Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 2.036
Εκεί ήταν το προ-προηγούμενο Σάββατο 2η βάρδια, ανακοίνωσε χωρίς πρωκτικό αλλά όταν την ρώτησα μου είπε αν περάσω οκ.Μεγάλε...αν δεν κάνω λάθος έχει γραφτεί ότι αυτή έφυγε από φυλής...1-2 μήνες νομίζω
Ποιά απο τις 2 ? την γλυκιά κοντοχοντρούλα ή την ποιο ψηλή με τις μπουτάρες/κωλάρα? Είχε 2 Αγάπες ο οίκος back2back, βασικά θα πάω να δώΣημαντικη ενημερωση για οσους ειχαν στανταρακι την Αγαπη απο Βενεζουελα τοτε που ηταν Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο μεταμεσονυχτια βαρδια και γυρω στα μεσα του Οκτωμβρη ειχε επιστρεψει Βενεζουελα..... Σημερα μεσημερι κατα τις 13:30 την ξαναπετυχα στο Ιασωνος 20 δεξι ισογειο, ξερετε εκει που τα βραδια ειναι η gilf Δαναη.....Επεστρεψε λοιπον το κοριτσι και φυσικα την ξανατιμησα μετα απο σχεδον 5 μηνες..... μου φανηκε και πιο μαυρισμενη κιολας.....Γενικα αποφευγω τις Λατινες αλλα η Αγαπη ειναι απο τις λιγες για εμενα τουλαχιστον λατινες που αξιζουν τοσο σε εμφανιση οσο κυριως για τον χαρακτηρα της.... η μονη λατινα που οσες φορες εχω παει δεν εχω κλαψει το 10ρικο.....
Κοιτώντας τις κριτικές, μάλλον σκεφτόμουν την Μαρία την Κολομβιανή, χέσε με, όλα τα ίδια ονόματα τους δίνουν.Η Σοφία στο 27α κάι 86α δεν είναι μπαμπάτσικη είναι μελαχρινή κοντή με κανονικό ωραίο κορμί μικρό βυζί μικρά τατουάζ και χωρίς πλαστικές