assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 201
Αυτό που λες ισχυεί ΑΛΛΑ εδώ μιλάμε για ΑΠΑΤΗ διότι ανακοινώνεται πρωκτικό και ρώτησα και την τσατσά πριν μπω αν όντως δίνει τον κώλο της και μου είπε Ν
Λοιπόν χθεσινή βραδινή στον στον εν λόγω οικο, λοιπόν πείρα την Ζινα επειδή είμαι κωλακιας, η κοπέλα είναι καλος χαρακτήρας , κωλο δεν κανει το ξεχνάμε αυτό είναι ξεκάθαρο το λένε στο πρόγραμμα για κράχτη , έκανε το γνωστο κόλπο που σφίγγει την κωλοτρυπιδα λες και εγώ είμαι πρώτη μερα στην δουλεία που δεν εχω αφήσει κωλο αγαμητο, τώρα πως κάποιος άλλος συναγωνιστής τις εχει παρει απο κωλο αυτές τις τρεις δεν ξερω....., πιπα γρηγορη λες και θα εφεβγε το πλοιο , με πουτσα κατάρτι στον κωλο δεν μπήκε ουτε καν το κεφαλακι με τα γνωστά κόλπα που κάνουν οπότε γαμισα μουνι για να μην πάει χαμένο το 20αρικο , μουνι στεγνο δεν το ευχαριστήθηκα γενικά 3 στάσης στα τέσσερα απο μπροστά και απο πάνω.Σημερινή στοχευμένη εξορμήση για πρωκτικό στο φυλής 71 2η βάρδια όπου δουλεύουν οι 3 λατίνες Τίνα,Ζίνα και η Λίλυ, όπου και για τις 3 ανακοινώνεται και πρωκτικό.Είπα να διαλέξω εκείνη που θα μου άρεσε εμφανησιακά περισσότερο και αυτή ήταν η Κολομβιανή Τίνα, κοντούλα μελαμψή με τατού σε μπούτια και στην μέση πάνω από κώλο με μαύρα μαλλιά ,νορμάλ κιλά και ωραίο αφράτο κώλιο και η ηληκίας της κάπου στα 21 την κόβω. Φορούσε ένα διχτυωτό μαύρο και ο όλος συνδυασμός με καύλωσε αλλά που να φανταστώ τι ΑΠΑΤΗ θα ήταν τελικά στο δωμάτιο.Με το που μπαίνει στο δωμάτιο ξεκινά να βγάζει το διχτυωτό,μετά ανοίγει το προφυλακτικό και σε πεσμένη πούτσα παέι να το φορέσει ,δεν τα καταφέρνει και μου λέει με νοήματα αφου δεν ξέρι ελληνικά καθόλου να το φορέσω εγώ. ,κάνει μια κακής ποιότητας πίπα και εν συνεχεία την στήνω στα 4 και την παίρνω πισωκολητά από το μουνί για αρχή μέχρι να σηκωθεί καλά με σκοπό μετά να την σκίσω τον κώλο,άλλωστε για αυτό πήγα σε αυτόν τον οίκο.Της λέω θα σε πάρω και από πίσω, στήνεται και πάω να της τον βαλω στο μαυριδερό κωλοτρυπίδι της και δεν μπαίνει με τίποτα, αυτό δεν μου έχει ξανατύχει.Η κοπέλα έκανε το εξείς "κόλπο" έσφιγγε την κωλοτρυπά της ώστε να μη μπορώ να μπω για να την γανμηω το κωλάντερο της η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ,τέσπα το χώνω στο μουνί της και μετά από λίγο ξαναπροσπαθώ για κώλο και αυτή να ξανασφίγγεται για να μην μπορώ να μπω το ίδιο έγινε 3 φορές συνολικά,τελικά έχυσα γαμώντας το μουνί της.Μάγγες μαύρο στη ΤΙΝΑ έχει τον κώλο για κράχτη από ότι κατάλαβα και θα το δίνει επιλεκτικά ίσως μόνο σε μικροτσούτσουνος για να μην τη σκίσουν. Τέτοιο άκυρο κωλογαμήσι δεν μου έχει ξανατύχει με καμιά πουτάνα και έχω πάρει πολλές από τον κώλο σε όλη την πορνοκαριέρα μου,προσέξτε να μην την πατήσετε και εσείς.
Το μόνο καλο ήταν οτι δεν ενόχλησε η τσατσα ε και πως να ενοχλήσει αφού ξέρει και η ιδια οτι κωλο δεν κάνουν οι πονηρες οπότε σε αφήνει λίγο να χαρεις την ξενέρα.
Τελευταία τροποποίηση: