Είχα πολύ περιορισμένο χρόνο εχθές αλλά έπρεπε να χωρέσω στο πρόγραμμα μου έστω ένα γαμησι
Πήγα προς βέργας γιατί μου την σπάει να πέφτω πάνω στους τσαρκαδωρους της φυλής
Σνομπαρισα την φόλα ψιψινα στο βέργας 7 και κατέβηκα στο σκοτεινό υπόγειο
<<Καθίστε, η κοπέλα κάνει μπάνιο>>
Καλό σημάδι λέω και είχα σχεδόν ψηθεί..
Βγαίνει η κοπέλα η Χριστίνα μελαχρινή με την
πετσέτα τυλιγμένη γύρω απ' το σώμα της
νορμάλ φάνηκε, δεν ήμουν για να κάνω διακρίσεις έπρεπε να γαμησω επειγόντως.
Ήρθε λοιπόν η Χριστίνα χωρίς την πετσέτα χαρωπή χαρωπή
τόσο χαρωπη που το μάτι μου έπεσε κατευθείαν πάνω στο κενό που είχε αφήσει η πρώην γνάθος της..
κοιτάω προς τα κάτω και έχει μια τεράστια μπυροκοιλια, στην αρχή νόμιζα πως είναι έγκυος η οποία μπυροκοιλια ήταν και κακοσχηματισμένη και έγερνε σε μια πλευρά..
σαν να μην έφταναν όλα αυτά μου έκανε μια αεροπιπα της πλάκας και κάθε 20 δευτερόλεπτα σταματαγε για να της πω να συνεχίσει λίγο ακόμα..
πως θέλεις
στα 4 της λέω
την γάμησα σκεπτόμενος τι κάνω με την ζωή μου και γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου...
αυτή να κοιτάει απλά μπροστά ανέκφραστη πλαστική κούκλα του σατανά..
μαλακα ούτε στο
Μεταξουργείο δεν παίζουν αυτά γμτχ..
Ειπα δεν γίνεται να κλείσω έτσι τη νύχτα, πρέπει να τον χώσω σε ένα μωράκι της προκοπής.
Έκανα την καρδιά μου πέτρα και πήγα Φωκαίας 19 όπου εμφανίστηκε ένα μπιμπελό από την Παραγουάη εν ονόματι Τζέσικα
Αδύνατη γύρω στο 1.69
Μακριά μαύρα μαλλιά
Καυλωτικα γυαλιά μυωπίας
Και λευκά αστραφτερά δόντια με μια άριστη οδοντοστοιχία
Ημι αποστειρωμενο πρόγραμμα αφού έκανε και 69
Καλή συμετοχή γενικά, καλή διάθεση αυτό αρκούσε για εμένα
Μύριζε όλη καραμέλα και μετάνιωσα που δεν την έφαγα..
Αποκορύφωμα στο πισωκολλητο η αίσθηση του κώλου της όπου ήταν σαν να πιάνεις δύο μπάλες του μπάσκετ
Βαριά κωλομερια γεματα κρέας που χαιροσουν να τα γραμπωνεις.
Το σοκαριστικό ήταν πως μίλαγε αρκετά ελληνικά όπως η Μισέλ της Λιοσίων για παράδειγμα..
Δήλωσε πως ζεί 1 χρόνο στην Ελλάδα αλλά δουλεύει 1 μήνα στη Φωκαίας,
Δεν έχει ωράριο αφού είναι αφεντικό του εαυτού της όπως είπε και πριν δούλευε στον Πειραιά (?)