n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.565
- Πόντοι
- 46.232
ΌχιΔεν μου εχεις απαντήσει ακόμα. Κόλο δίνουν?
ΌχιΔεν μου εχεις απαντήσει ακόμα. Κόλο δίνουν?
Μήπως 19α?Τώρα,
Ι21 κάτω Αγάπη +Κάτια Βενεζολανες, ε
Μήπως 19β η μαυρουλα Άννα?Ι21 Πάνω ή Αμα.
άθλια τσατσά που δε λέει όνομα πρώτο στοιχείο, Νικόλ δεύτερο στοιχείο, λογικά το 39(2) όπως μπαίνεις στο πορνομολ το κάτω δεξιά, το (5) είναι πάνω αριστερά στη σκάλαΙ39 (5) αντί Νικόλ μια λατινα στα 15€ η άθλια τσατσά ούτε όνομα δεν είπε
Ι20Β κλειστό 2-3 τύποι παραμονεύουν στις γωνίες και
κοιτάνε ποτε θα ανοίξει η Βανέσα
Μετεξεταστέος,Μήπως 19α?
Μήπως 19β η μαυρουλα Άννα?
άθλια τσατσά που δε λέει όνομα πρώτο στοιχείο, Νικόλ δεύτερο στοιχείο, λογικά το 39(2) όπως μπαίνεις στο πορνομολ το κάτω δεξιά, το (5) είναι πάνω αριστερά στη σκάλα
Έχεις δίκιο, όταν γράφω απο το τηλ. στο όρθιο γράφω παπαριές, Μ.Α 21 ΠΆΝΩ/ΚΑΤΩ είναι οι Λατίνες και Ι39(2) αντί (5 )η άλλη με την παλιότσατσα που δεν λέει όνομα ναι, τα πήρα ανάποδα.Μήπως 19α?
Μήπως 19β η μαυρουλα Άννα?
άθλια τσατσά που δε λέει όνομα πρώτο στοιχείο, Νικόλ δεύτερο στοιχείο, λογικά το 39(2) όπως μπαίνεις στο πορνομολ το κάτω δεξιά, το (5) είναι πάνω αριστερά στη σκάλα
Ισχύει.Μετεξεταστέος,
όλα λάθος τα βρήκε ο καθηγητής,
έλα πάλι τον Σεπτέμβρη.
Είναι η Ειρήνη που δούλευε Φωκαιας 17β;9/2/2024 15.00μ.μ
Αλκιβιάδου 16γ
Ειρήνη ρωσίδα από Μέγα Αλέκου 28.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα χωρίς 69.
Τιμήθηκε και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!!!
Πιπάρα και αν δεν είχα σκοπό να την πηδήξω τελικά την πήδηξα και έδωσε πόνο.
Θα δουλέψει Δευτέρα έως Παρασκευή πρωί. Σκ ρεπό.
Κυριακή αναμένεται μια καινούρια..
Όχι φίλε μου, το γράφω.Είναι η Ειρήνη που δούλευε Φωκαιας 17β;
Τον δινουν για χαστουκια και μπατσακια ... οχι για διεισδυση...Δεν μου εχεις απαντήσει ακόμα. Κόλο δίνουν?
Έλα ρε, η Μύρα είχε φουλ αναμονές, η Σάρα μαξ να είχε 1 αναμονή την φορά.Περασμα απο Φ105 για να παω 1η φορα με Σαρα.
Η τσατσα με πληροφορησε οτι χτες ηταν τελευταια μερα για Σαρα και Μεγκαν.
Σαν την Μυρα την εχασα και αυτη και δεν γευτηκα....
και να προσθέσω ότι η Σάρα δουλεύει μόνο απόγευμα από τις 1700 μέχρι τις 0030 περίπουΈλαρε, η Μύρα είχε φουλ αναμονές, η Σάρα μαξ να είχε 1 αναμονή την φορά.
Την πείρα εγώ χθες βραδι δεν λέει κ τπτ…όλο έξτρα θέλει.πείρα 20 λεπτό με 40 ευρώ.όταν ήρθε τι ρωτάω για έξτρα κ λέει μόνο κωλο 50 δεν κανει ελεύθερο. Επειδή ζορίστηκε ήταν αρκετά στενουλα ήθελε να σταματήσει λέει αλλά 20 ελεύθερο κ τελείωμα πρόσωπο άντε στην καυλα λέω κ εγώ αλλά 20 τουλάχιστον ξυγιθηκε καλα δυνατό τσιμπουκι έγλυψε κ @@ το ευχαριστήθηκα, αλλά μου κόστισε σαν εσκορτ το μπουρδελοΠερασμα απο Φ105 για να παω 1η φορα με Σαρα.
Η τσατσα με πληροφορησε οτι χτες ηταν τελευταια μερα για Σαρα και Μεγκαν.
Σαν την Μυρα την εχασα και αυτη και δεν γευτηκα....
Ρε φιλαράκι αυτό, 110€ για 1 τελείωμα και στο άθλιο δωμάτιο, όταν σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι ...Την πείρα εγώ χθες βραδι δεν λέει κ τπτ…όλο έξτρα θέλει.πείρα 20 λεπτό με 40 ευρώ.όταν ήρθε τι ρωτάω για έξτρα κ λέει μόνο κωλο 50 δεν κανει ελεύθερο. Επειδή ζορίστηκε ήταν αρκετά στενουλα ήθελε να σταματήσει λέει αλλά 20 ελεύθερο κ τελείωμα πρόσωπο άντε στην καυλα λέω κ εγώ αλλά 20 τουλάχιστον ξυγιθηκε καλα δυνατό τσιμπουκι έγλυψε κ @@ το ευχαριστήθηκα, αλλά μου κόστισε σαν εσκορτ το μπουρδελο
Έλεος ρε συναγωνιστή..Μετά αναρωτιόμαστε γιατί....Την πείρα εγώ χθες βραδι δεν λέει κ τπτ…όλο έξτρα θέλει.πείρα 20 λεπτό με 40 ευρώ.όταν ήρθε τι ρωτάω για έξτρα κ λέει μόνο κωλο 50 δεν κανει ελεύθερο. Επειδή ζορίστηκε ήταν αρκετά στενουλα ήθελε να σταματήσει λέει αλλά 20 ελεύθερο κ τελείωμα πρόσωπο άντε στην καυλα λέω κ εγώ αλλά 20 τουλάχιστον ξυγιθηκε καλα δυνατό τσιμπουκι έγλυψε κ @@ το ευχαριστήθηκα, αλλά μου κόστισε σαν εσκορτ το μπουρδελο
Δυστυχώς όταν μιλάει το κάτω κεφάλι όπως λέει κ φίλος παραπάνωΈλεος ρε συναγωνιστή..Μετά αναρωτιόμαστε γιατί....όπως λέει κ ο
Barely legal οντωςΦυλής 105 γάμησα μια Γιασμίν...μικρούλα σκινυ λατίνα...δεν ήταν άσχημη...πόσο χρ να είναι; φαίνεται 18 19