδια

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Καλησπέρα πέρασε κάποιος απ' Φυλής 72 να μου πει εαν δουλεύει η Αντζυ? Όσες φορές έχω απόγευμα δεν την έχω πετύχει

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Μήπως υπερβάλλεις; Το ελάχιστο μεροκάματο είναι 40 ευρώ εκτός κι αν είσαι Πακιστανός και παίρνεις 35!

Το να γαμάς μια ωραία πουτάνα με 2 ώρες δουλειάς είναι τίμια συναλλαγή αν υπολογίσης τους κάθε λογής κινδύνους που αντιμετωπίζει η ίδια.

Τα ανθυγειινά επαγγέλματα αμοίβονται παραπάνω!
kai αλλος λευκος ιπποτης....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
εγώ ακόμα περιμένω να μάθω που ήταν cg πάντως.
Έλα ρε δούλευε σαν cg δεν το ήξερα σε κάποια φάση πήγαινε ερχόταν στην χώρα της..θα περάσω μια βόλτα ν δω εάν δουλεύει σήμερα ελπίζω να παραμένει δυνατή όπως ήταν παλιά

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
Ένα γρήγορο πέρασμα να δοκιμάσουμε το νέο ευρωπαϊκό παιχνίδι Eurojackpot και ένα ξυστό των 2€ μας έδωσε ένα 20€ .

Έχοντας περιέργεια για καλτιλα και λίγη πλάκα πήγα στο Ι.30 κάτω ,με τον πρεζοτσατσό και το χαζο-παιδι- χαρά γεμάτο.

Ευτυχώς είχα σπρέι αντισηπτικό μαζί να ρίξω μετά επάνω μου και πριν λίγο στο σεντόνι.

ΔΕΛΦΙΝΆΡΙΟ η μικρή (όπου έχει θέμα) .
Έχει ανακοινώσει ο homo habilis τσατσος άκα , όπου ήταν εντελώς της πλάκας μέσα.
Μίμηση αναζήτησης θηλής η ψευδοπίπα . Ζητάει+ 1€ να γλείψει αρχίδια . Μιλάμε για γέλια και το γαμήσι κι αυτή.
Πήρε μια εντελώς ηλίθια στάση που δεν χύνει ούτε λύκος έτσι.
Τελικά τελείωσα μέσα στο λάστιχο !!! με μαλακια σχεδόν γελώντας !!!

Ο τσατσος δε είχε στριμώξει ένα μαυριδερό πακι στο σαλόνι το οποίο έδειχνε τρομαγμένο .

Όντως ΔΕΛΦΙΝΆΡΙΟ :2funny::2funny::2funny::2funny:

Gxamos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
12.915
Πόντοι
2.521
ξέρεις κανένας αν δουλεύει σήμερα η Έμμα από Λιοσίων 73?

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
758
Πόντοι
81
Τί τίμια συναλλαγή μας τσαμπουνάς ρεεέεεεε τύπε σοβαρά μιλάς/γράφεις τώρα;;;; :think:
20€ για ένα γαμήσι της κακιάς ώρας που παίζει να φας και φόλα στο τέλος..
Αν ήταν εύκολο το μεροκάματο (το αληθινό μεροκάματο) ΔΕΝ θα γεμίζαμε εκδιδόμενες που βγάζουν ένα κάρο λεφτά γρήγορα και αφορολόγητα που κατά πλειοψηφία κοροϊδεύουν τον κόσμο!!!!
* Αν μου θέλουν βαρέα και ανθυγιεινά να πάνε να δουλέψουν στην Ψυττάλεια!!!!!

Οι πουτάνες είναι σαν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα! Είναι κακομεταχειρισμένα και η πραγματική κατάστασή τους και απόδοσή τους φαίνεται αφού τα νοικιάσεις και τα οδηγήσεις. Παρ' όλα αυτά συνήθως σου κοστίζουν πολύ λιγότερο από αυτά που αγοράζεις .

Η πιό ακριβή και συγχρόνως λιγότερο όμορφη πουτάνα είναι συνήθως η σύζυγος!

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
984
Πόντοι
361
Δοκιμάστηκε η Λίνα του Ιάσωνος 19Β. Ομορφη κοπέλα, με μαζεμένο κότσο το μαλί, ωραίο μακιγιάζ, λεπτό κορμάκι, απαλό δερματάκι, στενό μουνακι παρά την υπερβολική ποσότητα τζελ. Σαν τη μύγα μες το γάλα ξεχωρίζει στην περιοχή. Ωστόσο όπως ηδη ειπώθηκε η διάθεση της ανύπαρκτη και κάνει τα απολύτως βασικά. Για το παλμαρέ μόνο.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
758
Πόντοι
81
Για ποιους κινδύνους μιλάς φίλε μου;;;; Αυτούς που αν κάνεις παράπονα για την φόλα που σου έδωσε μέσα στο δωμάτιο σε 3 λεπτά έχει έρθει το ντουκι και τρέχεις;;;; ( Αν προλάβεις) .... Ανθυγιεινο είναι το επάγγελμα του νοσηλευτη του σκουπιδιαρη του οικοδομου... Μην μπλέκεις τα πράγματα... αυτά είναι επαγγέλματα !!! Και τέλος αν θέλουν όντως να εργαστούν υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βγάλουν χρήματα.... Σερβιτόρες καθαρίστριες λάντζες... Αλλά εκεί πρέπει να δουλέψουν...τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα....τις αγαπάμε τις σεβόμαστε δεν είμαστε αουγκανοι αλλά δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις απέναντι τους έχουν και αυτές απέναντι σε εμάς.... ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΙΜΟΎΝ ΤΟ ΑΝΤΊΤΙΜΟ για όσο τις νοικιάζουμε πολύ η λίγο για πολλά η λίγα χρήματα...!!!

Μην περιμένεις από μια πουτάνα αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης επειδή τις έδωσες κάποια χρήματα για να σε βοηθήσει να χύσεις πάνω της ή μέσα της. Όπως και στο γάμο, το γαμήσι με πουτάνα είναι ένα λαχείο που επιλέγεις ελεύθερα με γνώση των κινδύνων που ελοχεύουν σε κάθε περίπτωση.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Επροχθεσινο πέρασμα με Τζέσικα Φώκαιας 19...
Ψηλο Λατινομωρακι με γυαλάκια και κορδελιτσα στα μαλλιά...
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα με πιπωνε χωρίς προφύλαξη ειλικρινά..
Θα με τέλειωνε σε χρόνο dt..
Εύγε λοιπόν νεαρά μου...
Το γαμησα και λίγο έτσι για το παλμαρε,θα ανεβεί και κριτική και αυτά τα ολίγα για τώρα...
Ελα να ανεβαίνουμε ποιοτικά λίγο στην γειτονιά...
Αγαπάμε και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα καταστήματα της γειτονίας μας...
Φλασια τρελη...
Αλιοναρα απο Διδύμου 18 κρέμασε παπούτσια αλλά Ροτσα?
Την θυμήθηκα εχθές που ειχα φουσκοαρχιδιες και με συγκίνηση σκεφτόμουν τι ξεμπουκωματα
μου έκανε με την στοματάρα της...
Οπου και να είσαι να είσαι καλα Αλιοναρα...:smiling-face-with-heart-eyes:
130819062346-nr-pkg-turner-linda-lovelace-deep-throat-00004502.jpg

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
Μην περιμένεις από μια πουτάνα αισθήματα αγάπης και ευγνωμοσύνης επειδή τις έδωσες κάποια χρήματα για να σε βοηθήσει να χύσεις πάνω της ή μέσα της. Όπως και στο γάμο, το γαμήσι με πουτάνα είναι ένα λαχείο που επιλέγεις ελεύθερα με γνώση των κινδύνων που ελοχεύουν σε κάθε περίπτωση.
Μάλλον έχεις μπλέξει τα λεγόμενα μου.... Όταν μιλάς για πουτανα δεν μιλάς για αγάπη όπως την εννοούμε τουλάχιστον... Αγαπώ τις πουτανες σαν σπορ...βίτσιο ... Δεν έχω ανάγκη από γυναίκα για την ώρα τουλάχιστον....δεν μου κάνει χάρη αδερφέ....πασαρέλα κάνει την πληρώνω για να κάνει αυτά που τάζει πριν περάσω...το λαχείο είναι κάτι τυφλό...η πουτανα επαγγελματίας που βλέπεις ακούς συμφωνείς με το αντίτιμο (μικρό η μεγάλο) και περνάς....άρα εγώ είμαι υποχρεωμένος να είμαι εντάξει σε αυτά που συμφωνήσαμε πριν δώσω τα χρήματα και αυτή να με κάνει να περάσω όμορφα για λίγο η πολύ ανάλογα με το ραντεβού...ούτε συναισθήματα ούτε τίποτα μόνο καύλα (αυτά που τάζει)....και μην ξεχνάς πουλάει το κορμί της...από επιλογή όχι με το ζόρι άρα δεν είμαι υποχρεωμένος να της αρέσω ούτε μου κάνει χάρη να χύσω στο μουνι της όπως είπες....αυτά...Άρα αλληλοσεβασμος και καλοί λογαριασμοί...!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.971
Πόντοι
46.232
Έλα ρε δούλευε σαν cg δεν το ήξερα σε κάποια φάση πήγαινε ερχόταν στην χώρα της..θα περάσω μια βόλτα ν δω εάν δουλεύει σήμερα ελπίζω να παραμένει δυνατή όπως ήταν παλιά
Δούλευε 3 χρόνια ως ανεξάρτητη όχι συνεχόμενα ,όπως και στα μπουρδέλα με μεγάλα κενά,όπως σωστά είπες πηγαινοερχεται στη χώρα της

SexontheBeach33980

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
109
Πόντοι
0
ξυπνημα με καυλεσ καταδρομικη φυλησ και περιξ επειτα λαχαναγορα και κρεοπωλειο τησ αγορασ ( παιδακια ,τομαχοκ, λουκανικα) εκδρομη χαλκιδα και τσικνα γιατι οπωσ λεει και ο λαοσ το μουνι και το μπουκαλι μ ε εφερε σε αυτο το χαλι

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Δοκιμάστηκε η Λίνα του Ιάσωνος 19Β. Ομορφη κοπέλα, με μαζεμένο κότσο το μαλί, ωραίο μακιγιάζ, λεπτό κορμάκι, απαλό δερματάκι, στενό μουνακι παρά την υπερβολική ποσότητα τζελ. Σαν τη μύγα μες το γάλα ξεχωρίζει στην περιοχή. Ωστόσο όπως ηδη ειπώθηκε η διάθεση της ανύπαρκτη και κάνει τα απολύτως βασικά. Για το παλμαρέ μόνο.
Την είδα κι εγώ χτες, την περιβόητη Λίνα. Παιδιά, δώστε ένα κοσαρικο και πάρτε αντίστοιχη στη Φυλής, με λιγότερο αποστειρωμενο πρόγραμμα. Η κοπέλα είναι απλά όμορφη για το 10ρικο, αλλά όχι και το μανεκεν που γράφουν κάποιοι! :2funny: Πριν σχεδόν μια δεκαετία είχε πρωτοεμφανιστει η Ροντικα στον εν λόγω οίκο, όπου ήταν μουναρα με 69 και γλωσσοφιλα στο πρόγραμμα. Η Λίνα θα έπρεπε να ντρέπεται μπροστά σε τέτοια ιερά τέρατα του αγοραίου έρωτα, όπως η Ροντικα. :woldman:

Στο Ιάσωνος 44 νέο δεξί ισόγειο ήταν η Κάτια (νομίζω τώρα λέγεται Νικόλ), γνωστή από το πάλαι ποτέ Κολωνού 30. Ψηλή, προμιλφ, με τέλεια άκρα, πρόσχαρη, γενικώς πιο ωραίο μουνι σε σχέση με τη Λίνα. Πρόγραμμα απλό, δίχως 69, γιατί το κορίτσι έχει γκόμενο :2funny:. Παλιά, όμως, ήταν ρομαντική με γλωσσοφιλα σε όσους γουσταρε, 69 και κρεμπιε για τους εκλεκτούς. Μάλιστα, φημολογείται ότι παλιό πασίγνωστο, πια ανενεργό μέλος του σαη την είχε αφήσει έγκυο, εξ ου και η επιστροφή της για κάποια χρόνια στη Μολδαβία. :hi:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
Μιας και δεν έχω προλάβει λόγω φόρτου εργασίας να τσεκάρω τι παίζει τις 3 τελευταίες εβδομάδες, περνούσα στα γρήγορα σε στανταρακια, τον έριχνα και ξανά πίσω για δουλειά.

Τανια από Διδυμου 27 σταθερή αξία. Πρέπει να έχει χάσει και λίγα κιλά την είδα πιο σουλουπωμένη.

Εύα από Λιοσίων. Εδώ έχουμε αλλαγή πλεύσης. Χάλασε σε υπηρεσίες. Βαριόταν, έβαζε χέρι στο μουνι για να μην γαμηθει μέχρι μέσα και γενικά έδειχνε κουρασμένη και έξω από τα νερά της.

Και τέλος Τζέσικα από Φ86. Αυτή τη στιγμή για μένα η καλύτερη που συνδυάζει σέρβις και εμφάνιση. Εντάξει δεν είναι 10αρι σε εμφάνιση αλλά στο 20αρικο είναι VFM. Άνεση χρόνου, καλά στησιματα με σπάσιμο μέσης, και πιπάρες. Το μόνο αρνητικό είναι το μαγαζί. Χάλια δωμάτια, καμία σχέση με το 59 που δούλευε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom