You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μα να χαλατε τις καρδιες σας χωρις λογο...για να περναμε καλα εχει γινει το σαιτ κ να μοιραζομαστε φιλικα τις εμπειριες μας! Τωρα κ ασαφειες θα γραφτουν κ αντιθετες γνωμες..μη το δενετε...απλα περαστε καλα!!Σεβασμό σε αυτούς που ενημερώνουν.Και λάθη να γίνονται άνθρωποι είμαστε.
Κι αν καποιος περναει ολη του τη μερα στο bou...δεν ενοχλει κανεναν, καλα κανει, ισως την εχει πιο πολυ αναγκη την εκτονωση αυτη απο αλλους για τους λογους του..και ευχαριστουμε οποιον μας ενημερωνει και γραφειΜα να χαλατε τις καρδιες σας χωρις λογο...για να περναμε καλα εχει γινει το σαιτ κ να μοιραζομαστε φιλικα τις εμπειριες μας! Τωρα κ ασαφειες θα γραφτουν κ αντιθετες γνωμες..μη το δενετε...απλα περαστε καλα!!
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Βρε παιδιά μην μαλώνετε χωρίς λόγο. Όλη την ίδια δουλειά κάνουμε να βλέπουμε ενημέρωσης από αλλά μελη και να ξέρουμε που θα πάμε.για πες ποιόν προσβαλα? Με ξέρεις και συ και τα γράφεις αυτά εεε?γιατί είπα εγώ ρε παπαρακο ποτέ ότι δεν είμαι απλό μελος?που τα σκέφτεστε όλα αυτά, για πες τι από αυτά πού γράφω δεν ισχύει και γιατί δε μπαίνεις να τα γράψεις,και ποίοι στα λενε? πολλές ασάφειες...δεν έχω δει όμως ενημέρωση σου...
Τελευταία τροποποίηση:
Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Τώρα live Φωκαιας 13 και τα 2 κλειστά.
Φωκαιας 19 κλειστό.
Φυλής 84α χριστίνα τσέχα και Κατια η ρουμάνα, η κάτια έχει πολύ όμορφο σέξι κορμί και πρόσωπο μοντελέ εμφάνιση δυστυχώς κάνει αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 86 όροφος Σόνια με χυτές βυζάρες έξω κόκκινα μαλλιά κοτσίδες και full πρόγραμμα
Βρε παιδιά μην μαλώνετε χωρίς λόγο. Όλη την ίδια δουλειά κάνουμε να βλέπουμε ενημέρωσης από αλλά μελη και να ξέρουμε που θα πάμε.
Δοκιμή την προηγούμενη εβδομάδα με Εβελίνα Φ86κάτω. Διάθεση έχει, σώμα δεν έχει. Πολύ χαλαρότητα από εγκυμοσύνη κ.λπ. Κατάλαβα τον λόγο που το κρύβει στο σαλόνι. Δεν το έκλαψα (οριακά το μετάνιωσα), αλλά δεν θα πήγαινα πάλι. Σκέφτηκα στην πορεία ότι αν δεν είχε βυζάρες, δεν θα πέρναγα καθόλου.
Δοκιμή σήμερα με Σόνια Φ84πάνω. Εξαιρετική εμπειρία. Στα 25 της πρέπει να ήταν απίστευτη μούνα. Σωματάρα ανεξαρτήτου ηλικίας, βυζάρες στητές για το μέγεθος (εδώ σε μικρότερες κι έχουν πάρει την κατιούσα) και η πιο ιδιαίτερη πίπα που έχω ζήσει! Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει την τέχνη στη νέα γενιά. Χώρος πεντακάθαρος κι ας φαίνεται ερείπιο. Η ηλικία 50+ μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας, αλλά θεωρώ ειλικρινά ότι πρέπει να δοκιμαστεί τουλάχιστον μία φορά.
Μπορεί η Σόνια να ρίχνει μια δεκαετία στην Εβελίνα, αλλά τύποι μου η διαφορά στην ποιότητα και στην εμπειρία είναι πραγματικά τεράστια. Μέχρι και η καταγωγή παίζει τον ρόλο της (Ρωσία>Αλβανία).
Δοκιμή σήμερα με Σόνια Φ84πάνω. Εξαιρετική εμπειρία. Στα 25 της πρέπει να ήταν απίστευτη μούνα. Σωματάρα ανεξαρτήτου ηλικίας, βυζάρες στητές για το μέγεθος (εδώ σε μικρότερες κι έχουν πάρει την κατιούσα) και η πιο ιδιαίτερη πίπα που έχω ζήσει! Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει την τέχνη στη νέα γενιά. Χώρος πεντακάθαρος κι ας φαίνεται ερείπιο. Η ηλικία 50+ μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας, αλλά θεωρώ ειλικρινά ότι πρέπει να δοκιμαστεί τουλάχιστον μία φορά.
Μπορεί η Σόνια να ρίχνει μια δεκαετία στην Εβελίνα, αλλά τύποι μου η διαφορά στην ποιότητα και στην εμπειρία είναι πραγματικά τεράστια. Μέχρι και η καταγωγή παίζει τον ρόλο της (Ρωσία>Αλβανία).
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Ναι.. κάτι αυτοί που δεν τούς πάει και τούς ρίχνει φολες..Εμ πως να μην σπάσει η κίνηση, τα παράπονα για φόλιασμα που επεφταν βροχη στην ενημέρωση της έκαναν φαίνεται ζημιά
Κάτι ψεύτικη λογαριασμοί από τα γύρω μαγαζιά που ανεβάζουν κριτικές... κάτι μερικοί που δεν μπορούν να αντέξουν το στενό μουνακι της, και χύνουν στα τρία λεπτά...
Στρατός γίναν....
Αχ βρε Σαμπίνα... ιστορία γράφεις
Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Κατα τις 16.00' σημερα περασα απο το Μαραθωνος το μεσαιο( α οροφος) με τη μεταλλικη σκαλα , δουλευε η Μαρσελα, ειχα διαβασει περιγραφες απο αλλους αλλα αυτο που ειδα ηταν εντελως διαφορετικο , δεν ειναι ψηλη και μιλφ αλλα γυρω στα 25 την εκανα ( η αληθεια ειναι οτι δεν παρεμεινε πολυ στο σαλοναρισμα της ) , φορουσε ενα μαυρο ριχτο σαν ειδος ρομπας που καλυπτε σχεδον ολο το σωμα. Εχει κοριτσιστικο σωμα και οχι νταρντανας η μεγαλης γυναικας . Το δε προσωπο ηταν αρκετα νοστιμο ,οχι περιεργο,οπως περιγραφανε καποιοι. Τα γραφω αυτα για να καταληξω στο οτι ο καθε ενας εχει μαλλον δικη του αποψη και αν δε δουμε κατι οι ιδιοι, δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι . Πολυς κοσμος παντως στο μαγαζι,δωματια γεματα και αναμονη. Πριφανως η κοπελλα αξιζει , για να γινεται τοσος ντορος ,ενω αλλα μαγαζια βαρουσαν μυγες. Καλη συνεχεια σε ολους!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
Καλησπέρα φίλε μού, κάνε μου μια χάρη και μπες στο κόπο να παραθέσεις τις περιγραφές που έχεις διαβάσει για να γίνουν και συγκρίσεις, στην ηλικία έχεις πέσει αρκετά έξω...μάλλον σε ξεγελάει το ωραίο κορμί της και το γλυκό πρόσωπο της, 34 στα 35 είναιΚατα τις 16.00' σημερα περασα απο το Μαραθωνος το μεσαιο( α οροφος) με τη μεταλλικη σκαλα , δουλευε η Μαρσελα, ειχα διαβασει περιγραφες απο αλλους αλλα αυτο που ειδα ηταν εντελως διαφορετικο , δεν ειναι ψηλη και μιλφ αλλα γυρω στα 25 την εκανα ( η αληθεια ειναι οτι δεν παρεμεινε πολυ στο σαλοναρισμα της ) , φορουσε ενα μαυρο ριχτο σαν ειδος ρομπας που καλυπτε σχεδον ολο το σωμα. Εχει κοριτσιστικο σωμα και οχι νταρντανας η μεγαλης γυναικας . Το δε προσωπο ηταν αρκετα νοστιμο ,οχι περιεργο,οπως περιγραφανε καποιοι. Τα γραφω αυτα για να καταληξω στο οτι ο καθε ενας εχει μαλλον δικη του αποψη και αν δε δουμε κατι οι ιδιοι, δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι . Πολυς κοσμος παντως στο μαγαζι,δωματια γεματα και αναμονη. Πριφανως η κοπελλα αξιζει , για να γινεται τοσος ντορος ,ενω αλλα μαγαζια βαρουσαν μυγες. Καλη συνεχεια σε ολους!
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.450
- Πόντοι
- 2.036
Λιοσίων 73 Α , Andrea , Hillary, Emmy.
73Β Stefanie , Kira
73Β Stefanie , Kira
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.450
- Πόντοι
- 2.036
Ανάποδα τα είπα παλιΛιοσίων 73 Α , Andrea , Hillary, Emmy.
73Β Stefanie , Kira
Εγω που περναγα παλια μαζι της τελεια ηταν η κοπελα...τωρα αν κατι αλλαξε...αν και δε το νομιζωΝαι.. κάτι αυτοί που δεν τούς πάει και τούς ρίχνει φολες..
Κάτι ψεύτικη λογαριασμοί από τα γύρω μαγαζιά που ανεβάζουν κριτικές... κάτι μερικοί που δεν μπορούν να αντέξουν το στενό μουνακι της, και χύνουν στα τρία λεπτά...
Στρατός γίναν....
Αχ βρε Σαμπίνα... ιστορία γράφεις
Καλη επιλογη ειναι, μευριο προσωπο, ωραιο σωματακι, καλη στις υπηρεσιες, πρεοει να ναι πανω απο 30.Καλησπέρα φίλε μού, κάνε μου μια χάρη και μπες στο κόπο να παραθέσεις τις περιγραφές που έχεις διαβάσει για να γίνουν και συγκρίσεις, στην ηλικία έχεις πέσει αρκετά έξω...μάλλον σε ξεγελάει το ωραίο κορμί της και το γλυκό πρόσωπο της, 34 στα 35 είναι
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 216
Ειναι αυτη που εμφανιζοταν και Διδιυμου 8 όροφος?Σήμερα κάνοντας βόλτα στην πλατεία Βικτορίας συνάντησα την Σοφία που δούλευε στο Μαραθώνος 59 στο υπόγειο... Την είδα έξω από μια πολυκατοικία, ενώ μια γριά "πάλευε" να παρκάρει τρακάροντας με το πεζοδρόμιο (γαμώντας παράλληλα τον συμπλέκτη)... Ήταν με μια φίλη της και ένα μικρό κοριτσάκι... Την ρώτησα που δουλεύει τώρα και μου είπε ότι σταμάτησε...
Έλαμπε σαν ήλιος μέσα στο μίζερο και παρακμιακό περιβάλλον της περιοχής... Όπως ένα εντελβάϊς λουλούδι σε χιονισμένο βουνό της Ελβετίας... Τι είναι τα νιάτα μαζί με την ομορφιά...
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Δεν το ξέρω αυτό...Ειναι αυτη που εμφανιζοταν και Διδιυμου 8 όροφος?
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
ΝαιΕιναι αυτη που εμφανιζοταν και Διδιυμου 8 όροφος?
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Βρε παιδιά καλησπέρα.περασα μια βόλτα τώρα από το μετάξι πολύ μαυρίλα πλάκωσε. (πακιδες Ταλιμπάν )τι διάολο είναι δεν ξέρω. Έτυχε να περάσω όταν επέστρεψα από φυλής και λέω να πάω να ρίξω μια ματιά .δεν έχουν ραμαζάνι?? πολύ βρώμα.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Βρε παιδιά καλησπέρα.περασα μια βόλτα τώρα από το μετάξι πολύ μαυρίλα πλάκωσε. (πακιδες Ταλιμπάν )τι διάολο είναι δεν ξέρω. Έτυχε να περάσω όταν επέστρεψα από φυλής και λέω να πάω να ρίξω μια ματιά .δεν έχουν ραμαζάνι?? πολύ βρώμα.
Όταν πέσει το σκοτάδι ο Αλλάχ κοιμάται τύπε.. οπότε τα πάντα (φαγητό, ποτό, μουνί κτλ.) επιτρέπονται!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις