Καλημέρα κι από 'μένα συμφορουμίτες !!! Έτσι για ξεμούδιασμα να αναφέρω κι εγώ δύο mini ξεμπουκώματα: 1) Μπάρμπορα το περασμένο Σάββατο, όπου μάλλον λόγω τριημέρου δεν είχε αναμονή ... πρόγραμμα κλασσικό για τη συγκεκριμένη- anal με βογγητά και αδιαμαρτύρητα, περιποιημένη πολύ παντού (χέρια, πόδια κ.τ.λ.) και μοιάζει να 'χει ομορφύνει κάπως ...
2) Επίσκεψη χθες λίγο πριν τις 15:00 (άδειος οίκος και μόλις μπήκα κλείδωσαν για κλείσιμο), στο Ι37 όπου τιμήθηκε Τζούλια. Για τσιγγανο/γυφτο/ρωμά μου έκανε, με συμπαθητικά χαρακτηριστικά παρόλαυτά. Σώμα κανονικό, με πολύ νερουλό στήθος, κομψό μουν@κι και αποδεκτός κώλος! Αυτό που μου άφησε πολύ θετική εντύπωση ήταν το στοματικό, που παρόλο που ήταν μηχανικό, είχε καλή τεχνική και πέρασε και από @@ μετά από δική μου προτροπή! Σημειωτέον την πίσω πόρτα,την έχει κάνει μπασκέτα, οπότε δεν πήρα... !!! Τέλος έκανα κι ένα πέρασμα από Ι44 να τσεκάρω τη μιλφάρα για την οποία διαβάζω καλά σχόλια για την εμφάνισή της ... αλλά δεν με έψησε, παρόλο που είναι σίγουρα πολύ πάνω από το μέσο όρο της περιοχής! Άπλωσα (έγραψα) κι εγώ το "σεντόνι" μου μετά από καιρό, έτσι για τη συμμετοχή!
Υ.Γ. Καλή εποχή για το εμετικό Μετάξι τώρα που οι ταλιμπανέζοι έχουν τα θρησκευτικά τους και κάνουν την απουσία τους ευχάριστα αισθητή.