Hawkeye Argill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.991
- Πόντοι
- 736
Λιοσιων 73α και 73β παντως στο portal εχει σβηστει η σελιδα τους
Εγώ βλέπω ότι κάνανε αλλαγές στο σάιτ και ότι δουλεύουν τώρα Εύα Κίρα καί Χοσέ..Λιοσιων 73α και 73β παντως στο portal εχει σβηστει η σελιδα τους
Εχεις δικιο.Αν πατησεις απλα στο google "λιοσιων 73α η β " σε πεταει εξω.Θελει να το ψαξεις μεσω portal.Εγώ βλέπω ότι κάνανε αλλαγές στο σάιτ και ότι δουλεύουν τώρα Εύα Κίρα καί Χοσέ..
Όχι δεν ισχύει, η Εύα είναιΚαλησπέρα κάπου διάβασα παραπάνω ότι η Άννα εξηκιου 18γ είναι τραβελι ισχύει;
στο 71 δουλεύουν και αυτές ,όχι στο 74
Μιας που πιάσαμε κουβέντα για πρωκτικό, απόψε δοκίμασα τη μιλφ Λατίνα Λίλη στο Φυλής 71 πάνω. Έμεινα ευχαριστημένος από το κωλι της και θα της το ξανασκισω αφού καταθέσω πρώτα στα νέα Λατινακια που ανέφερε ο μύστης @n.smirni76 Δυστυχως, κατά τις 17:00 που πέρασα από Φυλής 74 δεν τις βρήκα, αλλά θα ξαναπεράσω αυτές τις μέρες.
Προσπαθώ να την πετύχω αυτήν την καριολα και όλο κάτι γκρεμλιν πετυχαίνω και πρωινή και απογευματινή βάρδια.Γκαντεμια
Μιας που πιάσαμε κουβέντα για πρωκτικό, απόψε δοκίμασα τη μιλφ Λατίνα Λίλη στο Φυλής 71 πάνω. Έμεινα ευχαριστημένος από το κωλι της και θα της το ξανασκισω αφού καταθέσω πρώτα στα νέα Λατινακια που ανέφερε ο μύστης @n.smirni76 Δυστυχως, κατά τις 17:00 που πέρασα από Φυλής 74 δεν τις βρήκα, αλλά θα ξαναπεράσω αυτές τις μέρες.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση! επόμενη ερώτηση Αξίζει να την δοκιμάσω;Όχι δεν ισχύει, η Εύα είναι
Ναι στο 71, μύστη, γαμω το autocorrection...στο 71 δουλεύουν και αυτές ,όχι στο 74
Ειναι συτο που πρεπει φιλος!!! Καυλωνει οταν την εχεις στα 4 και τις βαζεις τα δαχτυλα στο στομα της να τα γλυφει. Ειναι απο τα στανταρακια μου και οχι μονο εμενα απο οτι νομιζω.Μάγκες έχει δοκιμάσει κανένας τελευταία την Αντριάνα απ' χωματιανου 11β να μου πει εαν ειναι ακόμη καλή μέσα? Σκέφτομαι να περάσω αύριο το πρωί ..
Κι εγώ μια από τα ίδια! Αλλά χτες τον έφαγε δυνατά και μόνο από κώλο για να μάθει!Προσπαθώ να την πετύχω αυτήν την καριολα και όλο κάτι γκρεμλιν πετυχαίνω και πρωινή και απογευματινή βάρδια.Γκαντεμια
Καλά της έκανες τέτοια που είναι τυπαρα μου!Ναι την είδα και αυτήν τη Τινα.Δεν μου βγαλε κατι..Θα κάνω πάλι καταδρομικη για Λίλη και θα ενημερώσωΚι εγώ μια από τα ίδια! Αλλά χτες τον έφαγε δυνατά και μόνο από κώλο για να μάθει!
Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι δούλεψε στην ίδια βάρδια μια άλλη Λατίνα (Τίφανι;), πρώτη μέρα κατά τα λεγόμενα της τσα2.
την είχα πάρει πρίν καιρό στο Τροφωνίου 13 όροφο και είχα περάσει καλάΣε ευχαριστώ για την απάντηση! επόμενη ερώτηση Αξίζει να την δοκιμάσω;
Η Ίρις γενικά είχε προβλήματα υγείας πριν σταματήσει, μακάρι να είναι εντάξει πλέον. Τελευταία φορά που είχα περάσει, πριν εξαφανιστεί κι επανεμφανιστεί τώρα, μου είχε πει ότι είχε θέμα με τα γόνατά της. Νωρίτερα σε μία πάλι μεγάλη παύση είχε θέματα γυναικολογικά, τα οποία και λύθηκαν με επεμβάσεις κλπ.συνέχεια σφηνάκι πάντα live
Ιωαννίνων 5 επέστρεψε μετά από καιρό η Ίρις , καστανή ψηλή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Πριν λίγο πέρασε ο παλιατζής.Καλημέρα αδέρφια!!! Έχουμε καμία ενημέρωση απ' τη γειτονιά της Φυλής?
Προσπαθώ να την πετύχω αυτήν την καριολα και όλο κάτι γκρεμλιν πετυχαίνω και πρωινή και απογευματινή βάρδια.Γκαντεμια
Κι εγώ μια από τα ίδια! Αλλά χτες τον έφαγε δυνατά και μόνο από κώλο για να μάθει!
Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι δούλεψε στην ίδια βάρδια μια άλλη Λατίνα (Τίφανι;), πρώτη μέρα κατά τα λεγόμενα της τσα2.