Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 122 άτομα (8 μέλη και 114 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Πήρα Ηλέκτρα στο Φιλλιπιδου 11 πάνω, κλασική, όπως ήταν στο φ67, ίσως λίγο ποιο ευδιάθετη, ο τσάτσος ανακοινώνει φουλ πρόγραμμα.
Μέσα η Ηλέκτρα ζητάει +10 για κωλο "εκτός αν είσαι πελάτης" ο.Ο και δίνει και το τηλ της για newsletter
Τελικά τον πήρε χωρίς γκρίνια επειδή δεν είναι μεγάλος είπε, δεν έχω παράπονο γενικα απλά είναι λίγο κουτοπονηρη, από την άλλη δικαίωμα της...

Κάτσε ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις τώρα.. σε είπε φάτσα κάρτα μικροτσούτσουνο όντας μέλος του bou.. & ΔΕΝ έχεις παράπονο μας γράφεις;;;;;; :think:

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
636
Πόντοι
81
Δεκάδες σελίδες για την Ηλέκτρα
Να διαβάζω πως δίνει κώλους, δουλεύει με γραφεία

Μπουρδελιαριδες να την ψάχνουν, να την σχολιάζουν

Λέω δεν γίνεται κατι καλό θα κάνει..πήγα και την πήρα..

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?

Ας πρόσεχες!

Αυτά παθαίνουν όσοι πιστεύουν ό,τι διαβάζουν!

Η περιέργεια πληρώνεται ακριβά! (Σε χρόνο και χρήμα).

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.503
Πόντοι
1.336
Ωραίος τυπε.. έσπευσα να την δω την Εμη μίας και ήμουν εκεί κοντά..
Όντως φρεσκαδουρα και με ύφος που σε κερδίζει στο σαλόνι.
Έμυ= Κάτια από φιλιπ11β και φ66α η πρώην κοκκινομάλλα που δούλευε με Ιλόνα παρέα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?

Κάνει ακαποτιές η Ηλέκτρα...και τα ακάποτα Ορκ τη λατρεύουν

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
339
Πόντοι
21
Καλημέρα. Τι ώρα ανοίγει το Χωματιανου 11Β με την Αντριαννα; Στο σαιτ έλεγε 9 το πρωι νομιζω, σλλα τώρα 10. Γενικά υπάρχει καποιο μαγαζί πλην Κωνσταντινουπολεως 166 το οποίο ειναι ανοικτο από τις 9 ή και νωριτερα;

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
18
Like
965
Πόντοι
1.010
Καλημέρα. Τι ώρα ανοίγει το Χωματιανου 11Β με την Αντριαννα; Στο σαιτ έλεγε 9 το πρωι νομιζω, σλλα τώρα 10. Γενικά υπάρχει καποιο μαγαζί πλην Κωνσταντινουπολεως 166 το οποίο ειναι ανοικτο από τις 9 ή και νωριτερα;
Από τις 6 το πρωί τα πρώτα στην Ιάσωνος αλλά είναι όλες μεγάλες, δε βλέπονται

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Κάνει ακαποτιές η Ηλέκτρα...και τα ακάποτα Ορκ τη λατρεύουν
Εμένα πάντως μόνο καποτα και δεν μου έχει προτείνει χωρίς. Και σχεδόν πάντα παίρνω και κώλο.

Και την ξέρω πολύ καιρό και έξω συνάντηση.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.390
Πόντοι
14.936
Παταξον τον χάρο αλάνια μου tonight..
Να ζήσουνε αγναι ψυχαι...
Ξεκίνημα με καλαμαράκια,χταποδακι και γαύρο σε restaurant Πλατείας Καραϊσκάκη
με μουναρα εργαζόμενη Α κατηγορία ντεκλαρε...
Συνέχεια σε ίδρυμα F.B.I αλλά ένα ποτό εγώ ένα αυτή και φεύγιο....
Η συνέχεια απέναντι La Luna τα ίδια πάλι ένα εγώ ένα αυτή και πουλελε...
Τραβήχτηκα Kinky Opera...
Εκεί έγινε η ζημιά με Πολωνικό αλογάκι...
Έφυγα ώπα και αρπαγμενος για το τσαρδι με σταμάτημα για ξεφόρτωμα Φυλής 59?
Αλίσια γεμάτουλα με τατού ισόγειο και με κομπλιμέντα για τα μάτια μου..
Κάποτε ήμασταν ωραίοι...
Τώρα ήμαστε απλά γοητευτικοί...
Τα φιλιά μου...
Να ζείτε όμορφα ρε αλάνια....
Μουσαφιραιοι ειμαστε...:hi:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.652
Πόντοι
25.036
Παταξον τον χάρο αλάνια μου tonight..
Να ζήσουνε αγναι ψυχαι...
Ξεκίνημα με καλαμαράκια,χταποδακι και γαύρο σε restaurant Πλατείας Καραϊσκάκη
με μουναρα εργαζόμενη Α κατηγορία ντεκλαρε...
Συνέχεια σε ίδρυμα F.B.I αλλά ένα ποτό εγώ ένα αυτή και φεύγιο....
Η συνέχεια απέναντι La Luna τα ίδια πάλι ένα εγώ ένα αυτή και πουλελε...
Τραβήχτηκα Kinky Opera...
Εκεί έγινε η ζημιά με Πολωνικό αλογάκι...
Έφυγα ώπα και αρπαγμενος για το τσαρδι με σταμάτημα για ξεφόρτωμα Φυλής 59?
Αλίσια γεμάτουλα με τατού ισόγειο και με κομπλιμέντα για τα μάτια μου..
Κάποτε ήμασταν ωραίοι...
Τώρα ήμαστε απλά γοητευτικοί...
Τα φιλιά μου...
Να ζείτε όμορφα ρε αλάνια....
Μουσαφιραιοι ειμαστε...:hi:
Που είσαι χαμένος καρντάσι, μας έλειψαν οι κριτικές και οι cult-ίλες σου...
:hi:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
8.998
Πόντοι
1.936
ρε μάγκες η φωτεινή από Διδυμου 27 λέει τίποτα? υπάρχουν κριτικές αλλά είναι παλιές
Χιλιογαμημενη γυναικα.Μεγαλο μπαμ οταν ηταν αρχικα στο ημιυπογειο της Ιουλιανου και μετα που εκλεισε αυτο,στο Διδυμου 27.Τα κανει ολα εκτος κωλου.Την εχουν βαρεθει και η πετρες.Σαλοναρει και με τις παντοφλες πια και δεν σου κανει κεφι να τη γαμησεις.Για την ηλικια της παντως εμφανισιμη ειναι.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
3.249
Πόντοι
731
Καλύτερα να γαμησει κάποιος την σκυλίτσα πάρα την ψοφια Σαμπινα , τα έχουμε χιλιοπει και δεν χρειάζεται να τα λέμε η Σαμπινα είναι Ψοφια ,Ανεραστη και Αχρηστη , είναι για να ξεκαβλωνει πιτσιρίκια στο 5λεπτο, και 30ηδεε και 40ηδες ναυάγια που δεν μπορουνε να φανε έξω τέτοια μωράκια οπότε πάνε και σαλιαριζουν να πάρουν μέτριες υπηρεσίες απ την βασίλισσα της φολας
..... παλιότερα ίσως και να αξιζε 2 παραβολα που ήταν φρέσκια κ ορεξατη πλέον ούτε για 10ρικο στο Μεταξυ , πόσο μαλακές βέβαια υπάρχουν και περιμένουν 40 λεπτά στο δωμάτιο και η άλλη στο κουζινακι να σκρολαρει και να ανεβάζει ΤικΤοκ και άσε τον Μαλακά να περιμενει , 0 επαγγελματισμος την πληρώνουν τα ναυάγια να βάζει βενζινες με τον γκόμενά και να πηγαίνουνε βόλτες , Αυτοί είστε Αυτοί είναι οι πελάτες της φολιτσας της Βεργας , καλά να περνανε τα παιδιά καλές βενζινες στο ζεύγος .....
Αυτό ακριβώς φίλε. Δυο δωμάτια και αναμονή σαν τον μαλακα 1 ώρα. Να πάει να γαμηθει. Ούτε απ έξω δεν ξαναπατάω

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Αυτό ακριβώς φίλε. Δυο δωμάτια και αναμονή σαν τον μαλακα 1 ώρα. Να πάει να γαμηθει. Ούτε απ έξω δεν ξαναπατάω
Έτσι είναι άμα καβαλήσεις το καλάμι, όχι άδικα με την εμφάνιση της και την διαφήμιση της εδώ μέσα.

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
Πρωινη βιαστικη βολτα απο Φυλης 65, καρε των κορμιων.
Στο 65 πανω Χριστινα Ρουμανα κορμαρα με πολλα τατουαζ και χυτες βυζαρε, ςσκουροχρωμη, μαζι με Χριστινα ''Τσεχα κορμαρα με λευκο δερμα σε απλο.
Στο 65 Ισογειο Νταινα ξανθοκαστανη κορμαρα μαζι με Κατια μελαχροινη κορμαρα επισης σε απλο. Φατε ματια ψαρια, ολες μαζι δεν ειχαν ιχνος απο λιπακι.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.313
Πόντοι
2.036

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ?
Τι διάβασες δηλαδή; ένα απλό σε εμφάνιση κορίτσι είναι με κάποιο θέμα που έχει αργές κινήσεις αλλά δίνει κώλο και δεν είναι 50+ χρονών ...
Κάτσε ρεεέεεεε τύπε θα μας τρελάνεις τώρα.. σε είπε φάτσα κάρτα μικροτσούτσουνο όντας μέλος του bou.. & ΔΕΝ έχεις παράπονο μας γράφεις;;;;;; :think:
Όχι, δεν είμαι κομπλεξικός προφανώς, άσε που όποιος έχει την μύγα ...
Ας πρόσεχες!

Αυτά παθαίνουν όσοι πιστεύουν ό,τι διαβάζουν!

Η περιέργεια πληρώνεται ακριβά! (Σε χρόνο και χρήμα).
Ναί, κάποιοι πληρώνουν, δοκιμάζουν και ενημερώνουν, άλλοι απλά σχολιάζουν :cheesy:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
τώρα live επιγραμματικα
..................................................................................................................................................................................................................................

Φυλής 71α δύο καινούργιες λατινες με ακριβώς ίδιο σωματότυπο απλός η 2η λίγο πιο ψηλή, Τίνα κοκκινομάλλα σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ και Ζηνα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
.................................................................................................................................................................................................................................
Η λέξη-κλειδί... :zfuck::hi:

tasoskatan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2022
Κριτικές
5
Like
530
Πόντοι
300
Πέρασα χτες πρωί για διπλό στο Φυλής 65β με τις 2 Χριστίνες. Έχω ανεβάσει κριτική ελπίζω να ανέβει. Απίστευτα στενό το μουνάκι της Χριστίνας της Ρουμάνας με τα τατουαζ.
Καλά γαμήσια συναγωνιστές

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.313
Πόντοι
2.036
Πρωινή κατάθεση στην Πάολα Διδύμου 48 κατά τις εντεκάμιση. Μπαίνει στο δωμάτιο και μου λέει ότι έχει έρθει ένας τύπος γύρω στα 40 με 45 ο οποίος έρχεται κάθε μέρα και προσπαθεί να τον αποφύγει γιατί αργεί να τελειώσει αλλά αυτός δεν χαμπαριάζει. Κάθε μέρα εκεί είναι. Σε περίπτωση που διαβάζει να το έχει υπόψιν του γιατί δεν αποκλείεται να τον παρατήσει στο δωμάτιο κάποια στιγμή και να φύγει. Δεν μου το είπε αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Μία φορά που την πήρα, ήταν αρκετά βιαστική, χαβαλές, καλή πίπα, αλλά όλα στην τσίτα, σε αγχώνει, έχει και ένα κώλο που προσγειώνεται 747 άνετα ...

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
599
Πόντοι
80
Πρωινή καταδρομική στο ρομαντικό Μεταξουργείο

Ιάσονος 44 η ψηλή εντυπωσιακη μιλφογκιλφ Σανέλ με δύο προγράμματα απλό και ελεύθερο 10+15 αντιστοίχως

37 Τζούλια φουλ πρόγραμμα 10€

Στα μικρά όπου είχε τουλάχιστον 50 πρέζακια και στην επιστροφή μου στο εργαλείο βρήκα έναν τελειωμένο να βαραει στο λαιμό πρέζα στο καθρέφτη μου..Του είπα να κάνει πιο εκεί και βογγαγε καθώς του τα εσκαγε η παραμυθα
Cultila

Ιάσονος 1 κλειστό
Ιάσονος 1β αριστερά κλειστό δεξιά μόνο το Ορκ granny Άννα πάει η Ελένη έφυγε και αυτή
Έκανε βαθύ τσιμπούκι η γιαγιά Ελένη κρίμα που έφυγε
Ιάσονος 1γ η τραγική φάλαινα που δεν θυμάμαι όνομα
Τραγική κατάσταση έφυγα αχυστος

Να περνάτε καλά και να γαμάτε συνάμα!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.263
Πόντοι
13.636
  • Like
Αντιδράσεις: nick9x
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom