dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.576
- Πόντοι
- 731
Χτες ανεβασε. Δες τες...Λιγο πολυ οι ιδιες θα ειναι και σημεραΝ.smirni έχουμε ενημερώσεις για την τωρινή βάρδια? Κατεβαίνω Φυλής μετά από καιρό
Χτες ανεβασε. Δες τες...Λιγο πολυ οι ιδιες θα ειναι και σημεραΝ.smirni έχουμε ενημερώσεις για την τωρινή βάρδια? Κατεβαίνω Φυλής μετά από καιρό
Περιμένουμε ενημέρωση ποιες θα δεις.Ν.smirni έχουμε ενημερώσεις για την τωρινή βάρδια? Κατεβαίνω Φυλής μετά από καιρό
Δεν νομίζω φίλε. Το πιθανότερο είναι σε στολίσει και να σε διώξει. Αλλά από την άλλη, το κορίτσι είναι και λίγο κυκλοθυμικο. Πότε δεν ξέρεις μαζί της. Στην θέση σου θα της το έλεγα πολύ ευγενικά και πολύ απέξω απέξω. Και ότι γίνει.Ξέρει κανένας αν η μπαρμπαρα δέχεται Χυσιμο στο πρόσωπο; Πηγαίνω συχνά αλλά την φοβάμαι. Γιαυτο ρωταω εδώ
κανονικά δουλεύει στο ξαναλέω, δεν απασχολεί ρε τύπε διότι αναφέρεσαι σε άλλο σαιτ απλή λογικήΓιατί να μήν απασχολεί το σαιτ στο νήμα που λέγεται " ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα".
Γράφει τις βάρδιες των κοριτσιών.
Εξακολουθώ να βλέπω ότι είναι πεσμένα.
Βλέπω τραβάς μεγάλο ζόρι με τον Σμύρνη που δεν σου είπε κ κάτι ούτε σε πρόσβαλε. Αν δεν σου αρέσει κ δεν εκτιμάς το χρόνο του κ τις πληροφορίες που παρέχει για να πας να τον βρέξεις κάπου καλά ή τέλος πάντως να βρείς κάτι που σου αρέσει μέσα από αυτήν την πληροφορία σταματά να παρακολουθείς το νήμα κ τραβά κάπου αλλού όπου δεν θα προσβάλλεσαι.Τόσα άσχετα γραφονται εδώ συνέχεια και εσένα σε πείραξε αυτό το συγκεκριμένο.
Το ότι γυρίζεις τα μπουρδέλα όλη μέρα και όλη νύχτα και το γράφεις εδώ και παριστάνεις τον πρόεδρο και αρχηγό του μπουρδέλα δεν πάει να πει να προσβάλεις όποιον θελεις.
Ένα απλό μελος είσαι όπως όλοι μας.
Και που σαι. Πολλά που λες όταν πάω εγώ μου λένε ότι δεν υσχίουν.
Μα να χαλατε τις καρδιες σας χωρις λογο...για να περναμε καλα εχει γινει το σαιτ κ να μοιραζομαστε φιλικα τις εμπειριες μας! Τωρα κ ασαφειες θα γραφτουν κ αντιθετες γνωμες..μη το δενετε...απλα περαστε καλα!!Σεβασμό σε αυτούς που ενημερώνουν.Και λάθη να γίνονται άνθρωποι είμαστε.
Κι αν καποιος περναει ολη του τη μερα στο bou...δεν ενοχλει κανεναν, καλα κανει, ισως την εχει πιο πολυ αναγκη την εκτονωση αυτη απο αλλους για τους λογους του..και ευχαριστουμε οποιον μας ενημερωνει και γραφειΜα να χαλατε τις καρδιες σας χωρις λογο...για να περναμε καλα εχει γινει το σαιτ κ να μοιραζομαστε φιλικα τις εμπειριες μας! Τωρα κ ασαφειες θα γραφτουν κ αντιθετες γνωμες..μη το δενετε...απλα περαστε καλα!!
Βρε παιδιά μην μαλώνετε χωρίς λόγο. Όλη την ίδια δουλειά κάνουμε να βλέπουμε ενημέρωσης από αλλά μελη και να ξέρουμε που θα πάμε.για πες ποιόν προσβαλα? Με ξέρεις και συ και τα γράφεις αυτά εεε?γιατί είπα εγώ ρε παπαρακο ποτέ ότι δεν είμαι απλό μελος?που τα σκέφτεστε όλα αυτά, για πες τι από αυτά πού γράφω δεν ισχύει και γιατί δε μπαίνεις να τα γράψεις,και ποίοι στα λενε? πολλές ασάφειες...δεν έχω δει όμως ενημέρωση σου...
Τώρα live Φωκαιας 13 και τα 2 κλειστά.
Φωκαιας 19 κλειστό.
Φυλής 84α χριστίνα τσέχα και Κατια η ρουμάνα, η κάτια έχει πολύ όμορφο σέξι κορμί και πρόσωπο μοντελέ εμφάνιση δυστυχώς κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 86 όροφος Σόνια με χυτές βυζάρες έξω κόκκινα μαλλιά κοτσίδες και full πρόγραμμα
Βρε παιδιά μην μαλώνετε χωρίς λόγο. Όλη την ίδια δουλειά κάνουμε να βλέπουμε ενημέρωσης από αλλά μελη και να ξέρουμε που θα πάμε.
Ναι.. κάτι αυτοί που δεν τούς πάει και τούς ρίχνει φολες..Εμ πως να μην σπάσει η κίνηση, τα παράπονα για φόλιασμα που επεφταν βροχη στην ενημέρωση της έκαναν φαίνεται ζημιά