Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 421 άτομα (36 μέλη και 385 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
τελικά επέστρεψα αφού τσίμπησα κάτι στη πλατεία και πέρασα με Καρίνα, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική, των Οκτώβριο και το Νοέμβριο τη πέτυχαινα στο Μεταξουργειο
Screenshot_20240406_145806_com.android.chrome_edit_8349944349245.jpg
Screenshot_20240406_145844_com.android.chrome_edit_8366181795597.jpg
η Καρίνα ήταν όντως στο μεταξουργείο σε ένα από τα ισόγεια του Ιάσωνος 44 αν θυμάμαι καλά με 15€... θα περιμένω την κριτική γιατί την έχω βάλει κι εγώ στο μάτι έχει αυτό το υπερτουμπανιασμένο σώμα που γουστάρω

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.971
Πόντοι
1.046
Μίνι βόλτα στους δρόμους της ακολασίας, πρώτη στάση στο Διδύμου 22 όπου είχε κόσμο στο σαλόνι και όπως μπήκα βγήκα, δεύτερη στάση στο Διδυμου 27, εγώ και άλλο ένα άτομο, εδώ είμαστε λέω και κάθομαι. Βγαίνει η τσατσά και ανακοινώνει δύο κορίτσια Τάνια και Βικτώρια τα πάντα εκτός κώλου. Πέρασα με Τάνια πολύ καλή πίπα και γενικά μαχημη η θεία.
Τώρα το κουτσομπολιό της ημέρας, η τσατσά είπε πως αρχές Μαίου επιστέφει η Ιβαννα για όποιων ενδιαφέρεται!
Αυτά από εμένα, καλές βόλτες.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Μίνι βόλτα στους δρόμους της ακολασίας, πρώτη στάση στο Διδύμου 22 όπου είχε κόσμο στο σαλόνι και όπως μπήκα βγήκα, δεύτερη στάση στο Διδυμου 27, εγώ και άλλο ένα άτομο, εδώ είμαστε λέω και κάθομαι. Βγαίνει η τσατσά και ανακοινώνει δύο κορίτσια Τάνια και Βικτώρια τα πάντα εκτός κώλου. Πέρασα με Τάνια πολύ καλή πίπα και γενικά μαχημη η θεία.
Τώρα το κουτσομπολιό της ημέρας, η τσατσά είπε πως αρχές Μαίου επιστέφει η Ιβαννα για όποιων ενδιαφέρεται!
Χαρμόσυνα νέα.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960
να μου επιτρέψεις να προσθέσω στα μεγέθη που αναφέρεις, τη Τζούλια από Κολωνού 47 όροφο καθώς και την Αντζελινα Κολωνού 32α
Ναι απλα την Αντζελινα δεν την εχω δει καθοτι ειναι μονο 1η βαρδια πλεον και τα βυζονουμερα στις ενημερωσεις πανε κ ερχονται, ειχε γραφτει και 3αρι+ καποια στιγμη οπως ουτε και τη Τζουλια αλλα απο τις περιγραφες πρεπει να ειναι λιγο σαπια..

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Η Λίνα Ιάσωνος 19 είναι εκεί σήμερα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.709
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
εμένα από αυτόν τον οίκο με καλύπει μόνο η Τάνια! τρομερή θείτσα με απίστευτες βυζάρες και λεία επιδερμίδα πιπάρα και γλύψιμο αρχιδιών από άλλο πλανήτη!

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
ξερει κανεις τι παιζει τωρα φωκαιας?

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
20
Καρμεν - Περδίκκα 3 Αξίζει ?

Απλό πρόγραμμα, είδα 2 μόνο κριτικές αν και θετικές, αντέχει γερό χωρίς όχι, και γενικά υπάρχει συμμετοχή, αλλά μπαίνω για 30-40 λεπτά και δεν θέλω να φάω φόλα. Προχθές που πέρασα βόλτα, ένας συναγωνιστής, βγαίνοντας από το μαγάζι πριν μπω μέσα, παραπονιόταν ότι δεν αφήνει χέρια και είχε μα και μου, σιγά σιγά και τέτοια, μέσα στα νεύρα, οπότε δεν πέρασα, αλλά ωραίο σώμα.

Κανένα εξτραδάκι κάνει, προφανώς όχι για 10 ?

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
Καρμεν - Περδίκκα 3 Αξίζει ?

Απλό πρόγραμμα, είδα 2 μόνο κριτικές αν και θετικές, αντέχει γερό χωρίς όχι, και γενικά υπάρχει συμμετοχή, αλλά μπαίνω για 30-40 λεπτά και δεν θέλω να φάω φόλα. Προχθές που πέρασα βόλτα, ένας συναγωνιστής, βγαίνοντας από το μαγάζι πριν μπω μέσα, παραπονιόταν ότι δεν αφήνει χέρια και είχε μα και μου, σιγά σιγά και τέτοια, μέσα στα νεύρα, οπότε δεν πέρασα, αλλά ωραίο σώμα.

Κανένα εξτραδάκι κάνει, προφανώς όχι για 10 ?
Καλή είναι η Κάρμεν έχω γράψει κριτική αλλά για 30 40 λεπτά καλά είναι να έχεις περάσει κάνα δυο φορές στο 10ευρο να δεις αν έχεις χημεία αν σε καλύπτει και μετά μπες

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
219
Πόντοι
20
Καλή είναι η Κάρμεν έχω γράψει κριτική αλλά για 30 40 λεπτά καλά είναι να έχεις περάσει κάνα δυο φορές στο 10ευρο να δεις αν έχεις χημεία αν σε καλύπτει και μετά μπες
Με αυτά που είπε ο συναγωνιστής, δεν άφηνε τπτ, συνέχεια έσπρωχνε, φώναζε και βγήκε από το δωμάτιο, χάδια τπτ, τυπική φόλα με νεύρα. Και εμένα έτσι μου φάνηκε, φόλα με νευρά στο πρόσωπο, αλλά ίσως ήταν η μέρα, με τη κριτική σου είμαι 1-1. Η τύπισσα έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα λέω να ρισκάρω την άλλη εβδομάδα. Αν θες στείλε πμ, ή έδω αν έχει ενδιαφέρον ή κάποιος άλλος. Πάντως δεν βρήκα πολλά για αυτήν εδώ στο φόρουμ

Γενικά δεν μπαίνω για 7', με πιέζει το ρολόι. Αν δεν φάω φόλα στην πρώτη θα υπάρχει και 2-3 κτλ προτιμώ να έχω 1-2 στανταράκια

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Σημερινή ψιλοαποτυχημένη κατάθεση στο Βρωμερό μετάξι στο Ιάσωνος 20α 1η βάρδια όπου δούλευαν 2 κοπέλες νεαρές και μελαμψές και οι 2.Διάλεξα την Ισπανίδα Αγάπη ηλικίας κάπου στα 23 ,όμορφο πρόσωπο με μαύρα μαλλιά και συλικονάτα βυζιά μα και απίστευτη κωλάρα και τατού σε κάποια σημεία του σώματος πχ χέρια και δάχτυλα χεριού.Ξεκινάει με πέρασμα προφυλακτικού σε ημιπεσμένο πέος....μέτρια πίπα,της λέω να ανέβει από πάνω δεν δέχτηκε ,ιεραποστολικό έκανε με κλειστά μάτια "έλεος" μια χαρά είμαι εμφανησιακά ,την στείνω στα 4 και αρχίζω το ξέσκισμα και την βλέπω να κοιτά το ρολοί της και μετά από λίγο μου λεέι finish time ,και φεύγει και με αφήνει άχυστο,παιδιά στο δωμάτιο έκατσε το πολύ 7 λεπτά,ο τσάτσος δεν χτύπησε πόρτα και αυτή έφυγε η απατεώνισα ,κρίμα διότι είναι όμορφ κορότσι αν ήταν πιο σωστή θα κέρδιζε πελατεία ..εγώ δεν πρόκειτε να ξαναπάω αν και μου αρέσει ,οπότε το νου σας ......όσοι πάτε είναι με το ρολόι κυριολεκτικά στο χέρι και φαίνεται σα να κάνει αγγαρεία η κοπέλα εξ αρχής.Το πιο ωραίο ήταν όταν έφευγε και με άφυσε "με το πουλί στο χέρι" μου έδειξε στην καρέκλα ένα πορνοπεριοδικό που είχε και μου είπε να δω και να την πάιξω μόνος μου για να χύσω...,βρε ηλίθια εκεί ήρθα για να μην τραβήξω μαλακία αλλά για να σε γαμήσω, οπότε μαύρο στην Αγάπη από εμένα.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.414
Πόντοι
2.036
Τώρα, Φιλλιπιδου 11 κάτω, πολυ ωραία Ρωσιδα μελάχρινη μσ 1,5 τούμπανο αλλά 3 άτομα αναμονή ειπε η τσατσα, οποτε μιλαμε για 4+ θα πέρναγα αν δεν είχε τόσα.

Φιλλιπιδου όροφος μια ημιαφιαγορη Λατίνα που ήταν κάτω στην 2η βάρδια.

Φυλής 54 Λατίνα Κατερίνα αυτή με το πλαστικό βυζι τατου στην κοιλιά, πέρασα, οκ εμφάνιση αλλά 0 υπηρεσίες, πιπα 30" πισοκωλλητο που τραβιέται φινις από το 5λεπτο , δωμάτιο με σεντόνια τίγκα στους λεκέδες από 2η βάρδια... η τσατσά κομπάρσος...

Φυλής 56 κλασικά Αουρορα.

Φώκαιας 13 Λατίνα με πλαστικ κωλο και βυζι δεν θυμάμαι όνομα.

Φώκαιας 27 Ναταλι.

Λιοσίων 73β ήταν Μισέλ και Εμμυ.

Αρκετά κλειστά για 3η βάρδια Σαββάτου.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Τώρα, Φιλλιπιδου 11 κάτω, πολυ ωραία Ρωσιδα μελάχρινη μσ 1,5 τούμπανο αλλά 3 άτομα αναμονή ειπε η τσατσα, οποτε μιλαμε για 4+ θα πέρναγα αν δεν είχε τόσα.

Φιλλιπιδου όροφος μια ημιαφιαγορη Λατίνα που ήταν κάτω στην 2η βάρδια.

Φυλής 54 Λατίνα Κατερίνα αυτή με το πλαστικό βυζι τατου στην κοιλιά, πέρασα, οκ εμφάνιση αλλά 0 υπηρεσίες, πιπα 30" πισοκωλλητο που τραβιέται φινις από το 5λεπτο , δωμάτιο με σεντόνια τίγκα στους λεκέδες από 2η βάρδια... η τσατσά κομπάρσος...

Φυλής 56 κλασικά Αουρορα.

Φώκαιας 13 Λατίνα με πλαστικ κωλο και βυζι δεν θυμάμαι όνομα.

Φώκαιας 27 Ναταλι.

Λιοσίων 73β ήταν Μισέλ και Εμμυ.

Αρκετά κλειστά για 3η βάρδια Σαββάτου.
φωκαιας 13 αν ειναι αυτη π νομιζω,το ονομα της ειναι Σοφια,απλο προγραμα,χαλια μεσα κ ειχα γραψει οτι οταν την πηρα στα 4 μ ηρθε μια κακη μυροδια,(αν ειναι αυτη)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
για το μεταξι,δε ξερω αν αξιζει,οταν φερνει καποια ομορφα κοριτσια ,ναι μεν ειναι στο 10ρικο,αλλα τα μειον ειναι οτι μιλαμε για το μεταξι,δλδ βρωμα+οτι 90%να ειναι φολα κ αντε γαμα με 2 κιλα τζελ,για μενα δεν αξιζει,μονο για τους περσες π τελιωνουν στο 3λεπτο

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Δεύτερη φορα σήμερα με λινα στο Ιάσωνος19.πραγματικα δεν πιστεύω τι μουνι γαμαμε με 10 ευρώ δλδ πραγματικά η κοπέλα ειναι μπιμπελο την βλέπεις στο κλαμπ και θες βα την έχεις μια εβδομάδα κλειδωμένη κάπου μονοι σας .αλλα εως εκει η κοπέλα απλα δεν γουστάρει αυτο που κανει μην πει κάποιος γοα υπηρεσίες γιατί ειναι κάτω του μηδεν.η κοπέλα οχι μονο μηδεν υπηρεσίες αλλα στο δείχνει οτι το κανει με το ζόρι κςι σε καταριέται.αλλα οπως εχω ξανα πει δεν. Με νοιάζουν οι υπηρεσίες και θα ξανα παω γιατί ειναι μουναρα και πολύ κααθρη.η τσατσα ειπε οτι η κοπέλα δεν δέχεται μαύρους σε ενα Πακιστανο που μπήκε μεσα.και αλλη μια κατάθεση προχθές στο πορνομολ κατω δεξιά με μια Λατίνα πραγματικά πανέμορφη κωλαρα πρόσωπο τρομερό αλλα υπηρεσίες μέτριες εντελως στα 15 αυτή . επόμενος στοχος αγάπη στο ιασονος 20 αν ξέρει κανείς τι βάρδια ειναι?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Anna.jpg

Μαλιστα το ζήσαμε και αυτο.... δωματιο σε μπουρδελο που αντι για πορτα ειχε ημιδιαφανη κουρτινα!!...τουλαχιστον δεν ηταν εντελως φατσα καρτα στο σαλονι υπηρχε ενας μινι διαδρομος που οδηγουσε εκει....παρολαυτα δεν παυει να ειναι μια απλη ημιδιαφανη κουρτινα που δεν κρυβει και πολλα, συν το οτι ακουγες τα παντα απο το σαλονι λες και ησουν εκει και καθοσουν με τους αλλους συναγωνιστες!! Για να δουμε υπαρχει εδω μεσα κανας μυστης που να εχει μπει και γαμησει στο συγκεκριμενο δωματιο?? Μαντευει κανενας σε ποιον οικο ειναι?? Για να βοηθησω λιγακι θα πω οτι ειναι στην Ιασωνος και οτι αποψε που πηγα νυχτερινη βαρδια ηταν η περιβοητη τσατσα η Νελλη (ξερετε αυτη που πριν ηταν στο πορνομολ και εσπαγε πουτσους για να σε κανει με το ζορι να περασεις δωματιο)....ειχα εναν δισταγμο στην αρχη αλλα επειδη ειχε βαρδια το στανταρακι μου η μελαχρινη μιλφ - ζυμαρακι ρωσιδα η Αννα, ειχα μια ανεση μαζι της οποτε θα εχω να λεω οτι γαμησα και σε κουρτινατο δωματιο χαχαχα!!!!

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Δεύτερη φορα σήμερα με λινα στο Ιάσωνος19.πραγματικα δεν πιστεύω τι μουνι γαμαμε με 10 ευρώ δλδ πραγματικά η κοπέλα ειναι μπιμπελο την βλέπεις στο κλαμπ και θες βα την έχεις μια εβδομάδα κλειδωμένη κάπου μονοι σας .αλλα εως εκει η κοπέλα απλα δεν γουστάρει αυτο που κανει μην πει κάποιος γοα υπηρεσίες γιατί ειναι κάτω του μηδεν.η κοπέλα οχι μονο μηδεν υπηρεσίες αλλα στο δείχνει οτι το κανει με το ζόρι κςι σε καταριέται.αλλα οπως εχω ξανα πει δεν. Με νοιάζουν οι υπηρεσίες και θα ξανα παω γιατί ειναι μουναρα και πολύ κααθρη.η τσατσα ειπε οτι η κοπέλα δεν δέχεται μαύρους σε ενα Πακιστανο που μπήκε μεσα.και αλλη μια κατάθεση προχθές στο πορνομολ κατω δεξιά με μια Λατίνα πραγματικά πανέμορφη κωλαρα πρόσωπο τρομερό αλλα υπηρεσίες μέτριες εντελως στα 15 αυτή . επόμενος στοχος αγάπη στο ιασονος 20 αν ξέρει κανείς τι βάρδια ειναι?
Η αγαπη ειναι συνηθως πρωινη βαρδια

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Ναι εκει ειναι πέρασα πριν λίγο.
Πηγαινε να μας πεις εντυπώσεις, υπαρχουν κριτικές για αυτην πριν ρωτήσεις άμα αξίζει.
Πέρασα τελικά με την Λίνα το βράδυ προς το τέλος της βραδιάς της, έχοντας διαβάσει βέβαια όλα τα σχόλια για τη κοπέλα. Ότι ανέφεραν οι προηγούμενη ισχύει κατά γράμμα. Μπαίνει μέσα και δυσανασχετεί κατευθείαν πετώντας μερικά ρώσικα που δε την περίμενα καυλομενος, δε ξέρω τι νόμιζε, ότι με το που τη δω θα μου γίνει κάγκελο; Τον τίναξα λίγο να μεγαλωσει, παπαρια, καποτα σε πεσμένη πουτσα, μονότονη πιπα μέχρι που βαρέθηκε, μου είχα σηκωθεί λίγο αλλά μαλακή σχετικά ακόμα, στήνετε στα 4 (φοβερό κωλοτρυπιδι) δύο τρεις πιστονιες και ξεκίνησε τα νταβάι νταβάι(δε νομίζω να ήθελε πιο δυνατά μάλλον τελείωνε εννοούσε) σε κάποια φάση βγαίνω τελείως να τη βάλω ιεραποστολικο, νόμιζε ότι τελείωσα και χάρηκε, μετά ξενέρωσε πάλι. Ξάπλωσε σα πτώμα και γω έδινα από πάνω προσπαθώντας να επικεντρωθώ στο ποσό ωραία κορίτσι είναι μπας και χύσω. Σε όλη τη συνεδρία πέταξε δύο τρία ρώσικα τα οποία με έφτιαξαν ελαφρώς, της λέω σε κάποια φάση πες τίποτα βρίσε στα ρώσικα, αλλά πάλι τζίφος, μπορεί και να μη με καταλάβε, στα αγγλικά το είπα προφανώς. Στα 10 ευρώ δε με πείραξε η αλήθεια είναι, μπορεί να πάω και αύριο να τη βάλω να καβαλήσει. Πήγα μετά απέναντι να ρεφάρω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom