Αυτή με το επιθετικό σαλονορισμα, ξέρει κανείς που είναικαλησπερα,η Αλινα ουκρανη στο 65 π λες ,ειναι αυτη π δουλευε στο φιλιππιδου κ πριν καιρο στην αλυσιδα λιωσιων-φωκαιας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Αυτή που δεν γουστάρουν Σαμπίνα παρακαλώ να παρακάμψουν αυτό το μύνημα .
Οι υπόλοιποι που που αρκούνται σε συνεδρίες με ένα κορίτσι μοντέλο με στενό μουνακι, τους έχω άσχημα νέα. .
Πέρασα κατά τής 12:30 από βέργας 7..κόσμο κλασικά.... δωμάτια γεμάτα και αναμονή ένα δύο άτομα.
Μπήκα με την πρώτη ευκαιρία και όντως μετά από αρκετή αναμονή το κορίτσι ήρθε..
Πάντα λέμε δύο κουβέντες άλλοτε για τής βόλτες και τα ταξίδια που πάει άλλοτε για αυτά που γράφουν εδώ για αυτήν.
Σήμερα μου είπε ότι σύντομα θα σταματήσει από τον χώρο .
Οπότε ότι προλάβουμε από το κορμί πατριώτη.
Βασικά τό εύχομαι για κάθε κοπέλα τού χώρου να είναι ένα σημαντικό πρό στάδιο για την επαγγελματική τους ζωή ...
Εγώ νομίζω δύσκολα θα ξανά βρούμε Σαμπίνα
Έχει αρκετούς φίλους αλλά και εχθρούς εδώ μέσα, και είναι και θα παραμείνει ένα κεφάλαιο μόνη της. .
Μπορεί να δυσάρεστο κάποιους, αλλά εγώ μαζί της έχω περάσει καλά .
Οι υπόλοιποι που που αρκούνται σε συνεδρίες με ένα κορίτσι μοντέλο με στενό μουνακι, τους έχω άσχημα νέα. .
Πέρασα κατά τής 12:30 από βέργας 7..κόσμο κλασικά.... δωμάτια γεμάτα και αναμονή ένα δύο άτομα.
Μπήκα με την πρώτη ευκαιρία και όντως μετά από αρκετή αναμονή το κορίτσι ήρθε..
Πάντα λέμε δύο κουβέντες άλλοτε για τής βόλτες και τα ταξίδια που πάει άλλοτε για αυτά που γράφουν εδώ για αυτήν.
Σήμερα μου είπε ότι σύντομα θα σταματήσει από τον χώρο .
Οπότε ότι προλάβουμε από το κορμί πατριώτη.
Βασικά τό εύχομαι για κάθε κοπέλα τού χώρου να είναι ένα σημαντικό πρό στάδιο για την επαγγελματική τους ζωή ...
Εγώ νομίζω δύσκολα θα ξανά βρούμε Σαμπίνα
Έχει αρκετούς φίλους αλλά και εχθρούς εδώ μέσα, και είναι και θα παραμείνει ένα κεφάλαιο μόνη της. .
Μπορεί να δυσάρεστο κάποιους, αλλά εγώ μαζί της έχω περάσει καλά .
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
Φιλε νομιζω στα Λιοσιων 73 ειναι μια καινουργια Ευα με τεραστια βυζια για ψαξτο..Καλησπέρα. Παιδιά ψάχνω μια γυναίκα με υπέρ τεράστια βυζιά. Δεν με νοιάζει να είναι χοντρή. Απλά να είναι super mega. Που θα την βρω ;;,
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.099
- Πόντοι
- 1.960
Σωστη η ενημερωση σου απλα εχει ενα μηδενικο παραπανω στην χρεωση
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.099
- Πόντοι
- 1.960
Θα την εβρισκες "Κνιδου/Τροφωνιου" αδερφε αλλα αργησες 5-10χρονια να γραφτεις στο μπουΚαλησπέρα. Παιδιά ψάχνω μια γυναίκα με υπέρ τεράστια βυζιά. Δεν με νοιάζει να είναι χοντρή. Απλά να είναι super mega. Που θα την βρω ;;,
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.099
- Πόντοι
- 1.960
Αυτη την στιγμη τα μεγαλυτερα που μπορεις στο να βρεις στο 20€ ειναι τηςΚαλησπέρα. Παιδιά ψάχνω μια γυναίκα με υπέρ τεράστια βυζιά. Δεν με νοιάζει να είναι χοντρή. Απλά να είναι super mega. Που θα την βρω ;;,
Κορινας Φιλιππίδου 11α (αν δουλευει, γιατι εχει πεσει εξαφανιζολ)
10€ Βικη Ιασωνος 44/46
50€ την χοντροΑνετα πανω απο την σχολη ευελπιδων στην Κυψελη (Ραντεβου μεσο τηλεφωνου)
Τηλ Ανετας πανω στην φωτο..
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.099
- Πόντοι
- 1.960
Καλα κανεις και την προτείνεις αλλα δεν ειναι καινουργια φιλε μου (κλαην, και τι εγινε),Φιλε νομιζω στα Λιοσιων 73 ειναι μια καινουργια Ευα με τεραστια βυζια για ψαξτο..
απλα θελει γενικα 2 νουμερα σουτιεν ακομα γι αυτην την κατηγορια..
3-4 νουμερα πανω για βυζοφετι'χύστες σαν εμενα
Υπαρχει και φωτο στο σαη τους για την διαπιστωση..
Τελευταία τροποποίηση:
Ρίξε μια ματιά στο φωκ27/86 στον όροφο στο τημ της Νάταλι από Φιλιππίδου,Ρωξάνη κλπ. νομίζω μ αυτές τακίμιασε και αυτή η Αλίνα .Αυτή με το επιθετικό σαλονορισμα, ξέρει κανείς που είναι
papariasmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2021
- Like
- 91
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδες. Ηθελα και εγω να δοκιμασω σαμπινα (εχω δει τις φωτος της απο αλλο σαιτ που δειχνει φωτογραφιες).
Εχω κανει δυο φορες αποπειρα να παω στο Βεργας 7, αλλα οχι μονο δεν ηταν αυτη, αλλα ηταν κατι σαπιες.
Σκεφτομαι μηπως πηγαινω στο λαθος Βεργας 7, αλλα δεν παιζει. Ειναι η οδος καθετη στην Λιοσιων, πολυ κοντα στον σταθμο Λαρισης.
Συγκεκριμενα θυμαμαι δυο μπουρδελα να ειναι κολλητα το ενα διπλα στο αλλο. Νομιζω πρωτη φορα ειχα παει περσυ το καλοκαιρι.
Μηπως δεν εχω καταλαβει κατι καλα; Πως μπορω να συναντησω την συγκεκριμενη πριν φυγει;
Ευχαριστω πολυ.
Εχω κανει δυο φορες αποπειρα να παω στο Βεργας 7, αλλα οχι μονο δεν ηταν αυτη, αλλα ηταν κατι σαπιες.
Σκεφτομαι μηπως πηγαινω στο λαθος Βεργας 7, αλλα δεν παιζει. Ειναι η οδος καθετη στην Λιοσιων, πολυ κοντα στον σταθμο Λαρισης.
Συγκεκριμενα θυμαμαι δυο μπουρδελα να ειναι κολλητα το ενα διπλα στο αλλο. Νομιζω πρωτη φορα ειχα παει περσυ το καλοκαιρι.
Μηπως δεν εχω καταλαβει κατι καλα; Πως μπορω να συναντησω την συγκεκριμενη πριν φυγει;
Ευχαριστω πολυ.
Φ84κάτω Τζούλια
Φ65πάνω Κορίνα και Ντιάνα
Φ65κάτω Κάτια και Αλίνα
Φ86κάτω Τζέσικα
Είχε κι άλλα αρκετά ανοιχτά, δεν πολυπερπάτησα.
Δοκιμάστηκε με θετικές εντυπώσεις η Αλίνα. Καινούργια κοπέλα από Ουκρανία. Η τσα2 είπε έχει 5 μέρες που ήρθε στην Ελλάδα. Γλυκιά κοπέλα, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος, γενικά ωραία χαρακτηριστικά. Μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίος κώλος. Θα ξαναπέρναγα σίγουρα.
Και το προηγούμενο Σάββατο πήρα το ρίσκο με την καινούργια Σύλβια του Φ65πάνω. Επιτέλους νέες κοπέλες (που ΔΕΝ είναι Λατίνες) που δεν είναι φόλες.
Εντύπωση μου έκανε που η τσα2 του Φ84κάτω δήλωσε πως η Τζούλια κάνει ισπανικό. Τι ισπανικό με τέτοιο μικρό βυζάκι μωρέ. Ό,τι να ναι.
Φ65πάνω Κορίνα και Ντιάνα
Φ65κάτω Κάτια και Αλίνα
Φ86κάτω Τζέσικα
Είχε κι άλλα αρκετά ανοιχτά, δεν πολυπερπάτησα.
Δοκιμάστηκε με θετικές εντυπώσεις η Αλίνα. Καινούργια κοπέλα από Ουκρανία. Η τσα2 είπε έχει 5 μέρες που ήρθε στην Ελλάδα. Γλυκιά κοπέλα, ωραίο πρόσωπο, κανονικό ύψος, γενικά ωραία χαρακτηριστικά. Μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίος κώλος. Θα ξαναπέρναγα σίγουρα.
Και το προηγούμενο Σάββατο πήρα το ρίσκο με την καινούργια Σύλβια του Φ65πάνω. Επιτέλους νέες κοπέλες (που ΔΕΝ είναι Λατίνες) που δεν είναι φόλες.
Εντύπωση μου έκανε που η τσα2 του Φ84κάτω δήλωσε πως η Τζούλια κάνει ισπανικό. Τι ισπανικό με τέτοιο μικρό βυζάκι μωρέ. Ό,τι να ναι.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.410
- Πόντοι
- 3.246
η Αννέτα τι ηλικία έχει περίπου; πάνω από 50;;Αυτη την στιγμη τα μεγαλυτερα που μπορεις στο να βρεις στο 20€ ειναι της
10€ Βικη Ιασωνος 44/46
50€ την χοντροΑνετα πανω απο την σχολη ευελπιδων στην Κυψελη (Ραντεβου μεσο τηλεφωνου)
Τηλ Ανετας πανω στην φωτο..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φίλεΔιδύμου 22
Κάτω Μαριάνα και Στέλλα
Πάνω Σύλβια
μου μπορείς να δεις και Διδυμου 27;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live επιγραμματικα
Φυλής 54α, 54β, 56 & 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα η Πολωνέζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 72 αριστερά κλειστο.
Φυλής 74 δεξιά ανοιχτό το φως, κλειδωμένη η πόρτα.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κατω Τζουλιανα λατινα, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος Ιλόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 61 Σολ λατινα, απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11β Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Βαλερία και Κατερίνα λατινα (η μελαχρινή κοντή η πιο πιτσιρικά από τις 3 Κατερίνες), αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Κάτια η κορμάρα , απλό πρόγραμμα (αύριο φεύγει πάλι για Ρουμανία) και Αλινα καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα και αυτή.
Φυλης 65β Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84α Τζούλια, με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό.
Φυλής 84β Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 86α Μπέλα λατινα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.
Φυλής 86β Τζέσικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 67 Ναταλί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 69α Μαρία "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69β Λανα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71α αναμμένη η αριστερή λάμπα, κλειδωμένη η πόρτα.
Φυλής 71 κλειστό.
Φυλής 54α, 54β, 56 & 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα η Πολωνέζα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 72 αριστερά κλειστο.
Φυλής 74 δεξιά ανοιχτό το φως, κλειδωμένη η πόρτα.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κατω Τζουλιανα λατινα, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος Ιλόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 61 Σολ λατινα, απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11β Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Βαλερία και Κατερίνα λατινα (η μελαχρινή κοντή η πιο πιτσιρικά από τις 3 Κατερίνες), αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Κάτια η κορμάρα , απλό πρόγραμμα (αύριο φεύγει πάλι για Ρουμανία) και Αλινα καστανή με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα και αυτή.
Φυλης 65β Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Ντιαννα, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84α Τζούλια, με ελεύθερο στοματικό όχι όμως τελειωτικό.
Φυλής 84β Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φυλής 86α Μπέλα λατινα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.
Φυλής 86β Τζέσικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 67 Ναταλί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 69α Μαρία "Τσεχα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69β Λανα , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71α αναμμένη η αριστερή λάμπα, κλειδωμένη η πόρτα.
Φυλής 71 κλειστό.
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαίας 27Β πάνω Αλισια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαιας 27α Καρίνα μελαχρινή λατινα, νταρντανα συν, με κωλαρα , 3.5αρι συν βυζι, δύο τρία μικρά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, με 30 ευρώ κάνει και πρωκτικο,εδω θα γίνει αργότερα η 2η κατάθεση αν δε βρω κάτι άλλο που να μου κάνει κλικ.
Φωκαιας 25β Τζανινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25α Σοφία το κοντοπουτανο λατινακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 19 Κάρλα η λατίνα με το ωραίο κορμάκι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β & 17α κλειστά.
Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 υπόγειο Ναταλία "Ρωσίδα" καστανή με ωραίο πρόσωπο, κανονικό ωραίο κορμί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φωκαιας 9 κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαίας 27Β πάνω Αλισια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαιας 27α Καρίνα μελαχρινή λατινα, νταρντανα συν, με κωλαρα , 3.5αρι συν βυζι, δύο τρία μικρά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος, με 30 ευρώ κάνει και πρωκτικο,εδω θα γίνει αργότερα η 2η κατάθεση αν δε βρω κάτι άλλο που να μου κάνει κλικ.
Φωκαιας 25β Τζανινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 25α Σοφία το κοντοπουτανο λατινακι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 19 Κάρλα η λατίνα με το ωραίο κορμάκι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β & 17α κλειστά.
Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 υπόγειο Ναταλία "Ρωσίδα" καστανή με ωραίο πρόσωπο, κανονικό ωραίο κορμί 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φωκαιας 9 κλειστό.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Έλλης 3 Κατερίνα και Ειρήνη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 8α κλειστό.
Διδύμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 16 κλειστο.
Διδύμου 18 υπόγειο Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.
Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Στέλλα και Μαριάννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 22 όροφος Συλβια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Διδυμου 27 Βικτόρια και Τανια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Έλλης 3 Κατερίνα και Ειρήνη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 8α κλειστό.
Διδύμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Διδύμου 16 κλειστο.
Διδύμου 18 υπόγειο Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Διδύμου 22 ισόγειο Στέλλα και Μαριάννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
τελικά επέστρεψα αφού τσίμπησα κάτι στη πλατεία και πέρασα με Καρίνα, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική, των Οκτώβριο και το Νοέμβριο τη πέτυχαινα στο Μεταξουργειοσυνέχεια live επιγραμματικα
Eχει κάποιος άποψη από Διδύμου 22 όροφος Συλβια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Διδύμου 8α κλειστό.
Διδύμου 16 κλειστο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
να μου επιτρέψεις να προσθέσω στα μεγέθη που αναφέρεις, τη Τζούλια από Κολωνού 47 όροφο καθώς και την Αντζελινα Κολωνού 32αΑυτη την στιγμη τα μεγαλυτερα που μπορεις στο να βρεις στο 20€ ειναι της
10€ Βικη Ιασωνος44/46
Ben Dover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2011
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Δυστυχώς δεν είναι η Αλίνα "Στο" που έχει χαθεί πάνω από χρόνο.καλησπερα,η Αλινα ουκρανη στο 65 π λες ,ειναι αυτη π δουλευε στο φιλιππιδου κ πριν καιρο στην αλυσιδα λιωσιων-φωκαιας?
Είναι μια κοπέλα από Ουκρανία, με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί γύρω στα 35, πρόγραμμα απλό, φιλιά, δάχτυλα, 69 γιοκ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
Νταξει.... όχι και 35!!!!!κατω από 30 σίγουρα την έκοψα, επίσης άμα ήταν η Αλινα που αναφέρεις θα το είχα γράψειΔυστυχώς δεν είναι η Αλίνα "Στο" που έχει χαθεί πάνω από χρόνο.
Είναι μια κοπέλα από Ουκρανία, με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί γύρω στα 35, πρόγραμμα απλό, φιλιά, δάχτυλα, 69 γιοκ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις