Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (22 μέλη και 328 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129
Ιάσωνος 20β Ζωή μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, η Βανέσα θα λείψει για άγνωστο προς το παρόν διάστημα, σύμφωνα με την υπηρεσία κάποιος "πελάτης" την έπαιρνε πίσω κολλητά και όταν τελείωσε την έπιασε από τα πόδια τη σήκωσε και την έριξε στο πάτωμα, σημείωση Έλληνας ήταν....
Της ευχομαστε περαστικα της μικρης, αυτη φταιει που κανει αεροπλανικα ακροβατικα γαμησια με τους πελατες στο δωματιο, ο πελατης την ειχε βαλει στους ωμους του και την πεταξε στο αερα ωστε με διπλο σαλτο να προσγειωθει πανω στο καβλι του...
Καταγμα στον εντεκατο σπονδυλο και κακωση ουρας ο λογαριαμος, σηκωτή την εβγαλε η μανα της απο το δωματιο ο πελατης εγινε λουης... Το χτισιμο της μεζονετας στη Ρουμανια θα μεινει πισω...

Ιάσονος 39 (1) Ντανιελα πολύ λεπτή κοπελίτσα με ξανθοπλατινε μαλλί μικρό βυζι και Μπέλα όπου όλο και παίρνει κιλά, σώμα προς το νταρντανε με 2αρι βυζι και πάρα μα πάρα πολλά τατουάζ.
Πως να μην εχει παρει κιλα... καθε απογεμα 5 ωρα ειναι με τις κολλητες της την Ντανιελα και τη Μελινα στο φουρνο και τρωει παστες..... Η Ντανιελα πινει ρεντμπουλ και η Μελινα παιρνει διπλο καπουτσινο γλυκο.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.046
Πόντοι
3.246
Της ευχομαστε περαστικα της μικρης, αυτη φταιει που κανει αεροπλανικα ακροβατικα γαμησια με τους πελατες στο δωματιο, ο πελατης την ειχε βαλει στους ωμους του και την πεταξε στο αερα ωστε με διπλο σαλτο να προσγειωθει πανω στο καβλι του...
Καταγμα στον εντεκατο σπονδυλο και κακωση ουρας ο λογαριαμος, σηκωτή την εβγαλε η μανα της απο το δωματιο ο πελατης εγινε λουης... Το χτισιμο της μεζονετας στη Ρουμανια θα μεινει πισω...

Πως να μην εχει παρει κιλα... καθε απογεμα 5 ωρα ειναι με τις κολλητες της την Ντανιελα και τη Μελινα στο φουρνο και τρωει παστες..... Η Ντανιελα πινει ρεντμπουλ και η Μελινα παιρνει διπλο καπουτσινο γλυκο.
ξεροχύνω με
λεπτομερές πορνορεπορτάζ!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.901
Πόντοι
201
ξεκίνα από...
Καρολίνα Φιλιππίδου 11 όροφος
Τάνια Διδυμου 27
Αλόνα Διδύμου 18
Μικαέλα Φωκαίας 17 κάτω
Μύρα Λιοσίων 73
Τζανίνα Φωκαίας 25
Δεν κάνουν όλες αυτές που ανέφερες τελειωτικό.
Ούτε η Καρολίνα ούτε ή Τζανίνα.
Για την Μικαέλα δεν ξέρω.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.046
Πόντοι
3.246

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.424
Πόντοι
606
βεργας 6α ειχα ενημερωσει οτυ ανοιξε πρωι αλλα οχι μ μπαρμαρα ειναι ετσι????

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Π
Δεν κάνουν όλες αυτές που ανέφερες τελειωτικό.
Ούτε η Καρολίνα ούτε ή Τζανίνα.
Για την Μικαέλα δεν ξέρω.
Πέρασα πριν λίγο με την τζανινα όχι ακριβώς φόλα αλλά τσοντοφολα? Μην περιμένετε προκαταρκτικα, αντέχει σκληρό γαμησι (λογικό), βιασύνη χωρίς λόγο σε εμένα έτυχε εκεί που εχυνα με αυτήν ανάποδα από πάνω σαν σκύλα, να τραβηχτεί κατευθείαν δεν κατάλαβε καν πως εχυνα/έχυσα για να με μαλακισει, έγινε το κακό οπότε ότι και να έλεγα, όταν έγινε πριν την ενημερώσω ότι έχω χύσει μου έλεγε ότι έπρεπε να κλείσω μισάωρο που δεν τελειωνω κ καλά, εννοώ αφού της το είπα έλεγε έπρεπε μισάωρο όχι 10 λεπτά με τέτοιον πουτσο, γουστάρει τερατα μαλλον

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
675
Πόντοι
81
Περασμα εχτες το βραδυ στο φωκαιας 25 με κωνσταντινα. Η κοπελα για μενα φωλα. Τρομαξε να μου παρει πιπα...... δεν τον εβαζε στο στομα της σαν να μην ηξερε να κανει πιπα. Δεν μου σηκωθηκε καν. Μετα περασα στο φωκαιας 27 με ναταλι. Μπηκε στο δωματιο με φιλησε, μου κανε τρελο τσιμπουκι δεν προλαβα καν να γαμησω εχυσα στη πιπα.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.489
Πόντοι
456
Ξέρει κανείς ποια θα είναι αυριο κατα τις 11 στο φυλής 99;;;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.590
Πόντοι
2.036
Δεν παίζει να μην είναι troll αυτό, χαχαχαχ, δεν την έχω πάρει πολλές φορές αλλά είναι πολύ cool τυπάκι , όπως και να τραυματίστηκε δεν της αξίζει, τώρα αν σε αυτή την δουλειά δεν βάζεις όρια όμως...

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Δεν παίζει να μην είναι troll αυτό, χαχαχαχ, δεν την έχω πάρει πολλές φορές αλλά είναι πολύ cool τυπάκι , όπως και να τραυματίστηκε δεν της αξίζει, τώρα αν σε αυτή την δουλειά δεν βάζεις όρια όμως...
Εγώ πάλι πιστεύω κάθε λέξη και είμαι σίγουρος πως κρύβονται επιπλέον λεπτομέρειες.

Rip Βανέσσα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129
Εγώ πάλι πιστεύω κάθε λέξη και είμαι σίγουρος πως κρύβονται επιπλέον λεπτομέρειες.

Rip Βανέσσα
:hi:
Περαστικά στο Βανεσακι μας .

IMG_20240211_084130.jpg

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.860
Πόντοι
7.195
:P όλα καλά, αλλά ότι ήταν γλυκός ο καπουτσίνος πού το ξέρεις μάστορα ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.595
Πόντοι
46.232
:P όλα καλά, αλλά ότι ήταν γλυκός ο καπουτσίνος πού το ξέρεις μάστορα ;
πήγε και γευτηκε μετά κλασσικά τα μουνοζουμα της τύπε, και το στόμα του xXx αναλύει τα πάντα

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
57
Πόντοι
0
τώρα live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα παχουλη μελαχρινή μιλφ με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και στο δεξί μπράτσο, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστό.

Με Αλεξάνδρου 22 όροφος Ελένη πρώην Ντάρια πρώην Μπιανκα, μελαχρινή κοπέλα με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτό κορμί, 1-1.5αρι βυζι , τατουάζ χαμηλά στο δεξί αστράγαλο, στο δεξί πήχη του χεριου της και ένα ακόμη,απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Κάτια μελαχρινή χοντρή λατινα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι βυζι, τατουάζ δεξιά και αριστερά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Άμα λατινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, μικρά τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό στο δεξί κωλομερι, απλό πρόγραμμα. .

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Ντιαννα ξανθοκαστανη μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α) Μιλανα μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ νταρντανα με πιασίματα, με σχεδόν 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα πια.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ναταλί η ξανθιά γκιλφ με μαλλί αλά Ροντ Στιούαρτ, λεπτή με 1.5αρι βυζι και Γιουλια καστανή ψηλή νταρντανοπαχουλη μιλφ με 3αρι συν βυζι, μερικά τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό αυτό στο λαιμό δεξιά , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Ζάνα μελαχρινή νταρντανα ψηλή μιλφ με 2αρι βυζι, και Αλεξάνδρα ξανθιά παχουλη μιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπράτσο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Κορινα ξανθιά κοντή με μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρουλα με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Μιλανα η γνωστή μελαχρινή κατσαρομαλλα μιλφ νταρντανα με πιασίματα, με σχεδόν 3αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα. πια.

Περδικκα 3β Νατάσα μελαχρινή κοπέλα, σώμα με πιασίματα πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ευχαριστουμε και για το μεγεθος βυζων...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
:hi:
Περαστικά στο Βανεσακι μας .

IMG_20240211_084130.jpg
Απορία μέγα δάσκαλε, πως έχεις όλα τα ινσταγκραμ των κοριτσιών; Εννοώ στα δίνουν η τα βρίσκεις εσυ;

Καλημερες!!

Επισης απορία προς ολους; Η μπαρμπαρα που εξαφανίστηκε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom